- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.061
Kızlar gece nöbetçiydimmm
bugün nöbet iznim ama toplantı varmış durmamı istediler halimi görseniz acırsınızz
gözlerim şiş saçlarım sönmüşş((((((((((
hiç iyi değilimm bide toplantı( gelde çalış
toplantı önemli bi konu işten ayrılabilirim damarıma basarlarsaa o derece
bu aradaaa bugün benim dogum günüm kendi pastamı kendim koyimmm
iyiki dogdum bennnnn iyiki dogdum bennn
caaaaanım benimm...topikte tek kalmışda doğumgününü tek başına kutlamış...birde üzerine iş cabası...kıyamam ben sanaaaa...Kızlar gece nöbetçiydimmm
bugün nöbet iznim ama toplantı varmış durmamı istediler halimi görseniz acırsınızz
gözlerim şiş saçlarım sönmüşş((((((((((
hiç iyi değilimm bide toplantı( gelde çalış
toplantı önemli bi konu işten ayrılabilirim damarıma basarlarsaa o derece
bu aradaaa bugün benim dogum günüm kendi pastamı kendim koyimmm
iyiki dogdum bennnnn iyiki dogdum bennn
9. Takım 226. Etap
Etap listenizde açıklamanız:
"fitsema (87,0/78,8/0,7/%0,79) 214. etapta izine ayrılan arkadaşımız geri döndü.Verdiği kilo 12 ye bölündü."
fitseme, 214. etapta 87 ile değil 78 kiloyla izne ayrıldığından. Kilo vermemiş almış oluyor. Toplam yüzdenizi nasıl etkilediğine bakmadım. Lütfen kontrol edin.
Sabah kavlatısı yok ..
Öğle yemeğim ;
Eki Görüntüle 270650
Salçalı sebzeli pirinç lapası
Karışık salata ...
selam topüğüüüümmm....herkese bol keyifli az kalorili bir hafta diliyorum..
of of offff....okurken bile yoruldum , kafam karıştı..neyse sakin kafayla okuyayım bi, belki bişeyler anlarım..Evt kızlar allah izin verirde bi aksilik çıkmazsa 14 ekim cuma istanbuldayım...20sinde geri dönücem ama döndüğümde buralar toz duman olacagı ıcın belkı 21indeki listeyide hazırlamanız gerekebilir...Onu geldıgımızde konusuruz...
Benım onerım evde olan hanımların lısteyı hazırlaması...Hoppıs olabılır fadıme abla olabılır yada mervecık olabılır...
Listeyi hazırladıktan sonra 8. ve 10. takım kardeş takımlarımız onların topiğine yapıştırıp mutlaka onay alın...
Geçen haftaki liste bu ;
*** 9. TaKıM 226. eTaP ***
Asya27: (54,1/53,5/0,6/%1,11)
Edda1985: (66,9/66,8/0,1/%0,15)
Ene2004: (64,8)kilo bildirimi yapmadı.
Fadime02: (97,2/96,7/0,5/%0,51)
Hoppidicik: (84/84/0,0/%0,00)
Gulseker: (57,5/57,5/0,0/%0,00)
Mursh: (79/79/0,0/%0,00)
Nurkelebek85/85 /0,0/%0,00)
taçsız prenses(81,9 /81,9/0,0 /0,00) izinli
merwecik_20104,6/104,6/0,0/%0,00)
lionesse (81,0/81,0/0,0/%0,00) izinli
fitsema (87,0/78,8/0,7/%0,79) 214. etapta izine ayrılan arkadaşımız geri döndü.Verdiği kilo 12 ye bölündü.
9 . TaKıM YüZDe oRTaLaMaSı: ( % 0.28 )
1. si Ene2004 isimli arkadaşımız 4 hafta oldu uğramıyor...Bunula ilgili gecen hafta sordum size napalım die? Edda çıkaralım dedı fitsema kalsın dedi benımde fıkrım listeden çıkarılmasından yana.Cuma gunu herkes fıkrını soylesın çoğunluğa göre çıkarın yada lıstede kalsın...
Kendisi iş ve ev younlugundan gıremedıgını ve cıkmak ıstedıgını soylemıstı zaten...
Hesaplama şöyle oluyor her üye için;
Örneğin Kilo vermiş ;
Mursh gecen hafta 79 kiloymuş , Bu hafta 77 kiloya düşmüş.79-77=2 kılo vermiş.
Verdiği 2 kilo/79(Geçen haftaki kilosu)=0.0253
Çıkan sonuç 0.0253*100 = 2.53
Mursh: ( 79,0 / 77,0 / 2,0 / %2,53 )
Örneğin Kilo Almış ;
Mursh gecen hafta 79 kiloymuş , Bu hafta 80.7 kilo olmuş.79-80,7 = -1,7 kilo almış.
Aldığı kilo 1,7/79 (Geçen haftaki kilosu)=0.0215
Çıkan sonuç 0.0215*100 = -2.15
Mursh : ( 79 / 80,7 / -1,7 / % -2,15 )
Hesaplamanın mantığı bu...Geçen haftaki kilodan bu haftakını çıkarıyorsun.Çıkan sonucu gecen hafta kılosuna boluyor gene çıkan sonucu 100 ıle carpıyorsun....
Bende bir excel tablosu var ben orda yapıyorum bu işlemleri eğer excel kullanabılen varsa onu gondereyım hem daha pratık hem sıfır hata olmuş olur.Tercih tabloyu hazırlıyacak olan arkadaşımızın....
İzinli yazılanların aldıgı veya verdıgı kılo ayrıldıgı etap sayısına bolunuyor....
Bizde sadece tacsız prenses ve lıonessa ızınlı ...
Tacsızprenses 223. Etaptan beri izinli eğer bu hafta kilo bildirimi yaparsa aldığı yada verdiği kilo 4'e bölünecek...
Lionessa 226. Etapta ayrıldı eğer oda bildirim yaparsa aldığı yada verdiği kilo 2'ye bölünecek...
Örneğin ;
Taçsızprenses izne ayrıldığıda 81.9 kiloymuş Bu hafta bildirimde 80 kılo olarak bıldırdı...
81.9-81 = 1,9
1,9 / 4 (izinli oldugu etap sayısı ) = 0.475
0.475 /81.9 = 0.005
0.005 * 100 = 0.579
Tacsızprenses ( 81,9 / 81.0 / 0.5 / %0.58 ) 223. etapta izne ayrılan üyenin verdiği kilo 4' bölündü... (Bu şekilde yanına not düşülür.)
Toplam 9. takım % sini hesaplarkende... En sondaki üyelerin % leri toplanıp kilo bildirimi yapan üye sayısına bölünür.Yani İzinli olan kilo bıldırımı yapmayan kişiler eklenmez...
Geçen hafta %lerin toplamı 2.56 yapıyordu.Biz takımda 12 kişiyiz ene bildirim yapmadı lıonessa ve tacsızprenses ızınlı oldugu ıcın 12 - 3 = 9 kişiye bölündü.
2.56 / 9 = 0,28
Liste bitip kardeş takımdan onay alındıktan sonra CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanına yapıştırılıyor. Link aşağıda.Yapıştırırken dikkat edilecek 2 husus var ;
1. En son bildirim yapan takımın mesajını alıntı yap diorsun ve en başındaki isimle en sonundakı QUTO yazısını siliyorsunuz.
Aşağıdaki örnekte kırmızıyla işaretlediğim yerleri
QUOTE=mursh;21209176]
/QUOTE]
Böylelikle her takımın listesi bir sonraki takımın lıstelerıyle birleşmiş oluyor...
2. Biz 9. takım olduğumuz için hazırlanmış listeyi 8. ve 10. takımın arasına yapıştırmalıyız ki liste sıralı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-372.html
Şimdilik aklımdakiler bu kadar...Takıldığınız konu olursa gene konusuruz....
<yettim garii..Heyy nerdesınız yaa hayırdır seferberlık ılan edıldı benımmı haberım yok:44::44::44:
bayağı bir çok geldi gözüme ama..bende yemedim daha, şimdi yemeye gidiyorum..Sabah kavlatısı yok ..
Öğle yemeğim ;
Eki Görüntüle 270650
Salçalı sebzeli pirinç lapası
Karışık salata ...
...sende git bakalım fadimeee...kızlar benim kasımın 5 ine kadar 7 kilo vermem lazım eşimin duygu sömürüsüne dayanamadım sonunda köye gitmeye karar verdim 7 gün kalıp dönücez ben eşim ikizler 2 kaynım gidiyoruz kendi arabamızla .kızları evde bırakıp gidicem alt katta amcası var onlara emanet edip gidicem artık .mecburum gitmeye .
..valla bur agök delindi sankii...şimşek falan çaktı, bilgisayarı kapamak zorunda kaldım..hava çok sıkıcı bizim burda dışarı çıkıcaktım çıkamıyorum yagmur heran yagabilir :18:
...haftasonu spor falan hakgetire...bugün biraz yaptım...akşamada yaparım..selam hopiş nasılsın kilolar ne alemde
of of offff....okurken bile yoruldum , kafam karıştı..neyse sakin kafayla okuyayım bi, belki bişeyler anlarım..
<yettim garii..
bayağı bir çok geldi gözüme ama..bende yemedim daha, şimdi yemeye gidiyorum..
...sende git bakalım fadimeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?