Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkürler canım valla eve eşimi bile almayasim var o derece Üzgünum

çok teşekkürler canım ben hemen moralman çöktüm zaten kızım şu an o kadar daraldı ki biraz önce o ağladı ben ağladım emmek istedi tıkandı ememedi başladı ağlamaya tabi onunla beraber bende su içirmek istedim ilaç veriyorum zannediyor başını çeviriyor sipa inşallah hemen atlatiriz sık sık yikayacakmisim. Bu arada geçmişi okuyamadim sen yeni başladın sanırım merve ben gündüz kaynasiriz artık

Geçmiş olsun, aman dikkat et canım hemen atlatsın. Tam hastalık zamanı, illaki bulaşıyor. Allah şifa versin:)
coj saol canim valla ben biraz bile bile hasta ettim kızımı abimlerin ev ailecek hastalıktan kırılıyordu ve ben oraya Bebeğimi götürdüm benim suçum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Hemen normale döner inşallah şu an uyuyamiyor ölsurmekten

Selam kızlar.tabi bu saatte kim kaldıysa :)
Geçmiş olsun M mer_4260
Benim oğlan da kaç gündür öksürüyordu.
Doktor fobisi var zaten son raddeye gelmeden doktora götürmiyoruz.şurup da içemiyor.içse de çıkarıyor.o yüzden iğne yiye yiye şimdi çok fena oldu. Bugün misafirim vardı.2 parça börek yedi ki akşamı erken yemişti zaten 1 br da ayran
Misafirlerin yanında bir istifra wtti.be üst baş kaldı ne halı. çok fena olduk.inşallah balgam çıkartmıştır.dün de durduk yere ter
Basmıştı. İyileşiyor dur inşallah diye yorduk ama bilmiyorum artık.

benimki eclendik evleneli sayilidir kahvalti yapmadan cikmasi hos bende alistim istese de ben gondermiyorum artik :)))
Benimki dee.
Zaten kahvaltısız çıksa okulda da yemez öğleye kadar aç gezer.sonra başı ağrı aya başlar.o ağrı akşam da geçnez.direkt pert
Hadi be aslanın kim tutar seni.
Yaparsın sen
Sen ki fit olmaya karar vermişsin.
Gerisi laga luga.
Accik boğazımızı tutcaz verisi gelecek
yürü beeeee

Oldu mu canım

Menüm
sabah 10.30
1 dlm ekmek
1 yum haşlama
3 kaşık patatesli yum.

Ara 1 dlm elma

Akşam 17.00
2 dlm ekmek
4 kaşık et kavurma
Salata yoğurt

22.00 1 elm armut 5 6 tane mısır.

00 20 1 parça börek. Misafirlere yapmış.onlarla yememeyi başardım.mutfağu toplarken tadına bakiim dedim.gerisini de yedim

Cumartesi kacamagı yaptım zaten sonra spor ile telafi edeyim dedim.

Olmuş olmus hadi bu sefer bi daha bozmak yok.

Gunaydın hanımlar. Telefon aşarmım caldı daha yüzümü yıkamadan yanınıza geleyim dedim. Bgn çok işim var. Ara ara gelmeye çalısıcam lakin gelemeyebirim. Cumartesi bitti ödüller verildi artık yine önce pazartesi sonra cumaya hazırlanıyoruz. Hepinizi cok opuyorum bol bol eksiker ins

Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Atlatana kadar kimseyi yaklastirma yanina insallah hemencecik toparlar.
off cocuklarin hasta olmasi cok kotu keske hic hastalanmasalar. Sanada cok gecmis olsun canim

Cokk geçmiş olsun çocukların hastalığı çok zor yaa çok üzülüyorum yavrular hasta oldumu

Rabbim onları korusun inşallah

cok gecmis olsun canim gecen gun bi arkadasimin 9yasindaki oglu aynisini oldu kulak arkasindaki bezeleri dr bocek isirmis diye gevustirmia oda vucuttaki iltihaptan kaynaklaniyormus baya onlarda sikinti cektiler ama cok sukur gevti kocan cocuk uc kilo verdi yiyip icemedi dikkat et kimseyi yaklastirma ve ciger iltihapli ise aman diyim tere dikkat sik si ter bezi falan koy terin sogumasina izin verme ben oglumda yasadim zaturre denen illeti cok zor gunler gecirdik aman dikkat tekrar gecmis olsun

Herkese günaydın temizlik bı taraftan hazırlık bı taraftan kuzey ben sileceğim ben supurevegim pesimde işim bitince fırsat bulursam geleceğim gördüğüm kadarı ile M mer_4260 geçmiş olsun canım aman dikkat baya ilerlemiş
melegimve ben rakibem tartı ne alemde sen ondan bahset

Görüşürüz geleceğim yine

Gunaydin kizlarrr bugun kendimi mutlu hissediyorum ama gec uyandim yaa gene kendime kiziyorum sizler nasilsinizzz
gunaydin canim kizma bosver bende gec uyandim hem bebis olmadan bugunlerin keyfini cikar sonra inan cok ariyorsun sabah cok kotuydum tarti hic iyi seyler gostermedi nerdeyse aglayacaktim diyeti bile birakma noktasina geldim sonra esim biraz sakinlestirdi regl durumum aklima geldi simdi toparladim cok sukur

Gunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestim sende durumlar nasil

Ah canım ya kıyamam ben ona korkuyordur şimdi sen ilaç veriyorsun ya sürekli ama atlatıcaksınız csnım gör bak doktorun dediklerini harfiyen yap canım geçicektir.ağlamasından daha doğal bişey yok şu an.
Yeni başlamadım canım aslında eski mezunum hem son zamanlarda aldığım kilolar için geldim,hemde sizlere bir merhaba demek istedim.

Kolay gelsin canım

Gunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestim sende durumlar nasil

Yok öyle bişey canım öyle kolay pes etme.ben her zaman şunu dedim kilolar inatçı ise ben onlardan daha da inatçıyım.sakin ol canım kendini böyle Küçük bedenli kıyafetlerin içinde hayal et.bunların hepsi gerçek olabilir yalnızca özveri ve devamlılıkla.ve burda olduğuna göre bunlardan sende fazlasıyla var

Amanınnn kızlar pazar günü bana göre en tehlikeli gündür,pazar kaçamaklarına dikkat edin.herhangi bi yiyecekle karşı karşıya kaldığınız anda şunu düşünün şimdi onu yerseniz ne olucak hem tartıda artı göriceksiniz hem moral olarak çöküceksiniz ,pişman olucaksınız.ama mezun olarak yediğinizde gururla ben bunu hakettim diceksiniz.hiç kaçamak yapmazsanız bu iş tahminizden de daha hızlı olucak kızlar, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum:)

Sağlıklı pazarlar, günaydınlar kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…