- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.281
Çok komik bi fıkra oldu bu cümle bnm için
Bu hadsizler biyerleri kalkanlar oldukça biz daha çok 1. Oluruz halan ağlıyor yazııkk:)))
Hadi bunun üzerine de bu yazı patlatin
Zavallılar:)))
aynen bende ne olduğunu biranlasamKimmis onlarben olaya cok fransiz kaldm biri aciklasn noldignu
Evet abla bu hafta şov zamanı inşallahSeni sahneye davet ediyorum canımcım göster kendini
öylede millet coşmuş ne olduğunu anlamadım tuhaf oluyor böylede. bu hafta 79,5 dedim 1,8 kg hedefim var sporsa spor diyetse diyet elimden geleni yapacağım cuma diye salmadım da pazartesi güzel bir eksi görmek istiyorumBoşver kuzum önümüze bakacağız
Sen bu haftaki planını şöyle rakibem
Hahaha valla bahar iyiki yetişti yoksa yuzdemizin yüksekliği birilerini daha çok rahatsız edecekti
Buna sesli güldüm bahar babam tuhaf tuhaf bakıyor banaDa ayrı yazılır Nigar
Hele cumaya eksini kralını gorucezöylede millet coşmuş ne olduğunu anlamadım tuhaf oluyor böylede. bu hafta 79,5 dedim 1,8 kg hedefim var sporsa spor diyetse diyet elimden geleni yapacağım cuma diye salmadım da pazartesi güzel bir eksi görmek istiyorum
Selam kızlar.
Ben zuhal ablaya bildirim yapmıatım özelden giremedim işim vardı burdanda yazayım
Eski 78.6
Güncel 77
Fark -1.6
Yüzde 2.04
●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??
Boşver canim ,başkalarının başarısını kabul edemiyen,suları iyce ısınan gençler diyim ben:)Kimmis onlarben olaya cok fransiz kaldm biri aciklasn noldignu
Boşver canim ,başkalarının başarısını kabul edemiyen,suları iyce ısınan gençler diyim ben:)
Cokda asiri bir menü değil canım eminim yarından sonra daha iyi olurMenüm
08.00
1 elma
3 ceviz
10.30
1 minik havuç
Ayran
13.00
Portakal
18.00
6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yarım dil çavdar ekm
21.00
Süt
Su 2.5
Spor 70.2=140 tempolu yürüyüş
Pnrrr-12
Diyetimi tm uygulayamıyorum
Bugünde biraz düzensiz oldu,plansız dışarıdaydım geç geldm misafir filan geldi derkn. Yarın evdeym düzene sokucam kndimii inşaallah
Ben nerdeyim acabaaa
●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?