Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Goturmek en guzeli poni icin eahat olur
Kizlar birkac gun giremeyecem bir iki problemi halletmem gerek cuma gunune yetismeye calisacam.gorusuruz bol bol eksiler hepinize.
hayirdir canım

İyi geceler bahar

Ev taşımak da kolay değil, Allah kolaylık versin canım

Bence yenisini almak daha mantıklı ve daha ucuz

haha ilk deda ördek sevdalı bir beybi gördüm ve duydum:))) O minik burnunu öperim ben kızının )

Nalları diktim, diş fırçalamak için güç toplamaya çalışıyorum
Kaçamaksız bu tempoyla devam et, cuma günü bol eksi ))

Maş fasulyesini denemiştim yazın, dereotu közlenmiş biberle muhteşem oluyor. Afiyet olsun

Kizlar telas yapmayin. Bizim takimi siz havada karada yenersiniz . rahat rahat beslenin cumaya kadar

Sizdiz boğazımızdan geçmiyor, o yüzden siz börekleri yemeye başlayın biz de artık bir ara yeriz

SSK yoksa olmaz o iş, yol da yok anladığım kadarıyla, öğle yemeğini tuttum severiz biö yoğurdunu

Maşallah süper kilo vermişsin tatlım, darısı kalan kiloma inşallah. Patır patır gitsinler

Ayyy bir yoğun günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Az sonra bayılacam, sabah 06:30 gibi ayılırım kısmetse.

Kaptanım Mefkurem 3. Takımla kapışmamızı çekirdek yiyerek izleyesim var, herkes bağyan arkadaş arıyor

Bugün telefonuma 1 bardak dolusu su döküldü hem se tam hoparlörün üzerine geldi. Şimdilik sorun yok ama başına bir hal gelecek diye öldüm öldüm dirildim ve inşallah bozulmaz.

insallah bozulmaz canim pirince koyuyorlar su dokulince cekiyormus

Menüm

07:17 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, dereotu, 1 dilim ananas
10:05 sade türk kahvesi 10 tane çiğ badem ve çiğ fındık
12:40 6 yk kuru fasulye, 4 yk bulgur pilavı, 1 küçük kase yoğurt
16:00 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 mandalina, 5-6 çiğ fındık
17:35 5 adet köfte ( yaklaşık 120-130gr)

3-3,5 litre su içildi
60 dk pilates*3=180
40 dk nt yürüyüş*1=40

220 puan @Pnrrr-20

Kepini yerim senin mezun kraliçem

Bunları duyunca nasıl mutlu oluyorum yaa çok istiyorum piskolojim içinde çünkü daha 26 yaşındayım siz ne kadar sürede verdiniz
Ben ramazan bayramindan sonra baslamiytim cnm ama son 3 aydir istikrarliyim oncesi al verler oldu

Insan azimle devam ettikten sonra verilmeyecek kilo yoktur

Hellllööö 3. Takımdan kedi ben, gece gece acıkanınız var mı şöyle midesi kıyılan mis gibim sucuk ekmek ısmarliim size arada kendinizi şımartın
Bizde hem tok hemde bu saatte yiyen bulamazsin cicim :) )

Ben ben varim canim sen getir herseyi ben takimim adina yerim
vayyyyy mervem kendini feda ediyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…