- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.601
Ooohh bende cok seviyorum salgamliyi, salgam bulamadim o yuzden yapamadimHay aklini seveyim aklını bende diyorum pazar doğum günü kendime ne yapsam maş fasulyesi salatasıbirde şalgamlı bulgur salatası varmış ondan yaparım ohhh zaten börek poğaça işi kociste
Küçük tatlı kacsmaksiz sonu menüsü olmuşMenüm:
8:15 1az sütlü kahve, 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1hurma, 3kuru üzüm
11:45 2tb ekmek, 1yumurta, 2hindifüme salam, 5zeytin, 1kk peynir, az salca, domates salatalik biber kereviz
15:00 3 yulafli diyet kurabiye, yarim portakal
18:00 1cupra,firin sebzesi yaklasik 4yk(mantar,kabak,sogan,biber,domates, 1 dilim patates), bol Salata
19:30 1kare bitter
2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
4mil leslie = 180p
20dk hizli tempo yürüyüs = 40p
50dk n.t.yürüyüs = 50p
300 hoplama= 15p Toplam: 285puan
dilim kız salamli ekmeği kim kaybetmiş ki biz bulalım yersek doverler1slm ekmek ne kiz salamli ekmekmi :) 1 dilimmi. Bana cok gelmedi cnm menün gayet orantili ve güzel afiyet olsun
Kah-val-ti-yi zen-gin gibi yappppppppppp12.00
1 haslama yumurta
16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut
19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek
2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puanPnrrr-12
Sağol kuzumAllah kabul etsin canim.
AA bı derdimi var ki kuzucugunBuradayim canim kuru fasulye vardi menude bugun pek bakamiyorum kizim uyumuyor surekli agliyor sinirlerim harap oldu zaten regl etkisi var simdi bende oturup aglicam iyice geldiler
İnşallah barışmaz ablan zaten hep kahır çekmiş maddi imkanı nasıl canım buda büyük etken çünküŞimdi de geri bastı her yaptığını inkar ediyor, annesi babası yanlarında yaşıyor. Zaten onlar elebaşı bu meselede;(. Ablam hepsinin hizmetini yapıp saygıda kusur etmezken onlar arkadan kuyu kazarmış meğersem... çocuklara kimse bakmıyor kendi kendilerine bakıyorlar, 17 yaşındaki lise sonda, engelli kardeşinin altını bile o değiştiriyor bir haftadır. İki günlüğüne yollamışlar çocukları, son kozlarını kullanıyorlar. Çocukları da kullanınca bişey olmayacağını anlarlar umarım.(
Herşeyi inkar ediyor şimdi de ablam herşeyi yanlış anlamış güyaa. Ağlayıp af diliyor ama karısını arayıp yapmıyor bunu sadece aracılarla. Yüzü yok aramaya. Allah ıslah etsin
Beni kimse seçmedi herhalde isteyen varsa olur tabiii:)
. Aaaa öyle mi:), bak yenersem karışmam ona göre
sağol canım:) inşallah...
Benim henüz rakibim yok, ama verilen kiloya göre mi yüzdeye göre mi kapışıcaz? Şartlarda anlaşırsak neden olmasın
Maşallah diyorum sadece, tebrikler...
Hiç bilmiyorum ben de şaşırdım sadece
Selam kızlarr yeni geldik alışverişten
Zuhal ablam nigar ve merve banlanmış yarına gelirler merak edenler olmuş.
Paşa paşa yatıp çıkıcaklar 1 gün
1 gün tatil mi etsek parti mi yapsak kızlar hazır zuhal abla yokkengerçi bahar burdaymşş
@seydan94 hoşgldn canm
nasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdimOoohh bende cok seviyorum salgamliyi, salgam bulamadim o yuzden yapamadim
Canim eksili ,goruntusude guzel, cok yapardim bi ara takmistim,icine kesinlikle dereotunu,koz kirmizi biberi bol koy yakisiyo. Yesil sogan,kornison,biberiye tursu,misir,maydonoz miss gibu oluyo,pisman olmazsin. 2 salgami kaynat,1 bulgur koy normal pilav gibi pisir. Benim olcum bu her olcu guzel olmuyonasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdim
Babam arkasında , maddi durumları da iyi şükür. Hiç kimse barışmasını istemiyor ama son karar onun tabii...Küçük tatlı kacsmaksiz sonu menüsü olmuş
dilim kız salamli ekmeği kim kaybetmiş ki biz bulalım yersek doverler
Kah-val-ti-yi zen-gin gibi yappppppppppp
Diğer öğünler güzel
Sağol kuzum
AA bı derdimi var ki kuzucugunhasta olmasında huysuzluk olsun
İnşallah barışmaz ablan zaten hep kahır çekmiş maddi imkanı nasıl canım buda büyük etken çünkü
Yarışmak için randevulastik ya ne çabuk unuttun
Happy ile yarışın yüzde baz alinacak
poniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdim
Masallah cnm hem ise hem cocuklara yetisiyorsun kilo konusundada tam bir örneksin :)
Zayiflama dönemine denk gelmek isterdim cok azimliydin kesin 107den 60a büyük rajam. Halledersn sen o artiyi insallah cabucak :)
Kizz yaz arada cnm 2 kelimecik de olsaböyle basarmis mezun olmus üyeler bizi motive ediyorr
Aynen demekki butun erkekler ayni valla buna emin oldm smdi
Hahaha kiz iyimis o bende smdi cuprami yiyim tam olsun tersdende olsa ayni seyleri yasiyoruz
Aynen cnm hem tatli krizlerine iyi gelir diye düsündm bende ve cok saglikli bence tabi abartmadikdna sonra
Menemenmii kiz okadar butn gün menemenmi cekti canin tam delisincay kahve zor ya alisik insana benide niyetliyken su hep bitirir susuzluga dayanamam.
Allah kabul etsin canim az kaldi 25dkya acicaksin sanirm :)
Sagol canimm
En iyisi az öz yiyip, detoksuz kilo almadan yaşamak. Bizde orta yok demekki :)))
Şimdi benim tahtı devralırsan bana nolacak
Cıs yeme kız, hasır -600 ken :))) listeni svdiysen çok iyi bir sonuç alırsın, çünkü zevkle yersin listedekileri.
İnşallah spor da yaparsın buhhuu yansın yağlar, gitsin kilolar :):):)
Teşekkür ederiz tarif için, haftaya deneyeceğim
Ben tanımıyorum ama merhabalar, iyiyiz bizler, sen nasılsın
Merhaba Gülşahcım. Teşekkür ederiz
Şimdi de geri bastı her yaptığını inkar ediyor, annesi babası yanlarında yaşıyor. Zaten onlar elebaşı bu meselede;(. Ablam hepsinin hizmetini yapıp saygıda kusur etmezken onlar arkadan kuyu kazarmış meğersem... çocuklara kimse bakmıyor kendi kendilerine bakıyorlar, 17 yaşındaki lise sonda, engelli kardeşinin altını bile o değiştiriyor bir haftadır. İki günlüğüne yollamışlar çocukları, son kozlarını kullanıyorlar. Çocukları da kullanınca bişey olmayacağını anlarlar umarım.(
Herşeyi inkar ediyor şimdi de ablam herşeyi yanlış anlamış güyaa. Ağlayıp af diliyor ama karısını arayıp yapmıyor bunu sadece aracılarla. Yüzü yok aramaya. Allah ıslah etsin
Beni kimse seçmedi herhalde isteyen varsa olur tabiii:)
. Aaaa öyle mi:), bak yenersem karışmam ona göre
sağol canım:) inşallah...
Benim henüz rakibim yok, ama verilen kiloya göre mi yüzdeye göre mi kapışıcaz? Şartlarda anlaşırsak neden olmasın
Maşallah diyorum sadece, tebrikler...
Hiç bilmiyorum ben de şaşırdım sadece
Selam kızlarr yeni geldik alışverişten
Zuhal ablam nigar ve merve banlanmış yarına gelirler merak edenler olmuş.
Paşa paşa yatıp çıkıcaklar 1 gün
1 gün tatil mi etsek parti mi yapsak kızlar hazır zuhal abla yokkengerçi bahar burdaymşş
@seydan94 hoşgldn canm
huysuzluk canim ya uyku saati gelince sirinlik yapa yapa uyumadi tabi saat kacincada huysuzluk yaomaya basladi hickira hickira bir aglamasi var dalamadi da uykuya sonunda yenik dustu uykuya uyuduKüçük tatlı kacsmaksiz sonu menüsü olmuş
dilim kız salamli ekmeği kim kaybetmiş ki biz bulalım yersek doverler
Kah-val-ti-yi zen-gin gibi yappppppppppp
Diğer öğünler güzel
Sağol kuzum
AA bı derdimi var ki kuzucugunhasta olmasında huysuzluk olsun
İnşallah barışmaz ablan zaten hep kahır çekmiş maddi imkanı nasıl canım buda büyük etken çünkü
Yarışmak için randevulastik ya ne çabuk unuttun
Happy ile yarışın yüzde baz alinacak
poniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl tadı canım ilk defa deneyeceğim ya ablam çok övdü nettede beğenen çok olmuş ama kararsizdim
Zuhal ablmn oklavayı ensende hissetAyy kizlar beni tutun icimdeki nefsi susturamiyorm 1 saatir git dolabi karisdir tirtikla bisiler ye ne yersen kardir diyir
Ye ye yeAyy kizlar beni tutun icimdeki nefsi susturamiyorm 1 saatir git dolabi karisdir tirtikla bisiler ye ne yersen kardir diyir
Deme öyle poni yesin yazıkZuhal ablmn oklavayı ensende hissetgider o his
Zuhal ablmn oklavayı ensende hissetgider o his
Menum
12.00
1 haslama yumurta
16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut
19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek
2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puanPnrrr-12
Çok sağol tatlımm utandım valla şu an yine zayıflama dönemimdeki düzene sokmaya çalışıyorum kendimi aslında şu artılardan kurtulmak için
Çok sağol canım bende iyiyim tanışırız, kaynaşırız inşallah
Çok sağol canım,hepiniz yapıcaksınız kızlar
Çok sağol canım yok kız sana öyle şeyler vallahi taşlarım
Bende de vardı o his, yeşil çay yaptım , 500 ml de su içtim kovdum o hissiAyy kizlar beni tutun icimdeki nefsi susturamiyorm 1 saatir git dolabi karisdir tirtikla bisiler ye ne yersen kardir diyir
Suyla olur mu hiçBende de vardı o his, yeşil çay yaptım , 500 ml de su içtim kovdum o hissi
Regl döneminden kaynaklı sanırsam:)
Beğendim güzelMenüm
Sabah 10:00
1 kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,domates, salatalık, biber
14:00 2 tane ceviz içi,1 tane gün kurusu,8 tane leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,1 tabak fırında karnabahar, 3 kaşık yoğurt
2 lt su,(3,5 yaparım onu daha)
tmm canım dediğin gibi yaparım ne kadar çıkar acaba bu ölçüdenCanim eksili ,goruntusude guzel, cok yapardim bi ara takmistim,icine kesinlikle dereotunu,koz kirmizi biberi bol koy yakisiyo. Yesil sogan,kornison,biberiye tursu,misir,maydonoz miss gibu oluyo,pisman olmazsin. 2 salgami kaynat,1 bulgur koy normal pilav gibi pisir. Benim olcum bu her olcu guzel olmuyo
Beğendim ponicimMenüm
12.00
1 hşlnmş yumurta
1 parmk light peynir
Biber maydonoz
1 d çavdar
15.00
1 elma
Ayran
18.00
5 kaşık tavuk sote
2 yk bulgur p
Yarım kase cacık
Salata
Su 2
Spor 1 saat yürüyş 60
1 saat tempolu yürüyş 120
180 pPnrrr-12
Evet ama o adamda ailesinde değişmezBabam arkasında , maddi durumları da iyi şükür. Hiç kimse barışmasını istemiyor ama son karar onun tabii...
Ben daha isimleri aklımda tutamıyorum, bana hatırlat mutlaka olur mu??? Seve seve kapışırım seninle
Cadı desenehuysuzluk canim ya uyku saati gelince sirinlik yapa yapa uyumadi tabi saat kacincada huysuzluk yaomaya basladi hickira hickira bir aglamasi var dalamadi da uykuya sonunda yenik dustu uykuya uyudu
Ben sustururumAyy kizlar beni tutun icimdeki nefsi susturamiyorm 1 saatir git dolabi karisdir tirtikla bisiler ye ne yersen kardir diyir
Bu cakalda hazırda bekliyorYe ye ye
Yaa düşün işte ensemizdelerAnammmm sabotaj
Akilli öğrenciBende de vardı o his, yeşil çay yaptım , 500 ml de su içtim kovdum o hissi
Regl döneminden kaynaklı sanırsam:)
ben varım benSuyla olur mu hiç
Hazır kaptan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?