Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hi tamam canim benim bu hafta bir tane vardi birde sen 3 umuz kapisalim.o da henuz donmedi adini tam hatirlamiyoru. Warrionside galiba dogru , bilmiyorum
Öyle mi , bilmiyordum beni başkasıyla aldattığını. Küstüm konuşma benle .
Şaka şaka kardeş kardeş zayıflarız burda
Gidicem gidicek bu sefer kafama koydum hep birlikte gidicek inşallah kasnak deilde çevreden bir kaç kişi canımı sıkıyor o yüzden böyle evhamliyim
Kulakları tıka sadece kendine bak. Başkalarının dedikleri senin düşündüklerinin önüne geçmesin canım. Başar ve Canını sıkanlara cevabını böyle ver...
Helloooooooooo

Nerde kalmistik

Hoş geldin ablacım, çok özledik seni

Kizlar birkac gun giremeyecem bir iki problemi halletmem gerek cuma gunune yetismeye calisacam.gorusuruz bol bol eksiler hepinize.
Hayırdır canım önemli bişey yoktur inşallah???

Ay çok geçmiş olsun, diş ağrısı da çok zordur ya...

Menüm
Sabah 09.00
Iğrenç içecek
2 dilim peynir
1 wasa
Öğle 12.00
Kahvaltılık gevrek ve süt
Akşam
19.30
6 kofte
Salata
İğrenç içecek ,böyle kalacak bunu adı :) Aradın mı doktoru, bunu içemiycem diye?

Merhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(

Unutmadan menümü yazayım:)
Bu arada yarın kesin eksiyim, demin tartıldım da:)
Sabah 10:00 tiroid ilacı,750 ml limonlu su
10:30 2 yumurta ve iki dilim mozarella ile yapılmış omlet, beyaz peynir, domates, biber
13:00. Sade kahve
14:00. 8 leblebi, 2 ceviz
18:00. Yarım kızarmış tavuk ( kızımla birlikte yedik, derisiz)
19:00 sade kahve
3,5 lt su, 1 saat normal tempo yürüyüş-> 60 puan @Pnrrr-20

Menü gelsin
Sabah 930
2 yumurta
Biraz roka
1 dl ekmek
Filtre kahve
Öğlen 14
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak türlü
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba @Pnrrr-20
aksamki ekmdk oglene trasfer olsaymis daha guzel olurmus :))

senin kac gundur ne isin var tatlim pek gorunmuyosun

Kizlarin dedigi gibi meyve erken saatte olursa daha iyi gerisi gayet guzel

ne oldu kizz gece gece ilhammi geldi :))
Sen hareketleri dusundugun puanlari bi yaz ortak karar verilir

Hoş geldin ablacım, çok özledik seni
sagolasin cnm

Ne oldu sen gltmicenmi tr ye

Internetten ayri ayri ala ilirsin cnm

tavugun yanindaysalata guzel olurdu dicem ama heraldd disardaydiniz

Internetten ayri ayri ala ilirsin cnm

Ayy evet abla bi gaz bi ilham geldi. Salına salına olmucak bu iş. 1 kaşık kacamak hoppp 3 günü çöpe atıyor ne bu böyle 1 ileri 2 geri.

Yok ablacım şimdilik iptal oldu, ablam daha iyi, ona moral olsun diye gitmek istiyordum. Ama gelme iyiyim, çocuklar annem babam yanımda çocuklarını perişan etme diye ısrar edince kaldı.
Hergün görüntülü konuşuyoruz, inşallah herşey yolunda gidiyor.

Internetten ayri ayri ala ilirsin

İnternetten de bakıyorum, ama sandalyelere oturup deneyip almak istedim. Ama sonuçta yine internetten alacak gibiyim.
Evet dışardaydık, tavuğun yanına patates kızartması vardı onu ellemedim ama tavuk çok güzeldi ona dayanamadım

Kimse olmasa da ne demek tabiki sana katiliriz imkani olanlarla birlikteben zaten aylardir yat zibar dansimi/sporumu hep yaparim canimm leslilerimi genelde geceye saklarim aksam yemegini azda olsa eritebilmek icin. ben sonuna kadar varim tatlimmm hadi belirleyelim kampanyamizin puanlariniiii

amin cok sagolasin.bende 82.5 ciktim :)) bu hafta once takimcak sizi bir yenelimde haftaya da bireyselde cok cekismeli gececege benziyor ama bastan soyleyim takim ici rekabette henuz 1 maglubiyetim var
Oyyy kuzum ben daha yeniyim yinmeee beni

Oleyyyy hadi yapalım o zaman. Gerçi bizim hanımların hepsi yapalım dediydi ben gece gece me kadar karar olduğumu göstermek için öyle yazdıydım. Sabah sabah ayıla ayılamadım bile. Erkenden işim var öğleden sonra gelicem inş.çok öpüyorum herkesi

İnşallah gönlüne göre bulursun canım
Oy kuzuma oranjida bilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…