Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaaa naptın depresyondayım die vurmuşsun kendini poğaça kurabiyeye olmaz sen daha iyisini yaparsın yenilme depresyona

Tatlım ablana çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu
Sorun halloldumu tamamen
Malesef hallolmadı abla, bir haftalığına göndermiş çocukları güya. Ama çocuklar gitmeyiz diye diretiyor. Uzaklaştırma kararı çıkaracaklar, hem eve hem okullara. Çocukların psikolojisi mahvoldu, o kadar mahçuplar ki için parçalanıyor. Allah’ından bulsunlar sebep olanlar.

Ayy ayy tebrik ederim herkesi çok güzel bir sonuç olmuş her zamanki gibi

Sevgili 9.takım Ailem

Bu hafta gerçekten herkes elinden geleni yaptı
Artılarla uğraşsakda herkes eksiye düşmeyi bildi

Gösterdiğiniz emek çaba sabır için hepinize teşekkür ediyorum
Buna liste içi dışı dahil
Çünkü liste dışı arkadaşlarımızda motivasyon adına ellerinden geleni yapıyolar
Kazandığınız Bu 1.lik içinde hepinizi tebrik ediyorum

Ne oldu ben kaçırmışım olanları geriye doğru okuyorum bir türlü olan olaya gelemedim. Meraktan uyuyamayacağım sonra sabah uyanamayacağım sonra da diyetim aksayacak biri bana anlatsin

Ayyy bu tip adamları gerçekten anlamıyorum
Sanki derdi çocukları zaten bakmıcak

Inş.herşey yoluna girer cnm
Mahkeme vs.olmadı

Ne oldu ben kaçırmışım olanları geriye doğru okuyorum bir türlü olan olaya gelemedim. Meraktan uyuyamayacağım s
9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER

@mefkurem 80,3/79/1,3
@_calimero 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
@happymay 74,8/73/1,8
@KocasininNarTanesi 107.6/106.0/1.6
@Beyazpapatyammm 91.7/90/1.7
@Fittek 81.1/79.5/1.6
@Pnrrr-20 69.2/68.1/1.1
Benim bu hafta hedefim yok pas diyorum

Ayyy bu tip adamları gerçekten anlamıyorum
Sanki derdi çocukları zaten bakmıcak

Inş.herşey yoluna girer cnm
Mahkeme vs.olmadı
Çocukları kullanarak eziyet ediyor aklınca. Kızları gör her biri bi güvercin, biri birinden güzel. Bu gece huzur içinde uyuyorlar inşallah...
Yok daha olmadı mahkeme, daha barışmasını bekliyor öküz kocası. Ama ablam kararlı, kurtulacak bu asalaktan.
Bu zor günler de geçecek elbet, onun da yüzü gülecek...

Mutlaka geçip feraha çıkacaklardır cnm
Allah yardımcıları olsun ne diyelim

Senin gizli hedefin vardır yine

Kız sen beni şaşırtıp sevindirmeyi çok seviyon hee
:)) sen endişelenme zuhalim bu hafta gereğini yapacağım yine diyet listem yenilendi yarın size de yazacağım bir detoks haftası daha dedi doktor bakalim

:)) sen endişelenme zuhalim bu hafta gereğini yapacağım yine diyet listem yenilendi yarın size de yazacağım bir detoks haftası daha dedi doktor bakalim
Ohhh bütün asitlerden yağlardan kurtulcan canımcım
Bende merak ettim listeni

Bu arada bu akşam dışarıya çıktım. Uzun zamandır rakı içmiyordum hem dedim cuma hem dedim iyi kilo veriyorum bugün yiyip içeyim sonuç 1 duble rakı bir kade yogurt
Hadi bugünlük bişey demiyom

Rahatsızlığın nasıl oldu cnm hani geçen gün bişey yazdıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…