- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.941
ayy Tugce aksam aksam cok guldurdun beni Allah da senin iyiligini versino degilde bu aclikla yarin neler yiyeceksin tahmin bile edemiyorum. Bir minnak yesil muz nelere kadir takim bu gece cildirdi
Kizimi yatirip bende uykuya geciyorum ilk bildirimi yapacak olan acilisi cok guzel yapsin ve devamida 9. Takima yakisir sekilde devam etsin insallah. Herkese iyi geceler bol yag yakmali uykular. Opuldunuz
Ozaman bende yatayim da yaglar yansin insallah. Hadi yarina güzel sonuclar aliriz insallah. Iyi uykular kizlar
Zeki karısın vesselam:))
Yazdım sporlarımı 395 tutmus. Ama bonus 1 saat tempolu yuryus eklendi yoksa benımde 275 tutucaktıNasıl spor yaptın öyle benimki 220 tuttu anca
Allah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş
Canım cok cok az olmus bu sekılde yersen gider gitmesine ama azcık kacırsan tüm kilolar hoppp geri. Zaten senin 3 ayın yok mu 5 erdem versen 15 yapar.yetmiyor muMenum
Kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta
Ara
1 kivi
Ogle
3 kasik yogurt
cig kereviz
Ara
1 gun kurusu
7 badem
Aksam
1 yumurta
Odem suyu ile birlikte 3 litre su
60 dk tempolu yuruyus 120puanPnrrr-12
Allahım bu nasıl kader
Kimisine yeme diyoz
Bunuda zorla yedircez diye uğraşıyoz
Offf kötüymüs cnm yaa
Niye adam gibi ayrilalim demezkerki
Cnm liste icin karar ver
Bu hafta girmek istiyomusun yoksa haftayami kalsin
Tabi yarinki sonuc güzel olursa
tabi olacaksin tatlim
Kilo azakdikca yüzde düsüyorya belki o zaman olur
Spor soruma cevap vermemisin
kiz daha gece olmadi :)
Aksam sade ton baligi kötü olurya keske marulla falan yeseydin
Menü güzel ama
Aciyi hissetmicek kadar bitkisel hayattayiz :))Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
kuzum ben gitme durumun olursa diye dedimu haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağına
Hanimlar bari diyeydin :))burasi survivor beylerrr burda hersey gercek
Eger karnibahar seni sisirmiyosa güzel olmus cnmSayin menum ;
Sabah
1 haslanmis yumurta
Kk peynir zeytin yesilcay
2dl tb ekmegi
Ara kayisi arasina badem 3 adt turk kahwesi
Ogle
Kabak yeemgi tawuk corbasi 1dl tb ekmegi
Ara diyet 3 adt cubuk galeta2 parca aywa
Aksam 2 kofte haslanmis karnabahar
2 lt su
Oooo persembe persembe bu kadar cok yemeye utanmadinmiMenücükcüğümmmm
07:16 1 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt
12:33 1 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt
17:45 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt
Hayalimdeki menü
Neyse o içimde kalsın
4 litreye yakın su içildi, detoks suyu da dahil
Çok cins bir spor yaptım siz deyin 4,5 puan ben diyim 5 puan. Koşarken böyle yanmadı ciğerim soluk borum. Hoca ortalama 900-1200 kal harcadığımızı söyledi
60*4=240
10 dk aralıksız koşu*4=40
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
360 puanPnrrr-12
güzel olmus cnm mevlüte öyle atlatabildigine sevindimİyi geceler kızlar
Menumu yazayım hemen
Sabah 10 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 çeri
3 zeytin
4 tane badem
Öğlen mevlüt vardı orada iki tane lahana sarma bir bardak ayran
Akşamda bir kase yoğurt bir tane elma yedim .
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki
Buda tam persembelik menüüüüSabah( 9.30)
2 yunurta
1 dilim beyaz peynir
Oglen(13.00)
1 ayran
Aksam(19.30)
Kofte
Yogurt
1 haslanmis yumurta
Sıvı: 3 lt su
Spor: 1 saat tempolu yuruyus 60*2 = 120 ( bunu yapmicaktim ama disarda isim vardi minubus kullancagima yuruyerek gideyim dedim)
30 dk yuruyus banda 30*3= 90
35 dk eliptik 35*3 = 105
40 dk bisiklet 40*2 = 80
Toplam 395Pnrrr-12
sagolasin tatlimMefkurem yaa abla bulamadım hareketleri. Yanlız minnak bir tavsiyem var kıl calısırken kan yukardan aşağı gidicek sekilde calış. Mesela omuz hareketin varsa önce omuz, sonra ist kol en son alt kol olsun hareket sıran
Bereket misafir icinmi gecerliymis :)Ben gelldiiimm İzmir den misafirlerim var. Yılbasında kapımda nar kırmıstım bereket olsun diye o gün orada o narı kırmayacaktım :))) kapım hic kapanmaz oldu.. en kısa zaman ise baslamalıyım :))
Menüm;
Sabah
Lor peynirinin icine maydonoz ve toz biber karıstırdım
2 galeta
Ögle
4 yk sac tava
1 kase yogurt
1 tabak salata
Aksam
1 kase yogurt
1 tane etimek
Su 2 lt
Tartımda güzel seyler oluyorr
Acı yok acı yok cokkk eglenucukkkAcimasizlik olur ama o dao kadarda sey yapmayalim ya tamam ben soz dinlerim
Hah şöyle hayaller bu yöndeBen de uyuyayim artik napayim.sabah erkenden kalkip harika bir kahvalti yapacam.ooooo neler neler yicem.
PEYNIR DOMATES YUMURTA
Amin ablam, sağolasın. Hiç birşey değil de 8 gündür yavrularını görmemek herşeyden çok yoruyor. Dedim ya daha bilet bakmadım onlar gelme diyor ben gideyim diyorum , ortalık karışık daha bu ortamda nasıl olur bilemiyorum. İşe polis jandarma filan karışacak. Of off
Hey yarabbim gece gece günaha sokacak beni versin kazılarıda ona evlat lazım değil birde oğlu olur kan kusgurur görür gününü mutehak ona sanki bulunmaz Hint kumaşı alnında yazsın dul damızlık erkek diyeAllah hepsinin yardımcısı olsun, ah bu erkeklerin uçkur derdi yok mu herşey ordan başlıyo
Benim ablamın beyinsiz kocası da 4 kız çocuğundan sonra bir tane erkek doğuracak birini arıyormuş , aklı çocuğun cinsiyetinin babanın spermlerine bağlı olduğunu basmayacak kadar kıt da!!!
Allah akıl fikir versin....
İnşallah çocuğu yoktur, tekmeyi bassın kurtulsun!!!
Aksam salata ile yeseydin kuzu ya içini bulandırmadi mıBen menü yazayım da uyuyayım inşallah
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 08:45
2 haşlanmış yumurta
Peynir 5 zeytin
Domates
Yarım greyfurt 2 çilek
Öğle 13:00
Tavuklu bol yeşil salata
Ara 16:00
Sade kahve 1 hurma
Akşam 18:00
Küçük kutu light ton balığı
Gece çok acıktım 2-3 kaşık yoğurt yedim
Su 3 civarı
Menüm
Sabah
9:00. 1 lt su, tiroid ilacı
9:30 1 Türk kahvesi
9:45. 2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
12:30 1 sade kahve
16:00. 1 kase mercimek çorbası(3 kepçe), bol yeşillik salatası, 1 tane küçük but( haşlanmış)
18:00. Yeşil çay, 1 tane gün kurusu
4 lt su
Tmm abla neyse ki hallolmusAman yarabbim basima cok kötü bisey geldi
Telefonum olmuyor
Sarj yeri bozulmus heralde kirmizi isik yaniyor ama doldurmuyor
TABLETTENDE hic yazamiyorum
North River bahar haberiniz olsun cnm
Benim kiz gelecek sonra onda 2.tel vardi
Onu alirim belki
Ama nr lar falan gecermiki kendi kartimi taksam
Aci yok acizz acccKızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
Vay vay vay seninle de ideana gireceğim bu hafta @melegimve ben haftaya @mefkurem sonraki hafta seni istiyorum gel bana gel gelBu haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağına
Katı bir çorba değildi okaaa ekmek etmez bence:) bol pul biber serptim sabah içimi boşaltsın diye:). Yarın yüzde rekoru bende kızlar:))))
Evet canım 3 günde 1,9 gitti
Korku yok, napıp edip korumayı öğrenecez. Bir öğün çok yediysek diğer öğün azaltacağız. Korkarsak başaramayız
Ya ben de abur cuburcuydum, 2,5 yıl öncesine kadar. Bayağı azalttım, takıma geldikten sonra da mecburen bıraktım, yüzdeye kötü yansımasını istemediğim için. Aslında paketli ürünler hayatımız için tehlike ve 21 gün kuralını oynarsak başarabiliriz. Herşey beyinde bitiyor
Yarınki tartıya bakalım ne olacak, meraktayım :))
Sen normal kahvaltı yaparken ben yarın yiyeceklerimden sorumlu olmadığımı tekrar tekrar belirtiyorum
Açlıktan ayy Tokluktan sıyırmış olma ihtimalimiz kaçtır
Bu gece geçer mi, sabah olur mu? Ben uyuyabilir miyim? Mutfağın kapısını mı kilitletsem? Allahım kafamda deli sorular
Yaşıyorum yaşıyorumsporda bir ara kendimden geçtim, tokum ben tokum dedim de külliyen yalan açlıktan ölüyorum midem sırtıma yapıştı
Yeminle olmayan yaşama sevincimi tamamen kaybettim
Yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediyorum, hergün birini dövmek istiyorum.
Midemi delip ağızdan gönderdiklerimi direkt dışarı atmak istiyorum.
İşte bunlar hep o yeşil minnak muzdan
Yapalım canım, yarışma bahane spor yapmak şahane
Yok maalesef yapmadım canım ama sen puan vermek istiyorsan, içinden geldiyse olabilir
Ne acısı açım ben aç
Tuğçe kız açlık senin espiri yeteneğine iyi geldi valla muzdan mi acabaBen bir saçlarımı kurutayım sonra dolu dolu olan menümü yazacağım.
Gözlerinize inanamayacaksınız yediklerim için
Kizimi yatirip bende uykuya geciyorum ilk bildirimi yapacak olan acilisi cok guzel yapsin ve devamida 9. Takima yakisir sekilde devam etsin insallah. Herkese iyi geceler bol yag yakmali uykular. Opuldunuz
Sayin menum ;
Sabah
1 haslanmis yumurta
Kk peynir zeytin yesilcay
2dl tb ekmegi
Ara kayisi arasina badem 3 adt turk kahwesi
Ogle
Kabak yeemgi tawuk corbasi 1dl tb ekmegi
Ara diyet 3 adt cubuk galeta2 parca aywa
Aksam 2 kofte haslanmis karnabahar
2 lt su
İyi geceler kızlar
Menumu yazayım hemen
Sabah 10 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 çeri
3 zeytin
4 tane badem
Öğlen mevlüt vardı orada iki tane lahana sarma bir bardak ayran
Akşamda bir kase yoğurt bir tane elma yedim .
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki
Sabah( 9.30)
2 yunurta
1 dilim beyaz peynir
Oglen(13.00)
1 ayran
Aksam(19.30)
Kofte
Yogurt
1 haslanmis yumurta
Sıvı: 3 lt su
Spor: 1 saat tempolu yuruyus 60*2 = 120 ( bunu yapmicaktim ama disarda isim vardi minubus kullancagima yuruyerek gideyim dedim)
30 dk yuruyus banda 30*3= 90
35 dk eliptik 35*3 = 105
40 dk bisiklet 40*2 = 80
Toplam 395Pnrrr-12
perşembe için güzel menülerBen gelldiiimm İzmir den misafirlerim var. Yılbasında kapımda nar kırmıstım bereket olsun diye o gün orada o narı kırmayacaktım :))) kapım hic kapanmaz oldu.. en kısa zaman ise baslamalıyım :))
Menüm;
Sabah
Lor peynirinin icine maydonoz ve toz biber karıstırdım
2 galeta
Ögle
4 yk sac tava
1 kase yogurt
1 tabak salata
Aksam
1 kase yogurt
1 tane etimek
Su 2 lt
Tartımda güzel seyler oluyorr
Guzellerim bitanelerim
Siz cansiniz yaaa
Yarinki sonuc ne olursa olsun hepinize gonulden cok tesekkur ediyorum
Herkes canla basla elinden geleni yapti
İns.tarti emeklerin karsiligini verir
Ama olmasada hiccc sorun degil
Haftaya yatirim yapmis oluruz
Yeterki biz elele gonul bagimizla pes etmeden devam edelim
Sizleri cokk seviyor ve hepinizle gurur duyuyorum
Eminim yarin tugce guzel bi baslangicla acilisi yapicak
Mucukkk mucukkk mucukkk
hadi yatalım abla duygusala bağlama ödem tutariz filan abowwwCok sukur benim tel acildi ama sarji problemli
Simdilik kizin 2.telini aldim
Bununda klavyesi cok kotu
Benimkine alisinca bunda zor yaziyorum
Benim ekran daha buyuktu
Ya buyuk ekran bi tel alicam yada bunu kullanacam daha bilmiyorum
Bu kadar luzumsuz ayrintidan sonra hepinize iyi geceler bol eksiler :))
Gidip gitmeyeceğim pazar gününe kadar kesinleşmez daha, o zaman bu hafta da liste dışında kalayım istersen, sonraki haftaya duruma bakar alırsın beni:)kuzum ben gitme durumun olursa diye dedim
Belli degil ya ne zaman gidip donecegin cumaya falan dönemezsin diye
Bu konuda aydinlatirmisin beni
Sorma canım ya 19 yılın mükafatı olarak karısına bunu layık gördü salak. Çocuklarla cezalandırıyorlar güya, ama çocuklar perişan . Bir tanesi engelli annenin bakımına muhtaç. Çocuklar birbirine bakıyor anlayacağın. Tatlı dille vermediler, büyük bir ihtimalle bugün herşey yolunda giderse avukat evi jandarmayla basıp alacak çocukları ... çocuklar kötü etkilenmesin istedikçe onlar tam tersine uğraşıyorAcı yok acı yok cokkk eglenucukkk
Hah şöyle hayaller bu yönde
Hey yarabbim gece gece günaha sokacak beni versin kazılarıda ona evlat lazım değil birde oğlu olur kan kusgurur görür gününü mutehak ona sanki bulunmaz Hint kumaşı alnında yazsın dul damızlık erkek diye
Vay vay vay seninle de ideana gireceğim bu hafta @melegimve ben haftaya @mefkurem sonraki hafta seni istiyorum gel bana gel gel
Waayyy coook guzel bir eksi olmus canim ya senin adina cok sevindim . Tebrik ederim mezuniyetini de simdiden kutlarim darisi insallah bizlerin de basinaGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü.Mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?