- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.401
Yaaaa naptın depresyondayım die vurmuşsun kendini poğaça kurabiyeye olmaz sen daha iyisini yaparsın yenilme depresyonaPsikolocisi pozuk monumm
Kahvalti 11.00
Ince uzun ekmekle peynirli tost
2 br cay
2 cery domates
Ara 14.00
1 br sut
1 tane pulbiberli tuzlu kurabiye
1 br kakaolu sut
Yarim ev yapimi pogaca
Aksam 19.00
3 kasik yogurt
1 kase acili domatesli bulgur pilavi
Kk koy peyniri
Ara 21.30
2 kucuk kivi
1 partakal
1 nar cicegi cayi
2 lt su
4 mil leslie 180p @Pnrrr-20
Malesef hallolmadı abla, bir haftalığına göndermiş çocukları güyaTatlım ablana çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu
Sorun halloldumu tamamen
Ayy ayy tebrik ederim herkesi çok güzel bir sonuç olmuş her zamanki gibiCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 556. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1,372.......... 9. TAKIM
2......%1,264.......... 7. TAKIM
3......%0,927........ 3. TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......% 3,12..... Sahgull ( 3. Takim)
2.....% 3,01..... moni ( 5. Takim)
3....% 2,66..... hCrb ( 12. Takim)
Ne oldu ben kaçırmışım olanları geriye doğru okuyorum bir türlü olan olaya gelemedim. Meraktan uyuyamayacağım sonra sabah uyanamayacağım sonra da diyetim aksayacak biri bana anlatsinBurda kimileri nelerle uğraşıyor yaaa
Gerçekten gülüyorum
Biz burda savaşmıyoruz
Sadece eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz
Bazıları dünyayı kurtardığını sanıyor heralde
Biz 1.de oluruz yeri gelir sonuncuda
Bizim için no problem
Biraz kalite bebeğim
Ayyy bu tip adamları gerçekten anlamıyorumMalesef hallolmadı abla, bir haftalığına göndermiş çocukları güya. Ama çocuklar gitmeyiz diye diretiyor. Uzaklaştırma kararı çıkaracaklar, hem eve hem okullara. Çocukların psikolojisi mahvoldu, o kadar mahçuplar ki için parçalanıyor. Allah’ından bulsunlar sebep olanlar.
Ne oldu ben kaçırmışım olanları geriye doğru okuyorum bir türlü olan olaya gelemedim. Meraktan uyuyamayacağım sBurda kimileri nelerle uğraşıyor yaaa
Gerçekten gülüyorum
Biz burda savaşmıyoruz
Sadece eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz
Bazıları dünyayı kurtardığını sanıyor heralde
Biz 1.de oluruz yeri gelir sonuncuda
Bizim için no problem
Biraz kalite bebeğim
Benim bu hafta hedefim yok pas diyorum9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER
@mefkurem 80,3/79/1,3
@_calimero 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
@happymay 74,8/73/1,8
@KocasininNarTanesi 107.6/106.0/1.6
@Beyazpapatyammm 91.7/90/1.7
@Fittek 81.1/79.5/1.6
@Pnrrr-20 69.2/68.1/1.1
Çocukları kullanarak eziyet ediyor aklınca. Kızları gör her biri bi güvercin, biri birinden güzel. Bu gece huzur içinde uyuyorlar inşallah...Ayyy bu tip adamları gerçekten anlamıyorum
Sanki derdi çocukları zaten bakmıcak
Inş.herşey yoluna girer cnm
Mahkeme vs.olmadı
Mutlaka geçip feraha çıkacaklardır cnmÇocukları kullanarak eziyet ediyor aklınca. Kızları gör her biri bi güvercin, biri birinden güzel. Bu gece huzur içinde uyuyorlar inşallah...
Yok daha olmadı mahkeme, daha barışmasını bekliyor öküz kocası. Ama ablam kararlı, kurtulacak bu asalaktan.
Bu zor günler de geçecek elbet, onun da yüzü gülecek...
Senin gizli hedefin vardır yineBenim bu hafta hedefim yok pas diyorum
:)) sen endişelenme zuhalim bu hafta gereğini yapacağım yine diyet listem yenilendi yarın size de yazacağım bir detoks haftası daha dedi doktor bakalimSenin gizli hedefin vardır yine
Kız sen beni şaşırtıp sevindirmeyi çok seviyon hee
Ohhh bütün asitlerden yağlardan kurtulcan canımcım:)) sen endişelenme zuhalim bu hafta gereğini yapacağım yine diyet listem yenilendi yarın size de yazacağım bir detoks haftası daha dedi doktor bakalim
Hadi bugünlük bişey demiyomBu arada bu akşam dışarıya çıktım. Uzun zamandır rakı içmiyordum hem dedim cuma hem dedim iyi kilo veriyorum bugün yiyip içeyim sonuç 1 duble rakı bir kade yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?