- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.201
Hadi hayirisiKizlar menum karataya basladim
11.00 2 yumurta,15 zeytin,bir parca peynir,yesillik,domates,biber,fistik
17.00 1 tabak brokoli,karnabahar,yogurt,salata
3 litre su ,spor yok
Öyle mi , bilmiyordum beni başkasıyla aldattığını. Küstüm konuşma benleHi tamam canim benim bu hafta bir tane vardi birde sen 3 umuz kapisalim.o da henuz donmedi adini tam hatirlamiyoru. Warrionside galiba dogru , bilmiyorum
Kulakları tıka sadece kendine bak. Başkalarının dedikleri senin düşündüklerinin önüne geçmesin canım. Başar ve Canını sıkanlara cevabını böyle ver...Gidicem gidicek bu sefer kafama koydum hep birlikte gidicek inşallah kasnak deilde çevreden bir kaç kişi canımı sıkıyor o yüzden böyle evhamliyim
Hoş geldin ablacım, çok özledik seniHelloooooooooo
Nerde kalmistik
Hayırdır canım önemli bişey yoktur inşallah???Kizlar birkac gun giremeyecem bir iki problemi halletmem gerek cuma gunune yetismeye calisacam.gorusuruz bol bol eksiler hepinize.
Ay çok geçmiş olsun, diş ağrısı da çok zordur ya...Kuzular iyi aksamlar bugün dişçiye gittim. 20 lik dişlerim iltihaplanmış o yüzden çene ağrım çokmus. Anestesi yapmaya çalıştı ancak bir türlü olmadı. Çok kötü oldu. 5 kez iğne yaptı. Bütün gün ağrım vardı. Daha yeni kendime geldim sayılır
İğrenç içecekMenüm
Sabah 09.00
Iğrenç içecek
2 dilim peynir
1 wasa
Öğle 12.00
Kahvaltılık gevrek ve süt
Akşam
19.30
6 kofte
Salata
aksamki ekmdk oglene trasfer olsaymis daha guzel olurmus :))Menü gelsin
Sabah 930
2 yumurta
Biraz roka
1 dl ekmek
Filtre kahve
Öğlen 14
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak türlü
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba @Pnrrr-20
senin kac gundur ne isin var tatlim pek gorunmuyosunMenumu yazayım hemen anca oturdum
Sabah 9 gibi
1dilim ekmek
Bir yumurta haşlanmış
3 zeytin
Bir dilim peynir
5 çeri domatesi
Öğlen 13.30 da
Bı kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Bir kase salata
Akşam 18 gibi
2 tane tavuk baget
Bir kase salata
Bir bardak ayran ve
Bir tane elma yedim
Şu 3 lt
Spor leslie 3*45=135 @Pnrrr-20
Ay ancak oturdum ya yarın geçmişi okuyamadım inşallah hepinize hayırlı geceler
ne oldu kizz gece gece ilhammi geldi :))Kizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
sagolasin cnmHoş geldin ablacım, çok özledik seni
Internetten ayri ayri ala ilirsin cnmMerhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(
tavugun yanindaysalata guzel olurdu dicem ama heraldd disardaydinizUnutmadan menümü yazayım:)
Bu arada yarın kesin eksiyim, demin tartıldım da:)
Sabah 10:00 tiroid ilacı,750 ml limonlu su
10:30 2 yumurta ve iki dilim mozarella ile yapılmış omlet, beyaz peynir, domates, biber
13:00. Sade kahve
14:00. 8 leblebi, 2 ceviz
18:00. Yarım kızarmış tavuk ( kızımla birlikte yedik, derisiz)
19:00 sade kahve
3,5 lt su, 1 saat normal tempo yürüyüş-> 60 puan @Pnrrr-20
Ayy evet abla bi gaz bi ilham geldi. Salına salına olmucak bu iş. 1 kaşık kacamak hoppp 3 günü çöpe atıyor ne bu böyle 1 ileri 2 geri.Internetten ayri ayri ala ilirsin cnm
tavugun yanindaysalata guzel olurdu dicem ama heraldd disardaydiniz
Yok ablacım şimdilik iptal oldu, ablam daha iyi, ona moral olsun diye gitmek istiyordum. Ama gelme iyiyim, çocuklar annem babam yanımda çocuklarını perişan etme diye ısrar edince kaldıaksamki ekmdk oglene trasfer olsaymis daha guzel olurmus :))
senin kac gundur ne isin var tatlim pek gorunmuyosun
Kizlarin dedigi gibi meyve erken saatte olursa daha iyi gerisi gayet guzel
ne oldu kizz gece gece ilhammi geldi :))
Sen hareketleri dusundugun puanlari bi yaz ortak karar verilir
sagolasin cnm
Ne oldu sen gltmicenmi tr ye
İnternetten de bakıyorum, ama sandalyelere oturup deneyip almak istedim. Ama sonuçta yine internetten alacak gibiyim.Internetten ayri ayri ala ilirsin
tavugun yanindaysalata guzel olurdu dicem ama heraldd disardaydiniz
Kimse olmasa da ne demek tabiki sana katiliriz imkani olanlarla birlikteKizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
Oyyy kuzum ben daha yeniyim yinmeee beniamin cok sagolasin.bende 82.5 ciktim :)) bu hafta once takimcak sizi bir yenelimde haftaya da bireyselde cok cekismeli gececege benziyor ama bastan soyleyim takim ici rekabette henuz 1 maglubiyetim var
Dur tahmin edeyim bebisemi uyandinOyyy kuzum ben daha yeniyim yinmeee beni
GünaydınDur tahmin edeyim bebisemi uyandin
Oleyyyy hadi yapalım o zaman. Gerçi bizim hanımların hepsi yapalım dediydi ben gece gece me kadar karar olduğumu göstermek için öyle yazdıydım. Sabah sabah ayıla ayılamadım bile. Erkenden işim var öğleden sonra gelicem inş.çok öpüyorum herkesiKimse olmasa da ne demek tabiki sana katiliriz imkani olanlarla birlikteben zaten aylardir yat zibar dansimi/sporumu hep yaparim canimm leslilerimi genelde geceye saklarim aksam yemegini azda olsa eritebilmek icin. ben sonuna kadar varim tatlimmm hadi belirleyelim kampanyamizin puanlariniiii
İnşallah gönlüne göre bulursun canımMerhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(
gunaydin canimGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?