- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.121
herkese merababende yeni katıldım aranıza bayanlar ben bu konuyu tam bilmiyorum cuma gunu yine buraya yazıyoruz degil mi kilomuzu ?
Selam kızlar sürekli aklımasınız ama gelemiyorum paşazadem çok fena hasta dün yine acile gittik antibyotik başladık..Ciğerlerinde 2 tane mikrop varmış kuzumun öksürük nöbetleri arttı dün buhar verdik hastanede..Kıyamam canımdan can gidiyor paşam öksürdükçe..
deri ceket aldı okdar
aslında buruk bi dogum günü oldu çünkü tam konuşmuyom onla küsümmmm d.gunumuda arkadaşımla dışarda kutladım düşününnn
aslında ben çok üstüme düşcek yalvarcak sandımm dışarı gel dye ısrar etti amaa
yalvarmadı
anlaşılan bende onu çok kızdırmışımm
bende evde oturacagıma çıkıyım evde bulmasın beni dedim
Bugün alayım az az da vereyim o zaman..
Doğum gününde masa hazırladımm giyindim süslendimmm =)) yemeğimizi yedik sonra arkadaşlar ile dışarı çıktık..
Güzel Geçti..Kayınvalidem saolsun annesini çağırmış o da bana laf soktu doğum gününe geldim ama hani ama kimse yok bende gidem dedim ne yapayım dedi..Ben başbaşa yiyeceğiz dedim k.valide annesini çağırmış..Mantı yapmış söylmesi ayıp ona çağırmıştır o yoksa doğum günü kutlamıyorlarmış ki hiç..Bize bir tabak yollarım demişti kayınvalidem yollamadı sinir oldu sanırsam
murch aldım listeyi tatlım
şimdi bu hafta taçsız ve lionesse izinliydi
taçsız prenses geldi hehralde yani kilo bildirimi yapacak verdiği kiloyu kaç haftadır izinliyse ona bölcemm(buarada kaç haftadır izinli kaça bölcem yaniii??)
bide ene kilo bilsirimi yapmazsa takımdan çıkarıyoruz dimiii
4 haftada habersiz gelmiyo bence çoktan çıkarılmalıydı ama bu hafta çıkarırız gelmezse senceee
kızlar şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler toiğini takşp edelimde buraya yeni elemanlar alalım yahu...baksanıza in cin top oynuyo topikte..tamam haftasonunu anladıkta haftaiçide kimse olmazmı yaw..
evet kuşum alalım ama aktif birileri olsun sürekli paylaşım yapsın ve 2 yada 3 hafta kilo bildirimi yapmayanı çıkaralım benceee
murchh ordamısın ne diyonnnnn?????????
kilo bildrimi peş peşe kaç kere yapmazsa diskalifiye olunsunn
canım zaten 3 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye oluyo..ben kurallarda okumuştum..ben topiğe gidip 4 kişi çağırdım...ne demişler "elin varsa başını kaşırsın"....ölüyorum ben bu topiğin atasözlerine..
Hoşbuldum.. ben her gün gelirim tek başıma veremicem kiloları bunu anladım...:)
O zaman başlıyım bugün sabah bi dilim ekmek biraz peynir yedim aceleyle
Oglen yemekleri mecburen dışarda yedigimden durum yedimAllahtan gunum hareketli geciyo
aksamda biraz once yedim erken yemeye calısıyorumyogurt ve sebze yemegi bi kaç saat sonrada bi mandalina yerim
Bugün yogundu pek dikkat edemedim yarın ara ogunlerimde olcak haftada bi kaç gunde yuzmeye gidiyorum inşallah veririm
kaç gundur gelemıyorum topıge anlatmıstım dede rahatsız dıye maalesef kaybettık cumartesı gunu pazar gunu defnedıldı evde duramıyorum pek genelde gebzedeyız nolur kusura bakmayın sızı unutmus deılım
gecmısı okudum yenı bı arkdsımız gelmıs lıselı:) hoşgelmıs
murshcum cok guzel anlatmıssın hesaplama ıslemlerını tıpkı bır ögretmen gıbı
edacım hesaplamalarda bende yardımcı olmaya calısırım bılmıyorum ama murshun yazdıklarından yola cıkarım yanı:) bu arada derı ceket yakısır sana:)
hopıdıkım napıyrsun bakalım görusemıyoruz sayemdeee
tacsız paşana cok uzuldum ya tatıldı yollardı hava degısımı derken hastalandı sanırım cok gecmıs olsunn
gecmısı okuyunca aklımda bunlar kaldı kızlar sızı sevıyorum ıyıaksamalr sımdılık
kaç gundur gelemıyorum topıge anlatmıstım dede rahatsız dıye maalesef kaybettık cumartesı gunu pazar gunu defnedıldı evde duramıyorum pek genelde gebzedeyız nolur kusura bakmayın sızı unutmus deılım
edacım hesaplamalarda bende yardımcı olmaya calısırım bılmıyorum ama murshun yazdıklarından yola cıkarım yanı:) bu arada derı ceket yakısır sana:)
tacsız paşana cok uzuldum ya tatıldı yollardı hava degısımı derken hastalandı sanırım cok gecmıs olsunn
gecmısı okuyunca aklımda bunlar kaldı kızlar sızı sevıyorum ıyıaksamalr sımdılık
selam kızlar nasıl gidiyo diyetler
benim hiç iyi değil geçen hafta dukana baslamıştım çok etkili bi diyet ama cok mide bulandırıcı sürekli yumurta tavuk peynir yoğurt ıyyk
bırakınca hoop geri geldi kilolar zaten verdiğimde suydu ilk basta şimdi de ne bulursa yiyorum kendimi durdurmam lazım yavas yavas geliyo kilolr geri
günaydın kızlarr...
Bu arada hadise yüzünden benım k.k sayfam küçüçük kalmış....erol köse bu kadına obez dio bizi görse ne der acaba ?
Neyse dünkü menüm ;
sabah ;
yok
öğle;
karılık salata
pirinç lapası salcalı sebzelı
ara;
2 bardak vişne suyu
3 adet eti form pırınc patlagı
akşam;
1 kase hamur çorbası
1 dılım yaş pasta (babıskonun dogum gunuydude ona suprız yaptık :) )
spor ;
20 dk kosu bandı
15 dk yatay bısıklet
10 dk dıkey bısıklet
10 dk uzay yuruyusu
3 set ıc bacak çalışması
3 set dıs bacak çalışması
bitki çayı
2 kupa yeşil çay
su ;
2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?