Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Madem kardeş candır o zaman hosgeldin canım Yalnız sana diyimi mi bizim kızlar fena. + çıksak bile pazartesiye tam bir ekip ruhu ile veririz evelallah hepsini. Bide - çıkaraak kimse tutamaz bizi. O yüzden biz şansı size dileyelim en iyisi

Halı be koltuk silmek çok enerji harcatır bence basite almamak lazım

Oh mein gottt neee ikibuçukkk mu? Canını sıkma ama sen onu da halledersin:)

Hoş geldin:)

Yaaa 2.5 ama sonucta ben almadım bu kiloyu görünti aynı nede olsa o yüzden düşünmüyorum

Hergun tartiliyor musunuz ben bildirim gunlerini bekliyorum surpriz oluyor
Ben bazen tartılıyorum gşdisatımı görmek için öesela cuma gecesi çok yedim ve cumartesi 1 cay kasıgı kacamağım oldu o yüzden bana etkilerini anlamak için bakıyorum mesela

Termiye güzel bişiye benziye mısır gibi. Mısır değil dimi?
Kızlaaar bugün bi yedim bi yedim bir daha yedim

Ama pişman değilim, içimden gelmişse demek
Yediğini duysak hiç bişidir Allah bilir

Anammmm kız yemişsin yaaa sen oyyyy afiyet olsun ama yağ olması inş

Tatlım kramp için bence bi doktora görün canım doppler di sanırım öyle bişey yapılması gerekiyordu, benim bi ara doğum kontrol hapı kullanırken çok sık kramp giriyordu o zamanlar doktor söylemişti ama hapı bırakınca geçmişti

Benim bgn dinlenme günüm spor yok. Kasları dinlendirmek şazım lakin hiç ouanı olmayanlar görüyorum. @nanekekik sen spor yapmiyosan yenerim ben seni yaaa haftaya benle mi kapisiyosun heycanla bekliyorum seni

Canim regl doneminin yogun gunlerinde spor yapma bu bile etkileye ilir agrina. Eger illa yapcam derseb sadece hafif yuryus

Peki canim gidicem simdi kas gevsetici iciyorum kramp icin 5 gunluk kaldi gidip tekrar goruncem iyi bi doktora onu icince agrim olmuyo

Gitcem abla bakalim ne oluyorsa artik bilemiyorum dahada kotu olamamasi icin arada kremle ovuyorum bide kilo fazla olunca zorlaniyo tabi canim ayagimm gececek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…