- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.781
Aynen şimdi süprizHmm şimdi gözler üzerimizde diyorsun
Salı baharın gönderdiği listeye başlayacağım inşallah canım zaten burada gayet dikkat ediyorum sadece wc biraz sıkıntı ama hedef rahat gelir inşallah
Spor çok güzel canım ama akşam kötü olmuşBugunku menum
2 br su haplar
1 br limonlu su
Kahvalti12.00
2 yumurtali omlet
2 ceri domates
Kk buyuklugunde koy peyniri
3 catal haslanmis patates
Ara naneli limonlu su ictim
Ara 17.00
1 kucuk portakal
Aksam 18.30
1 bucuk kase yarmali yogurt corbasi
1 tabak yumurtali kiymali ispanak kavurmasi
Kk kadar tuzsuz koy peyniri
Ara 21.00
2 br cay yaninda 5 tanecik cizi yiyivermisim bide evdeki horantaya muhallebi yaparken kasigi siyirdim nefsimi korleyim diye
Su 2,5 gecer
70 dk tempolu 140
40 dk normal 40
30 dk kondisyon bisikleti 60
20 dk aletli 60
Toplam 300p @Pnrrr-20
Bugun ovulasyon gunum buyuk bi ihtimalle. leslie yapamayacam oturup kalkarken bile agrim var niye bu kadar agrirsa kasiklarim kizlar doktora gtsem mi acaba bi sıkıntı var midir ki cok agriyor yaa
hoşgeldin seydacim
Hoşgeldin canım benim
Hsbuldum canım benim
ablam hoşgeldin özlemiştin kendini
Degisikti canımMapus damı nasıldı mervecim
Aynen şimdi süpriz
İşe yararsa tabiki paylaşırım hele şu yarış bitsin herkes zayıflasın faydalansın ama önce bizzzzz
Bu kadar özletme kendini canısıHoşbulduk canımm
Wuuuuu spora gelBugunku menum
2 br su haplar
1 br limonlu su
Kahvalti12.00
2 yumurtali omlet
2 ceri domates
Kk buyuklugunde koy peyniri
3 catal haslanmis patates
Ara naneli limonlu su ictim
Ara 17.00
1 kucuk portakal
Aksam 18.30
1 bucuk kase yarmali yogurt corbasi
1 tabak yumurtali kiymali ispanak kavurmasi
Kk kadar tuzsuz koy peyniri
Ara 21.00
2 br cay yaninda 5 tanecik cizi yiyivermisim bide evdeki horantaya muhallebi yaparken kasigi siyirdim nefsimi korleyim diye
Su 2,5 gecer
70 dk tempolu 140
40 dk normal 40
30 dk kondisyon bisikleti 60
20 dk aletli 60
Toplam 300p @Pnrrr-20
Bugun ovulasyon gunum buyuk bi ihtimalle. leslie yapamayacam oturup kalkarken bile agrim var niye bu kadar agrirsa kasiklarim kizlar doktora gtsem mi acaba bi sıkıntı var midir ki cok agriyor yaa
Bu kadar özletme kendini canısı
Pazartesi gelecek inşallah canım oda pembis yazıları olmayınca tuhaf oluyor insan
Beraber yattık MervemleMapus damı nasıldı mervecim
Şeydacım hoşgeldinO da yarın gelcek zaten kuzum
Amiiin insallahh ama vucudum suyu tutuyor galiba cunku suyu cogaltmama ragmen tuvalet cikisim normal bide yuruyusun sonuna dogru terliyorum vucut direniyo terlememek icin abla yaa cildiracamWuuuuu spora gelerisin gitsin inşallah
Mapussa bile beraber düştükBeraber yattık Mervemle
İsteyipte buraya yazamamak zormuş be ya
Nigar geldimi
Zuhaş ablam Pazartesi
Şeydacım hoşgeldin
Dün gördüm yazılarını
Kaçamaksız saatinde uzatmadan mis gibi ideal kiloya düşen istikrarlı bi seni gördüm
Bide eceyi ece meşhur oldu
Senide ben yapacam ünlü :)))
Spor arasında su içmek yağmyakımını engellerAmiiin insallahh ama vucudum suyu tutuyor galiba cunku suyu cogaltmama ragmen tuvalet cikisim normal bide yuruyusun sonuna dogru terliyorum vucut direniyo terlememek icin abla yaa cildiracam
Amin kuzu aminMapussa bile beraber düştükbir daha dusurmesin Allah nigar da pazartesi gelecek sanırım
Spor yaparken kana kana su icemiyorum zaten abla dedigin gibi bogazim kuruyunca yudumluyorum bide benim ayagima kramp gibi bisey giriyor damar damar ustune mi geliyo noluyosa tempolu bile zor yuruyorum sol ayagimin ortasi agriyo doktora gidiyorum bi film cekmiyolar hap yaz yolla baska bisey yapan yok agrisini ben cekiyorum ama insallah haftaici dahada hizlanicam araliksiz dayanabildigim yere kadar yurumeye calisicam nefesede dikkat edicem sagol ablamSpor arasında su içmek yağmyakımını engeller
Boğaz kuruluğu için 1 yudum
Vücuttaki yağlar
Terle idrarla değilde karbondioksit ile atılıyor canım spor sırasında doğru mefes alıp vermeye bak Sen
Mesela 45 dakikalık cardio sırasında sadece 15 dakika yağ yakılır
Bu yüzden yürüyüş sırasında depar atmak çok önemli tempolu yürüyüşler birde
Film değilde ayrıntılı bi görüntülemeye girsen keşke bilemiyorum şimdi tam olarak bağ dokusu Zedelenmesi damarda sertlik her ne ise çıkar o zaman ona göre zorlarsın kendini yoksa daha çok zedelenme olabilir dikkat et benceSpor yaparken kana kana su icemiyorum zaten abla dedigin gibi bogazim kuruyunca yudumluyorum bide benim ayagima kramp gibi bisey giriyor damar damar ustune mi geliyo noluyosa tempolu bile zor yuruyorum sol ayagimin ortasi agriyo doktora gidiyorum bi film cekmiyolar hap yaz yolla baska bisey yapan yok agrisini ben cekiyorum ama insallah haftaici dahada hizlanicam araliksiz dayanabildigim yere kadar yurumeye calisicam nefesede dikkat edicem sagol ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?