Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooooooo showlara bayilirim

Ama bu hafta degil kaptan haftaya yillardir burdayim eee artik bi cosayayim dimi yahu.

Ben ben varim canim sen getir herseyi ben takimim adina yerim

Ohhh ye canim hepimiz yerinaaa. Yaaa bizim asklan gb takim arakadasimiz var bizi cislardan uzak tutmak icin kendisini feda edicekkk

Bozulmaz canim merak etme 1 poset pirince sok kafasini

Gezmeyemi geldi kardesin cnm
Ohh ne guzel berabersiniz ne kadar kalicak
kardesim aslinda ankarada okuyor yariyil tatiline gitmisti dun geldi dersler baslamadan yegenini goreyim demis bize geldi.yarin aksam kendi evine gecicek. Bu arada bu sene son sene Allah nasip ederse askere gitmeyi dusunuyor onuda diyete ve spora baslatiyorum ogunlerini duzenledim yarinda kurleri detokslari anlaticam

Yarim kalmis sut icmistim canim
iyi aksamlar bizde bu saatte yemek yiyeni bulamazsin ohhoo mutfak coktan kapandi bende bireysele varim kilolarimiz yakin gerci sen yeni baslamissin ama

neden ne olduki canim kizin en son pis diye agliyordu bi sorun mu cikti

Evet onu duydum da 48 saat ve 24 saat diyenler var, zaten saat 3 gibi döküldü. İşe yarar mı bilmiyorum
Denemrkten zarar gelmez bence
canim feda olsun abla size icimdeki buyuyor zaten kilo almam kacinolmaz

can feda sizlere

Gel yamacıma şöyle bakayım ne güzel kilo vermişsin öyle ne zamandır buralardasın... Bu hafta yarış bitsin hemen yarışalımm birlikte 7 lere inelim

Gel yamacıma şöyle bakayım ne güzel kilo vermişsin öyle ne zamandır buralardasın... Bu hafta yarış bitsin hemen yarışalımm birlikte 7 lere inelim
kasim sonu baslamistim yaklasik 2.5 ay olacak. Bende temmuz annesiyim bir kizim var. Oglunuzu da Allah bagislasin. Emzirme avantajim var diyecektim ama sartlar esit sanirim. Senin kilo tam olarak kac?

Dunyadan habersiz canan
Hee oyleydim insan bi ziyarete geljr
Ama sordum ankaymadılar.noldu abla.hakkaren merak ettim .

Kizzz canan menu cok guzel olmusya
Keske hep boyle olsa :))
Cumaya kadar tedbirimi aldım.okuldan gelince saçmalıyorum diye bugün öğlen yemek lerimi pişirdim. :)
Güzelmiş ama hani makarna yemiyorduk diyetisyen mi versi bunu.ben de istiyom makarbalı liste
Bakıcı için de hayırlısı olsun poni.çok zor oluyor. Eski velilerinden de düşünebilirsin .

kasim sonu baslamistim yaklasik 2.5 ay olacak. Bende temmuz annesiyim bir kizim var. Oglunuzu da Allah bagislasin. Emzirme avantajim var diyecektim ama sartlar esit sanirim. Senin kilo tam olarak kac?
Tam bugün 82.8 çıktım... Allah bağoşlasın evladınızı bende emziriyorum ek gıdaya da geçmedim daha

Menucugumm
1 fincan aci turk kahvesi
Haplar ve bol su

Kahvalti 13.00
Kucuk kasede 1.5 cay br sutle kellogs
4 kasik ispanak kavurmasi
1 buyuk fincan cay

Ara 15.00
5 fistik

Ara 17.00
1 portakal
5 cizi (halama gitmistik zor kurtardim)

Aksam 18.30
Kucuk kase mercimek corbasi
20 25 tane kucuk hamsi firinda yagsiz az bi misir unu pul biberli ve limonlu
2 kucuk soganla limonlu biberli sogus salata
5 catal kuru patlican kavurmasi

Ara 21.15
Az sekerli turk kahvesi

Su 2 2,5 lt

50 dk tempolu yuruyus 100
25 dk normal yuruyus 25
15 dk bolgesel aletli 45
35 dk egzersiz bisikleti 70
3 mil leslie 135
Toplam 375p Pnrrr-12

afiyet oldun canim hayirdir neyinden rahatsizsiz bakicinin

Cok severim bu siiri off off aldi goturdu beni dagiliyorum her okuyusumda
afiyet olsin canim

Tam bugün 82.8 çıktım... Allah bağoşlasın evladınızı bende emziriyorum ek gıdaya da geçmedim daha
amin cok sagolasin.bende 82.5 ciktim :)) bu hafta once takimcak sizi bir yenelimde haftaya da bireyselde cok cekismeli gececege benziyor ama bastan soyleyim takim ici rekabette henuz 1 maglubiyetim var

Kuzular iyi aksamlar bugün dişçiye gittim. 20 lik dişlerim iltihaplanmış o yüzden çene ağrım çokmus. Anestesi yapmaya çalıştı ancak bir türlü olmadı. Çok kötü oldu. 5 kez iğne yaptı. Bütün gün ağrım vardı. Daha yeni kendime geldim sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…