Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murch baştan sona kontrol ettim dogruu liste çok güzel yapmışsın aferinnn :))
birinci olan kızı kıskandımm 1 haftada 71 kilodan 67 ye inmişş aferin onaaa

bizde yapalımmmmmmmmmmmmmm 1 haftada 4 kilooo Allahımm nolurrr

sağol cnm benim,Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet hanımlar bugünkü menüm şöyleydi:
sabah kalkar kalkmaz ılık pekmezli,limonlu,zencefilli ve tarçınlı su
kahvaltı prebiyotik müsliyi (kuru meyveli) yoğurtla karıştırıp yedim ayrıca 1 adet yeşil elma yedim
ara 100 gr çilek ve tarçınlı süt
öğle 2 tane midye,menemen,salata ve yoğurt
ara 2 kuru incir
akşam 2 kepçe domatesli tel şehriye çorbası,yoğurt (kekikli ve birazcık kırmızı biberli) ve bol salata

Bugün malesef spor yapmadım ama size yaptıklarımı anlatayımda spora ne vaktimin nede halimin kalmadığını anlayın.Sabah 06.45te kalktım annem hasta olduğu için kahvaltıyı ben hazırladım (genelde zaten hep ben hazırlarım) hep beraber kahvaltı yaptıktan sonra anneme ilaçlarını verip kardeşimi okula götürdüm eve geldim,bugün folklör varmış o yüzden tekrardan okula yedek kıyafet götürdüm kardeşime tam o sırada kardeşim kitabını evde unuttuğunu söyledi tekrar eve gelip kitabı alıp okula götürdüm sonra eve geldim ,masayı ve evi topladım,süpürge tuttum,balkon yıkadım ,öğlen yemeğini hazırladım ve abdest alıp susuzdedeye gittik arkadaşımla cuma saati yasin okumaya sonra arkadaşımın evine gidip bana vereceği kitabı aldım hemen okula gidip kardeşimi okuldan aldım eve geldik yemek yedik ve işimiz bittikten sonra onu etüte götürdüm sonra markete gittim ,akşamüstü etütten alıp alsancağa ortodontiste götürdüm oradan onu pizzacıya götürdüm eve geldim akşam yemeğini hazırladım yedik sonra masayı topladım şimdi yeşilçayımı aldım ve size bunları yazıyorum bu arada bugün sadece 50 mekik çektim veeee pilim bitti

murchh mervenin mesajı onu aynı kiloda yazalımmmm

cnm ya cok tesekkur ederım gözden kacırmamıssın o arada sadece o msjı yazıp cıkmak zorunda kaldım dunu yıne gebzede gecırdım sımdı geldım eve hemen topıce baktım tacsız prensesımızı baya dertlı gördum umarım doğum gunu guzel gecmıstır murshun bol salcalı yemegını gördum ve bu hafta hesaplamalar bızım takımdaymıs mursh onunda ustesınden cok guzel gelmıs takımın genelı mevcut kılosunu korumus kızlar havalar soguyor bıraz hareket lazım sankı

Saol eddacım ellerıne saglık kolaymıs aslında oyle korkulacak bısey yokmus bıdaha taa ne zaman sıra gelecek kım ole kım kala demı ama :) Evet bende sasırdım valla cok hızlı vermıs kız bu hafta paylasım alanına anlatması gerek aslında nasıl verdıgını takıp edelım belkı ısımıze yarar bısey cıkar...

Cnmm gecmıs olsun oncelıkle dedınız ıcın uzuldum...Takımla ılgılı genel yorumunda cok hosuma gıttı :)))

Cnmm sen baya baya 2 gunluk spor yapmıssın masallah yanı bu tempoda dıkkat et kendıne :)))

Kızlar gunaydınnn ...

Herkese mutlu bır hafta sonu olsun :)))

Dün spora gıttık iş yerınden 3 4 arkadas.Baya eglencelı ve bol terlı gectı guzeldı ıns devamı gelır....Haftada 3 gun gıtmeyı dusunuyorum kalan gunlerdede evde calısıcam.İnş bi işe yarar...

Gercı dun spor salonunda tartıldım 79.9 gelıodum ama dun cok fazla bı sıslık vardı ve wc cıkmamıstım....Bugun sabah wc ye cıktım tartıldım 78.5 gordum....Bildiginiz uzere takrıbı 1.5 aydır 79 dan asagıya dusmedım...Bu spor salonu ısı ıyı olacak sanırım ıns devam ettırebılırım ....

Dünkü Menüm ;

Sabah;

Yok

Öğle;

Mantarlı tavuk döner
pırınc lapası

Ara;

2 bardak lıght kola

Akşam;

1 tabak mercımek corbası
2 tane patlıcan dolması
2 dılım kavun

Spor ;

20 dk kosu bandı
20 dk yatay bısıklet
15 dk dıkey bısıklet
10 dk uzay yuruyusu

Fadıme abla ılk defa kosu bandına bınen bırı olaraktan senın nasıl kılo veremedıgını anlamıs deılım delı gıbı terletıyo yaaa...Ben tırstıgım ıcın 6 ya kadar bıle cıkamadım 5.5. 5.9 larda bındım sucuk gıbı oldum...Evınde kosu bandı olanlar cok sanslı bunu anlamıs oldum :)))

murçum maya tatlı olunca yoğurtda tatlı oluyo ki bu söz tamamen şahsıma aitdir..amin canım, önemli olan kaderinin güzel olması...eminim senin bebeğinde çook güzel olur, çirkin bebek yoktur zaten..
İnş devamı gelır hopıscımm 1 ay gıtsem baya baya yarılıycam yoluda bakalım hep beraber ızlıycez ve gorucez....
hadi bakalım bebeemm..hodri meydan..

bu arada bende bu sabah regl oldum...tartıda tık olmasının sebebi belli oldu..haftaya kendi adıma 1 kiloyu garanti ediyorum..

Mutlaka oyle ama senınkı standartların ustunde masallah cocuga nazar degdırcem valla :) Masallah masallah masallah tütütütütü

Senın evde kosu bandı vardı demı hopısss...Ozaman ısın kolay olur...

bu arada bende bu sabah regl oldum...tartıda tık olmasının sebebi belli oldu..haftaya kendi adıma 1 kiloyu garanti ediyorum..

İnş cnm hadı bakalım gorelımcuma gunu ne olacak :)))

Kızlar ben kacar ızın aldım bugun evde dınlenıcem kac haftadır yokum bılıyosunuz evde azcık evdekılerle zaman gecıreyım :)))Pzt gorusuruz kendınıze ıyı bakım az kacamaklı bol neselı bı hafta sonu olsun

Kızlar gece nöbetçiydimmm
bugün nöbet iznim ama toplantı varmış durmamı istediler halimi görseniz acırsınızz
gözlerim şiş saçlarım sönmüşş ((((((((((
hiç iyi değilimm bide toplantı ( gelde çalış
toplantı önemli bi konu işten ayrılabilirim damarıma basarlarsaa o derece
bu aradaaa bugün benim dogum günüm kendi pastamı kendim koyimmm
iyiki dogdum bennnnn iyiki dogdum bennn

mutlu yıllar canım ailenle hep beraber saglıklı huzurlu bide bebişli olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…