- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.141
Goturmek en guzeli poni icin eahat olurBugün keyifsizm kızlarr bakıcı durumlarındn dolayı yollarımızı ayırmaya karar verdm kızımı yanımda götürücem artık
Menüm
08.00
1 haşl yumurta
1 d çavdar
Domates biber
1 parmak light peynir
11.00
Elma
13.00
Elma
13.00
6 kaşık makarna (listemde var)
Ayran
Yrşillik
18.00
5 yk krmızı et
Ayran
Salata
Su 2 spor yok
Süt içmeyi unuttm
hayirdir canımKizlar birkac gun giremeyecem bir iki problemi halletmem gerek cuma gunune yetismeye calisacam.gorusuruz bol bol eksiler hepinize.
İyi geceler baharbağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"o olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
demeyeceksin işte.
yaşarsın çünkü.
öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
çok sevmeyeceksin mesela. o daha az severse kırılırsın.
ve zaten genellikle o daha az sever seni,
senin onu sevdiğinden.
çok sevmezsen, çok acımazsın.
çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
çalıştığın binayı, masanı, telefonunu,
kartvizitini...
hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
senin değillermiş gibi davranacaksın.
hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
çok eşyan olmayacak mesela evinde.
paldır küldür yürüyebileceksin.
ille de bir şeyleri sahipleneceksen,
çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
gökyüzünü sahipleneceksin,
güneşi, ayı, yıldızları...
mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"o benim." diyeceksin.
mutlaka sana ait olmasını istiyorsan birşeylerin...
mesela gökkuşağı senin olacak.
ille de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
mesela turuncuya, ya da pembeye.
ya da cennete ait olacaksın.
çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
ilişik yaşayacaksın.
ucundan tutarak...
Herkese iyi geceler...
Seninde fazla yokmus cnmAz kalmış 7 li rakamlara darısı bize inşallah
Bunları duyunca nasıl mutlu oluyorum yaaSeninde fazla yokmus cnm
Bide yeni baslamisin kisa surede 6 lara bile düşersin
Ben ben varim canim sen getir herseyi ben takimim adina yerimHellllööö 3. Takımdan kedi ben, gece gece acıkanınız var mı şöyle midesi kıyılan mis gibim sucuk ekmek ısmarliim size arada kendinizi şımartın
Ben ben varim canim sen getir herseyi ben takimim adina yerim
6 günde 1 kilo süpermis hadi poni bu sefer olucak insallah su azminide kaybezme patir patir gidecekk :)
Merhaba canim, sabah yapmism alintiyi yogunluktan anca cvp veriyorm :)
Sizede bol sans zira lazim olucak
Süpermis cnm inceldigni en iyi kiyafetlerden anlasiliyor zaten cok güzel bir duygu
Günaydn desem olmicak iyi aksamlar diyim artk cnm kolay gelsn temizlik isi bitmisdir artk :)
Süpermis yasemincim güzel bi eksi gelicek cumaya desene
Canim gecen hafta bende öleydm hic anlamadm ödem olmusdu ama cnkü cumaya eksi -600gelmisdi o yüzden sende sıkma canini ödemdir cnm belki daha cok bile gider cumaya.
Gider cnm kacamak yoksa ödemdir
Valla nasil yapicaz bilmiyoruz bakalm artk yarn tamirci gelck ama mecbur
Sagol cnm valla iste pinti bi ev sahibimiz varvalla esimde pes etti az önce geldi smdi internetten ev ilanlarina bakiyor delirtcek beni kombiyi ödemicem diye tasincaz cikarma smdi basimiza is diyorm ama dinliyen kim
Su tanki degismesi gerekiyormus bi kac da senzor bozukmus hepsinin fiyati okadar buluyorms bende anlamadm iyice ölmüs sanirm gene idare ediyrdu isitiyordu arada bozluyodu smdi petekler tamamen gitti esim kurcalarken. Yarn tamirci gelcek bakalim bide baska tamirci cagirdk belki fiyar düser diye bizede cok geldi cnkü 800
Benim kızın ordek sevdası çıktı canım oyuncağını giydiriyoruz yediyoruz bezliyoruz konuşturuyoruz kendi ne yaparsa ordekte yapiyor
Daha çok basinda keşke kendine bu kötülüğü yapmasa
ay hadi inşallah daha az fiyat verir
Selamunaleykum 9.takimin güzellikleri
Nasılsınız nasıl gidiyor diyet spor..
Beni sorarsaniz sabah 2 saat spor yapmışım bütün günde eşimle çarşı pazar gezmişim diyete de yolunda sayılır pek sıkı şekilde olmasada çok dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta annemler bende oyuzden bol gezmeli bı hafta olucak inşallah buda yakılan kalori eşittir eksi kilo olarak geri döner
Hazir mutfak kapanmisken menu gelsin bakalim
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Oglen (13.00)
1 tabak mas fasyesi salatasi ( havuc,kirmizi lahana,kirmizi biber,nar tanesi,dere otu, beyaz laha)
3 zeytin
Aksam(19.30)
Et kavurma ( 100-150 gr civaridir)
1 kase yogurt icine 3 yk mas fasilyesi salatasindan
Spor: 30 dk tempolu yuruyus 30*2 = 60
Sivi :2.5 lt su
Kizlar telas yapmayin. Bizim takimi siz havada karada yenersiniz . rahat rahat beslenin cumaya kadar
İyi geceler kızlar
Sizi yendikten sonra haftaya birebir eşleşelim mi kaptanlar da kabul ederse?
Benim ayaklardan anlaşıldığı üzere iri kıyımım, 80-90 aralığında baaağğyaaan arkadaşlarla tanışmak, seviyeli bir arkadaşlık kurmak isterim. Ssk , ev, araba yok, bim yoğurdu yiyorum fakfakirim.
Evet başkanım, 3-4 güne 4 ayım bitecek diyet maratonunda, 25 kilo gitti aşağı yukarı.
Bi 10-15 daha gitse anca insana benzeyeceğim.
Yarışma, kapışma olunca insan daha bir gaza geliyor. Sağolsun bizim takım ve bu takım iyi gazlıyor beni.
Herkesinkinide ben yerim canim malum iki canliyimHerkese yarım ekmek sana tam olsun daha perşembe geceki süprüzümü duymadınız ımmmh kardeş takıma neler var neler
insallah bozulmaz canim pirince koyuyorlar su dokulince cekiyormusAyyy bir yoğun günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Az sonra bayılacam, sabah 06:30 gibi ayılırım kısmetse.
KaptanımMefkurem 3. Takımla kapışmamızı çekirdek yiyerek izleyesim var, herkes bağyan arkadaş arıyor
Bugün telefonuma 1 bardak dolusu su döküldü hem se tam hoparlörün üzerine geldi. Şimdilik sorun yok ama başına bir hal gelecek diye öldüm öldüm dirildim ve inşallah bozulmaz.
Ben çukura gidemedim anamlar var ya :)Çukurdayım gelemedim yaaaa
Tüü Allah seni emiÇukurdayım gelemedim yaaaa
insallah bozulmaz canim pirince koyuyorlar su dokulince cekiyormus
Kepini yerim senin mezun kraliçemMenüm
07:17 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, dereotu, 1 dilim ananas
10:05 sade türk kahvesi 10 tane çiğ badem ve çiğ fındık
12:40 6 yk kuru fasulye, 4 yk bulgur pilavı, 1 küçük kase yoğurt
16:00 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 mandalina, 5-6 çiğ fındık
17:35 5 adet köfte ( yaklaşık 120-130gr)
3-3,5 litre su içildi
60 dk pilates*3=180
40 dk nt yürüyüş*1=40
220 puan @Pnrrr-20
Çukurdayım gelemedim yaaaa
Ablam iyi sanki gibi :)Hosveldin nigarcim
Umarim guzel eksllerle gelmisindir :))
Ben ramazan bayramindan sonra baslamiytim cnm ama son 3 aydir istikrarliyim oncesi al verler olduBunları duyunca nasıl mutlu oluyorum yaaçok istiyorum piskolojim içinde çünkü daha 26 yaşındayım siz ne kadar sürede verdiniz
Bizde hem tok hemde bu saatte yiyen bulamazsin cicim :) )Hellllööö 3. Takımdan kedi ben, gece gece acıkanınız var mı şöyle midesi kıyılan mis gibim sucuk ekmek ısmarliim size arada kendinizi şımartın
vayyyyy mervem kendini feda ediyomusBen ben varim canim sen getir herseyi ben takimim adina yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?