- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.801
Merhaba 9. Takımın güzel bayanlarıiki gündür kapıdan bakıp bakıp gidiyordum bir merhaba demek istedim ben bu hafta 3. Grubun listesine olacağım kardeş takımmışsınız ve bu hafta yarışıyoruz malum başarılar bol şans dilerim çok ihtiyacınız olacak şansa son olarak bişey daha eklemek istiyorum...
Kardeş candır
Halı be koltuk silmek çok enerji harcatır bence basite almamak lazım
Oh mein gottt neee ikibuçukkk mu? Canını sıkma ama sen onu da halledersin:)
Hoş geldin:)
Ben bazen tartılıyorum gşdisatımı görmek için öesela cuma gecesi çok yedim ve cumartesi 1 cay kasıgı kacamağım oldu o yüzden bana etkilerini anlamak için bakıyorum meselaHergun tartiliyor musunuz ben bildirim gunlerini bekliyorum surpriz oluyor
Termiye güzel bişiye benziye mısır gibi. Mısır değil dimi?Ay çok mu yöresel olmuş
Termiye ekte aycacim kalorisi tuzu yağı olmayan birsey
Borani ıspanak ısırgan tarzı bir otu haşlayıp sonra süzme yoğurt ekleyip soğuk meze
Tarhana da hem çorbasını yaparız hem de elimizde yeriz canım ince yaparız içinde yoğurt ve yarma var
Yediğini duysak hiç bişidir Allah bilirKızlaaar bugün bi yedim bi yedim bir daha yedim
Ama pişman değilim, içimden gelmişse demek
Anammmm kız yemişsin yaaa sen oyyyy afiyet olsun ama yağ olması inşMenücüğümmm
11:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 dilime denk gelecek şekilde pide ekmeği, 1 adet turunç reçelinin tanesi
17:00 120 gr a denk gelecek şekilde tavada yağsız pişirilmiş et , salata
19:00 künefe
2 litre su
50 dk tempolu yürüyüş*2=100
@Pnrrr-20
Spor yaparken kana kana su icemiyorum zaten abla dedigin gibi bogazim kuruyunca yudumluyorum bide benim ayagima kramp gibi bisey giriyor damar damar ustune mi geliyo noluyosa tempolu bile zor yuruyorum sol ayagimin ortasi agriyo doktora gidiyorum bi film cekmiyolar hap yaz yolla baska bisey yapan yok agrisini ben cekiyorum ama insallah haftaici dahada hizlanicam araliksiz dayanabildigim yere kadar yurumeye calisicam nefesede dikkat edicem sagol ablam
Bugünlük bu kadar dükkanı kapatıyorum kızlar
Sabah zumba var yeni kareografiye başlıyoruz
Haydi geceniz hayırda kalsın
Benim bgn dinlenme günüm spor yok. Kasları dinlendirmek şazım lakin hiç ouanı olmayanlar görüyorum. @nanekekik sen spor yapmiyosan yenerim ben seni yaaa haftaya benle mi kapisiyosun heycanla bekliyorum seni______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 55 + 285 + 195 + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 180 + 465 + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + 45 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen 180 + 60 + 80 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 140 + 180 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + 135 + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 120 + 260 + 100 + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn 120 + 345 + -- + -- + -- + -- + --
Happymay 80 + 135 + 30 + -- + -- + -- + --
Degistirkendini -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ikra 30 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gelmişsin mervemmMapussa bile beraber düştükbir daha dusurmesin Allah nigar da pazartesi gelecek sanırım
Canim regl doneminin yogun gunlerinde spor yapma bu bile etkileye ilir agrina. Eger illa yapcam derseb sadece hafif yuryusBugunku menum
2 br su haplar
1 br limonlu su
Kahvalti12.00
2 yumurtali omlet
2 ceri domates
Kk buyuklugunde koy peyniri
3 catal haslanmis patates
Ara naneli limonlu su ictim
Ara 17.00
1 kucuk portakal
Aksam 18.30
1 bucuk kase yarmali yogurt corbasi
1 tabak yumurtali kiymali ispanak kavurmasi
Kk kadar tuzsuz koy peyniri
Ara20.00
Sutlu sekersiz kahve
Ara 21.30
2 br cay yaninda 5 tanecik cizi yiyivermisim bide evdeki horantaya muhallebi yaparken kasigi siyirdim nefsimi korleyim diye
Su 2,5 gecer
70 dk tempolu 140
40 dk normal 40
30 dk kondisyon bisikleti 60
20 dk aletli 60
Toplam 300p @Pnrrr-20
Bugun ovulasyon gunum buyuk bi ihtimalle. leslie yapamayacam oturup kalkarken bile agrim var niye bu kadar agrirsa kasiklarim kizlar doktora gtsem mi acaba bi sıkıntı var midir ki cok agriyor yaa
iyi geceler yasimBugünlük bu kadar dükkanı kapatıyorum kızlar
Sabah zumba var yeni kareografiye başlıyoruz
Haydi geceniz hayırda kalsın
hoşbuldum gulsahimGelmişsin mervemm
Hoşgeldin canım
Peki canim gidicem simdi kas gevsetici iciyorum kramp icin 5 gunluk kaldi gidip tekrar goruncem iyi bi doktora onu icince agrim olmuyoTatlım kramp için bence bi doktora görün canım doppler di sanırım öyle bişey yapılması gerekiyordu, benim bi ara doğum kontrol hapı kullanırken çok sık kramp giriyordu o zamanlar doktor söylemişti ama hapı bırakınca geçmişti
Gitcem abla bakalim ne oluyorsa artik bilemiyorum dahada kotu olamamasi icin arada kremle ovuyorum bide kilo fazla olunca zorlaniyo tabi canim ayagimm gececek insallahFilm değilde ayrıntılı bi görüntülemeye girsen keşke bilemiyorum şimdi tam olarak bağ dokusu Zedelenmesi damarda sertlik her ne ise çıkar o zaman ona göre zorlarsın kendini yoksa daha çok zedelenme olabilir dikkat et bence
Canim giremedim hic bugun cevap versemde gec yaptinmitmm canım dediğin gibi yaparım ne kadar çıkar acaba bu ölçüden
Peki canim gidicem simdi kas gevsetici iciyorum kramp icin 5 gunluk kaldi gidip tekrar goruncem iyi bi doktora onu icince agrim olmuyo
Sagol bebegimm tesekkur ederim gecer insallah bide sisiyor falan ya baya bana sıkıntı oluyoPufuduks canım geçmiş olsun
Doktora git mutlaka canim ihmal etmeSagol bebegimm tesekkur ederim gecer insallah bide sisiyor falan ya baya bana sıkıntı oluyo
Kepin hayırlı olsn hiç kıskanmadım kiiSelammmm
Kalorisiz ilgi olabilir ama bizim börek, mantı, keklerle işimiz olmaz hiç. Biz akıllı kızlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?