- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.721
Tam zamanında geldi canım bu. Ben evde kek fln var onla mucadele ediyodum tam. İyi geldi yazılanları okumam.
Selam kizlar
Anca elim degdide giriyorum. Sabah benim tarti gitti bide beni + 200 gosterip gitti. Pil degistirdim olmadi cok silik ekrani bir tane daha tartim vardi bunu alinca onu rafa kaldirmistkm hemen onla tarildim +2.5 fazla cikardi beni 79.7 ciktimNorth River canım ben tartı degişikliği yapmak istiyorum 2.5 kilo fazla çekiyor beni.
Benimde düşmek lazım dimiAynen öyle canım regl öncesi şişkinlik olabiliyor
bahar sen deyince ben de annemin bıyıkları aldım şimdide kendime sıra geldi iyi ki varsın şeker
Şükür bozmadan toparladimKız ben onu bile beceremem sen yine iyi valla hep korkarım niyeyse kaşımı ellemeye
tamam tatlım fav ladimSelam kizlar
Anca elim degdide giriyorum. Sabah benim tarti gitti bide beni + 200 gosterip gitti. Pil degistirdim olmadi cok silik ekrani bir tane daha tartim vardi bunu alinca onu rafa kaldirmistkm hemen onla tarildim +2.5 fazla cikardi beni 79.7 ciktimNorth River canım ben tartı degişikliği yapmak istiyorum 2.5 kilo fazla çekiyor beni.
Bende de öyle oluyor, bir de iş arasında forumu okuyup araya müşteriler girince olay aklımda kalıyor ama kimin yazdığını unutuyorum. Kötü hissediyorum kendimi öyle olunca da..
Peki canım tahtım senin olsun, ben bir süre bu civarlarda takılacağım, sakatlık ağrılarım azalınca seni iterim o tahtan yine...
Ben de hiç büyütemiyorum kendimi, kimliğim yanlışmış gibi geliyor. Hayırlı sağlıklı ömrümüz olsun inşallah. Her yaşın kıymetini bilelim
Ahh kuzum çok geçmiş olsun, aman dikkat ilerlemesin daha fazla. Bu senenin virüsü çok köyüymüş ve mutlaka ciğerlere kadar iniyormuş, çok da zor geçiyormuş. En kısa zamanda iyileşsin yavrucak inşallah. Beslenmesine dikkat et, bağışıklığı güçlendirmek lazım
Geçmiş olsun canım senin kuzuya da. Yavrular hep hasta geçirdi bu kışı ya, biz de öyle takımca üst üste hep hasta olduk. Hayırlı yağmurlar, karlar yağsın da mikropları alıp götürsün
Günaydınn canım, demek hissettim ben senin yiyeceğini. İyi olmuş cuk oturmuş
Temiye boroni bunlar nedir bide el tarhanası kırutulmuş bişi zannımca bizde tek çorbası olurÖnce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 08:00
1 tam 1 beyazı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 parmak büyüklüğünde tereyağlı pide
Ara 12:00
Bol yeşillik
Ara 13:00
1 elma
Ara 17:00
Yarım armut
Biraz termiye
1 tane el tarhanasi
Akşam 18:30
1 yumurta büyüklüğünde bulgurlu köfte
Yoğurtlu ot borani
Bol yoğurt
Su 2 den fazla
Selamm kızlar
Varmı bi isteğiniz arzunuz kaptanınız da yok
ilgileneyim sizler
Ne isterseniz yaparım börekler açarım, mantılar, keklerr ne isterseniz
Nolcak canım + 200 elimin kiri benim bi wc ye bakar+200 mü
Ayçacımm yarrşıuorız yawrum ne artısı
Sıkıntı yok canım tartı değişikliği eklenir
Eklenirdi bu durumda resmen nerdeyse85 lere kadar çıkmışımda haberim yokmuş nasıl insanın kafaya dank demez işte
Merhaba 9. Takımın güzel bayanlarıiki gündür kapıdan bakıp bakıp gidiyordum bir merhaba demek istedim ben bu hafta 3. Grubun listesine olacağım kardeş takımmışsınız ve bu hafta yarışıyoruz malum başarılar bol şans dilerim çok ihtiyacınız olacak şansa son olarak bişey daha eklemek istiyorum...
Kardeş candır
Halı be koltuk silmek çok enerji harcatır bence basite almamak lazımCnm yaş 30 evliyim çocuk yok
Şuanda çalışmıyorum evdeyim
Eski bir 9. Tk üyesiyim
Bugunde çokkk yoruldumm
Koltuk halı sildim baya kalori yakmısımdır demi
Oh mein gottt neee ikibuçukkk mu? Canını sıkma ama sen onu da halledersin:)Selam kizlar
Hoş geldin:)Selam kızlar cezam bitti :) geldim şükür
İlk sorum
@asfarovski sen listeyemi girdin soracam çok sinsisin heee soracam yazamıyorum
@sahgull caniko sizin takımda liste dışı yarışan varmı acep kendi adıma yazıyorum
Bu hafta çok şekil geliyorum çekilin önümden
Günaydın hanımlar aslında 10 a doğru kalktım gece nöbetciydim minik kusum uyuyamadi bende oturur pozisyonda onu kucağimda uyuttum ancak böyle rahat etti birde ilactan ne kadar korktuysa gece emmek istemedi sürekli önce ağzına sütü sıktım o şekilde devam ettik ve sabah oldu :) hamd olsun daha iyi olacak inşallah eşim bugün çalışıyor bende kızımı uyuttum biraz temizlik yapıcam malum mikrop barindirmamak gerek bu ara ha bu arada ben bugun güzel bi eksideyim pazartesi de yüzüm güler inşallah :) tabiki hep birlikte.
canım bende herseye Dr a koşan bi tipim aslında ama bu kez nedense bekledim ama keşke beklemeseymisim Dr bu virüs sıkıntılı yetişkinler boğazda kaşınma hissediyor sonrasında geçti sanıyor ama çocuklarda öyle olmuyor dedi malum mevsim ler karıştı ortalık hastalık dolu dikkat edin sizde. Çok geçmiş olsun canım
çok saol tatlım bebisler hiç hasta olmasın ya çok zor. Evi karantinaya aldım zaten :)
Amin canım çok saol Rabbim tüm yavruları hastalıktan korusun inşallah
ya ben öksürük diye gittim arkadaşından Dr muz siraladikca çöktüm orda bezeler Dr Un hoşuna gitmedi normalde herseye ilaç kullandırmaz çok iyi biridir haftaya da tekrar görmek istedi be ara bu kadar doldu Ciğerler anlamadım Allah korusun zatürre cigerlerde kalabilen bi enfeksiyon inşallah biz o noktaya gelmeden atlaticaz
o zaman tekrar hosgeldin canım. Senin bebis var mı neler yapıyorsun
Yihhuuu ben eksiyim cicim ama devamınin gelmesi şart yoksa bi işe yaramaz :) istediğim kilo olmadan Jean almayacam dedim hala eski pantolonumu giyiyorum olabilen bi tane var ay sonu beni alışveriş bekliyor sanirsam:)))
çok saol teyzesi inşallah hemen atlaticaz yemek yiyemedigi için bol bol anne sütu alicak kuzum. Bu sene zaten millet kırıldı hastalıktan sende baya zorlandın hatırlıyorum. Son olsun inşallah
Günaydın herkesee mapustakiler dönmedi mi daha
İyi uyumuşum bugün tüm kemiklerim dinlenmiş
Diyetsyne başlayalı 6.günüm oldu 1 kg eksideyin gerçi artk yalama oldm aynı kilolarda
Bugün akraba ziyaretlerimz var dün iptal oldu. Sizler napıyonuz bugün?
Cnm çok yok iki kişi deneme süresini bekliyor sadeceSelam kızlar cezam bitti :) geldim şükür
İlk sorum
@asfarovski sen listeyemi girdin soracam çok sinsisin heee soracam yazamıyorum
@sahgull caniko sizin takımda liste dışı yarışan varmı acep kendi adıma yazıyorum
Bu hafta çok şekil geliyorum çekilin önümden
Bide ev sil süpür var üstüneHalı be koltuk silmek çok enerji harcatır bence basite almamak lazım
Oh mein gottt neee ikibuçukkk mu? Canını sıkma ama sen onu da halledersin:)
Hoş geldin:)
Demi bende güveniyorum bana :))Cnm çok yok iki kişi deneme süresini bekliyor sadece
Yaparsın sen güveniyorum sana
Demi bende güveniyorum bana :))Cnm çok yok iki kişi deneme süresini bekliyor sadece
Yaparsın sen güveniyorum sana
Halı be koltuk silmek çok enerji harcatır bence basite almamak lazım
Oh mein gottt neee ikibuçukkk mu? Canını sıkma ama sen onu da halledersin:)
Hoş geldin:)
Herkesin regk haftasi galiba.bende daha yeni oldum.yarin arti cikmam insallahAynen öyle canım regl öncesi şişkinlik olabiliyor
Herkesin regk haftasi galiba.bende daha yeni oldum.yarin arti cikmam insallah
Hergun tartiliyor musunuz ben bildirim gunlerini bekliyorum surpriz oluyorBende artiyim ama sebebi iki gündür kahvalti tarzı takılmam yoksa kötü hirsey yemedim sporda yoktu doğal olarak ama moral bozmak yok biz ne artıları eksiye çevirdik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?