- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.901
Haklisin abla ne diyeyim.Orantili yapmaya calisacam.zorlayacam kendimiKuzum bak burda defalarca kilo verip geri almış kişiler var
Çoğumuz bi çok şeyi tecrübe ettik
Bende zamanda çok sağlıksız diyetler yaptım
Zaten metom o yüzden bozuldu
Öncelikle sadece tartıda eksi görmek önemli değil
Kas oranını artırıp yağdan vermek önemli
Buda sağlıklı dengeli beslenip spor yapmayla olur
Sen böyle yaparsan hem Kas kaybedersin hemde vücudunda eksiklikler hastalıklar olur
Yüzün çöker saçların dökülür iç organlarında hasar olur vs.vs
En basiti, radikal diyetler safra kesesi taşına neden olur
Ben aldırdım o yüzden
Biz sana hem sağlıklı yağdan verebilmen hemde metobolizmanın yavaşlamayıp aynı oranda devam verebil diye bunları söylüyoruz
Ama listeye girince bana da arada detoks serbest olacak demi.Kuzum bak burda defalarca kilo verip geri almış kişiler var
Sen böyle yaparsan hem Kas kaybedersin hemde vücudunda eksiklikler hastalıklar olur
Ben aldırdım o yüzden
Biz sana hem sağlıklı yağdan verebilmen hemde metobolizmanın yavaşlamayıp aynı oranda devam verebil diye bunları söylüyoruz
Kesinlikle geçmişteki hatam benimde buydu hopp 5-10 kg veririm şimdi bir iki kg için yirtiniyorrum işteKuzum bak burda defalarca kilo verip geri almış kişiler var
Ben aldırdım o yüzden
EvetAma listeye girince bana da arada detoks serbest olacak demi.
Merve'yi bcig çiğ yiyeceğim ama senin laflarimdan şuan karbonhidratsİliktan beynim basmiyor yarın aç karnımı doyurunca görüşelim :) yeni rakibemkuzum sen yarin mervenin agzinin payini verirsin biz senle rakip degiliz ki. Ama Zuhal abla fena dagitcak beni gibi geliyor ya hadi hayirlisi.ama haftaya cok daha siki tutucam isi o 7 li rakam gelecek o kadar
Güzel dediğim menün önceki günmüydü tam hatırlıyamadımHaklisin abla ne diyeyim.Orantili yapmaya calisacam.zorlayacam kendimi
Evetama abartmak yok
Allahım bu nasıl kadersoz veremem...cok yariscil biriyimdir detokssuz bir hafta dayanmaya calisacagim kaptanim icin
üçüncü haftada şartlara uyuyorsan giriyorsun tatlım bunuda biliyorsun dimisoz veremem...cok yariscil biriyimdir detokssuz bir hafta dayanmaya calisacagim kaptanim icin
İlk muz süt yaptıralım da görsün gününüAllahım bu nasıl kader
Kimisine yeme diyoz
Bunuda zorla yedircez diye uğraşıyoz
Menü güzelde sen neyi toparlıcam dedin daha cevap alamadımYürüyüşten yeni geldim hemen menümü yazayım
Sabah 09.0p
Kahve hurma
Mucize içecek
Öğle 12.00
6 kofte
Domates
Ara 16.00
Kahve 2si bir arada
Akşam 17.30
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
15 dk parkta ki jimlastik aletleri ile çalışma
Kızzz susss kadının adı çıkacak :))@asfarovski nin donu bile yok o kadar meydandayi
Et yoğurt kısmını biliyorumda uygulıyamıyorum malesefŞimdi bugün doktorun dediklerinden bahsetmek istiyorum
Kesinlikle et ve yogurt yanyana olmayacak dedi. Pazı ıspanak lahana pancar kapya biber patates yasak mutlaka günde 4 wasa ve galeta yemelisin dedi ben ekmek ve wasa yemefigim için yanlış dedi genelde kırmızı et olan öğün öğle olsun akşam yakması zor dedi. Bu evrede bulgur pilavı dahil o türlü şeyler yasak dedi
kırmızı etin sindirim süresi uzundur cnmYaaa demek et zor yaniyormus
Ooooooooo uzadikca uzuyor ama....üçüncü haftada şartlara uyuyorsan giriyorsun tatlım bunuda biliyorsun dimi
Ayyyy hadi inşallahhhhkuzum sen yarin mervenin agzinin payini verirsin biz senle rakip degiliz ki. Ama Zuhal abla fena dagitcak beni gibi geliyor ya hadi hayirlisi.ama haftaya cok daha siki tutucam isi o 7 li rakam gelecek o kadar
Acimasizlik olur ama o daİlk muz süt yaptıralım da görsün gününü@tugcekrblt oldun mu kaldın mı ben bitkisel hayattayim şaka bir yana sen çalıştığın için zor gelmiştir ben bugün hep uğraş halindeydim ondan etkilemiştir belki beni
Çok hevesli bir üyesin maşallah canimBen de uyuyayim artik napayim.sabah erkenden kalkip harika bir kahvalti yapacam.ooooo neler neler yicem.
PEYNIR DOMATES YUMURTA
İyi geceler tatlimHERKESE IYI GECELERRRR.
Amin ablam, sağolasın. Hiç birşey değil de 8 gündür yavrularını görmemek herşeyden çok yoruyor. Dedim ya daha bilet bakmadım onlar gelme diyor ben gideyim diyorum , ortalık karışık daha bu ortamda nasıl olur bilemiyorum. İşe polis jandarma filan karışacakAllah ablanı feraha çıkarsın cnm
Peki gidersen ne zaman gidiş dönüş olacak
Bide yeni listeyi denicem cnm
O da olmazsa listeden bi süre izine çıkar metomu toparlarım
Olabilir cnm
Kızlarda fikrini söylesin ona göre karar verelim
Diz çekme, ayakta yapılan değilmi
Allah hepsinin yardımcısı olsun, ah bu erkeklerin uçkur derdi yok mu herşey ordan başlıyoAllah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş
İnşallah çocuğu yoktur, tekmeyi bassın kurtulsun!!!Kuzum damar çatlamasın bikere
Arkadaşımda bir güzeldir çıtı pıtı şen şakrak hemşire birde hem eve hem ise okadar guzel yetişiyordiki
Nediyim Rabbim yanına bırakmasın pisliğin
3-3.5 ayda 1 yapılıyor heralde
Bu hafta itibariyle yeni analize puan toplamamız lazım :))
Sen o zamana mezun olursun, listede yerini alırsın
Kız mezun olmadan bide 1.lik kapsan ya :))
Maş fasülyesi aldım da daha kullanmadım cnm
Dediğim gibi elimde bi liste var onu denicem
Şok diyet falan değil
Pro sebze yağ ağırlıklı
O zor olur cnm yaa :)) ben bikaç tane anca yapabilirim
Sguat olabilir
Başka bişey sorcam
Diyelim ben kol çalışıyorum
3 hareket var
Yana açma ,göğüste birleştirme
Bide alt kol için yukardan arkaya indirme
Ben bunları yaparken mesela 15 tane
1 tur hepsini yapıp başamı dönmeliyim
Yoksa 1 hareketin 3 setini tamamlayıp sonramı öbürüne geçmeliyim
Zaten yarin basliyor ki hafta basi bugunku sayilmaz dolu dolu 1 hafta yapalim spor olarak.Benimki kaç puan olurki acaba, az oluraa oynamam ben banane
Neyse bekarlığın dışında sporculuk da eklendi
Sibep, değmez kız benim için elini kana bulamaya
Kovamıyorsun canım, kendimi kovdurtmammmmm
Bütün isteğim zopa yemekti, doymak için
Ay zaten ben servis çok sallıyor diye okuyamıyormuşum ya
Ayşegül Çoruhlunun kitabı geldi aklıma sen tokuz tokuz diye yazınca
Tokuz ama açız kitabın adı, tam da beni anlatıyor ama ben tokum, dalgınlıktan açık demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?