- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.781
Haftaya tr durumu deyince kafam karıştı birazRegl sancısı ablacım biraz düzensizim de uzun süre gelmeyip sonra gelince çok sancılı oluyor.
Yuppi o zaman listedeyim:)
Acil bişey olmadıkça izin tatil vs yok planda. Temmuz sonuna kadar. Sadece haftaya birkaç günlüğüne Tr ye gitme durumum olabilir, ama bildirim yapmama engel değil.
Merak etme o sorumluluğu
Doyurucu ,doğru şeyler ye cnmAma yine acim bu mide ne zaman kuculur aca
Senin son gün golü atacağından emindim zatenBen bu sabah cok sukur eksiyi gordum. Iki haftadir neden boyle kilo verimim sona dogru oluyor anlamadim. Bu hafta ne yazikki 7 li rakamlara gecemeyecgim gibi ama en azindan eksi ile bitirecegim bir hafta olacak. Insallah yarin hepimizin yuzunu guldurur tartilar.
Suss kız artıkBu muz ve süt beni benden aldı, ömrümü yedi bitirdi
Pattis ve yoğurt daha iyiydi sanırsam. Açlıktan migrenim tuttu, ama yine de #direntugce
Bizim saklı gizlimiz yokZiyaretçilere de zahmet vermemiş oldun abla
Hemde ne adrenalin dun cok fena artidaydim. Bu hafta Zuhal ablayi bir yeneyim sira sanada gelecek alirim anahtarini bakTatlım şıp diye olmaz ki o sağlıklı beslenme böbreklerini yorma ac karnına her öğünden önce iki bardak yeter
Ellerine emegine sağlık Bahar
adranalin yaşatıyor sana haftaya benimsin bebekk
#direnbahar
dun moral bozukluguyla sana sormayi unuttum sen ne kadar artidaydin ablaHaftaya tr durumu deyince kafam karıştı biraz
ne zaman gitme -dönme durumu var
Sadece bildirim değil cnm ,güzel bildirim önemli :))
Yolda orda dikkat edebilecenmi vs.
Doyurucu ,doğru şeyler ye cnm
Eğer açlık hissediyosan ara öğün yap
Bide sürekli açım açım diye beynini kodlarsan ,yesende doymazsın
Senin son gün golü atacağından emindim zaten
yarın inş.güzel bi eksi gelir ama benimki kadar olmasın
Suss kız artıkaç falan değilsin
Sporu abartıpta çok şişme
1lt su icip kahw ettim yok beni su falan tikamiyor bu nasil mide ya acaba yine insulin direncim mi yukseldi biktim bu sekerden
Kim artıdadun moral bozukluguyla sana sormayi unuttum sen ne kadar artidaydin abla
Eksi demeye gonlum el vermedi deKim artıda
Korkma çok değilEksi demeye gonlum el vermedi de
Ama ayran detoksu yapmistim o gun bu sefer o kadar gidecegini sanmiyorum normal sekilde geciriyorum cunku bakalim yarin ola hayrola. Sen detoks tarzi birseyler yapiyor musun bugunKorkma çok değil
Senin geçen hafta son günde ne kadar gittiğini hatırlıyorum
Haftaya tr durumu deyince kafam karıştı biraz
ne zaman gitme -dönme durumu var
Sadece bildirim değil cnm ,güzel bildirim önemli :))
Yolda orda dikkat edebilecenmi vs.
Doyurucu ,doğru şeyler ye cnm
Eğer açlık hissediyosan ara öğün yap
Bide sürekli açım açım diye beynini kodlarsan ,yesende doymazsın
Senin son gün golü atacağından emindim zaten
yarın inş.güzel bi eksi gelir ama benimki kadar olmasın
Suss kız artıkaç falan değilsin
Sporu abartıpta çok şişme
Benim muayene pazartesiye kaldı
tek doktor varmış diğer doktor izindeymis ben kızı goturmusken bende muayene olayım demiştim o yüzden randevusuz gitmiştim
Hemen o moddan çık tatlımMefkurem Abla sabah atacağım mesaj bile yarım kalmış mesaj hanesinde 11 e doğru yattım yeni kalktık sayılır kızımla midemi usuttum sanırım eksim var ama hedefim tutmayaak gibi spor hafta ici olmadı da bu hafta hastalık hastası oldum sanırım inşallah hemen çıkarım bu durumun icinden
İvettttAma ayran detoksu yapmistim o gun bu sefer o kadar gidecegini sanmiyorum normal sekilde geciriyorum cunku bakalim yarin ola hayrola. Sen detoks tarzi birseyler yapiyor musun bugun
Ohhh mis menü çok kalabalık ,tıka basa doymuşundureyvah eyvah zopayı da yedimTokummmm yaaa koskoca minnak yeşil muz yedim ben, hem de yanına kocaman normal bir su bardağı süt içtim laktozsuzundan
Sadece saatin 17:30 olmasını bekliyorum, diğerini yemek için
Ayy bu sporu ben istedim, evde hasta yatıyorken yapmışlar. İnşallah şişmem, hayırlısı artık napalım
NOT: Yarınki yiyeceklerimden sorumlu değilim
hayırdır cnm ne oldukiBenim muayene pazartesiye kaldı
Hee okudum şimditek doktor varmış diğer doktor izindeymis ben kızı goturmusken bende muayene olayım demiştim o yüzden randevusuz gitmiştim
Randevusuz gitmiştim abla kızı goturmusken aradan çıksın dedim olmafiHemen o moddan çık tatlım
Bu durum seni sadece dibe çeker
Biraz spor yapsan kendini daha fit hissedersin
Senin hedef kaç yazılmıştı unuttum ben
Hee bide bahara yenilecen yani
İvetttt
Benimde o kadar dikkat etmeme rağmen nedense gitmedi cnm
Vücut iyice az yemeye alıştı heralde
Normal yiyincede hemen artı oluyorum
Listede olunca mecbur azaltıyom
Çıkmaz bi döngüdeyim
Başkası olsa 2-3 kilo verirdi benim menülerle
Ohhh mis menü çok kalabalık ,tıka basa doymuşundur
Listede olduğun sürece her gün yiyeceklerinden sorumlusun
Yarın hedefin yüzde 80 tuttuyosa istiyosan mezun edelim tatlım
Daha fazla strese girme
Aslında listede senin gibi bi üyeyi kaybedeceğimiz için üzgünümhayırdır cnm ne olduki
Normalde 2 doktor olunca sıkıntı olmuyorduHee okudum şimdi
Bidahakine randevunu alda git :))
tek doktor varmış diğer doktor izindeymis ben kızı goturmusken bende muayene olayım demiştim o yüzden randevusuz gitmiştim
Hemen o moddan çık tatlım
Bu durum seni sadece dibe çeker
Biraz spor yapsan kendini daha fit hissedersin
Senin hedef kaç yazılmıştı unuttum ben
Hee bide bahara yenilecen yani
İvetttt
Benimde o kadar dikkat etmeme rağmen nedense gitmedi cnm
Vücut iyice az yemeye alıştı heralde
Normal yiyincede hemen artı oluyorum
Listede olunca mecbur azaltıyom
Çıkmaz bi döngüdeyim
Başkası olsa 2-3 kilo verirdi benim menülerle
Ohhh mis menü çok kalabalık ,tıka basa doymuşundur
Listede olduğun sürece her gün yiyeceklerinden sorumlusun
Yarın hedefin yüzde 80 tuttuyosa istiyosan mezun edelim tatlım
Daha fazla strese girme
Aslında listede senin gibi bi üyeyi kaybedeceğimiz için üzgünümhayırdır cnm ne olduki
Kız normalde randevulu gidiyorum da bu sefer iki kere git gel olmasın dedim ama nasip olmadiAman başka bir şey olmasın da, bir an korktum. E artık bir dahakine randevulu gidersin :))
Vücudun az yemeye alışması hiç iyi olmadı bence abla ya. normal yiyince ben de artı oluyorum hemen. o döngüyü kırıp halletmemiz lazım çok kısa sürede, yoksa tekrar kilo almak kaçınılmaz son olacakAllah korusun aman yarabbi düşününce bile delirdim
Muz var yerseniz kocaman minnak yeşil
geçti açlığım şu an çok iyiyim, şubede sakin ya ondan bu kadar hissettim bence ben. mezuniyet işine bakarız yarın, yarınki durumumu göreyim konuşuruz senle.
Kız normalde randevulu gidiyorum da bu sefer iki kere git gel olmasın dedim ama nasip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?