Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım mısır değil suda ıslanmış değişik birsey diş kabuğu çitleyip yenir çekirdek gibi kalorisi aşırı düşüktü bir ara baya araştırdım oradan biliyorum

Kız özelden adres gönder sana kargo yapayım hangi şehirdi senin İstanbul diye kalmış aklımda

Bnm diyetisyen listeyi yeniledikçe 15 günde bir dedi bnde pili saklatıcam hergün tartlmadan duramıyorum yoksaa

Tugcenin kepi var maşallah deyin kızlar kazan mezun olanlara kep veriyor artık ve ilk alan hatta deneme konusu olan arkadaşımız tugce

Hayırlı olsun canım

Menüm
12 00
İki halka sucuk
Kıyma
1 d çavdar
Biber
1 parmak kadar light peynir

15.00
Havuç
Ayran

18.00 misafirlikteydim
1 kase yoğurt
2 hşlama içli köfte
Salata

Su 2
Spor yok
Bugün misafirliğe gidene kadar gardrobmla uğraştm bir kısmını kaldırdım filan 42 beden tuniklerim olmuyor olmuyor olmuyorr
Bunun hırsıyla ev görmeye gittiğimz misafirlkte birşey yemedim
Eşmn akrabalarıyla 1 aydan fazladr karşılaşmamıştık baya kilo vermişsin dediler halbuki 2 kilo vermştm yaşasın spor salonu ıptıss

İyi geceler yavru aslanlar
Doğum günü sınavını da sorunsuz atlatmış bulunuyorum kalanları paket yaptım yarın annemlere götüreceğim hemde temizlik var yardım edeceğim annemcigime
Ablam annem ben kardeşim Mayıs'ta hedef koymuştuk bakalım onlar yiyecek mı götürdüklerimi
İşin ucunda altinciklar var

Bugün parça parça geldim kusuru bakmayın son sinavdi şükür baya bı sınav yok bana bu denli büyük
Mapustakiler çıkmış Bı dahada girmesin kimse

@canan456 nerde bakayım o önce ondan başlayacagim

Kuzum bak misafir varken yememek kolay niye biliyor musun?
Çünkü zaten kilolusun iç sesim caanan nerene yiyeceksin diyor zaten bu kiloda hala nasıl yersin diye utanıp yemiuorsun eee bı taraftan göbeği de içine çekiyorsun zaten
Ama herkes gidince beyin susuyor uyanmak bitiyor göbekten rahata eriyor ve sen bilinçsiz bir şekilde hopp atıyorsun mideye
Yapma canan gerçekten bak bunlari nasıl iyi biliyorum dimi çünkü bunları yapmış biriyim bende biz bu yüzden buradayız bu yüzden anlıyoruz birbirimizin dilinden
Aslında zayıflaması çok istiyorsun ama bı turlu tam enerjiyi yakalayamadin
Yapma kendine bı daha dusun yerken bacaklarınin arası eskiyen kotlar içine çekilen gökler mı her istediğini yiyebilmek ölçülü yiyebilmek mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…