- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.821
Ay sen beni oldurecennnnnAçlıktan okuyamıyorum
Merakla beklemedeyimmmKızlar benim ilçede toplantın vardı bugün gelmişken diyetisyene de gittim. Sonuçları ve yeni listemi aldım. Sizinle paylaşacağım yapmak isteyen olur belki die
Kaptanim mefkurem dagdan gelio bagdakini kovabiliyor muyummmmmmAçlıktan okuyamıyorum
Bende fotoğraf atşivi, göz at ve s. gibi seçenekler çıkıyor. Sende neden olmuyor acaba?O nu tikliyorum sari oluyor oyle kaliyor
tabiki iyi olur cnmKızlar benim ilçede toplantın vardı bugün gelmişken diyetisyene de gittim. Sonuçları ve yeni listemi aldım. Sizinle paylaşacağım yapmak isteyen olur belki die
O da ne demek
Ben yaptim sporumu benimki tahmini 350 puani gecer haberin olsun ona gore gel :))
Simdi abla bu analizler ne zamandan ne zamana yapiliyor bileyimde diger analize kadar mezun olmiyimhic bi yerde 1. Olamadim belki sonraki analizde 1. Olurum. Tam bir tosbik gb yuvarlaba yuvarlana gidiyorum. Zaten hic etap 1. De olmadim artik olmakta zor milletin ortalamaso% 4 en azindan surda olurum belki 1.
Benim alintilar coklu olunca gitmis hep yarisi
Mefkurem ve tugcetugcem bencede benziyiruz. Azimli sporcu 30 unda bekar
Ay sen beni oldurecennnnn
Kaptanim mefkurem dagdan gelio bagdakini kovabiliyor muyummmmmmaklimda iyice zayiflamis ama benden az yiyen biri geldi de
TOKUZZZ
TOKUZZZZZ
TOKUZZZZZZ
Bugun sut muz yapiyorsun galiba.cok zor diyorlar ona ben cesaret edemedimBenimki kaç puan olurki acaba, az oluraa oynamam ben banane
Neyse bekarlığın dışında sporculuk da eklendi
Sibep, değmez kız benim için elini kana bulamaya
Kovamıyorsun canım, kendimi kovdurtmammmmm
Bütün isteğim zopa yemekti, doymak için
Ay zaten ben servis çok sallıyor diye okuyamıyormuşum ya
Ayşegül Çoruhlunun kitabı geldi aklıma sen tokuz tokuz diye yazınca
Tokuz ama açız kitabın adı, tam da beni anlatıyor ama ben tokum, dalgınlıktan açık demişim
Bugun sut muz yapiyorsun galiba.cok zor diyorlar ona ben cesaret edemedim
Bugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimBenimki kaç puan olurki acaba, az oluraa oynamam ben banane
Neyse bekarlığın dışında sporculuk da eklendi
Sibep, değmez kız benim için elini kana bulamaya
Kovamıyorsun canım, kendimi kovdurtmammmmm
Bütün isteğim zopa yemekti, doymak için
Ay zaten ben servis çok sallıyor diye okuyamıyormuşum ya
Ayşegül Çoruhlunun kitabı geldi aklıma sen tokuz tokuz diye yazınca
Tokuz ama açız kitabın adı, tam da beni anlatıyor ama ben tokum, dalgınlıktan açık demişim
Patatesi yogurt diyetini denedin mi canim o nasilEvet süt muz yapıyorum ve şu an tok olsam da çok zorladı beni
Dayanıklıyımdır aram iyidir detokslarla ama bugün tökezledim.
Bakalım eksisi ne olacak
Oy oy bebis acikti belki deeeBugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimbir lokma yiyecek yerim yok ne yesem diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Öyle bir ihtimal yok canım midemde 1 lokmalik yer yok çünkü tamamen beynimin acligiOy oy bebis acikti belki deee
Bugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimbir lokma yiyecek yerim yok ne yesem diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Patatesi yogurt diyetini denedin mi canim o nasil
Hemen beyne sinyal gönderip tok olduğunu anlamasını sağlıyoruz. Sonra da dikkatimizi başka yöne çekip yemekten uzak duruyoruz. Bebişe de yarın tartı günü olduğunu ve tok olduğunuzu anlatırsın artık
Önceki hafta pattis yoğurdu yaptım -1,9 kilo vermiştim. 3. Gün pek gitmemişti ve rahatsız olduğum için hiç spor yapmamıştım
3 gunde mi 1.9 gitti canimHemen beyne sinyal gönderip tok olduğunu anlamasını sağlıyoruz. Sonra da dikkatimizi başka yöne çekip yemekten uzak duruyoruz. Bebişe de yarın tartı günü olduğunu ve tok olduğunuzu anlatırsın artık
Önceki hafta pattis yoğurdu yaptım -1,9 kilo vermiştim. 3. Gün pek gitmemişti ve rahatsız olduğum için hiç spor yapmamıştım
Doktor destekli mi yapiyorsun canim diyetinidaha anne karninda antremanli olacak benimki
Bu durum psikolojik olarakda etkiliyor beni cnm
Bende isterim normal yiyim kilo veriyim
Bide ben şişlik yapıcak şeyletede çok dikkat ediyorum
Bakliyat bulgur vs.yemiyorum
Salatada lahana varsa onu bile yemiyorum
Karnıbahar brokoli ucuzlamış burda yememek için almadım :))
Cuma cumartesi normal bi menü pazar hooop +1
Yeni bi liste var elimde
Spor hocası görümceme vermiş
Yağ pro sebze ağırlıklı
Onu denemeye çalışcam
Kuzum ben herhangi bir diyet yapmiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kendimi yememem lazım diye kasmiyorum ama hamileyim iki canliyim diyerek yemeklere abanmiyorumDoktor destekli mi yapiyorsun canim diyetini
Koruma programi yaparsin birsey olmaz.koruma icin bir diyetisyene gider bilgi alirsin ornek liste alirsin en iyisi bu benceAbla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?