- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.021
kızlar nerdesınız saat kac oldu
nurkelebek:
Taçsız prenses
merwecik_20
lionesse
kilo bıldırımlerınızı beklıyorum beybılerrr :)))
nasılsınız ben yorgunluktan ölüyorum öncekı gun aksam dedemız agırlasmıs apartopar yanına gıttık öncekı gece 22 saat uyanık kaldım rekor valla benım ıcın dedenın basındaydım sureklı ev kalabalık herkes ölmesını beklıyo dusnunu cok hastanelere tasıyıp eve getırdık doktorda tasımayın artık demıs.adam ölcek dıe beklıoz basında okuyolar zemzem suyu verıyolar benım elımse hep nabzındaydı.gece buyukler uyudu babam ıkı torunu 2 yenge bıde ben uyanıktık yengeler dıger yaslıyı wcye götururken dede bır kalktı yataktan tuvaketı gelmıs hepımız şoklardayız yanı 2 saatt fekan oturdu öglen doktoru geldı öncekı durumundan ıyı görmus dırenıyor dedemız dedı hastaneye kaldırttı dun aksam eve geldım ama dırek uyumusum sımdı kalktım kalkarkalkmaz yazım dedım sımdı dede yoğun bakımda eger bı aksılık olurda cuma gunu gıremezsem gecen haftakı kılomda yazarsan sevınırım murshcum bayrama hedef kılom 4 lg yazalım 2lı rakamları görsem yeter sımdılık.ne yıyıp ne yemedıgımı aklımda bıle tutamadım ama toplasanız 2 gundr 1 tabak yemegı anca yemısımdr sımdı banyo yapıp ıs görusmesıne gıdıcem ordanda gebzeye öpyorum sızı cok.
murchh mervenin mesajı onu aynı kiloda yazalımmmm
Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...
Mekanizma ;
Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.
Amaç ;
Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.
Liste;
Asya27: 3.5 kilo
Edda1985: 2 kilo
Fitsema: 3 kilo
Fadime02: 5 kilo
Hoppidicik : 4 kilo
Gulseker: 0.5 kilo
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses : 2.6 kilo
merwecik_20 : 4 kilo
lionesse :
Daha vahım bı durum var ... Bu hafta genel lısteyı bız yapıyormusuz tamamen aklımdan cıktı(( Hafta ıcı bakıcaktım sozde unuttum Offf yaaa neyse bakıcaz artık yardım ıstıyım bırılerınden barı
merve dün sanki dedem hasta gelemezsem kilom bu demişti öyle hatırlıyom murchhh bi geçmişe bakıyım
murchh mervenin mesajı onu aynı kiloda yazalımmmm
oo sen ciddimisinnn
bende yardım edeyim sanada nasıl yapcazzzz
sordunmu kimseye payaşım alanına sorsak bilirler mutlaka??
Cnm gecen hafta lısteyı 8. takım hazırlamıs onlara sordum donmedıler daha ama anladıgım kadarıyla bu toplam lısteyı sonuc yopıgıne yapıstırıp %lere gore sıralama yapıcazburaya kadar ok ama bıreysel sonucları nasıl bılcez tek tek takımlarımı kontrol etcez kı ?????
canim ozelden msj yazamadim 10dk beklemem gerekiyordu bende topige yazim dedim
takimlarin toplam yuzdesine bakarak siralamayi belirliyorsun..
bireyseldede her takima ayri ayri bakiyorsun..uyelerden kimin yuzdesi fazlaysa ona gore siralamayi yapiyorsun canim.
bu cocgunluk %2lerin uzerinde oluyor cogu zaman hatta daha fazla..
insallah anlatabilmisimdir canim, anlamadiysan baska sekilde anlatmaya calisirim
canim ozelden msj yazamadim 10dk beklemem gerekiyordu bende topige yazim dedim
takimlarin toplam yuzdesine bakarak siralamayi belirliyorsun..
bireyseldede her takima ayri ayri bakiyorsun..uyelerden kimin yuzdesi fazlaysa ona gore siralamayi yapiyorsun canim.
bu cocgunluk %2lerin uzerinde oluyor cogu zaman hatta daha fazla..
insallah anlatabilmisimdir canim, anlamadiysan baska sekilde anlatmaya calisirim
Çok güzel anlatmıssın cnm tekrar tekrar tesekkurler ıns becerebılırım :)))
eddacım lıstelerı hazırlıyorum gelıp sende bı goz atarmısın yanlıs olmasın ...Musaıtsen tabı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?