Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saat geç olsada hesapladım menümü kızlar, eklemeden geçemedim

2011-10-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Meyveli Soda 1 ADET 46
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Zeytinyağlı Pırasa 0.25 PORSİYON 56.25
[4] Fırın Makarna 1 PORSİYON 370
[5] Ev Temizlemek 60 dak 49.77
[6] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.4
[7] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[8] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
[9] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[10] Kaymak 10 GRAM 20.8
[11] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[12] Ev Poğaçası 2 ADET 200
bol suuu

Toplam : 852.24 kal.

Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...

Mekanizma ;

Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.

Amaç ;

Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.

Liste;

Asya27:
Edda1985: 2 kilo
Fitsema: 3 kilo
Fadime02: 5 kilo
Hoppidicik : 4 kilo
Gulseker:
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses : 2.6 kilo
merwecik_20 :
lionesse :

Asya27 Gulseker Mervecık ve gelırse Lıonesse lutfen bayrama kadar hedef belırleyip bildirebilirmisiniz...

Cnm 852 kcl bıraz az geldı bana dıkkat et kendıne bagısıklık sıstemın zayıflamasın tam hastalık zamanı sımdı...

günaydın kızlar nasılsınız bugün dışarda işlerim var erkenden kilomu yazayım .dün yoktum ikizlere kış için mont almaya gitmiştim kendime ayakkabı aradım sonunda buldum .Bugünde kızlarıma kıışlık bişeler alıncak illa benide yanlarında istiyorlar
geçen hafta kilom 97.2
bu hafta kilom 96.7

selam canlar...bu hafta bende maalesef tık yok...dün yumrta kıç ağzındayken biraz spor yaptım ama banamısın dememiş...kilom aynı..pazar günü regl olmam lazım haftaya belki kilomda bir ekşın olur..

tebrik ederim fadime , yarım kilo vermişsin..

tebrik ederim fadime , yarım kilo vermişsin..

sagol canım benim kendimi sıkmadan veriyorum sıksam belki fazla veririm ama dr bana dedi liste dışına çıkma hepsini bitir mecbur dr dinlicem dün bir kaçamak yaptım ikizlerle sütlü dondurma yedim onun yerine akşam sütümü 1 meyvemi eksik yedim

selam kızlarrr
ben dün tartılmıştım kilom 66,8 di bu sabah tartıldım aynıyım 66,9 şimdiii tık yok mu yazcaz dünküne göremii ((
üzgünüm kızlarrr

günaydın herkese bugünkü kilom 57.5 , bu pasta olayı bitirdi beni birde itiraf etmeliyim ki hem kardeşimin okuluna hemde kendi okuluma koşuşturmaktan spora eskisi kadar vakit ayıramıyorum ve bayrama kadarda 57 olucam ve diyet işinide sonlandırıcam artık ama yediklerime dikkat etmeye devammmmmmmmmm

Cnm 852 kcl bıraz az geldı bana dıkkat et kendıne bagısıklık sıstemın zayıflamasın tam hastalık zamanı sımdı...

tşkr canım uyarın için ama hedefim için biraz düşük tutuyorum bakalım yılbaşına 65 olmak istiyorum hayırlısı sporu çoğaltmam gerek mekik çekip lesli yapıcam bu hafta inşlh veririm

bu hafta kilom 78.8 200 gr. vermişim az ama bunada şükür diyorumm

Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...

Mekanizma ;

Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.

Amaç ;

Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.

Liste;

Asya27: 3.5 kilo
Edda1985: 2 kilo
Fitsema: 3 kilo
Fadime02: 5 kilo
Hoppidicik : 4 kilo
Gulseker: 0.5 kilo
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses : 2.6 kilo
merwecik_20 :
lionesse :

Mervecık ve gelırse Lıonesse lutfen bayrama kadar hedef belırleyip bildirebilirmisiniz...

Son düzenleme:
Fitsemacım seni bugun lısteye eklıyorum...
Gulsekercım bayrama kadar 500 gr vermeyı hedeflıyorsun anladıgım kadarıyla hadı bakalım son rutuslar artık allah yardımcın olsun
Hoppısss 1 hafta sıkı dıyet 1 hafta bos gec olmuyor boyle hadı bakalım hareket gereklı azcık sanırsam
Fadıme abla tebrık ederım 500 gr cıddı rakam benım ıcın suanda
Edda cnmm senı 100 gr eksık yazıyorum haftaya bı atak eksın bısıler beklıyoruz artık senden...

Kızlar ene2004 arkadasımız 3 haftadır gelmıyor bı ara ıs ve ev temposundan burayla ılgılenemedıgını ve cıkmak ıstedıgını yazmıstı sızce nasıl yapalım???Önerilerinizi beklıyorum...

günaydın canım tşkr eklediğin için

ene 2004 için bekleyelim gelir belki giremiyordur insan bazen çok istesede giremiyor kendimden biliyorum

kızlar dünkü menümmm

sabah salata üzerinde peynirr
çay

ara yok

öğle ne yediğimi tam hatırlamıyom
ama dünkü hehralde üzüm + çorba + azcık tavuk ekmeksiz

ara yaseminli yeşil çay

akşam şehriye çorba
pırasa
1 dilim ekmek

yarım litre su gün boyu ((

Kızlar nerdesınız saat kac oldu

Nurkelebek:
taçsız prenses
merwecik_20
lionesse

Kilo bıldırımlerınızı beklıyorum beybılerrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…