Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım zaten 3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye oluyo..ben kurallarda okumuştum..ben topiğe gidip 4 kişi çağırdım...ne demişler "elin varsa başını kaşırsın"....ölüyorum ben bu topiğin atasözlerine..

bencede çıkaralım giden gelmiyor birileri bizi gaza getirsin kiloları verelim

herkese meraba bende yeni katıldım aranıza bayanlar ben bu konuyu tam bilmiyorum cuma gunu yine buraya yazıyoruz degil mi kilomuzu ?
..hoşgeldin canım..evet, buraya yazıyosun ama motive olman için devamlı topiğede uğramanı öneririm...ilk hafta deneme süren , ikinci hafta kilo bildiriminde bulunursun ve listeye girersin...yani bu hafta kilo bildirimi yapmayacaksın..

bak nasıl geldiseviyorum kendimi...:82:

bencede çıkaralım giden gelmiyor birileri bizi gaza getirsin kiloları verelim

teşekkurler canım... sık sık gelirim zaten topige

gerekli kuralları Kaptanmız açıklar sana Kaptanımız MURCHH, bazı kurallarımız var her cuma bildirim yapma zorunlulugu gibi ..
hoşgeldin
hoppidick arkadaşımızında dediği gibi paylaşım kuralımız var..
elinden geldiğince her gün uğra gel buraya menünü yaz neler yedin neler yemedin neler yapıyonn :))))

Son düzenleme:
kızlar bugün kimse menüsünü yazmadı sankiiii

ben yazım hemenn

Sabah :
beyaz peynir
domates+salatalık
ekmek
çay

ara
1 portaka suyu

öğle
1 paket tuzlu çubuk
1 çay

ara
yok

akşam
evde mercimek çorbası yaptım dün gece bugün için mercimek çoba içecem sadece

Hoşbuldum .. ben her gün gelirim tek başıma veremicem kiloları bunu anladım...:)
O zaman başlıyım bugün sabah bi dilim ekmek biraz peynir yedim aceleyle
Oglen yemekleri mecburen dışarda yedigimden durum yedim Allahtan gunum hareketli geciyo
aksamda biraz once yedim erken yemeye calısıyorum yogurt ve sebze yemegi bi kaç saat sonrada bi mandalina yerim
Bugün yogundu pek dikkat edemedim yarın ara ogunlerimde olcak haftada bi kaç gunde yuzmeye gidiyorum inşallah veririm

fadime mesajını görmedim altta adını gördümde...topiğe selam vermeden gittin sandım bacım...

Son düzenleyen: Moderatör:
biz hep burdayız canım...bekleriz...istersen bize kendini tanıt...kaç kilosun, kaç yaşındasın, evlimisin bekarmısın vs. vs....

167 boyundayım su an 58 civarıyım sanırım, ilk başladıgımda 63 tum ama baya oldu al ver al ver 58lerdeyim.52 olsam çok iyi olucak :97: Bekarım liseye gidiyorum aslında tam kadında sayılmam yani ........ uzun suredir diyet yapıyorum veriyorum aslında bi ara baya vermiştim ama sonra bişeylere moralim bozuluyor bırakıyorum diyeti.. dedimki olmayacak boyle katılıyım dedim yarışmaya :97:

[]

..inşallah istediğin kiloya ulaşırsın o zaman..

aslında boyuna göre kilon harikaa :))
ah bizde 58 olsak ahh ahhh

benim mesai bitti kızlar ben kaçar kocam bekler kapıdaa öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…