Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben menü yazayım da uyuyayım inşallah

Sabah 08:00
1 hurma

Kahvaltı 08:45
2 haşlanmış yumurta
Peynir 5 zeytin
Domates
Yarım greyfurt 2 çilek

Öğle 13:00
Tavuklu bol yeşil salata

Ara 16:00
Sade kahve 1 hurma

Akşam 18:00
Küçük kutu light ton balığı

Gece çok acıktım 2-3 kaşık yoğurt yedim

Su 3 civarı

Menüm
Sabah
9:00. 1 lt su, tiroid ilacı
9:30 1 Türk kahvesi
9:45. 2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
12:30 1 sade kahve
16:00. 1 kase mercimek çorbası(3 kepçe), bol yeşillik salatası, 1 tane küçük but( haşlanmış)
18:00. Yeşil çay, 1 tane gün kurusu
4 lt su

Offf kötüymüs cnm yaa
Niye adam gibi ayrilalim demezkerki

Cnm liste icin karar ver
Bu hafta girmek istiyomusun yoksa haftayami kalsin
Tabi yarinki sonuc güzel olursa
tabi olacaksin tatlim

Kilo azakdikca yüzde düsüyorya belki o zaman olur

Spor soruma cevap vermemisin

kiz daha gece olmadi :)
Aksam sade ton baligi kötü olurya keske marulla falan yeseydin
Menü güzel ama

Oyyy oyyy mercimek corbasi niye bugün olduki hemde 3 kepce .3 dil.ekm.yemis olmusun

Aman yarabbim basima cok kötü bisey geldi

Telefonum olmuyor
Sarj yeri bozulmus heralde kirmizi isik yaniyor ama doldurmuyor

TABLETTENDE hic yazamiyorum

@nanekekik bahar haberiniz olsun cnm

Benim kiz gelecek sonra onda 2.tel vardi
Onu alirim belki
Ama nr lar falan gecermiki kendi kartimi taksam

numaralar sim karta kayitli ise gecer abla ama tele kaydettiysen telde kalir kopyalama tasima islemleri var rehberde ne olur ne olmaz sen sime hepsini yedekle

Kötü olmuş abla inşallah düzelir ya tele kayıtlı olmadığı sürece numaralar gelir diğer tele

Bu haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağına
Oyyy oyyy mercimek corbasi niye bugün olduki hemde 3 kepce .3 dil.ekm.yemis olmusun
Katı bir çorba değildi okaaa ekmek etmez bence:) bol pul biber serptim sabah içimi boşaltsın diye:). Yarın yüzde rekoru bende kızlar:))))

Ay abla cok kötu olmus ya. Halolur insallah bisekilde

3 gunde mi 1.9 gitti canim

Evet canım 3 günde 1,9 gitti

Abla bundan bende cok korkuyorm ya artk normal yedigmde hemen arti oluyorm mezun olunca bnu nasil dengeliycem 65 olup 2 haftaya direk yinr 70e cikarsam cok üzülürm valla

Korku yok, napıp edip korumayı öğrenecez. Bir öğün çok yediysek diğer öğün azaltacağız. Korkarsak başaramayız

Ya ben de abur cuburcuydum, 2,5 yıl öncesine kadar. Bayağı azalttım, takıma geldikten sonra da mecburen bıraktım, yüzdeye kötü yansımasını istemediğim için. Aslında paketli ürünler hayatımız için tehlike ve 21 gün kuralını oynarsak başarabiliriz. Herşey beyinde bitiyor

Yarınki tartıya bakalım ne olacak, meraktayım :))

Ben listeme yarın başlıcaktım ama cumartesi başlama kararı verdim

Yarın normal bi kahvaltı yapmak istiyorum :))

Şöyle ekmekli yumurtalı peynirli

Sen normal kahvaltı yaparken ben yarın yiyeceklerimden sorumlu olmadığımı tekrar tekrar belirtiyorum

Açlıktan ayy Tokluktan sıyırmış olma ihtimalimiz kaçtır
Bu gece geçer mi, sabah olur mu? Ben uyuyabilir miyim? Mutfağın kapısını mı kilitletsem? Allahım kafamda deli sorular

Yaşıyorum yaşıyorum sporda bir ara kendimden geçtim, tokum ben tokum dedim de külliyen yalan açlıktan ölüyorum midem sırtıma yapıştı
Yeminle olmayan yaşama sevincimi tamamen kaybettim
Yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediyorum, hergün birini dövmek istiyorum.
Midemi delip ağızdan gönderdiklerimi direkt dışarı atmak istiyorum.

İşte bunlar hep o yeşil minnak muzdan

Yapalım canım, yarışma bahane spor yapmak şahane

tugcetugcem kiz sen dün spor yaptinmi ben puan eklememisim de

Yok maalesef yapmadım canım ama sen puan vermek istiyorsan, içinden geldiyse olabilir

Kızlarrrrr yarın cuma
Acı var mı acı

Ne acısı açım ben aç

ayy Tugce aksam aksam cok guldurdun beni Allah da senin iyiligini versin o degilde bu aclikla yarin neler yiyeceksin tahmin bile edemiyorum. Bir minnak yesil muz nelere kadir takim bu gece cildirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…