- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.821
İyi geceler canım Allah dinlendirsinKizlar disardayim ancak yaziyorum,sabah kahvaltida misafirim vardi 4 gibi gittiler,uyudum 1 saat sonra cocuklara soz verdik diye disari ciktik,gecmisi okuyamam simdi,hrsey yolundadir umarim
Maşallah ne güzel vermişler kilolariBugun sabahki misafirlerler diyetteydi kari koca,23 kilo vermis 4 kilom kaldi diyo,karatay yapiyolar,benimde kafama yatti,yarindan itibaren baslicam,ne diyorsunuz
Biliyorum kuzum gelecek inşallah herşey çok güzel olacak pembis (bana göre mor amaPazartesi gelecek inşallah canım oda pembis yazıları olmayınca tuhaf oluyor insan
Nigarin da bitecek diye biliyorum ama bakmadım hiç geçmişe gitmek lazımBeraber yattık Mervemle
İsteyipte buraya yazamamak zormuş be ya
Nigar geldimi
Zuhaş ablam Pazartesi
Kız yasemin boşver sen eceyi ece kocayı da bıraktıŞeydacım hoşgeldin
Dün gördüm yazılarını
Kaçamaksız saatinde uzatmadan mis gibi ideal kiloya düşen istikrarlı bi seni gördüm
Bide eceyi ece meşhur oldu
Senide ben yapacam ünlü :)))
Yok canım mısır değil suda ıslanmış değişik birsey diş kabuğu çitleyip yenir çekirdek gibi kalorisi aşırı düşüktü bir ara baya araştırdım oradan biliyorumMadem kardeş candır o zaman hosgeldin canımYalnız sana diyimi mi bizim kızlar fena. + çıksak bile pazartesiye tam bir ekip ruhu ile veririz evelallah hepsini. Bide - çıkaraak kimse tutamaz bizi. O yüzden biz şansı size dileyelim en iyisi
Yaaa 2.5 ama sonucta ben almadım bu kiloyu görünti aynı nede olsa o yüzden düşünmüyorum
Ben bazen tartılıyorum gşdisatımı görmek için öesela cuma gecesi çok yedim ve cumartesi 1 cay kasıgı kacamağım oldu o yüzden bana etkilerini anlamak için bakıyorum mesela
Termiye güzel bişiye benziye mısır gibi. Mısır değil dimi?
Yediğini duysak hiç bişidir Allah bilir
Iyi geceler canımBugünlük bu kadar dükkanı kapatıyorum kızlar
Sabah zumba var yeni kareografiye başlıyoruz
Haydi geceniz hayırda kalsın
Afiyet olsun canım ama bana az geldi galiba dışarıda olduğun içinBen menumu yazmadim sanirim kizlar kafa darmadagin bgn
Sabah 11 gb sanirim
2 haanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Aksam 16.00
Yumurtali ispanak
1 kase mercimek corbas
Spor yok
Sivi 2.5 lt su
Ekim ablaaa özlettin kendini nerelerdesinhoş buldum gülüm , allah şükür daha iyiyim sadece sürekli uyukluyorum :)
şalgamın ödemi bir günlük varsın yapsın faydası daha çok nasıl olsa suyu bol içince ödemi de atıyor :)
Bnm diyetisyen listeyi yeniledikçe 15 günde bir dedi bnde pili saklatıcam hergün tartlmadan duramıyorum yoksaaBu birazda kişiye bağlı canım bazı insanlar sürekli tartılarak daha iyi motive olur bazı insanlar da sadece tartı günlerinde 2.5 yıldır burdayım bunun doğrusu olmadığını gördüm.bende çok tartılırım mesela tartıda görünce kontrolüm daha kolaylaşıyor.
Yok yok canım olmaz
Bnm diyetisyen listeyi yeniledikçe 15 günde bir dedi bnde pili saklatıcam hergün tartlmadan duramıyorum yoksaa
Menücüğümmm
11:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 dilime denk gelecek şekilde pide ekmeği, 1 adet turunç reçelinin tanesi
17:00 120 gr a denk gelecek şekilde tavada yağsız pişirilmiş et , salata
19:00 künefe
2 litre su
50 dk tempolu yürüyüş*2=100
Pnrrr-12
Tugcenin kepi varmaşallah deyin kızlar kazan mezun olanlara kep veriyor artık ve ilk alan hatta deneme konusu olan arkadaşımız tugce
Hayırlı olsun canım
Bnce herkese yaramıyor kimisine iyi geliyor kimisine gelmiyor özellkle öğün sayısı. Bn denedim başta iyi verdim sonra pek gitmediBugun sabahki misafirlerler diyetteydi kari koca,23 kilo vermis 4 kilom kaldi diyo,karatay yapiyolar,benimde kafama yatti,yarindan itibaren baslicam,ne diyorsunuz
Herkes aynı şeyi düşümüyor sanrmKız yasemin boşver sen eceyi ece kocayı da bıraktıçok şımardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?