- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.001
Cnm 852 kcl bıraz az geldı bana dıkkat et kendıne bagısıklık sıstemın zayıflamasın tam hastalık zamanı sımdı...saat geç olsada hesapladım menümü kızlar, eklemeden geçemedim
2011-10-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Meyveli Soda 1 ADET 46
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Zeytinyağlı Pırasa 0.25 PORSİYON 56.25
[4] Fırın Makarna 1 PORSİYON 370
[5] Ev Temizlemek 60 dak 49.77
[6] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.4
[7] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[8] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
[9] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[10] Kaymak 10 GRAM 20.8
[11] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[12] Ev Poğaçası 2 ADET 200
bol suuu
Toplam : 852.24 kal.
tebrik ederim fadime , yarım kilo vermişsin..günaydın kızlar nasılsınız bugün dışarda işlerim var erkenden kilomu yazayım .dün yoktum ikizlere kış için mont almaya gitmiştim kendime ayakkabı aradım sonunda buldum .Bugünde kızlarıma kıışlık bişeler alıncak illa benide yanlarında istiyorlar
geçen hafta kilom 97.2
bu hafta kilom 96.7
tebrik ederim fadime , yarım kilo vermişsin..
Cnm 852 kcl bıraz az geldı bana dıkkat et kendıne bagısıklık sıstemın zayıflamasın tam hastalık zamanı sımdı...
tşkr canım uyarın için ama hedefim için biraz düşük tutuyorum bakalım yılbaşına 65 olmak istiyorum hayırlısı sporu çoğaltmam gerek mekik çekiplesli yapıcam bu hafta inşlh veririm
bu hafta kilom 78.8 200 gr. vermişim az ama bunada şükür diyorumm
Fitsemacım seni bugun lısteye eklıyorum...
Gulsekercım bayrama kadar 500 gr vermeyı hedeflıyorsun anladıgım kadarıyla hadı bakalım son rutuslar artık allah yardımcın olsun
Hoppısss 1 hafta sıkı dıyet 1 hafta bos gec olmuyor boyle hadı bakalım hareket gereklı azcık sanırsam
Fadıme abla tebrık ederım 500 gr cıddı rakam benım ıcın suanda
Edda cnmm senı 100 gr eksık yazıyorum haftaya bı atak eksın bısıler beklıyoruz artık senden...
Kızlar ene2004 arkadasımız 3 haftadır gelmıyor bı ara ıs ve ev temposundan burayla ılgılenemedıgını ve cıkmak ıstedıgını yazmıstı sızce nasıl yapalım???Önerilerinizi beklıyorum...
sevgili başbakanımızın annesi vefat etmiş kızlar...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?