- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.921
Sen kuralları okumadınmı heeeOoooooooo uzadikca uzuyor ama....persembe detoksumu yaparim bende ama 3.haftadan sonra ......tutamazsinizzzzzz beniiii
Offf kötüymüs cnm yaain ablam, sağolasın. Hiç birşey değil de 8 gündür yavrularını görmemek herşeyden çok yoruyor. Dedim ya daha bilet bakmadım onlar gelme diyor ben gideyim diyorum , ortalık karışık daha bu ortamda nasıl olur bilemiyorum. İşe polis jandarma filan karışacak
tabi olacaksin tatlimYaaa ben mezun olunca listede ismim olmucak mi. Ayy ben mas fasulyesine bayilirim yarina yapayim bari. Kirmizi lahana, kirmizi biber misir, nar, partakal bide mas fasulye offf yarina yapicam ven canim cekti. Abla nasil yapayim cok yuksek ortalamalar. Belki mezuniyetim haftasinbir detoks patlatirim olabilir belki
Zaten yarin basliyor ki hafta basi bugunku sayilmaz dolu dolu 1 hafta yapalim spor olarak.
kiz daha gece olmadi :)Ben menü yazayım da uyuyayım inşallah
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 08:45
2 haşlanmış yumurta
Peynir 5 zeytin
Domates
Yarım greyfurt 2 çilek
Öğle 13:00
Tavuklu bol yeşil salata
Ara 16:00
Sade kahve 1 hurma
Akşam 18:00
Küçük kutu light ton balığı
Gece çok acıktım 2-3 kaşık yoğurt yedim
Su 3 civarı
Oyyy oyyy mercimek corbasi niye bugün olduki hemde 3 kepce .3 dil.ekm.yemis olmusunMenüm
Sabah
9:00. 1 lt su, tiroid ilacı
9:30 1 Türk kahvesi
9:45. 2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
12:30 1 sade kahve
16:00. 1 kase mercimek çorbası(3 kepçe), bol yeşillik salatası, 1 tane küçük but( haşlanmış)
18:00. Yeşil çay, 1 tane gün kurusu
4 lt su
numaralar sim karta kayitli ise gecer abla ama tele kaydettiysen telde kalir kopyalama tasima islemleri var rehberde ne olur ne olmaz sen sime hepsini yedekleAman yarabbim basima cok kötü bisey geldi
Telefonum olmuyor
Sarj yeri bozulmus heralde kirmizi isik yaniyor ama doldurmuyor
TABLETTENDE hic yazamiyorum
@nanekekik bahar haberiniz olsun cnm
Benim kiz gelecek sonra onda 2.tel vardi
Onu alirim belki
Ama nr lar falan gecermiki kendi kartimi taksam
Teli acabilirsem tekrarnumaralar sim karta kayitli ise gecer abla ama tele kaydettiysen telde kalir kopyalama tasima islemleri var rehberde ne olur ne olmaz sen sime hepsini yedekle
Kötü olmuş abla inşallah düzelir ya tele kayıtlı olmadığı sürece numaralar gelir diğer teleAman yarabbim basima cok kötü bisey geldi
Telefonum olmuyor
Onu alirim belki
Bu haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağınaOfff kötüymüs cnm yaa
Niye adam gibi ayrilalim demezkerki
Cnm liste icin karar ver
Bu hafta girmek istiyomusun yoksa haftayami kalsin
Tabi yarinki sonuc güzel olursa
tabi olacaksin tatlim
Kilo azakdikca yüzde düsüyorya belki o zaman olur
Spor soruma cevap vermemisin
kiz daha gece olmadi :)
Aksam sade ton baligi kötü olurya keske marulla falan yeseydin
Menü güzel ama
Katı bir çorba değildi okaaa ekmek etmez bence:) bol pul biber serptim sabah içimi boşaltsın diye:). Yarın yüzde rekoru bende kızlar:))))Oyyy oyyy mercimek corbasi niye bugün olduki hemde 3 kepce .3 dil.ekm.yemis olmusun
Aman yarabbim basima cok kötü bisey geldi
Telefonum olmuyor
Onu alirim belki
Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
hmm kotu o zaman sarj kablosu duzgun ise pc ye takip sarj etme denenebilirTeli acabilirsem tekrar
3 gunde mi 1.9 gitti canim
Abla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla
Benide şisirmez karnabahar brokoli genelde
Benim feci sıkıntılı pisikoleji hemde
Ömür billah yemiyim abur cubur hamurişinin düşücesine bile hazır değil hayata geçirmek şurada kalsın
Bende kabullenden vazgeçemem ama hayatıma dengeyi sokabilirim bir anda 3,5 tane değil 1 tane ile tatmin olabilir
Öğlen kaçırdıysam
Aksamı hafif geçirebilir,bu şekilde kilomu korumak için mücadele edicem bu sefer
Hadi bakalimm spor puanini simdiden merak ettim :)
Kiz ne güzel patir patir verdin yakinda seni mezunda ederiz
Süpermiss 81den 69a ne güzel vermisim ya bursi olmasa imkansizdi
Ben diätisyene karsiyim ya onun verdigi menüye uyamam ben zaten sirf ondan zayiflama sürecimdede diätisyene gitmedim, esim cok dedi git istersen diye ama ben kendim basarmak istedim, kendi kurallarimi kendim koyarak
Ben listeme yarın başlıcaktım ama cumartesi başlama kararı verdim
Yarın normal bi kahvaltı yapmak istiyorum :))
Şöyle ekmekli yumurtalı peynirli
asfarovski nin donu bile yok o kadar meydandayiz
Ay kuzum ben bugün çok açım pardon tokyarın vereceğim ağzının payını
Tokluktan agliycam şimdi
Hayırlısı kuzu kötü bir sebep değilmiş
Abla sen n normal ye biz o artiyi takım olarak kapatırız
O sorun bende de var bi ara yükleniyor lütfen şimdi yoktelle alakalı galiba
hakkınızda hayırlısı olsun canım
bu kadar millet aç sabaha takımda uye sayısında azalma olabilir
Çok tokuzzz
Baya zorluyor
hiç doğdun mu kız mide muz yeşil tadı yok
Hedefi o nedenle iki üç kg altta tutuyoruz esneme payı
Yuhhh Allah ıslah etsin
Bendeeeeeeeeeee
Öyle garip şeyler bende oluyor canım
git yat pınar bende yatacağım
İlk muz süt yaptıralım da görsün gününü@tugcekrblt oldun mu kaldın mı ben bitkisel hayattayim şaka bir yana sen çalıştığın için zor gelmiştir ben bugün hep uğraş halindeydim ondan etkilemiştir belki beni
Yaaa ben mezun olunca listede ismim olmucak mi. Ayy ben mas fasulyesine bayilirim yarina yapayim bari. Kirmizi lahana, kirmizi biber misir, nar, partakal bide mas fasulye offf yarina yapicam ven canim cekti. Abla nasil yapayim cok yuksek ortalamalar. Belki mezuniyetim haftasinbir detoks patlatirim olabilir belki
Zaten yarin basliyor ki hafta basi bugunku sayilmaz dolu dolu 1 hafta yapalim spor olarak.
tugcetugcem kiz sen dün spor yaptinmi ben puan eklememisim de
Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı
ayy Tugce aksam aksam cok guldurdun beni Allah da senin iyiligini versinEvet canım 3 günde 1,9 gitti
Korku yok, napıp edip korumayı öğrenecez. Bir öğün çok yediysek diğer öğün azaltacağız. Korkarsak başaramayız
Ya ben de abur cuburcuydum, 2,5 yıl öncesine kadar. Bayağı azalttım, takıma geldikten sonra da mecburen bıraktım, yüzdeye kötü yansımasını istemediğim için. Aslında paketli ürünler hayatımız için tehlike ve 21 gün kuralını oynarsak başarabiliriz. Herşey beyinde bitiyor
Yarınki tartıya bakalım ne olacak, meraktayım :))
Sen normal kahvaltı yaparken ben yarın yiyeceklerimden sorumlu olmadığımı tekrar tekrar belirtiyorum
Açlıktan ayy Tokluktan sıyırmış olma ihtimalimiz kaçtır
Bu gece geçer mi, sabah olur mu? Ben uyuyabilir miyim? Mutfağın kapısını mı kilitletsem? Allahım kafamda deli sorular
Yaşıyorum yaşıyorumsporda bir ara kendimden geçtim, tokum ben tokum dedim de külliyen yalan açlıktan ölüyorum midem sırtıma yapıştı
Yeminle olmayan yaşama sevincimi tamamen kaybettim
Yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediyorum, hergün birini dövmek istiyorum.
Midemi delip ağızdan gönderdiklerimi direkt dışarı atmak istiyorum.
İşte bunlar hep o yeşil minnak muzdan
Yapalım canım, yarışma bahane spor yapmak şahane
Yok maalesef yapmadım canım ama sen puan vermek istiyorsan, içinden geldiyse olabilir
Ne acısı açım ben aç
Cok istedim diyeBende fotoğraf atşivi, göz at ve s. gibi seçenekler çıkıyor. Sende neden olmuyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?