- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.221
Baharim lafi herkes soyluyorda içi dolu olmuyor senin ki gibiAha ben dedimbenden önce diyen varmı ki laf söylemekte zeka ister dimi :)
Olur olur canım sen kendini listeye odakla kilolarıni listeye saklaBirincilik dimi masallah size tebrik ederim darisi benimde oldugum listelere
Listeye de dönmüşüm desem de miCıkhemde hiç
Seni sahneye davet ediyorum canımcım göster kendiniListeye de dönmüşüm desem de mi
Bu aradaMefkurem zuhal abla çok teşekkür ederim dönmüşüm listeye bahar ve mervecim size de
Yok abla yok ben önce Allah'ım izni ile o koylara gireceğim geçen birini gördüm Allah içine hırs sevk versin bıri üç dört yaşında biri de bir yas civarı ama yürüyemiyor belli kilolu hamile kalmış çok üzüldüm kendime üzüldüğün kadarkilo dediğin verilir yaaa sen yap tatluğundan bir bebe mıncık mıncık sev öp kokla sonra zaten verirsin kiloyu
Zopa varya zopaaa nelere kadirNeyseki yoluna giriyomuş cnm inş.daha da iyi olur
Meto hızlanıp kilolar gidecek yani
Çok geçmiş olsun cnm
Allah şifasını versin
hedef 1.4 tü cnm
Çok teşekkür ederim bitanem
Şöyle böyle gidiyor işte
Ama Çok zorlanıyorum
2 gün için gayet iyi cnm
Ama şu an benden şişkosun
farkı kapatmamam lazım :))
Aman sus hele seni bilmiyommu sanki
Bi atak yapar geçiverirsin beni Allah muhafaza
hep tetikte olmam lazım
Sen geçen hafta çok güzel verdin cnm ona rağmen iyi verdin
Benim geçen hafta 500 dü
Haaaahaaaaaa
Dün biraz çözdüm cnm
ben değilim
Bunları ihmal etmicen tatlım
Aksine bunların eksikliği kilo verimine engel
Sporu ihmal etmezsen haftaya daha iyi gider eminim
Ohhh şükür kendin vermişin kararı bana gerek kalmamış
tatlım inşallah çok heveslisin çünküBirincilik dimi masallah size tebrik ederim darisi benimde oldugum listelere
aaa olur mu abla o iş için kimlik gerekliBurda kimileri nelerle uğraşıyor yaaa
Gerçekten gülüyorum
Biz burda savaşmıyoruz
Sadece eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz
Bazıları dünyayı kurtardığını sanıyor heralde
Biz 1.de oluruz yeri gelir sonuncuda
Bizim için no problem
Biraz kalite bebeğim
hazımsızlık kaliteyi düşürüyor ablaBurda kimileri nelerle uğraşıyor yaaa
Gerçekten gülüyorum
Biz burda savaşmıyoruz
Sadece eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz
Bazıları dünyayı kurtardığını sanıyor heralde
Biz 1.de oluruz yeri gelir sonuncuda
Bizim için no problem
Biraz kalite bebeğim
Ne demek canım benim bugün işler bitmedi Merve sağolsun ekledi listeyi seni unutmuşum demeyi son dakika kurtardıkListeye de dönmüşüm desem de mi
Bu aradaMefkurem zuhal abla çok teşekkür ederim dönmüşüm listeye bahar ve mervecim size de
kız biz bişey yapmadik show zamanı sende artikListeye de dönmüşüm desem de mi
Hahaha valla bahar iyiki yetişti yoksa yuzdemizin yüksekliği birilerini daha çok rahatsız edecektiNe demek canım benim bugün işler bitmedi Merve sağolsun ekledi listeyi seni unutmuşum demeyi son dakika kurtardık
İkramlıklardan yemedeKızlar disardayim malum geçmişi gece yaparım artıkyoksa dayak yiyeceğim misafirlikte ikram olarak
İkrayi alsak daha da yükselecekti ama tatil işi vardı işte _ikra_ yağlarını haftaya sakla babyHahaha valla bahar iyiki yetişti yoksa yuzdemizin yüksekliği birilerini daha çok rahatsız edecekti
Da ayrı yazılır Nigarişte hazımsızlık işte hasetlik ağlamayın gençler bileğimizin hakkıyla aldık 1.liği
azcık kaliteli olunda başarıyı takdir etmesini bilin okadar kitap okumuş insanlarsınız bunuda bız ögretmıyelım dimı ama
Tr işi olmayaydi iyidide haftaya kaldı artık 3. Takımla yarisimizda yapar showunuİkrayi alsak daha da yükselecekti ama tatil işi vardı işte _ikra_ yağlarını haftaya sakla baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?