- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.661
teşekkürler canım valla eve eşimi bile almayasim var o derece ÜzgünumAyy tüh ya gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah aman dikkatli ol misafirde kabul etme iyice uzerine dus atlatsin hastaligi uzuldum valla benim kardesimde zaturre olmustu nasil kotu gunlerdi aman mervecim dikkatli ol saglik en onemli sey tekrardan gecmis olsunn
çok teşekkürler canım ben hemen moralman çöktüm zaten kızım şu an o kadar daraldı ki biraz önce o ağladı ben ağladımÇok çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca anneler de bitik oluyor.çok üzüldüm ama atlatıcaktır canım inşallah bu ara eve misafir kabul etme tavsiyem.iyileşince kulak altındaki o bezelerde kaybolur merak etme canım.
coj saol canimGeçmiş olsun, aman dikkat et canım hemen atlatsın. Tam hastalık zamanı, illaki bulaşıyor. Allah şifa versin:)
Benimki dee.benimki eclendik evleneli sayilidir kahvalti yapmadan cikmasi hos bende alistim istese de ben gondermiyorum artik :)))
Hadi be aslanın kim tutar seni.Günaydın kızlar
Sabah misler gibi kahvaltı yaptım
Yeni bir haftaya olumlu ve motive uyandım herşey yolunda gitsin hepimiz için
Depresyonumu yaşadım bitti gitti
Destekverin banaaaa yardıma ihtiyacım var şahan gibi övün beni
Cumartesi kacamagı yaptım zaten sonra spor ile telafi edeyim dedim.A aaa rakibem fazla kacmis hali bu mu senin soyle guzelce bir iftar yapman lazimdi. Yarin da oglusunun dogum gunydu galiba yeni yasi saglik mutluluk getirsin. Sende guzel guzel pasta filan ye tamam mi
Sporda menu de guzel canim afiyet olsun.
Menu bana yetersiz ve dengesiz geldi baslangic icin bence biraz daha dikkat etmelisin
Guzel canim afiyet olsun.
Guzel menu afiyet olsun canim
Yani bana biraz az gibi geldi ama diyetisyen menusu yapiyorsun ne de olsa o daha iyisini bilir.
spor gayet guzel olmus. Menu de cikolata olmasaymis cok daha guzel ooacakmis oda nazarlik olmus. Afiyet olsun
Olmuş olmus hadi bu sefer bi daha bozmak yok.Bugunku menumm
Sabah 2 br su ve haplarim
Sekersiz turk kahvesi
1 br zencefilli limonlu su
Kahvalti 11.00
2 haslanmis yumurta
3 ceri domates
5 dal kadar maydonoz 1 dal nane
1 catal beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Aralarda zencefilli limonlu su ictim disardaydim
Ara 17.00
2 br zencefil limon
Aksam19.30
1 bucuk kase mercimek corbasi
1 parca but
1 kucuk kase yogurt
Ara 22.00
2 kucuk portakal
2 br Zencefilli su
2.5lt su
3 mil leslie 135
20 dk aletli 60
45 dk kondisyon 90
55 dk tempolu yuruyus 110
45 dk normal tempo 45
250 ip 25
Toplam 465 @Pnrrr-20
Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Atlatana kadar kimseyi yaklastirma yanina insallah hemencecik toparlar.Bigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
off cocuklarin hasta olmasi cok kotu keske hic hastalanmasalar. Sanada cok gecmis olsun canimSelam kızlar.tabi bu saatte kim kaldıysa :)
Geçmiş olsun M mer_4260
Benim oğlan da kaç gündür öksürüyordu.
Doktor fobisi var zaten son raddeye gelmeden doktora götürmiyoruz.şurup da içemiyor.içse de çıkarıyor.o yüzden iğne yiye yiye şimdi çok fena oldu. Bugün misafirim vardı.2 parça börek yedi ki akşamı erken yemişti zaten 1 br da ayran
Misafirlerin yanında bir istifra wtti.be üst baş kaldı ne halı.çok fena olduk.inşallah balgam çıkartmıştır.dün de durduk yere ter
Basmıştı. İyileşiyor dur inşallah diye yorduk ama bilmiyorum artık.
Cokk geçmiş olsun çocukların hastalığı çok zor yaa çok üzülüyorum yavrular hasta oldumuBigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
cok gecmis olsun canim gecen gun bi arkadasimin 9yasindaki oglu aynisini oldu kulak arkasindaki bezeleri dr bocek isirmis diye gevustirmia oda vucuttaki iltihaptan kaynaklaniyormus baya onlarda sikinti cektiler ama cok sukur gevti kocan cocuk uc kilo verdi yiyip icemedi dikkat et kimseyi yaklastirma ve ciger iltihapli ise aman diyim tere dikkat sik si ter bezi falan koy terin sogumasina izin verme ben oglumda yasadim zaturre denen illeti cok zor gunler gecirdik aman dikkat tekrar gecmis olsunBigün bi kaç kez girdim çıktım yazamadım kızım bi kaç gündür oksuruyodu ama öyle abartı değildi bugün baktım hırıltı var Dr muzu aradım al gel dedi gittik kahvaltı bile etmeden kızım nezle geçirmiş üstüne ciğerleri balgam dolmuş çok üzüldüm bu noktaya nasıl geldi anlamadım kulak altında bezeler var minigim ondan uyumuyormus yemek yemek istemiyormuskendimi çok kötü hissettim bizim gelin ve çocuklar hastaydi onlardan geçti sanırım maalesef kızımı çok opuyorlar .Dr evde kim hasta diye sordu hemen. Neyse antibiyotik ve balgam atması için ilaç verdi en acı olandan ağlaya ağlaya içti garibim en küçük bi ateş yapacak virüs kaparsa zatürre olur dedi Dr o kadar ilerlemis maalesef. bugün koşturmaca ile geçti bu şekilde menümu yazıp yaticam geçmişi yarın okurum
gunaydin canim kizma bosver bende gec uyandim hem bebis olmadan bugunlerin keyfini cikar sonra inan cok ariyorsunGunaydin kizlarrrbugun kendimi mutlu hissediyorum ama gec uyandim yaa gene kendime kiziyorum sizler nasilsinizzz
Gunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestimHerkese günaydın temizlik bı taraftan hazırlık bı taraftan kuzey ben sileceğim ben supurevegim pesimdeişim bitince fırsat bulursam geleceğim gördüğüm kadarı ile M mer_4260 geçmiş olsun canım aman dikkat baya ilerlemiş
melegimve ben rakibem tartı ne alemde sen ondan bahset
Görüşürüz geleceğim yine
teşekkürler canım valla eve eşimi bile almayasim var o derece Üzgünum
çok teşekkürler canım ben hemen moralman çöktüm zaten kızım şu an o kadar daraldı ki biraz önce o ağladı ben ağladımemmek istedi tıkandı ememedi başladı ağlamaya tabi onunla beraber bende su içirmek istedim ilaç veriyorum zannediyor başını çeviriyor sipa inşallah hemen atlatiriz sık sık yikayacakmisim. Bu arada geçmişi okuyamadim sen yeni başladın sanırım merve ben gündüz kaynasiriz artık
coj saol canimvalla ben biraz bile bile hasta ettim kızımı abimlerin ev ailecek hastalıktan kırılıyordu ve ben oraya Bebeğimi götürdüm benim suçum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Hemen normale döner inşallah şu an uyuyamiyor ölsurmekten
Herkese günaydın temizlik bı taraftan hazırlık bı taraftan kuzey ben sileceğim ben supurevegim pesimdeişim bitince fırsat bulursam geleceğim gördüğüm kadarı ile M mer_4260 geçmiş olsun canım aman dikkat baya ilerlemiş
melegimve ben rakibem tartı ne alemde sen ondan bahset
Görüşürüz geleceğim yine
Gunaydin canim kolay gelsin sana. Valla tarti hic iyi seyler soylemedi sabah sabah acayip moralim bozuldu bu kadar dikkat etmeme ragmen veremiyorum diye diyeti birakacaktim nerdeyse de simdi sakinlestimsende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?