- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.081
Murch listeyi oluşturamazla kızlar ben yaparım excelde kendimde yaparım formulu sorun olmaz yanii
nasılsa sadece kendi kıstemizi yapcaz dımııı
sende fırsat bu fırsat ne eksiğin varsa al canım...hazır adamın eline düşmüş..hiç gitmek istemiyorum ama mecburiyetten artık napalım gitmeyince sen anamı sevmiyon ondan gelmiyon sende yaşlancan büsürü şeyler söyleyip durdu artık evet demek zorunda bıraktı beni .bende tam fırsatını buldum benim üstüme giycegim pardesüm yok aslında 5 tane var ama yeni almak istiyorum etek almam lazım bluz almam lazım çok eksigim var dedim tamam alırız dedi .adam çok gitmemi istiyor
Allah tuttuğunu altın etsin eddaaaa...Allah ne muradın varsa versin...başka istediğin dua varsa söyleee...Murch listeyi oluşturamazla kızlar ben yaparım excelde kendimde yaparım formulu sorun olmaz yanii
nasılsa sadece kendi kıstemizi yapcaz dımııı
caaaaanım benimm...topikte tek kalmışda doğumgününü tek başına kutlamış...birde üzerine iş cabası...kıyamam ben sanaaaa...o amirinemi müdürünemi söyle gelirsem oraya cıs yaparım onuu...uğraşmasınlar senlee.
doğum günün kutlu olsun cnm,iyi ki doğdun ,sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu ve başarılı nice nice yaşlara... amaaaaaaaa sende geçen hafta benim yaptığım gibi koskoca pastaları indirmeyesin mideyebu topikte benim gibi dengesiz bi terazi burcunun olması hoşuma gitti beraber geçinip gideriz artık
Heyy nerdesınız yaa hayırdır seferberlık ılan edıldı benımmı haberım yok:44::44::44:
Aaaa supermıs sen youn oluyorsun dıe ben ev hanımlarından bırı yapsın demıstım cnm...Excel kullanabılıyorsan sorun olacagını sanmıyorum senın ıcın ıstersen bende ecxel tablosu var dırek onu gondereyım sana nasıl ıstersen....Gene yazdıklarımı oku kafana takılan bısey olursa konusalım mutlaka cnm...Zaten dedıgın gıbı sadece kendı lıstemızı yapıp paylasım alanına yapıstırıcaz....
sende fırsat bu fırsat ne eksiğin varsa al canım...hazır adamın eline düşmüş..
Allah tuttuğunu altın etsin eddaaaa...Allah ne muradın varsa versin...başka istediğin dua varsa söyleee...
edda kocişin ne hediye aldı sanaa...anlat bakalım..
canım çok geçmiş olsun..ne kadar kötü üşütmüş öyle...dört aylıktı değilmi??birde alternatif tıp ürünlerini denesen....belki fayda eder..Selam kızlar sürekli aklımasınız ama gelemiyorum paşazadem çok fena hasta dün yine acile gittik antibyotik başladık..Ciğerlerinde 2 tane mikrop varmış kuzumun öksürük nöbetleri arttı dün buhar verdik hastanede..Kıyamam canımdan can gidiyor paşam öksürdükçe..
ooo...daha ne alsın kuşum...adam dei ceket almış ya işteee...hem sen niye d.gününü arkadaşlarınla kutluyosun bakiimmderi ceket aldı okdar
aslında buruk bi dogum günü oldu çünkü tam konuşmuyom onla küsümmmm d.gunumuda arkadaşımla dışarda kutladım düşününnn
canım çok geçmiş olsun..ne kadar kötü üşütmüş öyle...dört aylıktı değilmi??birde alternatif tıp ürünlerini denesen....belki fayda eder..
ooo...daha ne alsın kuşum...adam dei ceket almış ya işteee...hem sen niye d.gününü arkadaşlarınla kutluyosun bakiimmalsaydın kocişini gitseydin ya biyerlere..
canım çok geçmiş olsun..ne kadar kötü üşütmüş öyle...dört aylıktı değilmi??birde alternatif tıp ürünlerini denesen....belki fayda eder..
ooo...daha ne alsın kuşum...adam dei ceket almış ya işteee...hem sen niye d.gününü arkadaşlarınla kutluyosun bakiimmalsaydın kocişini gitseydin ya biyerlere..
canım ilaç tabiiki kullanacaksın..yanısıra bişeyler dmiştim ben..ıhlamurda verebilirsin..çocuklar hasta oluna insan ne yapacağını şaşırıyor, eli ayağına dolanıyor..sen ne yaptın d.gününde...sende anlat bakalım..
saol canım benim 7 aylık..Sordum dün ıhlamur felan vereyim mi ver istersen ama herkes bişey deniyor ilaç kullanmak gerek dedi..
dışarı çıkalım dedi çıkmadım sonra o kızdı bana çıktıı bende çıktım gittim arkadaşlarlaa buluştum kafa dağıttım iyi oldu boşver böyle sinirliyken yan yana gelmeyi sevmiyorum ben
canım ilaç tabiiki kullanacaksın..yanısıra bişeyler dmiştim ben..ıhlamurda verebilirsin..çocuklar hasta oluna insan ne yapacağını şaşırıyor, eli ayağına dolanıyor..sen ne yaptın d.gününde...sende anlat bakalım..
bak bak bak...kocaya karşı gelmek hee...şaka bir yana evet sinirlenince konuşmamak en iyisi, senin içinde değişiklik olmuş canım...hayat boş , eğlen çoş valla..
bak bak bak...kocaya karşı gelmek hee...şaka bir yana evet sinirlenince konuşmamak en iyisi, senin içinde değişiklik olmuş canım...hayat boş , eğlen çoş valla..
kısasa kısas hee..seni gidi senii...e kızdırmışsın belli kocişini..aslında ben çok üstüme düşcek yalvarcak sandımm dışarı gel dye ısrar etti amaa
yalvarmadı
anlaşılan bende onu çok kızdırmışımm
bende evde oturacagıma çıkıyım evde bulmasın beni dedim
..sen k.valideden el aman diyosun bide annesi gelmiş hee
Bugün alayım az az da vereyim o zaman..
Doğum gününde masa hazırladımm giyindim süslendimmm =)) yemeğimizi yedik sonra arkadaşlar ile dışarı çıktık..
Güzel Geçti..Kayınvalidem saolsun annesini çağırmış o da bana laf soktu doğum gününe geldim ama hani ama kimse yok bende gidem dedim ne yapayım dedi..Ben başbaşa yiyeceğiz dedim k.valide annesini çağırmış..Mantı yapmış söylmesi ayıp ona çağırmıştır o yoksa doğum günü kutlamıyorlarmış ki hiç..Bize bir tabak yollarım demişti kayınvalidem yollamadı sinir oldu sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?