Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar benim ilçede toplantın vardı bugün gelmişken diyetisyene de gittim. Sonuçları ve yeni listemi aldım. Sizinle paylaşacağım yapmak isteyen olur belki die
tabiki iyi olur cnm

Mefkurem sonucu yarın yazacağım belki yarına kadar toparlarım
O da ne demek

Neyi toparlıcan

Şu anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Lütfennnnn herşey yolunda de

Benimki kaç puan olurki acaba, az oluraa oynamam ben banane

Benim alintilar coklu olunca gitmis hep yarisi
Mefkurem ve tugcetugcem bencede benziyiruz. Azimli sporcu 30 unda bekar

Neyse bekarlığın dışında sporculuk da eklendi

Ay sen beni oldurecennnnn

Sibep, değmez kız benim için elini kana bulamaya

Kaptanim mefkurem dagdan gelio bagdakini kovabiliyor muyummmmmmaklimda iyice zayiflamis ama benden az yiyen biri geldi de

Kovamıyorsun canım, kendimi kovdurtmammmmm

TOKUZZZ
TOKUZZZZZ
TOKUZZZZZZ

Bütün isteğim zopa yemekti, doymak için
Ay zaten ben servis çok sallıyor diye okuyamıyormuşum ya
Ayşegül Çoruhlunun kitabı geldi aklıma sen tokuz tokuz diye yazınca
Tokuz ama açız kitabın adı, tam da beni anlatıyor ama ben tokum, dalgınlıktan açık demişim

Bugun sut muz yapiyorsun galiba.cok zor diyorlar ona ben cesaret edemedim

Bugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimbir lokma yiyecek yerim yok ne yesem diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Bugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimbir lokma yiyecek yerim yok ne yesem diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Hemen beyne sinyal gönderip tok olduğunu anlamasını sağlıyoruz. Sonra da dikkatimizi başka yöne çekip yemekten uzak duruyoruz. Bebişe de yarın tartı günü olduğunu ve tok olduğunuzu anlatırsın artık

Patatesi yogurt diyetini denedin mi canim o nasil

Önceki hafta pattis yoğurdu yaptım -1,9 kilo vermiştim. 3. Gün pek gitmemişti ve rahatsız olduğum için hiç spor yapmamıştım

daha anne karninda antremanli olacak benimki

3 gunde mi 1.9 gitti canim

Abla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem 65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla

Abla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem 65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla
Koruma programi yaparsin birsey olmaz.koruma icin bir diyetisyene gider bilgi alirsin ornek liste alirsin en iyisi bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…