Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hmm şimdi gözler üzerimizde diyorsun

Salı baharın gönderdiği listeye başlayacağım inşallah canım zaten burada gayet dikkat ediyorum sadece wc biraz sıkıntı ama hedef rahat gelir inşallah
Aynen şimdi süpriz
İşe yararsa tabiki paylaşırım hele şu yarış bitsin herkes zayıflasın faydalansın ama önce bizzzzz

Spor çok güzel canım ama akşam kötü olmuş

Wuuuuu spora gel erisin gitsin inşallah

Amiiin insallahh ama vucudum suyu tutuyor galiba cunku suyu cogaltmama ragmen tuvalet cikisim normal bide yuruyusun sonuna dogru terliyorum vucut direniyo terlememek icin abla yaa cildiracam
Spor arasında su içmek yağmyakımını engeller
Boğaz kuruluğu için 1 yudum
Vücuttaki yağlar
Terle idrarla değilde karbondioksit ile atılıyor canım spor sırasında doğru mefes alıp vermeye bak Sen
Mesela 45 dakikalık cardio sırasında sadece 15 dakika yağ yakılır
Bu yüzden yürüyüş sırasında depar atmak çok önemli tempolu yürüyüşler birde

Spor yaparken kana kana su icemiyorum zaten abla dedigin gibi bogazim kuruyunca yudumluyorum bide benim ayagima kramp gibi bisey giriyor damar damar ustune mi geliyo noluyosa tempolu bile zor yuruyorum sol ayagimin ortasi agriyo doktora gidiyorum bi film cekmiyolar hap yaz yolla baska bisey yapan yok agrisini ben cekiyorum ama insallah haftaici dahada hizlanicam araliksiz dayanabildigim yere kadar yurumeye calisicam nefesede dikkat edicem sagol ablam

Film değilde ayrıntılı bi görüntülemeye girsen keşke bilemiyorum şimdi tam olarak bağ dokusu Zedelenmesi damarda sertlik her ne ise çıkar o zaman ona göre zorlarsın kendini yoksa daha çok zedelenme olabilir dikkat et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…