- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.861
Afiyet olsun canım ama kilona göre az gibi geldi bana menüİyi geceler hemen menumu yazayim bende giremedim bu gün çok misafirim vardı
Saat 12 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
4 çeri domatesi
Saat 18 gibi
Bir tane haşlanmış baget
Bir kase salata
Bir kase yoğurt
Şu 4 lt
Spor leslie 3 yapıldı 3*45=135 @Pnrrr-20
Menü
Sabah (9:00)
1yumurta
2etimek light
1kk peynirli
Yeşillik
Ara(14:00)
2minicik ince sarma
Akşam(19:40)
3yk şalgamlı bulgur salatası
Çay
Şu:2lt
Topa tutabilirsiniz selbest
Sagolasin tugcecim kepin hayirli olsun bu aradaPufuduks canım geçmiş olsun, kaçırmışım ben noldu ayağına
Benim de gelemedi halaYok kuzu bende arada koşa koşa gidiyorum gelen giden yok çok sinirliyim bide ya her ay böyle olmuyor arada böyle aşırı sinirli oluyorum
Herkes %10 unu verecek kilosunun:) bı kardeşime kıyak geçtik zaten 56 kg o düşük verecek veremeyen verene altın alacak :)Geçmiş olsun ellerine sağlık canım benim
Ne altını kız anlamadım ben
Haha 5 yıl mıBenim kep de duruyor cuppe de hatta mezuniyet fotosunu annemin baskısı ile 5 yıl sonra çektirdim
Aynen bu cümle cuk oturduAma hali tavrı aşırı değişti mesele sadece boşanma değil ki feci ego yaptı hayat sadece kilolu ya da zayıf olmaktan çok daha derin bence
Ay kız igrenc espiriydi kabul dalga gceme bakiyimBi hafta yürek yedim tutmayın beni 5 kilo vereceğim ........ dermişim
Kuzum evime salı gideceğim şimdi babama laf anlatamam yumurta aşkını emziriyorsun ile başlayan cümleler çekmek istemiyorum. Evimde yaparım rahat rahat zaten burada da diyete devam annem de yaptığı içinbir de böyle konular annemin aklını çeliyor ama onun bünye müsait değil kadın 13 kilo verdi gaza geldi de
Dengesiz oldu bide bulgur film hep karbonTopa tutulacak birsey göremedim ki ben canım hatta beğendim bile
Hepimiz ayniyiz yaBenim de gelemedi halasinir bozucu inşallah eve gidince adama catmam
Irem gelmese son anda resmen 25086. Sayfayı kaplamisim resmen
çenem düştü gece gece
Yarın fırsat olursa annemin diyetisyene gitmeyi istiyorum detaylı analiz için inşallah
Bu arada bugün burada aşırı rüzgar vardı balkona çıktım ömrü hayatımda ilk defa rüzgar sürükledi beni anam valla mutlu oldum kendimi Bi zayıf hissettim sormayın
Bir de annemlere gelirken evde giymek için pek kıyafet getirmem kardeşlerle ortak dolaptan giyerim. Doğumdan sonra ilk geldiğim zaman (80 kilo civarı ) içine zar zor girdiğim eşofman altını giydim tekrar ve resmen şok oldum resmen üzerimden dökülüyorresmen zayıflamısim ya akşam da yürek yemiştim zaten bu gazla kimse tutamaz beni
iyi geceler canımNeyse hatunlar ben kaçar sabah baba evinde istima erken başlar bbizim
Hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız şekerler
Yürek yemissintmm buz gibi bı espiriydi bu saatte ancak idare edin
Beğendim menüyü
Kız dünden kuru vardı acaba ondan mı artı çıktım
Tugce kepi mı kutladım kız seni gidi kepli aslan hiç kiskanmadim
Ptesi niye başlamıştım ilk gün çok basit heryerde uygulanır
İyi kız krallar gibi baktım ben onlara içlik dön götürdüm termal sıcak sıcak yargılar çıktılarkanlı nigarla Zuhal sultan kaldı içerde yarın gelirler
İrem senin hep böyle oluyor ihmal etme bı git kadın doğuma
Acaba salı mı gelseydiben tartidan tirstim şimdi yarın tartı günü bowww
Bdni de götür Yasemin
Yok kuzu haftaya büyük aslanla sonra İkra sonra sen defter kalabalık
Bana da tersine çok iyi gelir
yaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çayla
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız ve koruyacağız. Her zaman bekleriz
Ayy ben çok yorgunum, sürekli mızmızlanıyorum ama ev işi, yemek vs bana göre şeyler değil:) Zaten yalnız hayatı bu yüzden bırakıp ailemin yanına dönmüştüm ben. Arkadaş yap yap bitmiyor bu ev işleri, ben bankamda çalışayım ya mis gibi
Aman iyi ol, hep iyi ol canım:) ilaçlara bünye alışmıyor mu, alışınca uyku hali geçer derler ya?
Yarasın afiyet olsun canım, bayılırım şalgama
Babamın canı istemiş, ona sürpriz yapıp alayım derken hoop bir baktım kendime de almışım üstüne bir de yemişim
Teşekkür ederim
Evet cuma günü mezun oldum. 1-2 ay koruyup, 55 e düşmeyi planlıyorum sağlığım engel olmazsa.
Yedim gitti ya :))) Teşekkür ederim
Künefe var daha ne olsun. Bence başka birşeye gerek yok
O göz dönmesi hepimizde yok mu? Çoğu zaman hala gözüm dönüyor, içerde bir yerde bir güç yememe engel oluyor, yoksa Allah muhafaza :)))
Yağ olmaz yakarım ben onu sen hiç merak etme:)
Bugün kaslarını dinlendirmişsin gözümden kaçmadı
Sen kıskanmazsın ki, sabredip azmedesin daha güzelini alırsın
Teşekkür ederim canım, darısı hepimize inşallah
İçli köfte bayılırım, afiyet olsun ama 2 tane çokdiyetisyenler 1 taneyi yeterli buluyor. O zaman yağ yakımın süper senin, 2 kiloda bu kadar fark ettilerse. Yaşasın Ponicimmm
Kep istiyorum acil vermek laİm kiloları yahu ben uni de bide bile attığım kepi bulamadım nasıl firlattiysam artık bitti diye
Altın işini sevdim siz kaç kızsınız canım beni de aliverin aranıza olma miHerkes %10 unu verecek kilosunun:) bı kardeşime kıyak geçtik zaten 56 kg o düşük verecek veremeyen verene altın alacak :)
Haha 5 yıl mı
Aynen bu cümle cuk oturdu
Ay kız igrenc espiriydi kabul dalga gceme bakiyim
Dengesiz oldu bide bulgur film hep karbon
Hepimiz ayniyiz ya
iyi geceler canım
Ayyyy hep derim kıyafet denemek mükemmel bişey zayıfladığını gördükçe inanılmaz bir şevk geliyor insana dimiIrem gelmese son anda resmen 25086. Sayfayı kaplamisim resmen
çenem düştü gece gece
Yarın fırsat olursa annemin diyetisyene gitmeyi istiyorum detaylı analiz için inşallah
Bu arada bugün burada aşırı rüzgar vardı balkona çıktım ömrü hayatımda ilk defa rüzgar sürükledi beni anam valla mutlu oldum kendimi Bi zayıf hissettim sormayın
Bir de annemlere gelirken evde giymek için pek kıyafet getirmem kardeşlerle ortak dolaptan giyerim. Doğumdan sonra ilk geldiğim zaman (80 kilo civarı ) içine zar zor girdiğim eşofman altını giydim tekrar ve resmen şok oldum resmen üzerimden dökülüyorresmen zayıflamısim ya akşam da yürek yemiştim zaten bu gazla kimse tutamaz beni
Seyda sorma canım ya sanki 34 beden oldum o derece toto havada şu an. Bir de üzerimden çıkarmıyorum düşün halimi. Ama bugün balkondan düşme pahasına rüzgarın beni ucurmasi daha etkileyici olduAyyyy hep derim kıyafet denemek mükemmel bişey zayıfladığını gördükçe inanılmaz bir şevk geliyor insana dimi
Zeynep kuzum sen misin gelsene tekrar canımKızlar tebrikler üst üste birinci oluyorsunuz
3kiziz canım sonradan olma kazara bı erkek kardeş var ama çok candır oda adı da can 24 haftalık doğdu çünkü şimdi boyu eniştesinin boyunu geçti dikkatini çektiyse boyumu demedim zaten bodur tavugum yakında oğlumda geçer beniAltın işini sevdim siz kaç kızsınız canım beni de aliverin aranıza olma mihem sürede yüksek mevkide hemserim var
Hoşgeldin ZeynepKızlar tebrikler üst üste birinci oluyorsunuz
Seyda sorma canım ya sanki 34 beden oldum o derece toto havada şu an. Bir de üzerimden çıkarmıyorum düşün halimi. Ama bugün balkondan düşme pahasına rüzgarın beni ucurmasi daha etkileyici oldu
Evet canim ama hic kacamak yapmamislar eside 2 aydir yapiyomus oda 8 kilo vermis,davet ettigimde soylediler yediklerini ona gore hazirlik yaptimMaşallah ne güzel vermişler kilolari
Afieyt olsun cnmyaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çayla
Ben hergün tartılıyorum canım, hatta bazen uyumadan önce de tartılıyorum :).Hergun tartiliyor musunuz ben bildirim gunlerini bekliyorum surpriz oluyor
Bayılırım termiyeye, yemiyeli yıllar oldu. Afiyet olsun canım:)Ay çok mu yöresel olmuş
Termiye ekte aycacim kalorisi tuzu yağı olmayan birsey
Borani ıspanak ısırgan tarzı bir otu haşlayıp sonra süzme yoğurt ekleyip soğuk meze
Tarhana da hem çorbasını yaparız hem de elimizde yeriz canım ince yaparız içinde yoğurt ve yarma var
Maşallah ne güzel vermişler, darısı başıma:)Bugun sabahki misafirlerler diyetteydi kari koca,23 kilo vermis 4 kilom kaldi diyo,karatay yapiyolar,benimde kafama yatti,yarindan itibaren baslicam,ne diyorsunuz
Bana da yollıycan mı yaaa, çok uzak değil AlmanyaYok canım mısır değil suda ıslanmış değişik birsey diş kabuğu çitleyip yenir çekirdek gibi kalorisi aşırı düşüktü bir ara baya araştırdım oradan biliyorum
Kız özelden adres gönder sana kargo yapayım hangi şehirdi senin İstanbul diye kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?