Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya tr durumu deyince kafam karıştı biraz
ne zaman gitme -dönme durumu var
Sadece bildirim değil cnm ,güzel bildirim önemli :))
Yolda orda dikkat edebilecenmi vs.
Ama yine acim bu mide ne zaman kuculur aca
Doyurucu ,doğru şeyler ye cnm
Eğer açlık hissediyosan ara öğün yap

Bide sürekli açım açım diye beynini kodlarsan ,yesende doymazsın

Senin son gün golü atacağından emindim zaten
yarın inş.güzel bi eksi gelir ama benimki kadar olmasın
Bu muz ve süt beni benden aldı, ömrümü yedi bitirdi

Pattis ve yoğurt daha iyiydi sanırsam. Açlıktan migrenim tuttu, ama yine de #direntugce
Suss kız artık aç falan değilsin

Sporu abartıpta çok şişme

Hemde ne adrenalin dun cok fena artidaydim. Bu hafta Zuhal ablayi bir yeneyim sira sanada gelecek alirim anahtarini bak
dun moral bozukluguyla sana sormayi unuttum sen ne kadar artidaydin abla

Mefkurem Abla sabah atacağım mesaj bile yarım kalmış mesaj hanesinde 11 e doğru yattım yeni kalktık sayılır kızımla midemi usuttum sanırım eksim var ama hedefim tutmayaak gibi spor hafta ici olmadı da bu hafta hastalık hastası oldum sanırım inşallah hemen çıkarım bu durumun icinden

Korkma çok değil
Senin geçen hafta son günde ne kadar gittiğini hatırlıyorum
Ama ayran detoksu yapmistim o gun bu sefer o kadar gidecegini sanmiyorum normal sekilde geciriyorum cunku bakalim yarin ola hayrola. Sen detoks tarzi birseyler yapiyor musun bugun

eyvah eyvah zopayı da yedim Tokummmm yaaa koskoca minnak yeşil muz yedim ben, hem de yanına kocaman normal bir su bardağı süt içtim laktozsuzundan

Sadece saatin 17:30 olmasını bekliyorum, diğerini yemek için

Ayy bu sporu ben istedim, evde hasta yatıyorken yapmışlar. İnşallah şişmem, hayırlısı artık napalım

NOT: Yarınki yiyeceklerimden sorumlu değilim

Hemen o moddan çık tatlım
Bu durum seni sadece dibe çeker
Biraz spor yapsan kendini daha fit hissedersin

Senin hedef kaç yazılmıştı unuttum ben

Hee bide bahara yenilecen yani

Ama ayran detoksu yapmistim o gun bu sefer o kadar gidecegini sanmiyorum normal sekilde geciriyorum cunku bakalim yarin ola hayrola. Sen detoks tarzi birseyler yapiyor musun bugun
İvetttt

Benimde o kadar dikkat etmeme rağmen nedense gitmedi cnm
Vücut iyice az yemeye alıştı heralde
Normal yiyincede hemen artı oluyorum
Listede olunca mecbur azaltıyom
Çıkmaz bi döngüdeyim
Başkası olsa 2-3 kilo verirdi benim menülerle
Ohhh mis menü çok kalabalık ,tıka basa doymuşundur

Listede olduğun sürece her gün yiyeceklerinden sorumlusun

Yarın hedefin yüzde 80 tuttuyosa istiyosan mezun edelim tatlım
Daha fazla strese girme
Aslında listede senin gibi bi üyeyi kaybedeceğimiz için üzgünüm
Benim muayene pazartesiye kaldı
hayırdır cnm ne olduki

Randevusuz gitmiştim abla kızı goturmusken aradan çıksın dedim olmafi

tek doktor varmış diğer doktor izindeymis ben kızı goturmusken bende muayene olayım demiştim o yüzden randevusuz gitmiştim

Aman başka bir şey olmasın da, bir an korktum. E artık bir dahakine randevulu gidersin :))

Vücudun az yemeye alışması hiç iyi olmadı bence abla ya. normal yiyince ben de artı oluyorum hemen. o döngüyü kırıp halletmemiz lazım çok kısa sürede, yoksa tekrar kilo almak kaçınılmaz son olacak Allah korusun aman yarabbi düşününce bile delirdim

Muz var yerseniz kocaman minnak yeşil
geçti açlığım şu an çok iyiyim, şubede sakin ya ondan bu kadar hissettim bence ben. mezuniyet işine bakarız yarın, yarınki durumumu göreyim konuşuruz senle.

Kız normalde randevulu gidiyorum da bu sefer iki kere git gel olmasın dedim ama nasip olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…