- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.041
Fitsemacım seni bugun lısteye eklıyorum...
Gulsekercım bayrama kadar 500 gr vermeyı hedeflıyorsun anladıgım kadarıyla hadı bakalım son rutuslar artık allah yardımcın olsun
Hoppısss 1 hafta sıkı dıyet 1 hafta bos gec olmuyor boyle hadı bakalım hareket gereklı azcık sanırsam
Fadıme abla tebrık ederım 500 gr cıddı rakam benım ıcın suanda
Edda cnmm senı 100 gr eksık yazıyorum haftaya bı atak eksın bısıler beklıyoruz artık senden...
Kızlar ene2004 arkadasımız 3 haftadır gelmıyor bı ara ıs ve ev temposundan burayla ılgılenemedıgını ve cıkmak ıstedıgını yazmıstı sızce nasıl yapalım???Önerilerinizi beklıyorum...
murchh mervenin mesajı onu aynı kiloda yazalımmmm
murch baştan sona kontrol ettim dogruu liste çok güzel yapmışsın aferinnn :))
birinci olan kızı kıskandımm 1 haftada 71 kilodan 67 ye inmişş aferin onaaa
bizde yapalımmmmmmmmmmmmmm 1 haftada 4 kilooo Allahımm nolurrr
cnm ya cok tesekkur ederım gözden kacırmamıssın o arada sadece o msjı yazıp cıkmak zorunda kaldım dunu yıne gebzede gecırdım sımdı geldım eve hemen topıce baktım tacsız prensesımızı baya dertlı gördum umarım doğum gunu guzel gecmıstır murshun bol salcalı yemegını gördum ve bu hafta hesaplamalar bızım takımdaymıs mursh onunda ustesınden cok guzel gelmıs takımın genelı mevcut kılosunu korumus kızlar havalar soguyor bıraz hareket lazım sankı
evet hanımlar bugünkü menüm şöyleydi:
sabah kalkar kalkmaz ılık pekmezli,limonlu,zencefilli ve tarçınlı su
kahvaltı prebiyotik müsliyi (kuru meyveli) yoğurtla karıştırıp yedim ayrıca 1 adet yeşil elma yedim
ara 100 gr çilek ve tarçınlı süt
öğle 2 tane midye,menemen,salata ve yoğurt
ara 2 kuru incir
akşam 2 kepçe domatesli tel şehriye çorbası,yoğurt (kekikli ve birazcık kırmızı biberli) ve bol salata
Bugün malesef spor yapmadım ama size yaptıklarımı anlatayımda spora ne vaktimin nede halimin kalmadığını anlayın.Sabah 06.45te kalktım annem hasta olduğu için kahvaltıyı ben hazırladım (genelde zaten hep ben hazırlarım) hep beraber kahvaltı yaptıktan sonra anneme ilaçlarını verip kardeşimi okula götürdüm eve geldim,bugün folklör varmış o yüzden tekrardan okula yedek kıyafet götürdüm kardeşime tam o sırada kardeşim kitabını evde unuttuğunu söyledi tekrar eve gelip kitabı alıp okula götürdüm sonra eve geldim ,masayı ve evi topladım,süpürge tuttum,balkon yıkadım ,öğlen yemeğini hazırladım ve abdest alıp susuzdedeye gittik arkadaşımla cuma saati yasin okumaya sonra arkadaşımın evine gidip bana vereceği kitabı aldım hemen okula gidip kardeşimi okuldan aldım eve geldik yemek yedik ve işimiz bittikten sonra onu etüte götürdüm sonra markete gittim ,akşamüstü etütten alıp alsancağa ortodontiste götürdüm oradan onu pizzacıya götürdüm eve geldim akşam yemeğini hazırladım yedik sonra masayı topladım şimdi yeşilçayımı aldım ve size bunları yazıyorum bu arada bugün sadece 50 mekik çektim veeee pilim bitti
.vay vay vay...sporda yaparmış
.Spor ;
20 dk kosu bandı
20 dk yatay bısıklet
15 dk dıkey bısıklet
10 dk uzay yuruyusu.
)
günaydın topikk..
.vay vay vay...sporda yaparmışkıskandım şimdii:82.
lionesse halen gelmemişş...bişeymi geldi kızın başına yoksa.???.
murçum maya tatlı olunca yoğurtda tatlı oluyo ki bu söz tamamen şahsıma aitdir..Gunaydın tatlımmm :))) Yaaa kızına bayıldım oyle bı cocugumun olacagı garantısını verseler yarın evlenırım hıc dusunmem...Allahım 41,5 kere masallah allah nazarlardan saklasın...Kendı gıbı bahtıda guzel olsun ıns :)
hadi bakalım bebeemm..hodri meydan..İnş devamı gelır hopıscımm 1 ay gıtsem baya baya yarılıycam yoluda bakalım hep beraber ızlıycez ve gorucez....
murçum maya tatlı olunca yoğurtda tatlı oluyo ki bu söz tamamen şahsıma aitdir..amin canım, önemli olan kaderinin güzel olması...eminim senin bebeğinde çook güzel olur, çirkin bebek yoktur zaten..
hadi bakalım bebeemm..hodri meydan..
bu arada bende bu sabah regl oldum...tartıda tık olmasının sebebi belli oldu..haftaya kendi adıma 1 kiloyu garanti ediyorum..
Kızlar gece nöbetçiydimmm
bugün nöbet iznim ama toplantı varmış durmamı istediler halimi görseniz acırsınızz
gözlerim şiş saçlarım sönmüşş((((((((((
hiç iyi değilimm bide toplantı( gelde çalış
toplantı önemli bi konu işten ayrılabilirim damarıma basarlarsaa o derece
bu aradaaa bugün benim dogum günüm kendi pastamı kendim koyimmm
iyiki dogdum bennnnn iyiki dogdum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?