- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.681
yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorundaYok öyle bişey canım öyle kolay pes etme.ben her zaman şunu dedim kilolar inatçı ise ben onlardan daha da inatçıyım.sakin ol canım kendini böyle Küçük bedenli kıyafetlerin içinde hayal et.bunların hepsi gerçek olabilir yalnızca özveri ve devamlılıkla.ve burda olduğuna göre bunlardan sende fazlasıyla var
Bende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimiGunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestimsende durumlar nasil
Aynen canim aslinda 9 bucuk gbi uyanmistim ama kayinbabam evde diye geri yattimgunaydin canim kizma bosver bende gec uyandim hem bebis olmadan bugunlerin keyfini cikar sonra inan cok ariyorsunsabah cok kotuydum tarti hic iyi seyler gostermedi nerdeyse aglayacaktim diyeti bile birakma noktasina geldim sonra esim biraz sakinlestirdi regl durumum aklima geldi simdi toparladim cok sukur
Haklısın bu diyetisyenin veridiyle ilgisi yok:))) ben geç kalktığımda bir korku kaplıyor içimi hemen azaltiyorum yedigimiYani bana biraz az gibi geldi ama diyetisyen menusu yapiyorsun ne de olsa o daha iyisini bilir.
Günaydın hanımlarrr
Herkese kaçamaksız, sağlıklı, fit bir pazar günü dilerimmmm...
Sabah tartıda artı görmek yok ona göre gününüzü planlayın... Bol su bol hareket... Kaptanımız elinde sopa göstermesin bize
Az sonra geçmişle döneceğim...
Hadi kalkın sofradan daha ne yiyorsunuz
Çok kötü bu kime ne yazcaksam unutulur böyle olunca. Tek tek yazcam o zaman o da cok zaman alıyor. Bu arada artık tahtın yeni sahibi ben olucagıö için sen eski spor kralicesisin :)
şifa olsun abla
Beğendim bence güzel fıstıklı kavrulmuş mu o takıldı yararlı yağ
Size abla deyim mıTuğçe ya yaş çok hızlı ilerliyor ya bende 32 oldum ys
Gün boyu mide boştu ondan sistim demek ki
Yok bende dosya ekleyemiyorum
çay yanından neden abur cubur da yemedin
Mantar sote üstüne demek istedin dimi
Bende çok sinirliyim kuzeyde bugün hiç durmadı akşam kızdım biraz eşimde hemen gel oğlum annenin yine vakti gelmis diyor
yok birşey abla kızlar yarın geliyor Zuhal ablada ptesi bursmda mapusluklari kısa anlatırım ben yarin sana
Bigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
Selam kızlar.tabi bu saatte kim kaldıysa :)
Geçmiş olsun M mer_4260
Benim oğlan da kaç gündür öksürüyordu.
Doktor fobisi var zaten son raddeye gelmeden doktora götürmiyoruz.şurup da içemiyor.içse de çıkarıyor.o yüzden iğne yiye yiye şimdi çok fena oldu. Bugün misafirim vardı.2 parça börek yedi ki akşamı erken yemişti zaten 1 br da ayran
Misafirlerin yanında bir istifra wtti.be üst baş kaldı ne halı.çok fena olduk.inşallah balgam çıkartmıştır.dün de durduk yere ter
Basmıştı. İyileşiyor dur inşallah diye yorduk ama bilmiyorum artık.
Günaydin canimm
Hahah kizz tam bana göre olmus sonu burayi okurken kahvaltm bitmis bakuyodm catalla peynire dogru uzanmisdm
Anlaşılmistir baharüsluba dikkat..
bu kadar diyorum, gerisini siz anlayın.
keyfinizi kaçırttırmayın, karşılık olarak keyif kaçırtmayın.
niye buradayız yahu? kilo vereceksiniz, önümüz yaz.. radar dışına çıkartın bazı şeyleri / kişileri / mesajları vs.
KİB diye bir şey var.. basıyorsun yönetime gidiyor.. verme cevap. KİB le olsun bitsin.
lütfen.. lütfen.. bin kere lütfen.
Su regl bir olsa da bende herkes de kurtulsa sinir kupuyum bugun birde aglamakli karnimda da hafif bir sanci var gaz sancisi gibi nedenini anlayamadim ayaklarimi da sicak tuttum ama. En son kizi uyutmaya calisirken tutamadim kendimi agladim azicik desarj oldum. Simdi daha iyiyim.
Canım en son tartıldığımda 64 idim ama 1 haftadır dikkat ediyorum
Maalesef mezun olalı 6 ay olmadığı için yarışamam ama buralardayım artık
Düzen oturtmaya çalıştım biraz iş çocuklar vs
Biraz kilo aldım canım evet burda olarak daha iyi verebiliceğime inanıyorum.teşekkürler tatlım
Bigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
Selam kızlar.tabi bu saatte kim kaldıysa :)
Geçmiş olsun M mer_4260
Doktor fobisi var zaten son raddeye gelmeden doktora götürmiyoruz.şurup da içemiyor.içse de çıkarıyor.o yüzden iğne yiye yiye şimdi çok fena oldu. Bugün misafirim vardı.2 parça börek yedi ki akşamı erken yemişti zaten 1 br da ayran
Misafirlerin yanında bir istifra wtti.be üst baş kaldı ne halı.çok fena olduk.inşallah balgam çıkartmıştır.dün de durduk yere ter
Herkese günaydın temizlik bı taraftan hazırlık bı taraftan kuzey ben sileceğim ben supurevegim pesimdeişim bitince fırsat bulursam geleceğim gördüğüm kadarı ile M mer_4260 geçmiş olsun canım aman dikkat baya ilerlemiş
melegimve ben rakibem tartı ne alemde sen ondan bahset
Görüşürüz geleceğim yine
Amanınnn kızlar pazar günü bana göre en tehlikeli gündür,pazar kaçamaklarına dikkat edin.herhangi bi yiyecekle karşı karşıya kaldığınız anda şunu düşünün şimdi onu yerseniz ne olucak hem tartıda artı göriceksiniz hem moral olarak çöküceksiniz ,pişman olucaksınız.ama mezun olarak yediğinizde gururla ben bunu hakettim diceksiniz.hiç kaçamak yapmazsanız bu iş tahminizden de daha hızlı olucak kızlar, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum:)
Sağlıklı pazarlar, günaydınlar kızlarrr
Günaydın kızlarmutlu huzurlu Pazarlar olsun
Dogru canim cumaya dsha cok ne eksiler gelir normal bir arti degildi bugun zaten yarina duzelecegini dusunuyorum bakalimBende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimi
[/QUOTE]emzirdigim icin maydanoz pek iyi degil canim kendi gelir elbet dogal akisina birakmak lazimAynen canim aslinda 9 bucuk gbi uyanmistim ama kayinbabam evde diye geri yattimregli icin maydanoz kaynatip icsen söktürmez mi bana iyi geliyordu canimm
emzirdigim icin maydanoz pek iyi degil canim kendi gelir elbet dogal akisina birakmak lazim
canım bende herseye Dr a koşan bi tipim aslında ama bu kez nedense bekledim ama keşke beklemeseymisim Dr bu virüs sıkıntılı yetişkinler boğazda kaşınma hissediyor sonrasında geçti sanıyor ama çocuklarda öyle olmuyor dedi malum mevsim ler karıştı ortalık hastalık dolu dikkat edin sizde. Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar.tabi bu saatte kim kaldıysa :)
Geçmiş olsun M mer_4260
çok saol tatlım bebisler hiç hasta olmasın ya çok zor. Evi karantinaya aldım zaten :)Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Atlatana kadar kimseyi yaklastirma yanina insallah hemencecik toparlar.
off cocuklarin hasta olmasi cok kotu keske hic hastalanmasalar. Sanada cok gecmis olsun canim
Amin canım çok saol Rabbim tüm yavruları hastalıktan korusun inşallahCokk geçmiş olsun çocukların hastalığı çok zor yaa çok üzülüyorum yavrular hasta oldumu
Rabbim onları korusun inşallah
ya ben öksürük diye gittim arkadaşından Dr muz siraladikca çöktüm orda bezeler Dr Un hoşuna gitmedi normalde herseye ilaç kullandırmaz çok iyi biridir haftaya da tekrar görmek istedi be ara bu kadar doldu Ciğerler anlamadım Allah korusun zatürre cigerlerde kalabilen bi enfeksiyon inşallah biz o noktaya gelmeden atlaticazcok gecmis olsun canim gecen gun bi arkadasimin 9yasindaki oglu aynisini oldu kulak arkasindaki bezeleri dr bocek isirmis diye gevustirmia oda vucuttaki iltihaptan kaynaklaniyormus baya onlarda sikinti cektiler ama cok sukur gevti kocan cocuk uc kilo verdi yiyip icemedi dikkat et kimseyi yaklastirma ve ciger iltihapli ise aman diyim tere dikkat sik si ter bezi falan koy terin sogumasina izin verme ben oglumda yasadim zaturre denen illeti cok zor gunler gecirdik aman dikkat tekrar gecmis olsun
o zaman tekrar hosgeldin canım. Senin bebis var mı neler yapıyorsunAh canım ya kıyamam ben ona korkuyordur şimdi sen ilaç veriyorsun ya sürekli ama atlatıcaksınız csnım gör bak doktorun dediklerini harfiyen yap canım geçicektir.ağlamasından daha doğal bişey yok şu an.
Yeni başlamadım canım aslında eski mezunum hem son zamanlarda aldığım kilolar için geldim,hemde sizlere bir merhaba demek istedim.
Yihhuuu ben eksiyim cicim ama devamınin gelmesi şart yoksa bi işe yaramaz :) istediğim kilo olmadan Jean almayacam dedim hala eski pantolonumu giyiyorum olabilen bi tane var ay sonu beni alışveriş bekliyor sanirsam:)))Bende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimi
çok saol teyzesi inşallah hemen atlaticaz yemek yiyemedigi için bol bol anne sütu alicak kuzum. Bu sene zaten millet kırıldı hastalıktan sende baya zorlandın hatırlıyorum. Son olsun inşallahBende de öyle oluyor, bir de iş arasında forumu okuyup araya müşteriler girince olay aklımda kalıyor ama kimin yazdığını unutuyorum. Kötü hissediyorum kendimi öyle olunca da..
Peki canım tahtım senin olsun, ben bir süre bu civarlarda takılacağım, sakatlık ağrılarım azalınca seni iterim o tahtan yine...
Ben de hiç büyütemiyorum kendimi, kimliğim yanlışmış gibi geliyor. Hayırlı sağlıklı ömrümüz olsun inşallah. Her yaşın kıymetini bilelim
Ahh kuzum çok geçmiş olsun, aman dikkat ilerlemesin daha fazla. Bu senenin virüsü çok köyüymüş ve mutlaka ciğerlere kadar iniyormuş, çok da zor geçiyormuş. En kısa zamanda iyileşsin yavrucak inşallah. Beslenmesine dikkat et, bağışıklığı güçlendirmek lazım
Geçmiş olsun canım senin kuzuya da. Yavrular hep hasta geçirdi bu kışı ya, biz de öyle takımca üst üste hep hasta olduk. Hayırlı yağmurlar, karlar yağsın da mikropları alıp götürsün
Günaydınn canım, demek hissettim ben senin yiyeceğini. İyi olmuş cuk oturmuş
Gunaydin canim. Istikrarla devam edersen gerisi de gelecektir 6 gunde 1 kg guzel. Bizde birazdan pazar ve market alisverisi icin cikacagiz. Sonra kardesim gelecek astiden onu almaya gidecegiz donmemiz aksami bulur galibaGünaydın herkesee mapustakiler dönmedi mi daha
İyi uyumuşum bugün tüm kemiklerim dinlenmiş
Diyetsyne başlayalı 6.günüm oldu 1 kg eksideyin gerçi artk yalama oldm aynı kilolarda
Bugün akraba ziyaretlerimz var dün iptal oldu. Sizler napıyonuz bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?