Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu durum psikolojik olarakda etkiliyor beni cnm
Bende isterim normal yiyim kilo veriyim
Bide ben şişlik yapıcak şeyletede çok dikkat ediyorum
Bakliyat bulgur vs.yemiyorum
Salatada lahana varsa onu bile yemiyorum
Karnıbahar brokoli ucuzlamış burda yememek için almadım :))
Cuma cumartesi normal bi menü pazar hooop +1

Yeni bi liste var elimde
Spor hocası görümceme vermiş
Yağ pro sebze ağırlıklı
Onu denemeye çalışcam

bizim psikoloji sıkıntılı demek
birçok kişi hayatından ekmeği ve paket ürünleri çıkartarak 30-50 kilo vermiş. onun suyu bunun etkisi diye diye çiroz kaldın diye çok eleştirdiler beni.
karnabahar ve brokoli artı çıkarmıyor beni,
haftaya 2 gün yumurta diyeti, 1 gün saf protein, diğer günler haşlanmış sebze yapayım diyorum ben de

Daha kesin değil ablacım, ama gitsem de asla ihmal etmem burayı, yediklerime de dikkat ederim merak etme. Ablam eşinden ayrılıyor çocuklarını alamadı daha bu hafta çocukları alacaklar inşallah o zaman gitmek istiyorum. Hem ona moral olur hem de gözümle görüp rahatlamak istiyorum. Bakalım gitme durumum ona göre belli olacak

aynen abla ben senin gibi yesem rahat gider o kilolar ama senin icin kotu oldu bu sekilde ilerlemekte zorlasiyir hele kg dystukce daha da zorlanacaksin

Ohh ne güzel
Ben hiç spor yapamıyorum artık.biraz da öksürüyorum o yüzden canım istemiyor.ama vaktimi de yetiremiyorum.
Inan canim spor yapmayi ilk basta kimse kolay kolay istemez ama kilolar gittikce vucud guzellestikce insanin yapma istahi artiyor bide spor vucuttaki al yuvar yani mikroplara karsi savasan hucreleri artiriyor eger oksuruk sebebi bir mikrop ise spor ile daha kolay gecirebilirsin hastaligini

hepsini yaparsak yatmadan once cok sey olur bu abla :) ilk basta yapilir ama sonra yavas yavas birakanlar cikar isim vardi uykum vardi diye. Ya dk yapalim yada bir onerim daha var mesela liste yaptik ya ( asadakileri ornek olsun diye salliyorum)

50 mekik
100 sopa cevirme
40 ziplama
20 yarim sinav
100 diz cekme

Bublarin herbirinin degerine belli bir puan versek mesela 10
Ben yatmadan once 5 ini yaptim diyelim 50 puan kazanmis olayim mesela kim kac tabesini yaparsa??

Azimli sıçan seciyorum seni bacım:)
O zaman tasi delicem desene tabi sen sicani farkli anlamda kullandin ama benim aklima halk arasinda soylenen soz geldi. Evet azimle bu sefer temizliyorum kilolari

Ben yaptim sporumu benimki tahmini 350 puani gecer haberin olsun ona gore gel :))

Simdi abla bu analizler ne zamandan ne zamana yapiliyor bileyimde diger analize kadar mezun olmiyim hic bi yerde 1. Olamadim belki sonraki analizde 1. Olurum. Tam bir tosbik gb yuvarlaba yuvarlana gidiyorum. Zaten hic etap 1. De olmadim artik olmakta zor milletin ortalamaso% 4 en azindan surda olurum belki 1.

Tebrik ederim kızlar hepinizle gurur duyuyorum

Abla odem yapici ama saglikli olan seyleri karnibahar brokoli nohut lahana fln yavastan sok hayatina odem cayi yaparsin bide yatmadan once karna masaj havasida sivisida cikar bisicik kalmaz. Mas fasulyesi fln var mi orarda? Onu denesen?

Allah ablanı feraha çıkarsın cnm

Peki gidersen ne zaman gidiş dönüş olacak

aynen abla ben senin gibi yesem rahat gider o kilolar ama senin icin kotu oldu bu sekilde ilerlemekte zorlasiyir hele kg dystukce daha da zorlanacaksin
Bide yeni listeyi denicem cnm
O da olmazsa listeden bi süre izine çıkar metomu toparlarım

Olabilir cnm
Kızlarda fikrini söylesin ona göre karar verelim

Diz çekme, ayakta yapılan değilmi

Ben onu kastetmistim abla ama oturarak yapilan diz cekmeyide ekleyebilirz o da muthis ama zor :) herkes ok derse listeye bu sekilde bir suru sey ekleyelim ayy heycanlandim

3-3.5 ayda 1 yapılıyor heralde
Bu hafta itibariyle yeni analize puan toplamamız lazım :))
Sen o zamana mezun olursun, listede yerini alırsın

Kız mezun olmadan bide 1.lik kapsan ya :))

Abla odem yapici ama saglikli olan seyleri karnibahar brokoli nohut lahana fln yavastan sok hayatina odem cayi yaparsin bide yatmadan once karna masaj havasida sivisida cikar bisicik kalmaz. Mas fasulyesi fln var mi orarda? Onu denesen?
Maş fasülyesi aldım da daha kullanmadım cnm

Dediğim gibi elimde bi liste var onu denicem
Şok diyet falan değil
Pro sebze yağ ağırlıklı

Ben onu kastetmistim abla ama oturarak yapilan diz cekmeyide ekleyebilirz o da muthis ama zor :) herkes ok derse listeye bu sekilde bir suru sey ekleyelim ayy heycanlandim
O zor olur cnm yaa :)) ben bikaç tane anca yapabilirim
Sguat olabilir

Başka bişey sorcam
Diyelim ben kol çalışıyorum
3 hareket var
Yana açma ,göğüste birleştirme
Bide alt kol için yukardan arkaya indirme
Ben bunları yaparken mesela 15 tane
1 tur hepsini yapıp başamı dönmeliyim
Yoksa 1 hareketin 3 setini tamamlayıp sonramı öbürüne geçmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…