- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.841
Ayy bnm peder çok sever bir oturuşta 2 kilo yer bn sevmiyorum çok yavan geliyo nrden düştü aklına terbiyeYok canım mısır değil suda ıslanmış değişik birsey diş kabuğu çitleyip yenir çekirdek gibi kalorisi aşırı düşüktü bir ara baya araştırdım oradan biliyorum
Kız özelden adres gönder sana kargo yapayım hangi şehirdi senin İstanbul diye kalmış aklımda
Yürek yemissinMenü yazayım bari
Sabah 08:30
1 yumurta ile soğan kavurması
Peynir 5 zeytin
Az domates
1 dilim tam tahıl ekmek
Ara 12:00
Minik mandalina
Öğle 14:30
1 haşlanmış yumurta ile yeşil salata
Akşam 18:30
1 kepçe yarma ile yoğurt çorbası
Yürek kavurma
El kadar annemin kendi yaptığı sulanmış yufka ekmeği
6-7 çekirdekli kuru siyah üzüm
Su 2.5 geçti şimdiden
Spor 3 mile leslie 45 dakika 135 puan
Kız dünden kuru vardı acaba ondan mı artı çıktımEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:11.00
2 adt yumurta ile sucuklu yumurta (sucuk ev yapimi)
5adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 13.30
1 adet sade turk kahvesi
3 adet hurma
17 gibi siseden arabada biraz sut ictim 1 bardak yoktur
Aksam yemegi:20.00
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
Bol salata
Su. 2 lt
Spor 40 dk tempolu yuruyus 80 puan
@Pnrrr-20
Tugce kepi mı kutladım kız seni gidi kepli aslan hiç kiskanmadimMenücüğümmm
11:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 dilime denk gelecek şekilde pide ekmeği, 1 adet turunç reçelinin tanesi
17:00 120 gr a denk gelecek şekilde tavada yağsız pişirilmiş et , salata
19:00 künefe
2 litre su
50 dk tempolu yürüyüş*2=100
@Pnrrr-20
Ptesi niye başlamıştım ilk gün çok basit heryerde uygulanırHmm şimdi gözler üzerimizde diyorsun
Salı baharın gönderdiği listeye başlayacağım inşallah canım zaten burada gayet dikkat ediyorum sadece wc biraz sıkıntı ama hedef rahat gelir inşallah
İyi kız krallar gibi baktım ben onlara içlik dön götürdüm termal sıcak sıcak yargılar çıktılarMapus damı nasıldı mervecim
İrem senin hep böyle oluyor ihmal etme bı git kadın doğumaBugunku menum
2 br su haplar
1 br limonlu su
Kahvalti12.00
2 yumurtali omlet
2 ceri domates
Kk buyuklugunde koy peyniri
3 catal haslanmis patates
Ara naneli limonlu su ictim
Ara 17.00
1 kucuk portakal
Aksam 18.30
1 bucuk kase yarmali yogurt corbasi
1 tabak yumurtali kiymali ispanak kavurmasi
Kk kadar tuzsuz koy peyniri
Ara20.00
Sutlu sekersiz kahve
Ara 21.30
2 br cay yaninda 5 tanecik cizi yiyivermisim bide evdeki horantaya muhallebi yaparken kasigi siyirdim nefsimi korleyim diye
Su 2,5 gecer
70 dk tempolu 140
40 dk normal 40
30 dk kondisyon bisikleti 60
20 dk aletli 60
Toplam 300p @Pnrrr-20
Bugun ovulasyon gunum buyuk bi ihtimalle. leslie yapamayacam oturup kalkarken bile agrim var niye bu kadar agrirsa kasiklarim kizlar doktora gtsem mi acaba bi sıkıntı var midir ki cok agriyor yaa
Acaba salı mı gelseydiO da yarın gelcek zaten kuzum
Bdni de götür YaseminBugünlük bu kadar dükkanı kapatıyorum kızlar
Sabah zumba var yeni kareografiye başlıyoruz
Haydi geceniz hayırda kalsın
Yok kuzu haftaya büyük aslanla sonra İkra sonra sen defter kalabalıkBenim bgn dinlenme günüm spor yok. Kasları dinlendirmek şazım lakin hiç ouanı olmayanlar görüyorum.North River sen spor yapmiyosan yenerim ben seni yaaa haftaya benle mi kapisiyosun heycanla bekliyorum seni
Bana da tersine çok iyi gelirCanim regl doneminin yogun gunlerinde spor yapma bu bile etkileye ilir agrina. Eger illa yapcam derseb sadece hafif yuryus
yaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çaylaCanim giremedim hic bugun cevap versemde gec yaptinmi
Bende uykusuzluk basladi bı iki hafta bana gönder abla yayuttuğum tüm ilaçlar uyku yapıyor sabah kahvaltı sonrası yuttuğum en beteri tam 3 saat kendime gelemiyorum gündüz de uyudum zaten :) eşim tv de bişeyler izliyor diye fırsat bu fırsat leptabı kaptım 2 dk bakayım size dedim
Sanmam regl gibi geliyor tabi ikisi birlesmis de olabilir karnim asiri sis ve gergin bi ara hafif agri basladi ahanda oldum galiba dedim ama biaey yoktuYürek yemissintmm buz gibi bı espiriydi bu saatte ancak idare edin
Beğendim menüyü
Kız dünden kuru vardı acaba ondan mı artı çıktım
Tugce kepi mı kutladım kız seni gidi kepli aslan hiç kiskanmadim
Ptesi niye başlamıştım ilk gün çok basit heryerde uygulanır
İyi kız krallar gibi baktım ben onlara içlik dön götürdüm termal sıcak sıcak yargılar çıktılarkanlı nigarla Zuhal sultan kaldı içerde yarın gelirler
İrem senin hep böyle oluyor ihmal etme bı git kadın doğuma
Acaba salı mı gelseydiben tartidan tirstim şimdi yarın tartı günü bowww
Bdni de götür Yasemin
Yok kuzu haftaya büyük aslanla sonra İkra sonra sen defter kalabalık
Bana da tersine çok iyi gelir
yaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çayla
Menü güzel ama fırsat buldukça gel daha çok görüşüp kaynasalkmİyi geceler hemen menumu yazayim bende giremedim bu gün çok misafirim vardı
Saat 12 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
4 çeri domatesi
Saat 18 gibi
Bir tane haşlanmış baget
Bir kase salata
Bir kase yoğurt
Şu 4 lt
Spor leslie 3 yapıldı 3*45=135 @Pnrrr-20
Maşallah diyorum verilen kilolara baktım da...Umarım hedeflerimize bir bir ulaşırız... Bol kilocuk verilen bir hafta olsun arada bir gelip menülerinize bakarım belki farklı tarifler görürüm diye
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün misafirlikteyim biraz fazla kaçırdım sanki en müsait zamanda geçmiş yapicam
Yarın tartı var aman dikkat
hoş buldum gülüm , allah şükür daha iyiyim sadece sürekli uyukluyorum :)
şalgamın ödemi bir günlük varsın yapsın faydası daha çok nasıl olsa suyu bol içince ödemi de atıyor :)
Mezuniyetin şerefine mi yedin
afiyet olsun
O zaman
Mezuniyetinide tebrik ederim canım
Öncelikle yeni mezunsun sanırım canım mezuniyetini kocaman tebrik ederim mezuniyet şerefine olmuş herhalde :) afiyet olsun
Afiyet olsun mezunemkız bu mu senin abartma şeklin ne var bunda
Sen abartılı yeme görmemişsin :)
Gözüm bi dönsün evi bile yeme kapasitem var :)
Tek cıs künefe onuda mezuniyet şerefine diyelim afiyet olsun
Anammmm kız yemişsin yaaa sen oyyyy afiyet olsun ama yağ olması inş
Kepin hayırlı olsn hiç kıskanmadım kii
Tugcenin kepi varmaşallah deyin kızlar kazan mezun olanlara kep veriyor artık ve ilk alan hatta deneme konusu olan arkadaşımız tugce
Hayırlı olsun canım
Menüm
12 00
İki halka sucuk
Kıyma
1 d çavdar
Biber
1 parmak kadar light peynir
15.00
Havuç
Ayran
18.00 misafirlikteydim
1 kase yoğurt
2 hşlama içli köfte
Salata
Su 2
Spor yok
Bugün misafirliğe gidene kadar gardrobmla uğraştm bir kısmını kaldırdım filan 42 beden tuniklerim olmuyor olmuyor olmuyorr
Bunun hırsıyla ev görmeye gittiğimz misafirlkte birşey yemedim
Eşmn akrabalarıyla 1 aydan fazladr karşılaşmamıştık baya kilo vermişsin dediler halbuki 2 kilo vermştmyaşasın spor salonu ıptıss
Yok kuzu bende arada koşa koşa gidiyorum gelen giden yok çok sinirliyim bide ya her ay böyle olmuyor arada böyle aşırı sinirli oluyorumSanmam regl gibi geliyor tabi ikisi birlesmis de olabilir karnim asiri sis ve gergin bi ara hafif agri basladi ahanda oldum galiba dedim ama biaey yoktu
Tamamdir elimden geldiğince uğrayacağım inşallah kv ler burda ya gelen giden hiç bitmiyor ne yazikki ancak yatağa girince fırsat bulabiliyorum ama daha çok girmeye calisacagimMenü güzel ama fırsat buldukça gel daha çok görüşüp kaynasalkm
Afiyet olsun ponicimMenüm
12 00
İki halka sucuk
Kıyma
1 d çavdar
Biber
1 parmak kadar light peynir
15.00
Havuç
Ayran
18.00 misafirlikteydim
1 kase yoğurt
2 hşlama içli köfte
Salata
Su 2
Spor yok
Bugün misafirliğe gidene kadar gardrobmla uğraştm bir kısmını kaldırdım filan 42 beden tuniklerim olmuyor olmuyor olmuyorr
Bunun hırsıyla ev görmeye gittiğimz misafirlkte birşey yemedim
Eşmn akrabalarıyla 1 aydan fazladr karşılaşmamıştık baya kilo vermişsin dediler halbuki 2 kilo vermştmyaşasın spor salonu ıptıss
Geçmiş olsun ellerine sağlık canım benimİyi geceler yavru aslanlar
Doğum günü sınavını da sorunsuz atlatmış bulunuyorum kalanları paket yaptım yarın annemlere götüreceğim hemde temizlik var yardımedeceğim annemcigime
Ablam annem ben kardeşim Mayıs'ta hedef koymuştuk bakalım onlar yiyecek mı götürdüklerimi
İşin ucunda altinciklar var
Bugün parça parça geldim kusuru bakmayın son sinavdi şükür baya bı sınav yok bana bu denli büyük
Mapustakiler çıkmış Bı dahada girmesin kimse
Benim kep de duruyor cuppe de hatta mezuniyet fotosunu annemin baskısı ile 5 yıl sonra çektirdimKep istiyorum acil vermek laİm kiloları yahu ben uni de bide bile attığım kepi bulamadım nasıl firlattiysam artık bitti diye
Tugcenin profile son mesajına ya da paylaşım alanına bak bebeğimKep mevzusu ne anlamadm
Ama hali tavrı aşırı değişti mesele sadece boşanma değil ki feci ego yaptı hayat sadece kilolu ya da zayıf olmaktan çok daha derin benceHerkes aynı şeyi düşümüyor sanrm
Biz severiz canım ama köyde misafirlikte ikram edildi biz de yedikAyy bnm peder çok sever bir oturuşta 2 kilo yer bn sevmiyorum çok yavan geliyo nrden düştü aklına terbiye
Bi hafta yürek yedim tutmayın beni 5 kilo vereceğim ........ dermişimYürek yemissintmm buz gibi bı espiriydi bu saatte ancak idare edin
Beğendim menüyü
Kız dünden kuru vardı acaba ondan mı artı çıktım
Tugce kepi mı kutladım kız seni gidi kepli aslan hiç kiskanmadim
Ptesi niye başlamıştım ilk gün çok basit heryerde uygulanır
İyi kız krallar gibi baktım ben onlara içlik dön götürdüm termal sıcak sıcak yargılar çıktılarkanlı nigarla Zuhal sultan kaldı içerde yarın gelirler
İrem senin hep böyle oluyor ihmal etme bı git kadın doğuma
Acaba salı mı gelseydiben tartidan tirstim şimdi yarın tartı günü bowww
Bdni de götür Yasemin
Yok kuzu haftaya büyük aslanla sonra İkra sonra sen defter kalabalık
Bana da tersine çok iyi gelir
yaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çayla
Iyi geceler zeybepcimYorucu bir gundu ben artik yatar herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?