Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım ama kilona göre az gibi geldi bana menü

Pufuduks canım geçmiş olsun, kaçırmışım ben noldu ayağına
Sagolasin tugcecim kepin hayirli olsun bu arada Yeni yeni agri basladi canim ya sol ayagimin orta bolumu kramp girer gibi agri yapiyo sabahta sis oluyor el parmagim icin dr hap vermisti eklem rahatsizliklari icin kas gevsetici midemede dokunmasin diye mide koruyucu gereksizce onu icmiyorum ama kas gevsetici agriyi geciriyo ama ayagimda ne oldugunu tam bilmiyorum 5 gunluk hap kaldi tekrar dr gitcem kimse adam akilli muayene etmiyorki hep bastan savma ilac yaz gonder agriyi hala ben cekiyorum korkuyorumda bisey olacak diye sonucta onemli bi organim kilomdan dolayi hep eziyet cekiyor zavalli ayakciklarimm ovdum biraz kremle gecti simdilik agrisi sift bu suclulukla simdi leslie yapicam zayiflamam icinde surekli tepinmem gerekiyo insallah kotu bisey olmaz gecer ya gecer

Irem gelmese son anda resmen 25086. Sayfayı kaplamisim resmen
çenem düştü gece gece
Yarın fırsat olursa annemin diyetisyene gitmeyi istiyorum detaylı analiz için inşallah

Bu arada bugün burada aşırı rüzgar vardı balkona çıktım ömrü hayatımda ilk defa rüzgar sürükledi beni anam valla mutlu oldum kendimi Bi zayıf hissettim sormayın

Bir de annemlere gelirken evde giymek için pek kıyafet getirmem kardeşlerle ortak dolaptan giyerim. Doğumdan sonra ilk geldiğim zaman (80 kilo civarı ) içine zar zor girdiğim eşofman altını giydim tekrar ve resmen şok oldum resmen üzerimden dökülüyor resmen zayıflamısim ya akşam da yürek yemiştim zaten bu gazla kimse tutamaz beni

Geçmiş olsun ellerine sağlık canım benim

Ne altını kız anlamadım ben
Herkes %10 unu verecek kilosunun:) bı kardeşime kıyak geçtik zaten 56 kg o düşük verecek veremeyen verene altın alacak :)
Benim kep de duruyor cuppe de hatta mezuniyet fotosunu annemin baskısı ile 5 yıl sonra çektirdim
Haha 5 yıl mı
Ama hali tavrı aşırı değişti mesele sadece boşanma değil ki feci ego yaptı hayat sadece kilolu ya da zayıf olmaktan çok daha derin bence
Aynen bu cümle cuk oturdu

Ay kız igrenc espiriydi kabul dalga gceme bakiyim
Topa tutulacak birsey göremedim ki ben canım hatta beğendim bile
Dengesiz oldu bide bulgur film hep karbon
Benim de gelemedi hala sinir bozucu inşallah eve gidince adama catmam
Hepimiz ayniyiz ya

Neyse hatunlar ben kaçar sabah baba evinde istima erken başlar bbizim

Hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız şekerler
iyi geceler canım

Tırsma tırsma tartı senden tırssın

Hadi bakalım hayırlı olsun boy kaçtı canım?
Kep istiyorum acil vermek laİm kiloları yahu ben uni de bide bile attığım kepi bulamadım nasıl firlattiysam artık bitti diye

Hahahaha 40 küsür kilo verdim hamile kaldım doğurdum geldim 15 kilo verdim bir kepim yok ben napayım

Altın işini sevdim siz kaç kızsınız canım beni de aliverin aranıza olma mi hem sürede yüksek mevkide hemserim var

Ayyyy hep derim kıyafet denemek mükemmel bişey zayıfladığını gördükçe inanılmaz bir şevk geliyor insana dimi

Ayyyy hep derim kıyafet denemek mükemmel bişey zayıfladığını gördükçe inanılmaz bir şevk geliyor insana dimi
Seyda sorma canım ya sanki 34 beden oldum o derece toto havada şu an. Bir de üzerimden çıkarmıyorum düşün halimi. Ama bugün balkondan düşme pahasına rüzgarın beni ucurmasi daha etkileyici oldu

Altın işini sevdim siz kaç kızsınız canım beni de aliverin aranıza olma mi hem sürede yüksek mevkide hemserim var
3kiziz canım sonradan olma kazara bı erkek kardeş var ama çok candır oda adı da can 24 haftalık doğdu çünkü şimdi boyu eniştesinin boyunu geçti dikkatini çektiyse boyumu demedim zaten bodur tavugum yakında oğlumda geçer beni
Babam çok sever kızları hatta geçen söyleniyordu bizim kızlarda hep erkek doğurdu diye sanki zaten ikisi evli birer çocuk sanırsın on tane erkek

Seyda sorma canım ya sanki 34 beden oldum o derece toto havada şu an. Bir de üzerimden çıkarmıyorum düşün halimi. Ama bugün balkondan düşme pahasına rüzgarın beni ucurmasi daha etkileyici oldu

Çok sevindim canım sana bomba efekti olmuş hem rüzgar hem kıyafet :)) bu gazla ne eksiler gelir bu hafta

Kizlar menum

11.00 2 yumurta,8 zeytin,peynir,1 dilim tambugday,fistik ezmesi 1 cy kasigi sekersiz,domates,salatalik,biber,turp

16.00 1 kase kesme corbasi

19.00 yarim muz

23.00 sabahki kalan 1.5 yumurtaya maydonoz dograyi salata yaptim cok actim

1 lt su

Hergun tartiliyor musunuz ben bildirim gunlerini bekliyorum surpriz oluyor
Ben hergün tartılıyorum canım, hatta bazen uyumadan önce de tartılıyorum :).
Bu arada benim rakibim sen miydin bu hafta? Ben isimleri daha aklımda tutamıyorum da:). Karıştırıyorum herkesi

Bayılırım termiyeye, yemiyeli yıllar oldu. Afiyet olsun canım:)

Bugun sabahki misafirlerler diyetteydi kari koca,23 kilo vermis 4 kilom kaldi diyo,karatay yapiyolar,benimde kafama yatti,yarindan itibaren baslicam,ne diyorsunuz
Maşallah ne güzel vermişler, darısı başıma:)
Bana da yollıycan mı yaaa, çok uzak değil Almanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…