Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün çağrıdayım yogunum yanşi bakamıyom kendi pc imde oturmıyorum çünkü..
Ancak 4 de gelecemm
sizler napıyonuz bakim geçmişe bi bakimm

Murch listeyi oluşturamazla kızlar ben yaparım excelde kendimde yaparım formulu sorun olmaz yanii
nasılsa sadece kendi kıstemizi yapcaz dımııı

Murch listeyi oluşturamazla kızlar ben yaparım excelde kendimde yaparım formulu sorun olmaz yanii

Aaaa supermıs sen youn oluyorsun dıe ben ev hanımlarından bırı yapsın demıstım cnm...Excel kullanabılıyorsan sorun olacagını sanmıyorum senın ıcın ıstersen bende ecxel tablosu var dırek onu gondereyım sana nasıl ıstersen....Gene yazdıklarımı oku kafana takılan bısey olursa konusalım mutlaka cnm...Zaten dedıgın gıbı sadece kendı lıstemızı yapıp paylasım alanına yapıstırıcaz....

sende fırsat bu fırsat ne eksiğin varsa al canım...hazır adamın eline düşmüş..

Allah tuttuğunu altın etsin eddaaaa...Allah ne muradın varsa versin...başka istediğin dua varsa söyleee...

teşekkür ederim kızlarrr
dengesiz bir terazi iyiydi :)))))))

Heyy nerdesınız yaa hayırdır seferberlık ılan edıldı benımmı haberım yok :44::44::44:

:))) yok kuşum burdayızz

kuşum sen bana her ihtimale karşı senin exceli at bide ezcelde geçen haftaki kilolar var dimi kim ne zaman izne ayrıldı diye onların oldugu exceli gönderirsen
sevinirim kuşumm..
,bide sakıncası olmazsa bana telini ver zor durumda kalırsam alo der sorarım istersen ben numarmı msj atıyım çağrı at bana

sende fırsat bu fırsat ne eksiğin varsa al canım...hazır adamın eline düşmüş..

Allah tuttuğunu altın etsin eddaaaa...Allah ne muradın varsa versin...başka istediğin dua varsa söyleee...

bişey değil kuşum elimden geldiğince yaparımmm topikimiz saolsunn ,

Selam kızlar sürekli aklımasınız ama gelemiyorum paşazadem çok fena hasta dün yine acile gittik antibyotik başladık..Ciğerlerinde 2 tane mikrop varmış kuzumun öksürük nöbetleri arttı dün buhar verdik hastanede..Kıyamam canımdan can gidiyor paşam öksürdükçe..

canım çok geçmiş olsun..ne kadar kötü üşütmüş öyle...dört aylıktı değilmi??birde alternatif tıp ürünlerini denesen....belki fayda eder..

deri ceket aldı okdar

aslında buruk bi dogum günü oldu çünkü tam konuşmuyom onla küsümmmm d.gunumuda arkadaşımla dışarda kutladım düşününnn
ooo...daha ne alsın kuşum...adam dei ceket almış ya işteee...hem sen niye d.gününü arkadaşlarınla kutluyosun bakiimmalsaydın kocişini gitseydin ya biyerlere..

saol canım benim 7 aylık..Sordum dün ıhlamur felan vereyim mi ver istersen ama herkes bişey deniyor ilaç kullanmak gerek dedi..

dışarı çıkalım dedi çıkmadım sonra o kızdı bana çıktıı bende çıktım gittim arkadaşlarlaa buluştum kafa dağıttım iyi oldu boşver böyle sinirliyken yan yana gelmeyi sevmiyorum ben

saol canım benim 7 aylık..Sordum dün ıhlamur felan vereyim mi ver istersen ama herkes bişey deniyor ilaç kullanmak gerek dedi..
canım ilaç tabiiki kullanacaksın..yanısıra bişeyler dmiştim ben..ıhlamurda verebilirsin..çocuklar hasta oluna insan ne yapacağını şaşırıyor, eli ayağına dolanıyor..sen ne yaptın d.gününde...sende anlat bakalım..

bak bak bak...kocaya karşı gelmek hee...şaka bir yana evet sinirlenince konuşmamak en iyisi, senin içinde değişiklik olmuş canım...hayat boş , eğlen çoş valla..

aslında ben çok üstüme düşcek yalvarcak sandımm dışarı gel dye ısrar etti amaa
yalvarmadı
anlaşılan bende onu çok kızdırmışımm
bende evde oturacagıma çıkıyım evde bulmasın beni dedim

Bugün alayım az az da vereyim o zaman..

Doğum gününde masa hazırladımm giyindim süslendimmm =)) yemeğimizi yedik sonra arkadaşlar ile dışarı çıktık..
Güzel Geçti..Kayınvalidem saolsun annesini çağırmış o da bana laf soktu doğum gününe geldim ama hani ama kimse yok bende gidem dedim ne yapayım dedi..Ben başbaşa yiyeceğiz dedim k.valide annesini çağırmış..Mantı yapmış söylmesi ayıp ona çağırmıştır o yoksa doğum günü kutlamıyorlarmış ki hiç..Bize bir tabak yollarım demişti kayınvalidem yollamadı sinir oldu sanırsam

kısasa kısas hee..seni gidi senii...e kızdırmışsın belli kocişini..

..sen k.valideden el aman diyosun bide annesi gelmiş heevalla organize işler bunlar taçsızım prensesim..benden söylemesisonuçta güzel geçmiş ya boşver gerisini..

murch aldım listeyi tatlım
şimdi bu hafta taçsız ve lionesse izinliydi
taçsız prenses geldi hehralde yani kilo bildirimi yapacak verdiği kiloyu kaç haftadır izinliyse ona bölcemm(buarada kaç haftadır izinli kaça bölcem yaniii??)

bide ene kilo bilsirimi yapmazsa takımdan çıkarıyoruz dimiii
4 haftada habersiz gelmiyo bence çoktan çıkarılmalıydı ama bu hafta çıkarırız gelmezse senceee

kızlar şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler toiğini takşp edelimde buraya yeni elemanlar alalım yahu...baksanıza in cin top oynuyo topikte..tamam haftasonunu anladıkta haftaiçide kimse olmazmı yaw..

evet kuşum alalım ama aktif birileri olsun sürekli paylaşım yapsın ve 2 yada 3 hafta kilo bildirimi yapmayanı çıkaralım benceee
murchh ordamısın ne diyonnnnn?????????
kilo bildrimi peş peşe kaç kere yapmazsa diskalifiye olunsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…