Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba seydacim nasilsin ben kkkmevsim kamile nasilsin bebisler buyudumu cok merak ettim seni idolumdun hos ben hala yukseklerde seyrediyrm ya senin kilon eminim cocuklara ragmen cok degildir sabah tostlarina devammi resmen tost yiyerek zayfladin hemde kac kilo

canim zaten nasil oldugunu anlayiyosun bi anda iniyor cigete biz antibiyotik kullaniyorduk cardamba dr a gitmiatik normal bogaz enfeksiyonu dedi cuma baktik ates hala devam bu sefer zwturre baslangici dedi iki haftaya yakin yattik basinda beklerken bi anda oldu aman dikkat

Canım benim çok geçmiş olsun nasıl birden oldu ki kıyamam kuzuma

Canım Mefkurem ablanın selamı var hepimize pazartesi gelecekmiş akıllı durun diyor bize kimse diyeti gevşetmesin dedi

Selamm kızlar

Varmı bi isteğiniz arzunuz kaptanınız da yok

ilgileneyim sizler

Ne isterseniz yaparım börekler açarım, mantılar, keklerr ne isterseniz
Ay benim düşünceli kaptanım kıyamam sen yorulma birtanem eğer geçen günkü pastalar bittiyse börekleri göndereyim haber vermen yeterli şekerim

yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorunda

Aynen öyle canım regl öncesi şişkinlik olabiliyor

yok zaten toparladim hemen kendimi bu kadar emek verip hemen pes etmek yok nedenini zaten biliyorum iste ama yinede arti gormek can sıkıyor. Cumaya onumuzde daha cook gun var regl olduktan sonra patir patir dusecek asagiya zaten dusmek zorunda
Düşer düşer merak etme. Bak ben iki gündür artıdayım ama azimle bekliyorum reglim bitince birden düşecek diye:)

Günaydın kızlar ben de kalktım. Sabah o ilginç suyu içtim bu sefer ki guzelbdegil bence o yüzden çok keyifli ıcmiyorum. Dersim var bitince yürüyüşe gideceğim.hepinize iyi pazarlar diliyorum.
İlginç su? Mucize içecek mi yeni bişey mi?

Selamm kızlar

Varmı bi isteğiniz arzunuz kaptanınız da yok

ilgileneyim sizler

Ne isterseniz yaparım börekler açarım, mantılar, keklerr ne isterseniz
Danke canım , ne kadan düşüncelisin

Temizlik ikramlik bitti şimdi saçımi kurutup kas alacağım pekte beceremem ama kuaför uzak alttan minikler çıkmış onları halledevilirmm yoksa değişiklik olur kassiz kutlarız
bahar sen deyince ben de annemin bıyıkları aldım şimdide kendime sıra geldi iyi ki varsın şeker

Ee anlat bakalım gulsah kaptanım neler yapıyorsun bu arada yaş kaç evli bekar az anlatsana kendini
Cnm yaş 30 evliyim çocuk yok
Şuanda çalışmıyorum evdeyim
Eski bir 9. Tk üyesiyim
Bugunde çokkk yoruldumm
Koltuk halı sildim baya kalori yakmısımdır demi

Selam kizlar
Anca elim degdide giriyorum. Sabah benim tarti gitti bide beni + 200 gosterip gitti. Pil degistirdim olmadi cok silik ekrani bir tane daha tartim vardi bunu alinca onu rafa kaldirmistkm hemen onla tarildim +2.5 fazla cikardi beni 79.7 ciktim North River canım ben tartı degişikliği yapmak istiyorum 2.5 kilo fazla çekiyor beni.

Tam zamanında geldi canım bu. Ben evde kek fln var onla mucadele ediyodum tam. İyi geldi yazılanları okumam.

+200 mü

Ayçacımm yarrşıuorız yawrum ne artısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…