Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menu

Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb

Akşam
2yumurtali menemenin 2/3 u
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek

Çok yedim ya gözüm döndü
A aaa rakibem fazla kacmis hali bu mu senin soyle guzelce bir iftar yapman lazimdi. Yarin da oglusunun dogum gunydu galiba yeni yasi saglik mutluluk getirsin. Sende guzel guzel pasta filan ye tamam mi
Sporda menu de guzel canim afiyet olsun.
Menum

12.00
1 haslama yumurta

16.00
7 badem,1 gun kurusu
1 c.b sut

19.30
1 bardak ayran
1 tbk yesil mercimek

2lt su
bitki caylari
3 mil leslie 135puan @Pnrrr-20
Menu bana yetersiz ve dengesiz geldi baslangic icin bence biraz daha dikkat etmelisin
Guzel canim afiyet olsun.
Guzel menu afiyet olsun canim
Menüm
Sabah 11.30
Maydonoz kuru
Saat 12.00
Ödem çayı
1 yumurta
1 wasa
Ara 14.00
2 hurma
Ara 16.30
1 avuç yer fıstığı
Ara 18.00
1 portakal
Akşam 19.30
3 parca ızgara et
Salata
2 lt su
45 dk yürüyüş
Yani bana biraz az gibi geldi ama diyetisyen menusu yapiyorsun ne de olsa o daha iyisini bilir.
spor gayet guzel olmus. Menu de cikolata olmasaymis cok daha guzel ooacakmis oda nazarlik olmus. Afiyet olsun

aslinda N**** (Siyahi) filan vardi gozume ilisti esim yerken ama aklima sen geldin kendimi frenledim zor canim ya insan bu halin nedenini biliyor ama engelleyemiyor bende birazcik kizdim yavrucaga sonra cok pisman oldum sanki anliyor soyledigimi. Esimde sagolsyn aldi hemen dolastirdi evin icinde oyke sakinlestik ikimizde. En kisa zamanda olurda eski halimize doneriz insallah

azıcık kafam ayıkmışken (günün yarısından fazlası uyuyorum ilaçlardan::) bir iki parça ütü yapayım
iyi geceler kızlar

Bugunku menumm
Sabah 2 br su ve haplarim
Sekersiz turk kahvesi
1 br zencefilli limonlu su

Kahvalti 11.00
2 haslanmis yumurta
3 ceri domates
5 dal kadar maydonoz 1 dal nane
1 catal beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

Aralarda zencefilli limonlu su ictim disardaydim

Ara 17.00
2 br zencefil limon

Aksam19.30
1 bucuk kase mercimek corbasi
1 parca but
1 kucuk kase yogurt

Ara 22.00
2 kucuk portakal
2 br Zencefilli su

2.5lt su

3 mil leslie 135
20 dk aletli 60
45 dk kondisyon 90
55 dk tempolu yuruyus 110
45 dk normal tempo 45
250 ip 25
Toplam 465 @Pnrrr-20

Aynı fikirdeyim canım ama son kararı ablama bıraktık. Çok kararlı görünüyor ama arada çocuklar olunca sonunu kestirmek zor oluyor (

Bu dünyada en sevdiğim şey 1) spor yapmak 2) kendimi yatağıma atmak

Şu an size yatağımdan sesleniyorum

Menücüğüm

09:20 2 dilim peynir (ortalama 40gr), 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata
15:25 2 yk süzme yoğurdu

Ev işi yapmaktan yemek yemeyi unutmuşum, üstelik babama yemek de yaptım, ah deli kız bir tabak hazırla yesene sabahı beklicem inşallah sabaha kadar bayılır, sabah ayılırım. Yoksa uyuyamam açlıktan :))))

2,5 litre su içildi

200 ip atlama=20 puan
30 dk pilates*2=60
40 dk cardio*3=120
20 dk zumba*1=20
Düğünde aralıksız 40 dk oynamışım dakika tuttum *1=40

260 puan @Pnrrr-20

menüm
11:00
yarım kase lorlu yumurta
1 lokma ekmeğe d. vit ve z. yağı
4 zeytin

17:15
yarım armut

17:35
1 pide
yeşillik
1 bardak şalgam

su 2.5 lt

Canım hoşgeldin tekrar, dün dönüş yapamadım. Umarım daha iyisindir

Msnün gayet güsel afiyet olsun, şalgam ödem yapmaz inşallah

İyi geceler hemen menumu yazayım

8.30 da
Bir tost ve 5 tane çeri domatesi (tostu ekmeği küçük dilim tb ekmegiydi

14 gibi

Misafirim vardı bir sürü ikramlik hazırladım ama ben sadece salata ve karnıbahar yogurtlayip yedim

Akşamda 19 gibi
1 yumurtadan menemen yaptım 1 kase yoğurtla onu yedim

Şu tam bilmiyorum ama 2 lt yı geçti

Cokk yorgunum bı bit miktar eşi misafir derdi bütün düzenin alt üst oluyor kv de burda olunca

İyi geceler bayanlar teli yeni alabildim elime cocuklar dan first olmadi ama guzel bi gun gecirdik gec yattilar bende sabah regl oldm ve eksideyim arti bugun caya gittim ve veeecok sevdigim halleylerden yemediiiiim artiiiiii aksam meyvelerine bayilan ben onuda yemedim ywmegi erken yedim sayilir ama azcik kazinma haric cooook iyiyim boyle olunca cok seviyorum kendimi

Sabah cokmu az olmus :) gerisi güzel afiyet olsun canim

Kac kilo artisin cnm gel yaris burda özlemissindir hem eski günlerdeki gbi

Canım en son tartıldığımda 64 idim ama 1 haftadır dikkat ediyorum
Maalesef mezun olalı 6 ay olmadığı için yarışamam ama buralardayım artık
Düzen oturtmaya çalıştım biraz iş çocuklar vs

Biraz kilo aldım canım evet burda olarak daha iyi verebiliceğime inanıyorum.teşekkürler tatlım

Gecmis yine baya cook ama artik uyku vakti alintiladim yarin yaxarim menumu yaxip yaticim
Sabah 9
2yumurta yarim dilim ekmek sucuklu biberin sadece biberinden maydonoz 5yesil xeytin kirmixi biber

Ogle14:00
Salata ayran az kabak

Ara yarimdan az elma

Aksam 18.0
2yk bulgur pilavi turp baska bisey istemedi canim

Su 2 oldu galiba
Spor yk sadece temizlik
3b zencefilli tarcinli sirkeli karisimimdan ictik

Bigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormus kendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum

Son düzenleme:
Ayy tüh ya gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah aman dikkatli ol misafirde kabul etme iyice uzerine dus atlatsin hastaligi uzuldum valla benim kardesimde zaturre olmustu nasil kotu gunlerdi aman mervecim dikkatli ol saglik en onemli sey tekrardan gecmis olsunn

Çok çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca anneler de bitik oluyor.çok üzüldüm ama atlatıcaktır canım inşallah bu ara eve misafir kabul etme tavsiyem.iyileşince kulak altındaki o bezelerde kaybolur merak etme canım.

Geçmiş olsun, aman dikkat et canım hemen atlatsın. Tam hastalık zamanı, illaki bulaşıyor. Allah şifa versin:)

Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00
Çeyrek ekmek
2 zeytin
Saat 15.00 kahvaltı ( hastane yüzünden sarkti dışarda yiyebilecegim sınırlı şeyler yüzünden evi bekledim )
5 küçük zeytin
3 ceri
Salatalık
Bol yeşillik
4 halka kendi yağı ile pişmiş sucuk
1 dilim tb
Saat 17.30
Yarım yeşil elma
Saat 20.00 akşam
Avuç içi kadar et sote
Salata
Su 2 litreden fazla
Spor 2 saat NT yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…