Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok çok geçmiş olsun cnm sen bebgınle ılgılen arada gır bızede durumu bıldır...Bebekler hasta oldumu cok zor walla ....

deri ceket aldı okdar

aslında buruk bi dogum günü oldu çünkü tam konuşmuyom onla küsümmmm d.gunumuda arkadaşımla dışarda kutladım düşününnn

Ayyy edda kız nasıl tavır yaptın yazık adamcagız hedıye bıle almıs..Bende bu yıl ıstıyorum bı tane derı ceket ama orj derı deıl kokusunu sevmıyorum...LCW begendım bı tane alıcam kesınlıkle

Ayyy edda senden korkulur walla adamcagızı yalvatcakmıssın haaa...NEyse barısınca bıdaha kutlarsınız...

Ohhhh ıyı gectıgıne sevındım cnm...Nıce beraber mutlu yaslar olur ıns...

Cnmm yanyan sayfalar varya orda yazıyor hangı etapta kılo bıldırımı yapmıssa ondan sonrakını sayıyorsun

Tacsız prenses ıcın 4 e bolunecek lıonessa ıcın 2 ye

Ene zaten kendı soylemıstı ben cıkmak ıstıyorum dıe...Belkıde hbr verdı kız bıdahada gırmedı...

Cnmm lıste en fazla 12 kısı olmak zorunda zaten suanda 12 kısıyız takımda olanları forma gırmeye yoneltmek daha mantıklı olur sanırım...

Cnm 3 hafta ust uste mazeretsız yapmazsa dıskalıfıye edebılıyorsun ama takım ıcı durumu degerlendırmek gene bıze kalıyor...

Cnmm keske cagırmadan konussaydık...Şimdi zaten 12 kısıyız gelenlerı yarısmaya dahıl etmemız guc olacak...Eneyı cıkarın oyleyse en azından yerıne gelen arkadası koyarız...

Hosgeldın cnm menun gayet normal anladıgım kadarıyla okuyorsun zaten hareketlı ve kosturmalı bır hayatın var oohh ne guzel bende sımdı lısede olsam ne verdı yaa (( Neyse hergun topıge gırıp zaman gecırmen bızım ıcın en onemlısı...

Yarın gun ıcınde gene bılgılendırırm cnm senı...

Evt kızlar allah izin verirde bi aksilik çıkmazsa 14 ekim cuma istanbuldayım...20sinde geri dönücem ama döndüğümde buralar toz duman olacagı ıcın belkı 21indeki listeyide hazırlamanız gerekebilir...Onu geldıgımızde konusuruz...

Benım onerım evde olan hanımların lısteyı hazırlaması...Hoppıs olabılır fadıme abla olabılır yada mervecık olabılır...

Listeyi hazırladıktan sonra 8. ve 10. takım kardeş takımlarımız onların topiğine yapıştırıp mutlaka onay alın...

Geçen haftaki liste bu ;
*** 9. TaKıM 226. eTaP ***

Asya27: (54,1/53,5/0,6/%1,11)
Edda1985: (66,9/66,8/0,1/%0,15)
Ene2004: (64,8)kilo bildirimi yapmadı.
Fadime02: (97,2/96,7/0,5/%0,51)
Hoppidicik: (84/84/0,0/%0,00)
Gulseker: (57,5/57,5/0,0/%0,00)
Mursh: (79/79/0,0/%0,00)
Nurkelebek85/85 /0,0/%0,00)
taçsız prenses(81,9 /81,9/0,0 /0,00) izinli
merwecik_20104,6/104,6/0,0/%0,00)
lionesse (81,0/81,0/0,0/%0,00) izinli
fitsema (87,0/78,8/0,7/%0,79) 214. etapta izine ayrılan arkadaşımız geri döndü.Verdiği kilo 12 ye bölündü.

9 . TaKıM YüZDe oRTaLaMaSı: ( % 0.28 )

1. si Ene2004 isimli arkadaşımız 4 hafta oldu uğramıyor...Bunula ilgili gecen hafta sordum size napalım die? Edda çıkaralım dedı fitsema kalsın dedi benımde fıkrım listeden çıkarılmasından yana.Cuma gunu herkes fıkrını soylesın çoğunluğa göre çıkarın yada lıstede kalsın...

Kendisi iş ve ev younlugundan gıremedıgını ve cıkmak ıstedıgını soylemıstı zaten...

Hesaplama şöyle oluyor her üye için;

Örneğin Kilo vermiş ;

Mursh gecen hafta 79 kiloymuş , Bu hafta 77 kiloya düşmüş.79-77=2 kılo vermiş.
Verdiği 2 kilo/79(Geçen haftaki kilosu)=0.0253
Çıkan sonuç 0.0253*100 = 2.53

Mursh: ( 79,0 / 77,0 / 2,0 / %2,53 )

Örneğin Kilo Almış ;

Mursh gecen hafta 79 kiloymuş , Bu hafta 80.7 kilo olmuş.79-80,7 = -1,7 kilo almış.
Aldığı kilo 1,7/79 (Geçen haftaki kilosu)=0.0215
Çıkan sonuç 0.0215*100 = -2.15

Mursh : ( 79 / 80,7 / -1,7 / % -2,15 )

Hesaplamanın mantığı bu...Geçen haftaki kilodan bu haftakını çıkarıyorsun.Çıkan sonucu gecen hafta kılosuna boluyor gene çıkan sonucu 100 ıle carpıyorsun....

Bende bir excel tablosu var ben orda yapıyorum bu işlemleri eğer excel kullanabılen varsa onu gondereyım hem daha pratık hem sıfır hata olmuş olur.Tercih tabloyu hazırlıyacak olan arkadaşımızın....

İzinli yazılanların aldıgı veya verdıgı kılo ayrıldıgı etap sayısına bolunuyor....

Bizde sadece tacsız prenses ve lıonessa ızınlı ...

Tacsızprenses 223. Etaptan beri izinli eğer bu hafta kilo bildirimi yaparsa aldığı yada verdiği kilo 4'e bölünecek...
Lionessa 226. Etapta ayrıldı eğer oda bildirim yaparsa aldığı yada verdiği kilo 2'ye bölünecek...

Örneğin ;

Taçsızprenses izne ayrıldığıda 81.9 kiloymuş Bu hafta bildirimde 80 kılo olarak bıldırdı...

81.9-81 = 1,9

1,9 / 4 (izinli oldugu etap sayısı ) = 0.475

0.475 /81.9 = 0.005
0.005 * 100 = 0.579

Tacsızprenses ( 81,9 / 81.0 / 0.5 / %0.58 ) 223. etapta izne ayrılan üyenin verdiği kilo 4' bölündü... (Bu şekilde yanına not düşülür.)

Toplam 9. takım % sini hesaplarkende... En sondaki üyelerin % leri toplanıp kilo bildirimi yapan üye sayısına bölünür.Yani İzinli olan kilo bıldırımı yapmayan kişiler eklenmez...

Geçen hafta %lerin toplamı 2.56 yapıyordu.Biz takımda 12 kişiyiz ene bildirim yapmadı lıonessa ve tacsızprenses ızınlı oldugu ıcın 12 - 3 = 9 kişiye bölündü.

2.56 / 9 = 0,28

Liste bitip kardeş takımdan onay alındıktan sonra CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanına yapıştırılıyor. Link aşağıda.Yapıştırırken dikkat edilecek 2 husus var ;

1. En son bildirim yapan takımın mesajını alıntı yap diorsun ve en başındaki isimle en sonundakı QUTO yazısını siliyorsunuz.

Aşağıdaki örnekte kırmızıyla işaretlediğim yerleri

QUOTE=mursh;21209176]
/QUOTE]

Böylelikle her takımın listesi bir sonraki takımın lıstelerıyle birleşmiş oluyor...

2. Biz 9. takım olduğumuz için hazırlanmış listeyi 8. ve 10. takımın arasına yapıştırmalıyız ki liste sıralı olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-372.html

Şimdilik aklımdakiler bu kadar...Takıldığınız konu olursa gene konusuruz....

Fitsema'cım Püsküütün msj yukarıdaki gibi...219. etaptan beri listeleri ben hazırlıyorum...Benden oncekı kaptan senın ayrılıs kılonu bana 87 olarak bıldırdı...Dogrusu nedır ? Acil olarak cvp yazarsan sevinirim....

aaa...murç hakkaten haklısın yaa..ben topiğe kimse girmeyince az kaldık zannetmiştim...o zaman ene yi çıkaralım ki zaten kendiside çıkmak istemiş yeni gelen arkadaşı alalım...ben diğer topiğede yazayım yanlışlık yaptığımı.:26:.

kaç gundur gelemıyorum topıge anlatmıstım dede rahatsız dıye maalesef kaybettık cumartesı gunu pazar gunu defnedıldı evde duramıyorum pek genelde gebzedeyız nolur kusura bakmayın sızı unutmus deılım

gecmısı okudum yenı bı arkdsımız gelmıs lıselı:) hoşgelmıs

murshcum cok guzel anlatmıssın hesaplama ıslemlerını tıpkı bır ögretmen gıbı

edacım hesaplamalarda bende yardımcı olmaya calısırım bılmıyorum ama murshun yazdıklarından yola cıkarım yanı:) bu arada derı ceket yakısır sana:)

hopıdıkım napıyrsun bakalım görusemıyoruz sayemdeee

tacsız paşana cok uzuldum ya tatıldı yollardı hava degısımı derken hastalandı sanırım cok gecmıs olsunn

gecmısı okuyunca aklımda bunlar kaldı kızlar sızı sevıyorum ıyıaksamalr sımdılık

canım başın sagolsun MEKANI CENNET OLSUN GERİDE KALANLARA ALLAH SAGLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM BEN KÜÇÜKKEN 2 DEDEMİDE KAYBETMİŞTİM

Allah Rahmet Eylesin Canım benim Başın Sağolsun..Gebzenin neresindesin..?

Çok saol tatlım..Yok canım çok şükür gittim geldim sorunsuz sıkıntısız..Geçen hafta arkadaşımız geldi hasta imiş kızı 8 aylık o da hasta imiş..Ondan geçti..Oyuncaklarını vermiş paşamın yıkadım iyice çok düşüncesiz..Böyle insanlara kızıyorum ben ya hasta isem bebeğim hasta ise başkasıan gitmem..Gidersem de oyuncakları ağzına vermem pufff zorla uyudu şimdi inleye inleye

murchumm ben yan sayfaları görmemiştim sen yazınca gördüm tamamdır kuşum saol..
yaparım sorunsuz herhalde..

kızlar hemen dünkü menümü yazıyımm..

Sabah beyaz peynir
domates + salatalık
çay
1 dilim ekmek

ara portakal suyu

öğle 1 tuzlu çubukk
1 fincan çay

akşam
mercimek çorba
bol sadece marul salataaa
ve makarn yaptım soslu kekikli filan
ondan 2 kaşık yedim çok lezzetliydi

yatmadan önce 3 kuru kayısı
1 su bardagı su

Bugünkü şarkımızz geliyorrr

Bu sabah çok erken kalktım,
Sevdiğin tatlıdan yaptım.

Yerken onu tek başıma,
Sessiz sedasız ağladım.

Kalktım bir çay demledim,
Açtım bir film izledim.

Zaman bir türlü geçmedi,
Bütün evi temizledim.

Sıkıldım kendimden,
Aptal mıyım neyim ben?
Neyim var böyle,
Neden kurtulamıyorum senden?

Geçmiyor günler burada senden uzakta,
Yığıldı şişeler her gün mutfakta.
Tiksindim makyajdan, aynalarımı çöpe attım!
Durmadan yedim, e biraz kilo aldım!

Affet beni sevgilim,
Unutamadım seni.

Hiç halim yok uyanmaya,
Sevemem sensiz günleri.
:80::81:

Son düzenleme:
Fitsema'cım Püsküütün msj yukarıdaki gibi...219. etaptan beri listeleri ben hazırlıyorum...Benden oncekı kaptan senın ayrılıs kılonu bana 87 olarak bıldırdı...Dogrusu nedır ? Acil olarak cvp yazarsan sevinirim....[/B]

Cnmm basınız saolsun allah kalanlara uzun omur guc kuvvet versın...Ben elımden geldıgınce anlatmaya calıstım sorun olmaz sanırsam yaparsınız...

selam kızlar nasıl gidiyo diyetler
benim hiç iyi değil geçen hafta dukana baslamıştım çok etkili bi diyet ama cok mide bulandırıcı sürekli yumurta tavuk peynir yoğurt ıyyk
bırakınca hoop geri geldi kilolar zaten verdiğimde suydu ilk basta şimdi de ne bulursa yiyorum kendimi durdurmam lazım yavas yavas geliyo kilolr geri

Cnmm bol bol yesıl cay ıc lımonlu ıstahını kapatsın bu aralar benımde tatlı krızlerım tutuyor.Ara ara bole donemler oluyor malesef...

Edda şarkıyı sevdim güzelmniş ilk kez dinliyorum :)))

Buda benden sıze gelsın bu aralar takılmıs durumdayım ....

Hande Yener

Tanıdın zannettin beni üç yılda,
Bitmez hiç farz ettin
Yalan aslında iyi günde sen, kötü günde sen,
Nasıl desem teşekkürler, teşekkürler
Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir
Kim kimin bilmem kalpte son eşidir
Bunca yıl senle geçti ve son kez,
Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler
Teşekkürler sana son kez teşekkürler
Ne yaparsan yap, her zaman iyi ol
Ne olur durdur hüznünü
Bilirim korkma ilk gün hep zordur
Son lafım Sendeyim.com - Şarkı Sözleri | Rüya Tabirleri | Radyo Dinle budur,
Teşekkürler, teşekkürler

Sınal Akçıl:

Tanıdım zannettim seni üç yılda,
Kalbime bahsettim o da farkında
İyi günde ben kötü günde ben
Nasıl dedin teşekkürler, teşekkürler

Hande Yener :

Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir
Kim kimin bilmem kalpte son eşidir
Bunca yıl senle geçti ve son kez,
Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler
Teşekkürler sana son kez teşekkürler
Ne yaparsan yap, her zaman iyi ol
Ne olur durdur hüznünü
Bilirim korkma ilk gün hep zordur
Son lafım budur,
Teşekkürler, teşekkürler
Teşekkürler, teşekkürler

Günaydın kızlarr...

Bu arada hadise yüzünden benım K.K sayfam küçüçük kalmış....Erol köse bu kadına OBEZ dio bizi görse ne der acaba ?

Neyse dünkü menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle;

Karılık salata
pirinç lapası salcalı sebzelı

Ara;
2 bardak vişne suyu
3 adet eti form pırınc patlagı

Akşam;

1 kase hamur çorbası
1 dılım yaş pasta (Babıskonun dogum gunuydude ona suprız yaptık :) )

Spor ;

20 dk kosu bandı
15 dk yatay bısıklet
10 dk dıkey bısıklet
10 dk uzay yuruyusu
3 set ıc bacak çalışması
3 set dıs bacak çalışması

Bitki çayı

2 kupa yeşil çay

Su ;

2 litre

senin şarkıyıda çok severimmm
dün eve giderken kocişim açtı son ses bana ne anlatmak istediyse şarkıdaaa bilmiyorum artık eve gidene kadar başa aldı durduuu :)))

Bende akşam o ses türkiyeyi izledim çok güldümm çok komikti :)))

hadisemi obezmişşş
o zaman ben xlarge obez

Tartıldım bu sabah 81,600 dün bir çıktım 80,5 ayyy dedim süper ama 1 kilo nasıl veririm dedim bir daha çıktım üstelk tok karnına 82,2 hay dedimmm senin tartınaa tok karnına tartılınca moralim bozuluyor yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…