Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boşver kuzum önümüze bakacağız
Sen bu haftaki planını şöyle rakibem
öylede millet coşmuş ne olduğunu anlamadım tuhaf oluyor böylede. bu hafta 79,5 dedim 1,8 kg hedefim var sporsa spor diyetse diyet elimden geleni yapacağım cuma diye salmadım da pazartesi güzel bir eksi görmek istiyorum

Hele cumaya eksini kralını gorucez

Selam kızlar.
Ben zuhal ablaya bildirim yapmıatım özelden giremedim işim vardı burdanda yazayım
Eski 78.6
Güncel 77
Fark -1.6
Yüzde 2.04

Sporcu hatunnnn tebrikler -1,6 :))))

●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??

Evet ben de sürekli oluyor, yapıyorum ben ya, yaparım ben yaaa, anannn ne olacak yine veririm düşünceleri. Ama bu rahatlık olup da başarabilen hiçbir insan yok. En büyük yanlışı da burda yapıyoruz.

tugcetugcem tuğçee spor delisi atarlı fit hatunn mezun mu oldun

İvitttt Ponicimmm fitim, mezunummmm ama hep burdayımmm :))))

Arada ben bayağı birşey kaçırdım galiba geçmişe dönüyorum dönüyorum bağlantıyı kuramıyorum ama. Ne olmuş ne olmuş

Bugün çok karışık ve yoğun bir gündü. Öğleden sonra olay üstüne olay yaşadık işyerinde, haftasonu yoğunluğu da eklenince ben bittim. Eski çalışanlarımızdan yakın bir arkadaşımızın babasının vefatını öğrendik, iş çıkışı oraya gittik, arada yemek yedik vs şimdi çok şükür evimdeyim. Babacığıma yarın dükkana götürmesi için yemek yapıyorum :))))

Menümü de yazayım, geçmişi tekrar kontrol edeyim

Menücüğümmm

07:13 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık maydanoz
10:30 sade türk kahvesi 6 tane çiğ fındık, 2 tane çiğ badem
12:40 1 kepçe şehriye çorbası, haşlanmış karnıbahar ve yoğurt
16:10 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim peynirle tost (kan şekerimi dengeleyemedim o yüzden yedim valla)
19:10 2 parça et yaklaşık 70-80 gr, 2 yk pirinç pilavı, salata, 3 yk yoğurt

3 litre su içildi
60 dk tempolu yürüyüş*2=120 point

Pnrrr-12

Menüm
08.00
1 elma
3 ceviz

10.30
1 minik havuç
Ayran

13.00
Portakal

18.00
6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yarım dil çavdar ekm

21.00
Süt

Su 2.5
Spor 70.2=140 tempolu yürüyüş
Pnrrr-12

Diyetimi tm uygulayamıyorum
Bugünde biraz düzensiz oldu,plansız dışarıdaydım geç geldm misafir filan geldi derkn. Yarın evdeym düzene sokucam kndimii inşaallah

Cokda asiri bir menü değil canım eminim yarından sonra daha iyi olur

Ben nerdeyim acabaaa

Canim yeni üyelern hepsini eklemedim ama spor yaptikca yapanlari listeye dahil edicem. 80puan ile eklendin bile

●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??

Bende olmuyor ben hep negatif yaklasiyorm sanirm, belkide eskiden hep biyerde tikanip veremedigm icin gene veremicekmisim gbi stresse giriyorm. O yüzden hedef kiloma varinca canimla kanimla korumaya caliscam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…