- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.101
canım zaten 3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye oluyo..ben kurallarda okumuştum..ben topiğe gidip 4 kişi çağırdım...ne demişler "elin varsa başını kaşırsın"evet kuşum alalım ama aktif birileri olsun sürekli paylaşım yapsın ve 2 yada 3 hafta kilo bildirimi yapmayanı çıkaralım benceee
murchh ordamısın ne diyonnnnn?????????
kilo bildrimi peş peşe kaç kere yapmazsa diskalifiye olunsunn
bencede çıkaralım giden gelmiyor birileri bizi gaza getirsin kiloları verelimevet kuşum alalım ama aktif birileri olsun sürekli paylaşım yapsın ve 2 yada 3 hafta kilo bildirimi yapmayanı çıkaralım benceee
murchh ordamısın ne diyonnnnn?????????
kilo bildrimi peş peşe kaç kere yapmazsa diskalifiye olunsunn
..hoşgeldin canım..evet, buraya yazıyosun ama motive olman için devamlı topiğede uğramanı öneririm...ilk hafta deneme süren , ikinci hafta kilo bildiriminde bulunursun ve listeye girersin...yani bu hafta kilo bildirimi yapmayacaksın..herkese merababende yeni katıldım aranıza bayanlar ben bu konuyu tam bilmiyorum cuma gunu yine buraya yazıyoruz degil mi kilomuzu ?
..hoşgeldin canım..evet, buraya yazıyosun ama motive olman için devamlı topiğede uğramanı öneririm...ilk hafta deneme süren , ikinci hafta kilo bildiriminde bulunursun ve listeye girersin...yani bu hafta kilo bildirimi yapmayacaksın..
bak nasıl geldiseviyorum kendimi...:82:
bencede çıkaralım giden gelmiyor birileri bizi gaza getirsin kiloları verelim
teşekkurler canım... sık sık gelirim zaten topige
biz hep burdayız canım...bekleriz...istersen bize kendini tanıt...kaç kilosun, kaç yaşındasın, evlimisin bekarmısın vs. vs....teşekkurler canım... sık sık gelirim zaten topige
fadimeee gördüm seniiiiii
gerekli kuralları Kaptanmız açıklar sana Kaptanımız MURCHH ..
hoşgeldin
hoppidick arkadaşımızında dediği gibi paylaşım kuralımız var..
elinden geldiğince her gün uğra gel buraya menünü yaz neler yedin neler yemedin neler yapıyonn :))))
herkese merababende yeni katıldım aranıza bayanlar ben bu konuyu tam bilmiyorum cuma gunu yine buraya yazıyoruz degil mi kilomuzu ?
biz hep burdayız canım...bekleriz...istersen bize kendini tanıt...kaç kilosun, kaç yaşındasın, evlimisin bekarmısın vs. vs....
..inşallah istediğin kiloya ulaşırsın o zaman..167 boyundayım su an 58 civarıyım sanırım, ilk başladıgımda 63 tum ama baya oldu al ver al ver 58lerdeyim.52 olsam çok iyi olucak :97: Bekarım liseye gidiyorum aslında tam kadında sayılmam yani ........ uzun suredir diyet yapıyorum veriyorum aslında bi ara baya vermiştim ama sonra bişeylere moralim bozuluyor bırakıyorum diyeti.. dedimki olmayacak boyle katılıyım dedim yarışmaya :97:
slm canım hoşgeldin aramıza inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
167 boyundayım su an 58 civarıyım sanırım, ilk başladıgımda 63 tum ama baya oldu al ver al ver 58lerdeyim.52 olsam çok iyi olucak :97: Bekarım liseye gidiyorum aslında tam kadında sayılmam yani ........ uzun suredir diyet yapıyorum veriyorum aslında bi ara baya vermiştim ama sonra bişeylere moralim bozuluyor bırakıyorum diyeti.. dedimki olmayacak boyle katılıyım dedim yarışmaya :97:
aslında boyuna göre kilon harikaa :))
ah bizde 58 olsak ahh ahhh
benim mesai bitti kızlar ben kaçar kocam bekler kapıdaa öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?