Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartida su rakami gordukce tartiyi kirasim geliyor yemin ederim acayip sinirim bozuldu. Ben pazartesiye eksi baslayim diye cuma bile kacamak yapmadim sonuc!!!

Cuma 81.3 kg
Bugun 82.5 kg
Fark +1200
Ödemdir canını çok sıkma kafana takdıkça vücut stres hormonu salgılıyor o da su toplatiyor vücudu

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ödemdir canını çok sıkma kafana takdıkça vücut stres hormonu salgılıyor o da su toplatiyor vücudu
Regl olmam lazim gecikti yine olmayacagim gibi 81 lere gecmisken 82 nedir ya. Odem olsa bile 1.2 kg nedir sinirimden aglayacagim hakketten canimi sıkıyor artik

kızlar konunun içine dahil etmedik cogu kişinin bilgisi yoktu ne olduğundan tatsız olaylar yaşandı bitti kurallar ortada yarışmaya devam
Bahar bölüm editörüdür onunda basini agrittik affola

Cnm mezun olmuşsun çok tebrikler

Teşekkür ederim canım

Tartida su rakami gordukce tartiyi kirasim geliyor yemin ederim acayip sinirim bozuldu. Ben pazartesiye eksi baslayim diye cuma bile kacamak yapmadim sonuc!!!

Cuma 81.3 kg
Bugun 82.5 kg
Fark +1200

Ödemdir stres yapıp daha fazla şişme. Ödem yapacak şeylerden uzak dur, su tüketimini artır
1-2 güne geçer kuzum

Teşekkür ederim canım

Ödemdir stres yapıp daha fazla şişme. Ödem yapacak şeylerden uzak dur, su tüketimini artır
1-2 güne geçer kuzum
Insallah canim ya su yeterince tukeiyorum zaten tuzlu da yemiyorum neyse icim rahst en azindan cisli yiypte yukselmedi illaki dusecektir
Kilo bildirimi :72.1
Güncel:73
Fark:+900 hiç sebep yok gider elbet
aynen canim senin azmis yine ben +1.2 deyim

Günaydın kızlar:)

Yollarım tabiki hemserim
Gönlü zengin hemşerim benim, gel bi öpem. Bi daha yerken 1 avuçta benim için ye....

Çok karışıkmış ya Allah sana kolaylık versin.Ben Almanya’da bunların hepsini nerde bulacam kız? Ancak izne gelince temin edebilirim:)

Ne kadar guzel canim ,bir tane meyve hakki var ama sabah kahvaltisinda yiceksin dedi,sen hicmi yemiyodun meyve

Evet canim ama hic kacamak yapmamislar eside 2 aydir yapiyomus oda 8 kilo vermis,davet ettigimde soylediler yediklerini ona gore hazirlik yaptim
ne güzel canım valla tebrik ederim

Hoşbuldum tatlım bende özledim sizleri
günaydın canım benim kolay gelsin

Gunaydinnnn
Ilk bildirim benden gelsin ilk ve son + miz olsun. Ben + 700 deyim. Bgnu cok dikkatli atlatip yarina duzlemeyi planliyorum.
Günaydın aycam. Sen o artiyi halledersin muhtemelen odemdir
+500
Cumaya göre erken tartıldım yine de iyi olmadı bu.
mümkün oldukça aynı saatte tartılmaya çalış canım oda etki eder

Günaydın kızlar
günaydın canım

Kızlar gunaydin dün sistemde bir hata vardı sanırım ben bir türlü sayfaya giremedim. Sonra bir ara girdim cvp yazmak istedim yazımı onaylamadı. Ancak şimdi girebildim
Günaydin cabim
günaydınlarrrr

geçen cuma 58,1
bugün 58,1

sabit
günaydın canim valla helal olsun akşam ki kunefeyi ben yesem kesin artı idi

Günaydın kahvaltımı yapıp motor takacam evi toparlayıp spora yol alıyorum inşallah
Bildirim
Cuma 71.9
Pazar 71.8
-100
İlk defa hafta sonu - ile geldim :)))
Günaydin kuzum ilk ama son olmasın bu eksi yasim
Cuma 86.300
Güncel 87.900
Fark+1600
Regli olacağım dönemdeyim bu sebepten bu fazlalık normal her ay fazla çıkarım
canım ödem suları Yeşilçayi aman ihmal etme belli regl şişliği

Ben ciktim kizlar ogleden sonra gorusuruzzz
Bu arada bgn oglene mas fasulyesi yaptim cokta guzel oldu
nasıl yapıyorsun Ayça maş fasulyesini bir heves aldım evde duruyor

Gunaydin herkese mutlu guzel bir hafta olsun hepimiz icin bol boo eksiler getirsin insallah
Günaydın canım

Cuma 81.3 kg
Bugun 82.5 kg
Fark +1200
Günaydin canim kaçamak yoksa odemdir canım önlemini al
Teşekkürler Ayşe abla
Kilo bildirimi :72.1
Güncel:73
Fark:+900 hiç sebep yok gider elbet
dün çok ayakta kaldın ondandır baharcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…