- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.901
Anam gerçekten kötü olurmuş kardeşin kurtarmış resmen canım[QU
Evet cnm nick değiştim çünkü kk ya bakarken küçük kız kkrdeşim aa sendd mi buna bakıosun dedi dedim başka kim girio annemle yengemde giriyor deyince hemen nick değiştim malum çok ortadaa idi adım bide açtıgım konuyu görse gelin amaaan Allah
Kız noldu anlatın bi hele .haftasonu girememiştim.Mapusta
Valla yapalım bahar ya ben çok sevdim bu süreciBen kalan yemekleri öyle yapıyorum tabi yiyebileceklerini şekerli şeyler zarar veriyor aklında olsun
tarhana yanında salata yada yoğurt olsa iyiymiş
Amin canım
Heeee birer kız diguralim
ne yollıyorsunuz bakalim
maaile kkli demek
Günaydın canımGünaydın herkese günaydın güzel insanlar
Oğlum mizirdandi baktım uykuya devam ay şükür bugün çok güzel uyumuşum oğlumda kalksın anneme gideceğim camlarını silerim vs işler bizi bekliyor sizin plan nedir
Biraz kendime geleyim tartilacagim
Bu yeni şöyle 3 bardak suya bir tutam kiraz sapı bir tutam mısır püskülü bir tutam ısırgan otu bi tutam rezene ve yarim elma köy 10 dk kaynat sonra 15 dal maydonoz 2 dilim zencefil 2 adet karanfil 2 yeşil çay 1 kabul tarcın ekle dinlendir içerken içine çeyrek limon sık yanında 1 yumurta ve 1 wasa var kaİlginç su? Mucize içecek mi yeni bişey mi?
Bu hafta geceden 4ile5 kuru üzümü suya at sabah iç sonra 1 bardak su maydonoz blender dan geçir limon sık iç bir saat sonra 1 tutam kiraz sapı 1 tutam mısır püskülü 1 tutam rezene 1 tutam ısırgan otu yarim elmayı 3 bardak su ile kaynat altını kapandıktan sonra içine 2 dilim zencefil 2 karanfil 2 yeşil çay 1 kabul tarcın 15 dal maydonoz ekle 10 dk demle içerken içine çeyrek limon sık içMaydonoz kuru ne
odem cayi nehemen bu gizli tarifleri bana da soyle... r misin canim lutfen lutfen
Karatay güzel verdiriyor ama 2 öğün yemek yeme alışkanlığın yoksa sonrasında alırsın tekrarBugun sabahki misafirlerler diyetteydi kari koca,23 kilo vermis 4 kilom kaldi diyo,karatay yapiyolar,benimde kafama yatti,yarindan itibaren baslicam,ne diyorsunuz
Koca bıraktı bence fatmaKız yasemin boşver sen eceyi ece kocayı da bıraktıçok şımardı bence
Mezunlara kep veriliyor artık pınarcımKep mevzusu ne anlamadm
Ece çok değişti poni bende öyle düşünüyorumHerkes aynı şeyi düşümüyor sanrm
Yürek esprisini ben yapacaktım tuttum kendimi :))Yürek yemissintmm buz gibi bı espiriydi bu saatte ancak idare edin
Beğendim menüyü
Kız dünden kuru vardı acaba ondan mı artı çıktım
Tugce kepi mı kutladım kız seni gidi kepli aslan hiç kiskanmadim
Ptesi niye başlamıştım ilk gün çok basit heryerde uygulanır
İyi kız krallar gibi baktım ben onlara içlik dön götürdüm termal sıcak sıcak yargılar çıktılarkanlı nigarla Zuhal sultan kaldı içerde yarın gelirler
İrem senin hep böyle oluyor ihmal etme bı git kadın doğuma
Acaba salı mı gelseydiben tartidan tirstim şimdi yarın tartı günü bowww
Bdni de götür Yasemin
Yok kuzu haftaya büyük aslanla sonra İkra sonra sen defter kalabalık
Bana da tersine çok iyi gelir
yaptım canım dediğin gibi ikiye bir ölçüde çok güzel beğendim ben bı ondan yedim zaten çayla
Sende iyiki varsın ortim olmuşsun canımNeyse hatunlar ben kaçar sabah baba evinde istima erken başlar bbizim
Hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız şekerler
Paylaşımda okudum geçmişte mezun olanlarada verilecek şeydacım sana 2 kepTırsma tırsma tartı senden tırssın
Hadi bakalım hayırlı olsun boy kaçtı canım?
Hahahaha40 küsür kilo verdim hamile kaldım doğurdum geldim 15 kilo verdim bir kepim yok ben napayım
Tebrikler canımGünaydın kahvaltımı yapıp motor takacam evi toparlayıp spora yol alıyorum inşallah
Bildirim
Cuma 71.9
Pazar 71.8
-100
İlk defa hafta sonu - ile geldim :)))
Künefe yaramış bebeğimgünaydınlarrrr
geçen cuma 58,1
bugün 58,1
sabit
Yok canım mısır değil suda ıslanmış değişik birsey diş kabuğu çitleyip yenir çekirdek gibi kalorisi aşırı düşüktü bir ara baya araştırdım oradan biliyorum
Kız özelden adres gönder sana kargo yapayım hangi şehirdi senin İstanbul diye kalmış aklımda
Evet canim disardaydim ama boylesi daha iyi insan evde olunca ipin ucunu tutmasi cok zorlasiyor. Bgnde disardayim sukur attim kendimi disariya. Hava buzzz gb istanbulda. Rabbim disardakere yardim etsin insAfiyet olsun canım ama bana az geldi galiba dışarıda olduğun için
Bi oturusta 2 kilo muuuuAyy bnm peder çok sever bir oturuşta 2 kilo yer bn sevmiyorum çok yavan geliyo nrden düştü aklına terbiye
Insallah bir kaç güne geçer canımCuma 86.300
Güncel 87.900
Fark+1600
Regli olacağım dönemdeyim bu sebepten bu fazlalık normal her ay fazla çıkarım
Konyaliyim kuzum benOyy tam oio diye sevibmistim ki poninin babasinin bi oturusta 2 kilo yedigini duyana kadar. Cok tesekkur ederim canim ama ben yicekler konusunda cok takintiliyim. Bide begebirsem birakamam sonra deli gibi yerim. Kilo verdikten sonra ins o zaman. Sen nerelisin?
Evet canim disardaydim ama boylesi daha iyi insan evde olunca ipin ucunu tutmasi cok zorlasiyor. Bgnde disardayim sukur attim kendimi disariya. Hava buzzz gb istanbulda. Rabbim disardakere yardim etsin ins
Bi oturusta 2 kilo muuuu
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız ve koruyacağız. Her zaman bekleriz
Ayy ben çok yorgunum, sürekli mızmızlanıyorum ama ev işi, yemek vs bana göre şeyler değil:) Zaten yalnız hayatı bu yüzden bırakıp ailemin yanına dönmüştüm ben. Arkadaş yap yap bitmiyor bu ev işleri, ben bankamda çalışayım ya mis gibi
Aman iyi ol, hep iyi ol canım:) ilaçlara bünye alışmıyor mu, alışınca uyku hali geçer derler ya?
Yarasın afiyet olsun canım, bayılırım şalgama
Babamın canı istemiş, ona sürpriz yapıp alayım derken hoop bir baktım kendime de almışım üstüne bir de yemişim
Teşekkür ederim
Evet cuma günü mezun oldum. 1-2 ay koruyup, 55 e düşmeyi planlıyorum sağlığım engel olmazsa.
Yedim gitti ya :))) Teşekkür ederim
Künefe var daha ne olsun. Bence başka birşeye gerek yok
O göz dönmesi hepimizde yok mu? Çoğu zaman hala gözüm dönüyor, içerde bir yerde bir güç yememe engel oluyor, yoksa Allah muhafaza :)))
Yağ olmaz yakarım ben onu sen hiç merak etme:)
Bugün kaslarını dinlendirmişsin gözümden kaçmadı
Sen kıskanmazsın ki, sabredip azmedesin daha güzelini alırsın
Teşekkür ederim canım, darısı hepimize inşallah
İçli köfte bayılırım, afiyet olsun ama 2 tane çok1 taneyi yeterli buluyor. O zaman yağ yakımın süper senin, 2 kiloda bu kadar fark ettilerse. Yaşasın Ponicimmm
Canim acaba ayagina tam bir teshis ve cozum bulubana kadar sporu cok zorlamasan mi? Kilonun etkisi ile malum dizlere cok yuk biniyor kas yapayim derken goz cikarmayalim sonraSagolasin tugcecim kepin hayirli olsun bu aradaYeni yeni agri basladi canim ya sol ayagimin orta bolumu kramp girer gibi agri yapiyo sabahta sis oluyor el parmagim icin dr hap vermisti eklem rahatsizliklari icin kas gevsetici midemede dokunmasin diye mide koruyucu gereksizce onu icmiyorum ama kas gevsetici agriyi geciriyo ama ayagimda ne oldugunu tam bilmiyorum 5 gunluk hap kaldi tekrar dr gitcem kimse adam akilli muayene etmiyorki hep bastan savma ilac yaz gonder agriyi hala ben cekiyorum korkuyorumda bisey olacak diye sonucta onemli bi organim kilomdan dolayi hep eziyet cekiyor zavalli ayakciklarimm ovdum biraz kremle gecti simdilik agrisi sift bu suclulukla simdi leslie yapicam zayiflamam icinde surekli tepinmem gerekiyo insallah kotu bisey olmaz gecer ya gecer
Geçer diye umut ediyorum. Sonuçta kaçamak yapmadım. Yürüyüşlerimi de yaptım. Neden artı olsun ki ödemdir mutlaka geçerInsallah bir kaç güne geçer canım
Evet canim ama hic kacamak yapmamislar eside 2 aydir yapiyomus oda 8 kilo vermis,davet ettigimde soylediler yediklerini ona gore hazirlik yaptim
günaydınlarrrr
geçen cuma 58,1
bugün 58,1
sabit
Heyioi ilk - mizGünaydın kahvaltımı yapıp motor takacam evi toparlayıp spora yol alıyorum inşallah
Bildirim
Cuma 71.9
Pazar 71.8
-100
İlk defa hafta sonu - ile geldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?