Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaa demek benden zayifsin haabide bakmissin senden once 79 lari gormusum belli mi olur abla hevesini kursaginda birakabilirim haberin olsun 30+15=45 yurudum bilem

yaaa demek benden zayifsin haabide bakmissin senden once 79 lari gormusum belli mi olur abla hevesini kursaginda birakabilirim haberin olsun 30+15=45 yurudum bilem
Aslında tabiki geçmen lazım :))
Sen yeni başladın
Başlarda çabuk gider

nerdeeee yollardayim daha eve varamadim
Nerdeee
Ohhh iyi iyi hareket berekettir

Haftaya en az 1.5 bekliyorum senden

Yeni bir hafta basladi abla su an eliptikten bildiriyorum bomba gibi geliyorum bu hafta
Vavvvv haftaya hızlı başladın dimek
Iyiki bu hafta rakip değilim seninle :))

Heee ben seni tutuyom bak
Ama benden az vermen şartıyla

Vavvvv haftaya hızlı başladın dimek
Iyiki bu hafta rakip değilim seninle :))

Heee ben seni tutuyom bak
Ama benden az vermen şartıyla
Sagol abla bahar dusunsun gerisini gerci ondanda kormuyir degilim simdi bu haftada yimirtaya falan baslarsa isim zor senin bu hafta hedef kac 1 kg farkimiz var senle

dogumdan sonra yapacam ben show canım bekle az kaldı

Sagol abla bahar dusunsun gerisini gerci ondanda kormuyir degilim simdi bu haftada yimirtaya falan baslarsa isim zor senin bu hafta hedef kac 1 kg farkimiz var senle
Yüzde 1.5 ğu tutturmaya çalışcam cnm daha hesap kitap yapmadım
En azından 1.3 falan gitse iyi olur tabi fazlasıda kabulüm :))
Bende spora asılacam bu hafta
Bakalım farkedecekmi

Zamanında bildirim yapamadığım için çook özür dilerim, maalesef ne yaptıysam internet bulamadım
Geçen hafta : 60.9
Bu hafta : 60.5
Fark : 0.4
Yüzde : 0.66%
Senin kilon için iyi sayılır cnm ama daha iyi olabilirdi :))
Çünkü yeni başladın sayılır

maşallah dıyorum başkada bır sey demiyorum

aferın kız sana pek güzel

geyet ıyı bacım tebrık ederım

neden böyle oldu bacım dıkkatmı etmedın
Tatlım ben mezun olduktan sonra yavaş yavaş kilo vermek için free listesine geçtim her hafta ya sabit yada en fazla 500 gr versem yeter benim için burda toplamda 12 kilo verdim arkadaşlarım ve kaptanım sayesinde

Ben hesabımı yaptım kızlar
Hedefim 80.3- 1.3 = 79

Hadi bismallah deyip yeni hedefletimize odaklanalım

Herkesden haftalık hedefleri alayım

Veeeeee yeni haftamızın açılışını yapıyorummmm
Abla burdayım bundan sonra ihmal etmicem bu aralar yoğunum biraz haftaya hedefim 62.5 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…