Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Küçük tatlı kacsmaksiz sonu menüsü olmuş
1slm ekmek ne kiz salamli ekmekmi :) 1 dilimmi. Bana cok gelmedi cnm menün gayet orantili ve güzel afiyet olsun
dilim kız salamli ekmeği kim kaybetmiş ki biz bulalım yersek doverler

12.00
1 haslama yumurta

16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut

19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek

2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puan Pnrrr-12
Kah-val-ti-yi zen-gin gibi yappppppppppp
Diğer öğünler güzel
Allah kabul etsin canim.
Sağol kuzum
Buradayim canim kuru fasulye vardi menude bugun pek bakamiyorum kizim uyumuyor surekli agliyor sinirlerim harap oldu zaten regl etkisi var simdi bende oturup aglicam iyice geldiler
AA bı derdimi var ki kuzucugun hasta olmasında huysuzluk olsun
İnşallah barışmaz ablan zaten hep kahır çekmiş maddi imkanı nasıl canım buda büyük etken çünkü
Yarışmak için randevulastik ya ne çabuk unuttun
Happy ile yarışın yüzde baz alinacak
poniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ooohh bende cok seviyorum salgamliyi, salgam bulamadim o yuzden yapamadim
nasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdim

Menüm
Sabah 10:00
1 kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,domates, salatalık, biber
14:00 2 tane ceviz içi,1 tane gün kurusu,8 tane leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,1 tabak fırında karnabahar, 3 kaşık yoğurt
2 lt su,(3,5 yaparım onu daha)

nasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdim
Canim eksili ,goruntusude guzel, cok yapardim bi ara takmistim,icine kesinlikle dereotunu,koz kirmizi biberi bol koy yakisiyo. Yesil sogan,kornison,biberiye tursu,misir,maydonoz miss gibu oluyo,pisman olmazsin. 2 salgami kaynat,1 bulgur koy normal pilav gibi pisir. Benim olcum bu her olcu guzel olmuyo

Babam arkasında , maddi durumları da iyi şükür. Hiç kimse barışmasını istemiyor ama son karar onun tabii...

Ben daha isimleri aklımda tutamıyorum, bana hatırlat mutlaka olur mu??? Seve seve kapışırım seninle

Çok sağol tatlımm utandım valla şu an yine zayıflama dönemimdeki düzene sokmaya çalışıyorum kendimi aslında şu artılardan kurtulmak için

Çok sağol canım bende iyiyim tanışırız, kaynaşırız inşallah

Çok sağol canım,hepiniz yapıcaksınız kızlar

Çok sağol canım yok kız sana öyle şeyler vallahi taşlarım

huysuzluk canim ya uyku saati gelince sirinlik yapa yapa uyumadi tabi saat kacincada huysuzluk yaomaya basladi hickira hickira bir aglamasi var dalamadi da uykuya sonunda yenik dustu uykuya uyudu

Menum

12.00
1 haslama yumurta

16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut

19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek

2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puan Pnrrr-12

Sabah cokmu az olmus :) gerisi güzel afiyet olsun canim

Kac kilo artisin cnm gel yaris burda özlemissindir hem eski günlerdeki gbi

Beğendim güzel
tmm canım dediğin gibi yaparım ne kadar çıkar acaba bu ölçüden

Beğendim ponicim
Evet ama o adamda ailesinde değişmez
huysuzluk canim ya uyku saati gelince sirinlik yapa yapa uyumadi tabi saat kacincada huysuzluk yaomaya basladi hickira hickira bir aglamasi var dalamadi da uykuya sonunda yenik dustu uykuya uyudu
Cadı desene
Ayy kizlar beni tutun icimdeki nefsi susturamiyorm 1 saatir git dolabi karisdir tirtikla bisiler ye ne yersen kardir diyir
Ben sustururum
Bu cakalda hazırda bekliyor
Yaa düşün işte ensemizdeler
Bende de vardı o his, yeşil çay yaptım , 500 ml de su içtim kovdum o hissi
Regl döneminden kaynaklı sanırsam:)
Akilli öğrenci
Suyla olur mu hiç
Hazır kaptan da yok
ben varım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…