Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hanımlarrr

Herkese kaçamaksız, sağlıklı, fit bir pazar günü dilerimmmm...
Sabah tartıda artı görmek yok ona göre gününüzü planlayın... Bol su bol hareket... Kaptanımız elinde sopa göstermesin bize

Az sonra geçmişle döneceğim...

Hadi kalkın sofradan daha ne yiyorsunuz

Günaydın kızlar:), nasılsınız bakalım bugün?
Bebeleri hasta olanlar varmış, çok geçmiş olsun. Ay çocuklar hasta olunca annenin tüm enerjisi kaybolur, hiç bişey değil de ben sebepsiz yere kendimi suçlarım genelde. Hastalık bu gelir gider ama işte ana yüreği dayanmaz. Bir an önce iyileşsin yavrular inşallah...

yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorunda

Gunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestim sende durumlar nasil
Bende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimi

Aynen canim aslinda 9 bucuk gbi uyanmistim ama kayinbabam evde diye geri yattim regli icin maydanoz kaynatip icsen söktürmez mi bana iyi geliyordu canimm[/QUOTE]

üsluba dikkat..
bu kadar diyorum, gerisini siz anlayın.

keyfinizi kaçırttırmayın, karşılık olarak keyif kaçırtmayın.
niye buradayız yahu? kilo vereceksiniz, önümüz yaz.. radar dışına çıkartın bazı şeyleri / kişileri / mesajları vs.

KİB diye bir şey var.. basıyorsun yönetime gidiyor.. verme cevap. KİB le olsun bitsin.

lütfen.. lütfen.. bin kere lütfen.

Günaydin canimm

Hahah kizz tam bana göre olmus sonu burayi okurken kahvaltm bitmis bakuyodm catalla peynire dogru uzanmisdm

Çok kötü bu kime ne yazcaksam unutulur böyle olunca. Tek tek yazcam o zaman o da cok zaman alıyor. Bu arada artık tahtın yeni sahibi ben olucagıö için sen eski spor kralicesisin :)

Bende de öyle oluyor, bir de iş arasında forumu okuyup araya müşteriler girince olay aklımda kalıyor ama kimin yazdığını unutuyorum. Kötü hissediyorum kendimi öyle olunca da..
Peki canım tahtım senin olsun, ben bir süre bu civarlarda takılacağım, sakatlık ağrılarım azalınca seni iterim o tahtan yine...

Ben de hiç büyütemiyorum kendimi, kimliğim yanlışmış gibi geliyor. Hayırlı sağlıklı ömrümüz olsun inşallah. Her yaşın kıymetini bilelim

Ahh kuzum çok geçmiş olsun, aman dikkat ilerlemesin daha fazla. Bu senenin virüsü çok köyüymüş ve mutlaka ciğerlere kadar iniyormuş, çok da zor geçiyormuş. En kısa zamanda iyileşsin yavrucak inşallah. Beslenmesine dikkat et, bağışıklığı güçlendirmek lazım

Geçmiş olsun canım senin kuzuya da. Yavrular hep hasta geçirdi bu kışı ya, biz de öyle takımca üst üste hep hasta olduk. Hayırlı yağmurlar, karlar yağsın da mikropları alıp götürsün

Günaydin canimm

Hahah kizz tam bana göre olmus sonu burayi okurken kahvaltm bitmis bakuyodm catalla peynire dogru uzanmisdm

Günaydınn canım, demek hissettim ben senin yiyeceğini. İyi olmuş cuk oturmuş

Önce dünkü menümü yazayım

Kahvaltı 08:00
1 tam 1 beyazı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 parmak büyüklüğünde tereyağlı pide

Ara 12:00
Bol yeşillik

Ara 13:00
1 elma

Ara 17:00
Yarım armut
Biraz termiye
1 tane el tarhanasi

Akşam 18:30
1 yumurta büyüklüğünde bulgurlu köfte
Yoğurtlu ot borani
Bol yoğurt

Su 2 den fazla

Anlaşılmistir bahar konuyu kapattık kurallarda ortada zaten kolay gelsin

Aglamak iyi geliyor bazen. Regl döneminde cok degisik huylar olabiliyor insallah cabuk atlatirsin canimm

Cok degilmis cnm. Tamam aramizda olman bile farkeder senin icin menüde yaz istersen :)

Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsiniz

Canim sizede cok gecmis olsun zor valla senin oglan kac yasinda

Günsydn cnm kolay gelsn anali ogullu temizlik yapiyorsnuz he

Cok güzel yazmissin cnm :)
Günsydinn iyi pazarlarr

Günaydın kızlar mutlu huzurlu Pazarlar olsun

Günsydn cnm iyi pazarlarr

Bende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimi
Dogru canim cumaya dsha cok ne eksiler gelir normal bir arti degildi bugun zaten yarina duzelecegini dusunuyorum bakalim
Aynen canim aslinda 9 bucuk gbi uyanmistim ama kayinbabam evde diye geri yattim regli icin maydanoz kaynatip icsen söktürmez mi bana iyi geliyordu canimm
[/QUOTE]emzirdigim icin maydanoz pek iyi degil canim kendi gelir elbet dogal akisina birakmak lazim

Günaydın hanımlar aslında 10 a doğru kalktım gece nöbetciydim minik kusum uyuyamadi bende oturur pozisyonda onu kucağimda uyuttum ancak böyle rahat etti birde ilactan ne kadar korktuysa gece emmek istemedi sürekli önce ağzına sütü sıktım o şekilde devam ettik ve sabah oldu :) hamd olsun daha iyi olacak inşallah eşim bugün çalışıyor bende kızımı uyuttum biraz temizlik yapıcam malum mikrop barindirmamak gerek bu ara ha bu arada ben bugun güzel bi eksideyim pazartesi de yüzüm güler inşallah :) tabiki hep birlikte.
canım bende herseye Dr a koşan bi tipim aslında ama bu kez nedense bekledim ama keşke beklemeseymisim Dr bu virüs sıkıntılı yetişkinler boğazda kaşınma hissediyor sonrasında geçti sanıyor ama çocuklarda öyle olmuyor dedi malum mevsim ler karıştı ortalık hastalık dolu dikkat edin sizde. Çok geçmiş olsun canım

Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Atlatana kadar kimseyi yaklastirma yanina insallah hemencecik toparlar.
off cocuklarin hasta olmasi cok kotu keske hic hastalanmasalar. Sanada cok gecmis olsun canim
çok saol tatlım bebisler hiç hasta olmasın ya çok zor. Evi karantinaya aldım zaten :)

Cokk geçmiş olsun çocukların hastalığı çok zor yaa çok üzülüyorum yavrular hasta oldumu

Rabbim onları korusun inşallah
Amin canım çok saol Rabbim tüm yavruları hastalıktan korusun inşallah

ya ben öksürük diye gittim arkadaşından Dr muz siraladikca çöktüm orda bezeler Dr Un hoşuna gitmedi normalde herseye ilaç kullandırmaz çok iyi biridir haftaya da tekrar görmek istedi be ara bu kadar doldu Ciğerler anlamadım Allah korusun zatürre cigerlerde kalabilen bi enfeksiyon inşallah biz o noktaya gelmeden atlaticaz

o zaman tekrar hosgeldin canım. Senin bebis var mı neler yapıyorsun

Yihhuuu ben eksiyim cicim ama devamınin gelmesi şart yoksa bi işe yaramaz :) istediğim kilo olmadan Jean almayacam dedim hala eski pantolonumu giyiyorum olabilen bi tane var ay sonu beni alışveriş bekliyor sanirsam:)))
çok saol teyzesi inşallah hemen atlaticaz yemek yiyemedigi için bol bol anne sütu alicak kuzum. Bu sene zaten millet kırıldı hastalıktan sende baya zorlandın hatırlıyorum. Son olsun inşallah

Gunaydin canim. Istikrarla devam edersen gerisi de gelecektir 6 gunde 1 kg guzel. Bizde birazdan pazar ve market alisverisi icin cikacagiz. Sonra kardesim gelecek astiden onu almaya gidecegiz donmemiz aksami bulur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…