- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.701
merhaba seydacim nasilsin ben kkkmevsim kamile nasilsin bebisler buyudumu cok merak ettim seni idolumdun hos ben hala yukseklerde seyrediyrm ya senin kilon eminim cocuklara ragmen cok degildir sabah tostlarina devammi resmen tost yiyerek zayfladin hemde kac kiloAh canım ya kıyamam ben ona korkuyordur şimdi sen ilaç veriyorsun ya sürekli ama atlatıcaksınız csnım gör bak doktorun dediklerini harfiyen yap canım geçicektir.ağlamasından daha doğal bişey yok şu an.
Yeni başlamadım canım aslında eski mezunum hem son zamanlarda aldığım kilolar için geldim,hemde sizlere bir merhaba demek istedim.
canim zaten nasil oldugunu anlayiyosun bi anda iniyor cigete biz antibiyotik kullaniyorduk cardamba dr a gitmiatik normal bogaz enfeksiyonu dedi cuma baktik ates hala devam bu sefer zwturre baslangici dedi iki haftaya yakin yattik basinda beklerken bi anda oldu aman dikkatGünaydın hanımlar aslında 10 a doğru kalktım gece nöbetciydim minik kusum uyuyamadi bende oturur pozisyonda onu kucağimda uyuttum ancak böyle rahat etti birde ilactan ne kadar korktuysa gece emmek istemedi sürekli önce ağzına sütü sıktım o şekilde devam ettik ve sabah oldu :) hamd olsun daha iyi olacak inşallah eşim bugün çalışıyor bende kızımı uyuttum biraz temizlik yapıcam malum mikrop barindirmamak gerek bu ara ha bu arada ben bugun güzel bi eksideyim pazartesi de yüzüm güler inşallah :) tabiki hep birlikte.
canım bende herseye Dr a koşan bi tipim aslında ama bu kez nedense bekledim ama keşke beklemeseymisim Dr bu virüs sıkıntılı yetişkinler boğazda kaşınma hissediyor sonrasında geçti sanıyor ama çocuklarda öyle olmuyor dedi malum mevsim ler karıştı ortalık hastalık dolu dikkat edin sizde. Çok geçmiş olsun canım
çok saol tatlım bebisler hiç hasta olmasın ya çok zor. Evi karantinaya aldım zaten :)
Amin canım çok saol Rabbim tüm yavruları hastalıktan korusun inşallah
ya ben öksürük diye gittim arkadaşından Dr muz siraladikca çöktüm orda bezeler Dr Un hoşuna gitmedi normalde herseye ilaç kullandırmaz çok iyi biridir haftaya da tekrar görmek istedi be ara bu kadar doldu Ciğerler anlamadım Allah korusun zatürre cigerlerde kalabilen bi enfeksiyon inşallah biz o noktaya gelmeden atlaticaz
o zaman tekrar hosgeldin canım. Senin bebis var mı neler yapıyorsun
Yihhuuu ben eksiyim cicim ama devamınin gelmesi şart yoksa bi işe yaramaz :) istediğim kilo olmadan Jean almayacam dedim hala eski pantolonumu giyiyorum olabilen bi tane var ay sonu beni alışveriş bekliyor sanirsam:)))
çok saol teyzesi inşallah hemen atlaticaz yemek yiyemedigi için bol bol anne sütu alicak kuzum. Bu sene zaten millet kırıldı hastalıktan sende baya zorlandın hatırlıyorum. Son olsun inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun nasıl birden oldu ki kıyamam kuzumaGünaydın hanımlar aslında 10 a doğru kalktım gece nöbetciydim minik kusum uyuyamadi bende oturur pozisyonda onu kucağimda uyuttum ancak böyle rahat etti birde ilactan ne kadar korktuysa gece emmek istemedi sürekli önce ağzına sütü sıktım o şekilde devam ettik ve sabah oldu :) hamd olsun daha iyi olacak inşallah eşim bugün çalışıyor bende kızımı uyuttum biraz temizlik yapıcam malum mikrop barindirmamak gerek bu ara ha bu arada ben bugun güzel bi eksideyim pazartesi de yüzüm güler inşallah :) tabiki hep birlikte.
canım bende herseye Dr a koşan bi tipim aslında ama bu kez nedense bekledim ama keşke beklemeseymisim Dr bu virüs sıkıntılı yetişkinler boğazda kaşınma hissediyor sonrasında geçti sanıyor ama çocuklarda öyle olmuyor dedi malum mevsim ler karıştı ortalık hastalık dolu dikkat edin sizde. Çok geçmiş olsun canım
çok saol tatlım bebisler hiç hasta olmasın ya çok zor. Evi karantinaya aldım zaten :)
Amin canım çok saol Rabbim tüm yavruları hastalıktan korusun inşallah
ya ben öksürük diye gittim arkadaşından Dr muz siraladikca çöktüm orda bezeler Dr Un hoşuna gitmedi normalde herseye ilaç kullandırmaz çok iyi biridir haftaya da tekrar görmek istedi be ara bu kadar doldu Ciğerler anlamadım Allah korusun zatürre cigerlerde kalabilen bi enfeksiyon inşallah biz o noktaya gelmeden atlaticaz
o zaman tekrar hosgeldin canım. Senin bebis var mı neler yapıyorsun
Yihhuuu ben eksiyim cicim ama devamınin gelmesi şart yoksa bi işe yaramaz :) istediğim kilo olmadan Jean almayacam dedim hala eski pantolonumu giyiyorum olabilen bi tane var ay sonu beni alışveriş bekliyor sanirsam:)))
çok saol teyzesi inşallah hemen atlaticaz yemek yiyemedigi için bol bol anne sütu alicak kuzum. Bu sene zaten millet kırıldı hastalıktan sende baya zorlandın hatırlıyorum. Son olsun inşallah
CanımGünaydın herkesee mapustakiler dönmedi mi daha
İyi uyumuşum bugün tüm kemiklerim dinlenmiş
Diyetsyne başlayalı 6.günüm oldu 1 kg eksideyin gerçi artk yalama oldm aynı kilolarda
Bugün akraba ziyaretlerimz var dün iptal oldu. Sizler napıyonuz bugün?
Ay benim düşünceli kaptanım kıyamam sen yorulma birtanem eğer geçen günkü pastalar bittiyse börekleri göndereyim haber vermen yeterli şekerimSelamm kızlar
Varmı bi isteğiniz arzunuz kaptanınız da yok
ilgileneyim sizler
Ne isterseniz yaparım börekler açarım, mantılar, keklerr ne isterseniz
Gulus saçını başını yolarımSelamm kızlar
ilgileneyim sizler
Fatma ben. Buraya dosya ekleyemiyorum nasıl yapalım sakıncası yok özelden tel gönder ordan atayimCanımMefkurem ablanın selamı var hepimize pazartesi gelecekmiş akıllı durun diyor bize kimse diyeti gevşetmesin dedi
yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorunda
Düşer düşer merak etme. Bak ben iki gündür artıdayım ama azimle bekliyorum reglim bitince birden düşecek diye:)yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorunda
İlginç su? Mucize içecek mi yeni bişey mi?Günaydın kızlar ben de kalktım. Sabah o ilginç suyu içtim bu sefer ki guzelbdegil bence o yüzden çok keyifli ıcmiyorum. Dersim var bitince yürüyüşe gideceğim.hepinize iyi pazarlar diliyorum.
Danke canımSelamm kızlar
ilgileneyim sizler
Temizlik ikramlik bitti şimdi saçımi kurutup kas alacağım pekte beceremem ama kuaför uzak alttan minikler çıkmış onları halledevilirmm yoksa değişiklik olur kassiz kutlarız
Ben burdayımKizlarrrr sessizlik hayra alamet olmaz neredesinizzzzMefkurem zuhal ablam 3 mil leslie yapıldı sözüm tutuldu
Kizlarrrr sessizlik hayra alamet olmaz neredesinizzzzMefkurem zuhal ablam 3 mil leslie yapıldı sözüm tutuldu
Temizlik ikramlik bitti şimdi saçımi kurutup kas alacağım pekte beceremem ama kuaför uzak alttan minikler çıkmış onları halledevilirmm yoksa değişiklik olur kassiz kutlarız
Ee anlat bakalım gulsah kaptanım neler yapıyorsun bu arada yaş kaç evli bekar az anlatsana kendiniBen burdayım
Cnm yaş 30 evliyim çocuk yokEe anlat bakalım gulsah kaptanım neler yapıyorsun bu arada yaş kaç evli bekar az anlatsana kendini
Amanınnn kızlar pazar günü bana göre en tehlikeli gündür,pazar kaçamaklarına dikkat edin.herhangi bi yiyecekle karşı karşıya kaldığınız anda şunu düşünün şimdi onu yerseniz ne olucak hem tartıda artı göriceksiniz hem moral olarak çöküceksiniz ,pişman olucaksınız.ama mezun olarak yediğinizde gururla ben bunu hakettim diceksiniz.hiç kaçamak yapmazsanız bu iş tahminizden de daha hızlı olucak kızlar, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum:)
Sağlıklı pazarlar, günaydınlar kızlarrr
+200 müSelam kizlar
Anca elim degdide giriyorum. Sabah benim tarti gitti bide beni + 200 gosterip gitti. Pil degistirdim olmadi cok silik ekrani bir tane daha tartim vardi bunu alinca onu rafa kaldirmistkm hemen onla tarildim +2.5 fazla cikardi beni 79.7 ciktimNorth River canım ben tartı degişikliği yapmak istiyorum 2.5 kilo fazla çekiyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?