Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklisin abla ne diyeyim.Orantili yapmaya calisacam.zorlayacam kendimi

Ama listeye girince bana da arada detoks serbest olacak demi.

Bu kadar
Kesinlikle geçmişteki hatam benimde buydu hopp 5-10 kg veririm şimdi bir iki kg için yirtiniyorrum işte

kuzum sen yarin mervenin agzinin payini verirsin biz senle rakip degiliz ki. Ama Zuhal abla fena dagitcak beni gibi geliyor ya hadi hayirlisi.ama haftaya cok daha siki tutucam isi o 7 li rakam gelecek o kadar
Merve'yi bcig çiğ yiyeceğim ama senin laflarimdan şuan karbonhidratsİliktan beynim basmiyor yarın aç karnımı doyurunca görüşelim :) yeni rakibem

Haklisin abla ne diyeyim.Orantili yapmaya calisacam.zorlayacam kendimi
Güzel dediğim menün önceki günmüydü tam hatırlıyamadım

Sabah 1 yumurta peynir 5-6 zeytin bol yeşillik salatalık domates vs.ekmek yemek istemiyosan 3 ceviz yada 10 badem veya fındık olabilir

Öğlen -akşam
Sebze yemeği yoğurt yada
Et türü salata
Olabilir

Listeye girince perşembeleri detoksa izin var :))

Allahım bu nasıl kader
Kimisine yeme diyoz
Bunuda zorla yedircez diye uğraşıyoz
İlk muz süt yaptıralım da görsün gününü @tugcekrblt oldun mu kaldın mı ben bitkisel hayattayim şaka bir yana sen çalıştığın için zor gelmiştir ben bugün hep uğraş halindeydim ondan etkilemiştir belki beni

Menü güzelde sen neyi toparlıcam dedin daha cevap alamadım
2 si biraradayı konuşmuktuk heralde

@asfarovski nin donu bile yok o kadar meydandayi
Kızzz susss kadının adı çıkacak :))
Et yoğurt kısmını biliyorumda uygulıyamıyorum malesef
Ama pancar biber kısmını anlamadım nedenki

Yaaa demek et zor yaniyormus
kırmızı etin sindirim süresi uzundur cnm

kuzum sen yarin mervenin agzinin payini verirsin biz senle rakip degiliz ki. Ama Zuhal abla fena dagitcak beni gibi geliyor ya hadi hayirlisi.ama haftaya cok daha siki tutucam isi o 7 li rakam gelecek o kadar
Ayyyy hadi inşallahhhh

Ama biraz zor gibi

Acimasizlik olur ama o dao kadarda sey yapmayalim ya tamam ben soz dinlerim

Amin ablam, sağolasın. Hiç birşey değil de 8 gündür yavrularını görmemek herşeyden çok yoruyor. Dedim ya daha bilet bakmadım onlar gelme diyor ben gideyim diyorum , ortalık karışık daha bu ortamda nasıl olur bilemiyorum. İşe polis jandarma filan karışacak. Of off
Allah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş
Allah hepsinin yardımcısı olsun, ah bu erkeklerin uçkur derdi yok mu herşey ordan başlıyo
Benim ablamın beyinsiz kocası da 4 kız çocuğundan sonra bir tane erkek doğuracak birini arıyormuş , aklı çocuğun cinsiyetinin babanın spermlerine bağlı olduğunu basmayacak kadar kıt da!!!
Allah akıl fikir versin....

Kuzum damar çatlamasın bikere
Arkadaşımda bir güzeldir çıtı pıtı şen şakrak hemşire birde hem eve hem ise okadar guzel yetişiyordiki
Nediyim Rabbim yanına bırakmasın pisliğin
İnşallah çocuğu yoktur, tekmeyi bassın kurtulsun!!!

Yaaa ben mezun olunca listede ismim olmucak mi. Ayy ben mas fasulyesine bayilirim yarina yapayim bari. Kirmizi lahana, kirmizi biber misir, nar, partakal bide mas fasulye offf yarina yapicam ven canim cekti. Abla nasil yapayim cok yuksek ortalamalar. Belki mezuniyetim haftasinbir detoks patlatirim olabilir belki

Zaten yarin basliyor ki hafta basi bugunku sayilmaz dolu dolu 1 hafta yapalim spor olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…