Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.841
Hadi bakalım sende o potansiyel var bu azimle devam edersen Allah'ın izniyle olursun canimKiz sen bana hic bakmamisin benim dogum 10 mayis .o tarihe kadar 57 leri hedefliyorum.yeni bir baslangic gibi olacak bana
Bizede yol gösterir hemde ne güzel olurKoruma programi yaparsin birsey olmaz.koruma icin bir diyetisyene gider bilgi alirsin ornek liste alirsin en iyisi bu bence
Zeki karısın vesselam:))Inan canim spor yapmayi ilk basta kimse kolay kolay istemez ama kilolar gittikce vucud guzellestikce insanin yapma istahi artiyor bide spor vucuttaki al yuvar yani mikroplara karsi savasan hucreleri artiriyor eger oksuruk sebebi bir mikrop ise spor ile daha kolay gecirebilirsin hastaligini
hepsini yaparsak yatmadan once cok sey olur bu abla :) ilk basta yapilir ama sonra yavas yavas birakanlar cikar isim vardi uykum vardi diye. Ya dk yapalim yada bir onerim daha var mesela liste yaptik ya ( asadakileri ornek olsun diye salliyorum)
50 mekik
100 sopa cevirme
40 ziplama
20 yarim sinav
100 diz cekme
Bublarin herbirinin degerine belli bir puan versek mesela 10
Ben yatmadan once 5 ini yaptim diyelim 50 puan kazanmis olayim mesela kim kac tabesini yaparsa??
O zaman tasi delicem desenetabi sen sicani farkli anlamda kullandin ama benim aklima halk arasinda soylenen soz geldi. Evet azimle bu sefer temizliyorum kilolari
Nasıl spor yaptın öyle benimki 220 tuttu ancaBen yaptim sporumu benimki tahmini 350 puani gecer haberin olsun ona gore gel :))
Simdi abla bu analizler ne zamandan ne zamana yapiliyor bileyimde diger analize kadar mezun olmiyimhic bi yerde 1. Olamadim belki sonraki analizde 1. Olurum. Tam bir tosbik gb yuvarlaba yuvarlana gidiyorum. Zaten hic etap 1. De olmadim artik olmakta zor milletin ortalamaso% 4 en azindan surda olurum belki 1.
Allah yardımcısı olsun ablanın zor durumDaha kesin değil ablacım, ama gitsem de asla ihmal etmem burayı, yediklerime de dikkat ederim merak etme. Ablam eşinden ayrılıyor çocuklarını alamadı daha bu hafta çocukları alacaklar inşallah o zaman gitmek istiyorum. Hem ona moral olur hem de gözümle görüp rahatlamak istiyorum. Bakalım gitme durumum ona göre belli olacak
IYYYYYYY.Anlatmayin bana iyice feminist olacamAllah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş
Benide şisirmez karnabahar brokoli geneldebizim psikoloji sıkıntılı demek
birçok kişi hayatından ekmeği ve paket ürünleri çıkartarak 30-50 kilo vermiş. onun suyu bunun etkisi diye diye çiroz kaldın diye çok eleştirdiler beni.
karnabahar ve brokoli artı çıkarmıyor beni,
haftaya 2 gün yumurta diyeti, 1 gün saf protein, diğer günler haşlanmış sebze yapayım diyorum ben de
Kuzum damar çatlamasın bikereIYYYYYYY.Anlatmayin bana iyice feminist olacam
Nasil insanlar ya.zaten aldatilmak kaldirilamaz birsey bir de gitmis komsuyla ...kahretsinnn
Ama böyle bilgileri uyanık bir insan olarak nasıl kullanmiyim ben :)Hay Allah razı olsun sabah listeyi yaparken diyorum bı fitli fatlı biri daha var mıydı unuttum mu diye
Geçen sene aycada kocaya gerek yok diyordu bak nişanlandı
Yumurta candır lütfen saygı duyarım evde 80 yumurta var ben bu haftada yumurtaya mı gomulaem nasıl bitecek yoksa ,
Hii düşüyor ama sen aklında tutma sen tutarsan harekete geçer
Ekmekte bayatlayinca yada kızartıcı düşüyor calorisi
Bu araştırma işleri bende canım
Hadi gözün aydın regldendir yarına eksiye gecersin
Baktim simdi canım baya yağlı ve kalorili değerleri ha lighti var mı bilmem ama sen yoğurt kullan bı daha yaparken
benimde kafanfil çok gelmis bı lt bitti bir lt kaldı kaynayınca kapatacağım canım çok mu kaynatın
Aynen canim bizim hedefler de yakin sayilir.elbette herseyden vazgecemeyiz ama 500 gram arttigimizi hissettigimizde hemen detoksla falan yok edecegiz ki bu zor sureci bir daha yasamaya halimiz olmaz cunku.Benide şisirmez karnabahar brokoli genelde
Benim feci sıkıntılı pisikoleji hemde
Ömür billah yemiyim abur cubur hamurişinin düşücesine bile hazır değil hayata geçirmek şurada kalsın
Bende kabullenden vazgeçemem ama hayatıma dengeyi sokabilirim bir anda 3,5 tane değil 1 tane ile tatmin olabilir
Öğlen kaçırdıysam
Aksamı hafif geçirebilir,bu şekilde kilomu korumak için mücadele edicem bu sefer
Bir dahakine tam tarifte yaparsın bacimÇok kaynatdım, şimdi su ekledim , biraz daha iyi, ama 2.5 litre içe bileceğimi sanmıyorum, 2 max. 3 bardak içerim, çok kötü oldu, şimdi ziyan olacak kalanı
Çok güzel olmuşMenümm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 küçük kase lor peyniri
1 dilim peynir
Domates
Bol bol maydanoz
4:00
1 tane ayran
6:15
1 tabak yoğurtlu kabak
1koca kase yeşillikli salata
1buyuk bardak beyaz çay
2,5 lt su
30dk tempolu yürüyüş
10dk eliptik
30dk ağırlık antrenmanı
220 puan
@Pnrrr-20
perşembe için de az gibi geldi bana perşembe askinaMenum
Kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta
Ara
1 kivi
Ogle
3 kasik yogurt
cig kereviz
Ara
1 gun kurusu
7 badem
Aksam
1 yumurta
Odem suyu ile birlikte 3 litre su
60 dk tempolu yuruyus 120puan @Pnrrr-20
Perşembe günleri listedekilere niye az yedin demiyoruzKaptanim mefkurem dagdan gelio bagdakini kovabiliyor muyummmmmmaklimda iyice zayiflamis ama benden az yiyen biri geldi de
Haaa şöyle yola gel, Tok bebeğim benimBütün isteğim zopa yemekti, doymak için
Ay zaten ben servis çok sallıyor diye okuyamıyormuşum ya
Ayşegül Çoruhlunun kitabı geldi aklıma sen tokuz tokuz diye yazınca
Tokuz ama açız kitabın adı, tam da beni anlatıyor ama ben tokum, dalgınlıktan açık demişi
Bunu yesen doyarmısınBugünde benim içimde bir canavar var psikolojik sanırım tokum ama sanki aç gibiyimbir lokma yiyecek yerim yok ne yesem diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Halledecez tatlıcım telaşlanmaAbla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla
Dağlara taşlara Allahım yaaAllah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş
Oooo çok beğendim afiyet olsunMenum
Kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta
Ara
1 kivi
Ogle
3 kasik yogurt
cig kereviz
Ara
1 gun kurusu
7 badem
Aksam
1 yumurta
Perşembe günleri listedekilere niye az yedin demiyoruz
Haaa şöyle yola gel, Tok bebeğim benim
Bunu yesen doyarmısın
Halledecez tatlıcım telaşlanma
Karbonları yavaş yavaş menülerine sokacaksın
Sporu suyu bırakmıcaksın
Özellikle akşam öğününe dikkat edeceksin
1 gün fazla yediysen 3 gün tutacaksın
Dağlara taşlara Allahım yaa
afiyet olsunMenüm
Sabah 08.00
1 yum haşlama 1 dlm ekmek 3 çatal kaşar 1 ç.k tereyağı
Ara 2 ceviz
Öğlen 13.30
1 dlm ekmek 4 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt.
Ara 1 dlm elma 1 br tarçınlı süt
Ara yarım küçük muz 1 dlm armut
Akşam 18.15
1 yum li salata 2 kepçe şehriye çorbası 2 br tuzsuz ayran 2 lokma ekmek
9 .30 gibi rezene içeceğim 2 kupa falan
Şu 2 .5 lt olacak yatana kadar
Spor yok
Tek kelimeyle harikaaaaaMenümm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 küçük kase lor peyniri
1 dilim peynir
Domates
Bol bol maydanoz
4:00
1 tane ayran
6:15
1 tabak yoğurtlu kabak
1koca kase yeşillikli salata
1buyuk bardak beyaz çay
2,5 lt su
30dk tempolu yürüyüş
10dk eliptik
30dk ağırlık antrenmanı
220 puan
@Pnrrr-20
Tuğçeeeee sana başlarda bu kadar azaltma diyoruz cnm yaaaMenum
Kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta
Ara
1 kivi
Ogle
3 kasik yogurt
cig kereviz
Ara
1 gun kurusu
7 badem
Aksam
1 yumurta
Vayyyy canana bak hele :))Menüm
Sabah 08.00
1 yum haşlama 1 dlm ekmek 3 çatal kaşar 1 ç.k tereyağı
Ara 2 ceviz
Öğlen 13.30
1 dlm ekmek 4 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt.
Ara 1 dlm elma 1 br tarçınlı süt
Ara yarım küçük muz 1 dlm armut
Akşam 18.15
1 yum li salata 2 kepçe şehriye çorbası 2 br tuzsuz ayran 2 lokma ekmek
9 .30 gibi rezene içeceğim 2 kupa falan
Şu 2 .5 lt olacak yatana kadar
Spor yok
Cıssların yada çok yemenin hamiş kadına bi faydası yokkkkkkhamis kadına sopa
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?