Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay buda geçmiş beni tebrikler sabit değilsin ona bak 6 lar zor en son ne zaman bu kilodaydın

Ben kendmi bildm bileli bu kilolari görmedm cnm belki ergen dönemimde 16-17 yaslari arasi boy attigm zamanlar resimlerde inceyim ama hic tartilmazdim. Nezaman kendmi bildim hep 85lerdeydm ve diätle en az 77yi görmüstm en yüksek sayimda 91.5 zaten onu görünce bi dank etti bana. 2016nin son aylarindan beri diätteym tabi burdaki gbi sıkı degildi ama nezaman burya geldm cok güzel ilerliyorum aslinda Rüya gibi geliyor bazen

9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER

@mefkurem 80,3/79/1,3
@_calimero 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
@happymay 74,8/73/1,8
@KocasininNarTanesi 107.6/106.0/1.6
@Beyazpapatyammm 91.7/90/1.7
@Fittek 81.1/79.5/1.6
@Pnrrr-20 69.2/68.1/1.1

Ruya değil gerçek daha dur bakalım sıfır beden dümdüz bi vücut isteyeceksin bumdan sonrası zor gider ama gider ben gibi asla pes etme
Boy kaçtı

Bende ne pis boğaz bişey çıktım ya
Gıcık oluyom kendime
Geç kenara edebinle ye az az sonra ne halin varsa gör
Hayatımı yemeğe odaklı yaşarsam böyle oluyor
Neler çektim geçen sene ne çabuk umuttum insanoğlu nankör unutkan kendine hain offfff
Delirecem ya

Ruya değil gerçek daha dur bakalım sıfır beden dümdüz bi vücut isteyeceksin bumdan sonrası zor gider ama gider ben gibi asla pes etme
Boy kaçtı

Valla isterm ne yalan söliym ama suan bile cok iyi görunuyorm eskiye nazaran tabi kendmi cok iyi hissediyorm 65 yeter gbi geliyor 1.68boyum canim
Hep de spor yaptigm icin sıkılasmada var.

Kizz sende pes etme ama ben seni cok örnek alirdm valla menülern sonra gider zumba yapardn 1 saat üsenmeden valla cok azimli iradeliydin yeniden yakala onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…