- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.181
Ben bu hafta yorgun savaşçı modundaydimHaftanın yorgunluğumu çöktü üstünüze :)))
Herkes biköşede sızdı kaldı heralde
H happymay 74.8/73/1.89-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER
Mefkurem 80,3/79/1,3
askrhpozitif 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
Haftanın yorgunluğumu çöktü üstünüze :)))
9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER
Mefkurem 80,3/79/1,3
askrhpozitif 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
Pufuduks 107.6/106.0/1.6
Heyoooo 1. Olmuşum. İşİn aslı bu hafta çık spor yapan yoktu hanımlar. Haftaya hepberaber canlanalım. 1 hafta spora bile kendimi daha sıkılaşmış hiseditorum. Bu hafta çoşalım hadi.Spor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. N Nilyyyaaannn (1.410puan)
2. Pnrrr-12 (1.123puan)
3. tugcetugcem (1.110puan)
4. North River (883puan)
5. @Warriorinside (830puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
6. melegimve ben (630puan)
7. @Degistir Kendini (540puan)
8. Pufuduks (510puan)
9. @Beyazpapatyammm (405puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
10. M mer_4260 (345puan)
11. Habinar (180puan)
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
12. @_ikra_ (133puan)
13.asfarovski (120puan)
13. H happymay (120puan)
14. @BESTEKIZ (80puan)
@Fitangel
Mefkurem
@Poni Bon
@canan456
@Kyezdn
@Fittek
Öncelikle birden beşe kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah.
Toto büyütenlerin sayisi cogalmis valla bu hafta kurtarin kendinizi, kalkin spor yapinn incelin sıkılasin kilo vermek sadece tartidaki rakam degil
Canım hersey beyinde biyiyor inan ki 2 gündür marketin önünden geçip dondırurma almamak için ve evde bulunan ekler ve fıstığı yememek için cebeleşiyorum. 5 dk sonra zaten unutuyorum. Zaten bizim sorunumuzda canımız sıkılınca yiyoruz içiyoruz bu yüzden aldık. Şimdidek verdiklerine yazık etme azcık sık dişiniMerhaba kizlar bugun kendi kendimi yuz karasi olarak coktaan ilan etmis bulunmaktayimcarsama gunumuz vardi dunde sabahtan geceye kadar misafirlerimiz vardi gece gec yattim yorgunluktan uyuyamadim erkendende kalktim baya arti gordum geri uyumak istedim uyuyamadim bu hafta hic spor yapamadim wc sorunumda var misafir stresinden duzensizlikten sporsuzluktan resmen sistim kalbim ödem ödem atiyor resmen cok uzgumum kizlar gerekeni yapamiyorum esimin tayinide olmadi canim cok sıkkın kac gundur kar kara dusunuyorum bu arada herkesi tebrik ederim azminize hayranim tekrar tekrar okuyup kiskanayim sizlerii yaa
Cok haklısın canım bide o pazartesi - gelmeyince insanın morali çöküyor iyice. Ben bu hafta çok güzel oldu -300 ile bi başladım her gun -200 , -300 biriktirdim.Benim pazartesiye eksi baslamam lazim isim raat gitmiyor sonra
Vavvv iyki benim evde dondurmam yokkMesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim
Ben tam sızmak üzereyken komşular kahveye geldiHaftanın yorgunluğumu çöktü üstünüze :)))
Benim de 6 kara gelince çok yavaşladı canım 7ler tıkır tıkır gidiyordu
Nasilda güzel uyumuşum
Tartıldım eksi 1 memnunmuyum eh işte fena değil:)
Cuma 73,8
72,8
Yüzde 1,37
Ayyy bi kafa sallayanda burda
Sen elinden geleni yaptin cnm daha ne olsun hic moral bozmak yok
Hem herhafta kilo kilo veremeyiz. Bazen böyle olur
Ayrica azda degil
Tam tahmin ettigim gibi gitmis
Bende tartımi bildireyim nankör tartim benim bu hafta ancak cumartesi gördugum 82 kiloyu tolere edebildim
Geçen hafta 81
Bu hafta 81
Kilo malesef sabit
Eki Görüntüle 2108680
Günaydın Kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.3
Bugün 63.0
Cuma 81.7 kg
Bugun 81.3 kg
Fark 400 gr
Yuzde 0.49
Uzgunum wc icin bekledim ama olmadi. Bu hafta grubun yuz karasi ben oldum sanirim herkesten ozur dilerim bu hafta boyle oldu
selam kızlar hayırlı cumalar an itibariyle leptabım geldi
en son kilo bildirimim kaçtı unuttum
bu cuma 87.1
bi kan degerlerine baktır canım sonuçta hem diyettesin hemde emziriyorsun birde bu dönemde anne sutune dusmeye başlıyorlar emzirmeden ek gıda teklif et meyve puresi vs ilk etapta sevecegi şeyleri dene ve hemen ardında da verme memeyi ek gıdayı talep etmeyi ögrenirolsun dune gmre bugun ekside iyi birsey
gayet iyi gidiyor her hafta
QUOTE="mer_4260, post: 54767637 , member: 663224"]Tuğçe canım çok güzel bi eksi maşallah sana ne kadar güzel fit bi mezun olacaksın
maşallah çok güzel sonuç :)
Günaydın canım bizde 10 gündür gece uykusu hiç yok sanırım doymuyor sabah a kadar kısa kısa emiuor ben bütün gece ayaktayim. Ek gıdaya geçtik ama kızım ilk günler yedi ama sonra ağzına bile sürmedi benim baş dönemleri halsizlik te başını aldı gitti. Napsam sence
Hak ettin bebeğim güle güle kullan
Haftanın yorgunluğumu çöktü üstünüze :)))
Kilo bildirimi
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.7
Fark 0.8
Yüzde 1.19
Izin durumu
3 hafta önce 68.2
Bu hafta 66.7
Fark 1.5
Yüzde 0.73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?