Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menücükcüğümmmm

07:16 1 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt
12:33 1 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt
17:45 adet minnak yeşil tatsız tuzsuz muz ve 1 bardak laktozsuz süt

Hayalimdeki menü

Neyse o içimde kalsın

4 litreye yakın su içildi, detoks suyu da dahil
Çok cins bir spor yaptım siz deyin 4,5 puan ben diyim 5 puan. Koşarken böyle yanmadı ciğerim soluk borum. Hoca ortalama 900-1200 kal harcadığımızı söyledi

60*4=240
10 dk aralıksız koşu*4=40
40 dk tempolu yürüyüş*2=80

360 puan Pnrrr-12

Sabah( 9.30)
2 yunurta
1 dilim beyaz peynir

Oglen(13.00)
1 ayran

Aksam(19.30)
Kofte
Yogurt
1 haslanmis yumurta

Sıvı: 3 lt su

Spor: 1 saat tempolu yuruyus 60*2 = 120 ( bunu yapmicaktim ama disarda isim vardi minubus kullancagima yuruyerek gideyim dedim)
30 dk yuruyus banda 30*3= 90
35 dk eliptik 35*3 = 105
40 dk bisiklet 40*2 = 80
Toplam 395 Pnrrr-12

ayy Tugce aksam aksam cok guldurdun beni Allah da senin iyiligini versin o degilde bu aclikla yarin neler yiyeceksin tahmin bile edemiyorum. Bir minnak yesil muz nelere kadir takim bu gece cildirdi

Amin amin canım hep birlikte gülelim inşallah
Bugün bu kadar açım ya yarın uyuz olurum hiçbir şey yiyemem kesin o değil de bu minnak yeşil muzlar nerede yetişiyor, içeriğinde ne var da ben çıldırdım önceki hafta pattislerle 3 gün mutluydum.

Kizimi yatirip bende uykuya geciyorum ilk bildirimi yapacak olan acilisi cok guzel yapsin ve devamida 9. Takima yakisir sekilde devam etsin insallah. Herkese iyi geceler bol yag yakmali uykular. Opuldunuz

Heee o açılış ben de canım, güne en erken ben başlıyorum sanırım takımda. Artık +2 mi -2 mi bilemem
Gece yaplarım yanar mı bilmem ama şu an midem yanıyor, beynim de zıtt zıtt error veriyor
İyi geceler canım

Ozaman bende yatayim da yaglar yansin insallah. Hadi yarina güzel sonuclar aliriz insallah. Iyi uykular kizlar

İyi uykular tatlım da ben seste uyuyamam, midem çok gürültülü
Sabah görüşürüz

Zeki karısın vesselam:))

Teşekkür ederim

Nasıl spor yaptın öyle benimki 220 tuttu anca
Yazdım sporlarımı 395 tutmus. Ama bonus 1 saat tempolu yuryus eklendi yoksa benımde 275 tutucaktı

Allah yardımcısı olsun ablanın zor durum
Benimde arkadaşım bosaniyor
Ar damarı çatlamış olan eşi meğer 6 aydır komşusuyla aldatıyormuş

Bide komsusuyla yazık ya. O kadın hergün komsusunun yüzüne nasıl bakıyordu peki.

Menum

Kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta

Ara
1 kivi

Ogle
3 kasik yogurt
cig kereviz

Ara
1 gun kurusu
7 badem

Aksam
1 yumurta

Odem suyu ile birlikte 3 litre su
60 dk tempolu yuruyus 120puan Pnrrr-12
Canım cok cok az olmus bu sekılde yersen gider gitmesine ama azcık kacırsan tüm kilolar hoppp geri. Zaten senin 3 ayın yok mu 5 erdem versen 15 yapar.yetmiyor mu

Allahım bu nasıl kader
Kimisine yeme diyoz
Bunuda zorla yedircez diye uğraşıyoz

Aaa abla ben onu alintiladim ama arada kalmis atlamisim. 2 durumuda yaptiriyor spor egitmenleri fakat ayni yerdeki kas grubuna etki edenler icin yaptiriyorlar mesela arka alt bacak laslari 1 tane degil 3 tane onlari arka arkaya yaptiyor sonra block yaptigi set bitince 2. Sete geciriyor. Ama senin hareketler 3 farkli bolgeyi calistircak o yuzden ayri ayri yap abla.hareketlerine tekrar kontrol edicem

Ben gelldiiimm İzmir den misafirlerim var. Yılbasında kapımda nar kırmıstım bereket olsun diye o gün orada o narı kırmayacaktım :))) kapım hic kapanmaz oldu.. en kısa zaman ise baslamalıyım :))

Menüm;

Sabah
Lor peynirinin icine maydonoz ve toz biber karıstırdım
2 galeta

Ögle
4 yk sac tava
1 kase yogurt
1 tabak salata

Aksam
1 kase yogurt
1 tane etimek

Su 2 lt

Tartımda güzel seyler oluyorr

Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
Aciyi hissetmicek kadar bitkisel hayattayiz :))

u haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağına
kuzum ben gitme durumun olursa diye dedim
Belli degil ya ne zaman gidip donecegin cumaya falan dönemezsin diye
Bu konuda aydinlatirmisin beni
burasi survivor beylerrr burda hersey gercek
Hanimlar bari diyeydin :))

Eger karnibahar seni sisirmiyosa güzel olmus cnm
Oooo persembe persembe bu kadar cok yemeye utanmadinmi
Ac ac okadar spor yapmasaydin keske

güzel olmus cnm mevlüte öyle atlatabildigine sevindim

Buda tam persembelik menüüüü hepsl superr

sagolasin tatlim
Bende yarin kendimi düzene sokacam ins.
Bereket misafir icinmi gecerliymis :)

Menüde baya hafif olmus

Ecem yarin güzel bi eksi gelirse seni listeye almak isterdim.artik kacamak yapmicagina inaniyorum ama paylasimin yeterli degil
Bu konuda ne yapab ilirsin

Guzellerim bitanelerim
Siz cansiniz yaaa

Yarinki sonuc ne olursa olsun hepinize gonulden cok tesekkur ediyorum
Herkes canla basla elinden geleni yapti
İns.tarti emeklerin karsiligini verir
Ama olmasada hiccc sorun degil
Haftaya yatirim yapmis oluruz
Yeterki biz elele gonul bagimizla pes etmeden devam edelim

Sizleri cokk seviyor ve hepinizle gurur duyuyorum

Eminim yarin tugce guzel bi baslangicla acilisi yapicak

Mucukkk mucukkk mucukkk

Cok sukur benim tel acildi ama sarji problemli
Simdilik kizin 2.telini aldim
Bununda klavyesi cok kotu
Benimkine alisinca bunda zor yaziyorum
Benim ekran daha buyuktu
Ya buyuk ekran bi tel alicam yada bunu kullanacam daha bilmiyorum

Bu kadar luzumsuz ayrintidan sonra hepinize iyi geceler bol eksiler :))

Acimasizlik olur ama o dao kadarda sey yapmayalim ya tamam ben soz dinlerim
Acı yok acı yok cokkk eglenucukkk
Ben de uyuyayim artik napayim.sabah erkenden kalkip harika bir kahvalti yapacam.ooooo neler neler yicem.

PEYNIR DOMATES YUMURTA
Hah şöyle hayaller bu yönde
Hey yarabbim gece gece günaha sokacak beni versin kazılarıda ona evlat lazım değil birde oğlu olur kan kusgurur görür gününü mutehak ona sanki bulunmaz Hint kumaşı alnında yazsın dul damızlık erkek diye
Aksam salata ile yeseydin kuzu ya içini bulandırmadi mı

Tmm abla neyse ki hallolmus
Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
Aci yok acizz accc
Vay vay vay seninle de ideana gireceğim bu hafta @melegimve ben haftaya @mefkurem sonraki hafta seni istiyorum gel bana gel gel

Ben bir saçlarımı kurutayım sonra dolu dolu olan menümü yazacağım.

Gözlerinize inanamayacaksınız yediklerim için
Tuğçe kız açlık senin espiri yeteneğine iyi geldi valla muzdan mi acaba
Kizimi yatirip bende uykuya geciyorum ilk bildirimi yapacak olan acilisi cok guzel yapsin ve devamida 9. Takima yakisir sekilde devam etsin insallah. Herkese iyi geceler bol yag yakmali uykular. Opuldunuz

perşembe için güzel menüler

hadi yatalım abla duygusala bağlama ödem tutariz filan abowww

kuzum ben gitme durumun olursa diye dedim
Belli degil ya ne zaman gidip donecegin cumaya falan dönemezsin diye
Bu konuda aydinlatirmisin beni
Gidip gitmeyeceğim pazar gününe kadar kesinleşmez daha, o zaman bu hafta da liste dışında kalayım istersen, sonraki haftaya duruma bakar alırsın beni:)
Kimse zorda kalmasın diye...

Sorma canım ya 19 yılın mükafatı olarak karısına bunu layık gördü salak. Çocuklarla cezalandırıyorlar güya, ama çocuklar perişan . Bir tanesi engelli annenin bakımına muhtaç. Çocuklar birbirine bakıyor anlayacağın. Tatlı dille vermediler, büyük bir ihtimalle bugün herşey yolunda giderse avukat evi jandarmayla basıp alacak çocukları ... çocuklar kötü etkilenmesin istedikçe onlar tam tersine uğraşıyor(
Kusura bakmayın sizi bunalttım bu meseleyle

Geçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02

Yehhuuuuu

Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olur WC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin

Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü. Mefkurem

Waayyy coook guzel bir eksi olmus canim ya senin adina cok sevindim . Tebrik ederim mezuniyetini de simdiden kutlarim darisi insallah bizlerin de basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…