- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.641
A aaa rakibem fazla kacmis hali bu mu senin soyle guzelce bir iftar yapman lazimdi. Yarin da oglusunun dogum gunydu galiba yeni yasi saglik mutluluk getirsin. Sende guzel guzel pasta filan ye tamam miMenu
Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb
Akşam
2yumurtali menemenin 2/3 u
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek
Çok yedim ya gözüm döndü
Sporda menu de guzel canim afiyet olsun.Menüm:
8:15 1az sütlü kahve, 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1hurma, 3kuru üzüm
11:45 2tb ekmek, 1yumurta, 2hindifüme salam, 5zeytin, 1kk peynir, az salca, domates salatalik biber kereviz
15:00 3 yulafli diyet kurabiye, yarim portakal
18:00 1cupra,firin sebzesi yaklasik 4yk(mantar,kabak,sogan,biber,domates, 1 dilim patates), bol Salata
19:30 1kare bitter
2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
4mil leslie = 180p
20dk hizli tempo yürüyüs = 40p
50dk n.t.yürüyüs = 50p
300 hoplama= 15p Toplam: 285puan
Menu bana yetersiz ve dengesiz geldi baslangic icin bence biraz daha dikkat etmelisinMenum
12.00
1 haslama yumurta
16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut
19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek
2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puan @Pnrrr-20
Guzel canim afiyet olsun.Menüm
Sabah 10:00
1 kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,domates, salatalık, biber
14:00 2 tane ceviz içi,1 tane gün kurusu,8 tane leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,1 tabak fırında karnabahar, 3 kaşık yoğurt
2 lt su,(3,5 yaparım onu daha)
Guzel menu afiyet olsun canimMenüm
12.00
1 hşlnmş yumurta
1 parmk light peynir
Biber maydonoz
1 d çavdar
15.00
1 elma
Ayran
18.00
5 kaşık tavuk sote
2 yk bulgur p
Yarım kase cacık
Salata
Su 2
Spor 1 saat yürüyş 60
1 saat tempolu yürüyş 120
180 p @Pnrrr-20
Yani bana biraz az gibi geldi ama diyetisyen menusu yapiyorsun ne de olsa o daha iyisini bilir.Menüm
Sabah 11.30
Maydonoz kuru
Saat 12.00
Ödem çayı
1 yumurta
1 wasa
Ara 14.00
2 hurma
Ara 16.30
1 avuç yer fıstığı
Ara 18.00
1 portakal
Akşam 19.30
3 parca ızgara et
Salata
2 lt su
45 dk yürüyüş
spor gayet guzel olmus. Menu de cikolata olmasaymis cok daha guzel ooacakmis oda nazarlik olmus. Afiyet olsunMenüm
Sabah( 10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 ck çikolata
Öğlen(14.00)
1 ceviz
Akşam(19.30)
1 avuc öanta sote üstüne 2 yumurta
1 kase yogurt
spor: yarım saat tempolu yürüyüş: 30* 2 = 60
30 dk bisiklet 30*2 = 60
35 dk yürüyüş bandı = 35* 3 = 105
30 dk eliptik 30*4 = 120
Toplam 345 @Pnrrr-20
Suvı : 2lt su bu su içmeyi bi öğrenemedim gitti. Daha ayaktayım yatana kadar 2.5 olur anca
aslinda N**** (Siyahi) filan vardi gozume ilisti esim yerken ama aklima sen geldin kendimi frenledimşifa olsun abla
Beğendim bence güzel fıstıklı kavrulmuş mu o takıldı yararlı yağ
Size abla deyim mıTuğçe ya yaş çok hızlı ilerliyor ya bende 32 oldum ys
Gün boyu mide boştu ondan sistim demek ki
Yok bende dosya ekleyemiyorum
çay yanından neden abur cubur da yemedin
Mantar sote üstüne demek istedin dimi
Bende çok sinirliyim kuzeyde bugün hiç durmadı akşam kızdım biraz eşimde hemen gel oğlum annenin yine vakti gelmis diyor
yok birşey abla kızlar yarın geliyor Zuhal ablada ptesi bursmda mapusluklari kısa anlatırım ben yarin sana
Ne kadanda super vicdanli bi kaptan apla bizim kaptani gorseler elinde kezzap, yiyeni kovaliyuurDeme öyle poni yesin yazık
Aynı fikirdeyim canım ama son kararı ablama bıraktık. Çok kararlı görünüyor ama arada çocuklar olunca sonunu kestirmek zor oluyorBeğendim güzel
tmm canım dediğin gibi yaparım ne kadar çıkar acaba bu ölçüden
Beğendim ponicim
Evet ama o adamda ailesinde değişmez
Cadı desene
Ben sustururum
Bu cakalda hazırda bekliyor
Yaa düşün işte ensemizdeler
Akilli öğrenci
ben varım ben
menüm
11:00
yarım kase lorlu yumurta
1 lokma ekmeğe d. vit ve z. yağı
4 zeytin
17:15
yarım armut
17:35
1 pide
yeşillik
1 bardak şalgam
su 2.5 lt
Sabah cokmu az olmus :) gerisi güzel afiyet olsun canim
Kac kilo artisin cnm gel yaris burda özlemissindir hem eski günlerdeki gbi
1.5 mu onu bende yaptım
Canım ben anlayamadım şimdi sen kilo alıp geri mi geldin ? Öyleyse hosgeldin
Geldik geldik hemencicik yaZıyorum menüleri. Bu arada senin menün çok olmamış gayette güzel ve yeterli olmuş.
Ayy tüh ya gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah aman dikkatli ol misafirde kabul etme iyice uzerine dus atlatsin hastaligi uzuldum valla benim kardesimde zaturre olmustu nasil kotu gunlerdi aman mervecim dikkatli ol saglik en onemli sey tekrardan gecmis olsunnBigün bi kaç kez girdim çıktım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
Bigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
Geçmiş olsunBigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?