- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.881
saol teyzesi hasta olanlardan geçmiş ve ben anlamamisim ciğerleri dolmuş oturduğu yerden tısliyor tosbaaamCanım benim çok geçmiş olsun nasıl birden oldu ki kıyamam kuzuma
cinimmm hosgeldin ozlendiniz yahuu :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün misafirlikteyim biraz fazla kaçırdım sanki en müsait zamanda geçmiş yapicam
Yarın tartı var aman dikkat
ben hergün hatta günde 3 5 20 kez tartilirim bu şekilde kendimi de takip etmiş oluyorumBu birazda kişiye bağlı canım bazı insanlar sürekli tartılarak daha iyi motive olur bazı insanlar da sadece tartı günlerinde 2.5 yıldır burdayım bunun doğrusu olmadığını gördüm.bende çok tartılırım mesela tartıda görünce kontrolüm daha kolaylaşıyor.
Yok yok canım olmaz
Yav yine ne çok konusmussunuz kızım bugün hastalık maduru olarak saolsun 5 dakika uyumadi yatırali da yarım saat oldu girip girip çıktım siteye :) saol teyzesi hasta olanlardan geçmiş ve ben anlamamisim ciğerleri dolmuş oturduğu yerden tısliyor tosbaaam
cinimmm hosgeldin ozlendiniz yahuu :)
ben hergün hatta günde 3 5 20 kez tartilirim bu şekilde kendimi de takip etmiş oluyorum
Evey baharım yaa aynı beni anlatmışsın.doğru.keşke hep misafir var gibi yesem.böyle kilo almazdım.insan kendiyle başbaşa kalınca daha da zorlanıyor.bazen açlıktan bazen öylesine oburluktan.bazen atılmasın diye .eskiden hiç makarna dökmezdim ben kş çok yaparım oğlan seviyor diye.şimdi o kadar döküyorum ki. Önce hep yiyormuşum demek.sen çöpte de aç hayvanlar vardır demiştin o geliyor hep aklıma.badem000 nerde bakayım o önce ondan başlayacagim
Kuzum bak misafir varken yememek kolay niye biliyor musun?
Çünkü zaten kilolusun iç sesim caanan nerene yiyeceksin diyor zaten bu kiloda hala nasıl yersin diye utanıp yemiuorsun eee bı taraftan göbeği de içine çekiyorsun zaten
Ama herkes gidince beyin susuyor uyanmak bitiyor göbekten rahata eriyor ve sen bilinçsiz bir şekilde hopp atıyorsun mideye
Yapma canan gerçekten bak bunlari nasıl iyi biliyorum dimi çünkü bunları yapmış biriyim bende biz bu yüzden buradayız bu yüzden anlıyoruz birbirimizin dilinden
Aslında zayıflaması çok istiyorsun ama bı turlu tam enerjiyi yakalayamadin
Yapma kendine bı daha dusun yerken bacaklarınin arası eskiyen kotlar içine çekilen gökler mı her istediğini yiyebilmek ölçülü yiyebilmek mı
Maşallah can a Allah bahtını güldürsün inşallah ama babalar aynı kafadan3kiziz canım sonradan olma kazara bı erkek kardeş var ama çok candır oda adı da can 24 haftalık doğdu çünkü şimdi boyu eniştesinin boyunu geçti dikkatini çektiyse boyumu demedim zaten bodur tavugum yakında oğlumda geçer beni
Babam çok sever kızları hatta geçen söyleniyordu bizim kızlarda hep erkek doğurdu diye sanki zaten ikisi evli birer çocuk sanırsın on tane erkek
Ben hergün tartılıyorum canım, hatta bazen uyumadan önce de tartılıyorum :).
Bu arada benim rakibim sen miydin bu hafta? Ben isimleri daha aklımda tutamıyorum da:). Karıştırıyorum herkesi
Bayılırım termiyeye, yemiyeli yıllar oldu. Afiyet olsun canım:)
Maşallah ne güzel vermişler, darısı başıma:)
Bana da yollıycan mı yaaa, çok uzak değil Almanya
Afiyet olsun canımMenü yazayım hemen yaticam
Saat 10.30 kahvaltı
Yumurtasız Menemen
Salatalık
Yeşillik
5 küçük zeytin
1.5 dilim tb
Saat 14.00 ara
Yarım armut
Saat 18.30 akşam
Yarım kase Şehriye çorbası
Az yağda pişmiş somon
Bol salata
1 bardak salgam suyu
Su 2 litre
Spor 3 mil Leslie 135 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canımGeçmişi bitirdim çok şükür.
Menümü de paylaşayım yükü kalksın üzerimden:)
9:20 tiroid ilacı, 750 ml su
9:45 sade Türk kahvesi
10:00 2 yumurta,1 kk beyaz peynir,domates, salatalık, biber
14:00. 3 ceviz içi,8 leblebi, 1 incir
16:00 yeşil çay
18:00 1 kase mantar çorbası
19:30 küçük bir tabak (4 yemek kaşığı) fırında karnabahar yemeği, yoğurt
3,5 lt su, spor yok
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah10.30 2 dlm ekmek 5 çatal sucuk 1 kk peynir 10 zeytin
Öğlen 1 dlm ekmek 1 kase tarhana
Ara 1 avuç patlamış mısır
Akşam18.30 ıspanak ve ısırgan kavurması 2 br tuzsuz ayran 1 dlm ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok
Zuhal abla nerede kiCanım @mefkurem ablanın selamı var hepimize pazartesi gelecekmiş akıllı durun diyor bize kimse diyeti gevşetmesin dedi
3.5 yaşında pınarAglamak iyi geliyor bazen. Regl döneminde cok degisik huylar olabiliyor insallah cabuk atlatirsin canimm
Cok degilmis cnm. Tamam aramizda olman bile farkeder senin icin menüde yaz istersen :)
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsiniz
Canim sizede cok gecmis olsun zor vallasenin oglan kac yasinda
Günsydn cnm kolay gelsn anali ogullu temizlik yapiyorsnuz he
Cok güzel yazmissin cnm :)
Günsydinn iyi pazarlarr
Günsydn cnm iyi pazarlarr
MapustaZuhal abla nerede ki
Evet cnm nick değiştim çünkü kk ya bakarken küçük kız kkrdeşim aa sendd mi buna bakıosun dedi dedim başka kim girio annemle yengemde giriyor deyince hemen nick değiştim malum çok ortadaa idi adım bide açtıgım konuyu görse gelin amaaan AllahZeynep kuzum sen misin gelsene tekrar canım
Ben kalan yemekleri öyle yapıyorum tabi yiyebileceklerini şekerli şeyler zarar veriyor aklında olsunEvey baharım yaa aynı beni anlatmışsın.doğru.keşke hep misafir var gibi yesem.böyle kilo almazdım.insan kendiyle başbaşa kalınca daha da zorlanıyor.bazen açlıktan bazen öylesine oburluktan.bazen atılmasın diye .eskiden hiç makarna dökmezdim ben kş çok yaparım oğlan seviyor diye.şimdi o kadar döküyorum ki. Önce hep yiyormuşum demek.sen çöpte de aç hayvanlar vardır demiştin o geliyor hep aklıma.
Teşekkür ederim
tarhana yanında salata yada yoğurt olsa iyiymişMenüm
Sabah10.30 2 dlm ekmek 5 çatal sucuk 1 kk peynir 10 zeytin
Öğlen 1 dlm ekmek 1 kase tarhana
Ara 1 avuç patlamış mısır
Akşam18.30 ıspanak ve ısırgan kavurması 2 br tuzsuz ayran 1 dlm ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok
Amin canımMaşallah can a Allah bahtını güldürsün inşallah ama babalar aynı kafadan
ne yollıyorsunuz bakalimYollarım tabiki hemserim
maaile kkli demek[QU
Evet cnm nick değiştim çünkü kk ya bakarken küçük kız kkrdeşim aa sendd mi buna bakıosun dedi dedim başka kim girio annemle yengemde giriyor deyince hemen nick değiştim malum çok ortadaa idi adım bide açtıgım konuyu görse gelin amaaan Allah
Tok canim benim topa tutcak degil alkislancak menu olmus o kadar cis icinden birsey yememissin. Bulgur salatasi yemissin ki o da bulgur pilavi iste yaninada bisi yememissin. Tebrik ederim.Menü
Sabah (9:00)
1yumurta
2etimek light
1kk peynirli
Yeşillik
Ara(14:00)
2minicik ince sarma
Akşam(19:40)
3yk şalgamlı bulgur salatası
Çay
Şu:2lt
Topa tutabilirsiniz selbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?