Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii
Canım benim sen çok çok istiyorsun hedefe ulaşıp hayelindeki vücuda sahip olmayi rüyalarına girecek kadar, bı kaç ay sabret bu istekle olucaksın zaten

Maşallah maşallah bu azimle gider tabi bu kilolar gidicek inşallah

Bu yüzden burdayim laf söyleyen kisiler girecek başaracağım insallahh çok hirsliyim bu sefer

Abla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum evden hiç misafir eksik olmuyor bıktım diycem ayıp olacak ama düzenimi oturtAmiyorum bir türlü bide teli aldimmi elime gözümün içine bakıyorlar bıraksın diye sinir oluyorum

Meyve içinde gün içinde yiyecegim artık pür dikkat kaçarı yok gidicek kilolar

Orange yerim onu
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsin
sahada günaydın nickini sevdiğim bizim takımın da %60 i emzikli

Ahhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii
Oynatmaya az kaldı bdoktorum nerede
Bizim aslancık mi bu:)
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diye sahgull
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyor
Günaydın kızlar
Hadi hadi kalkın.
Gitsin kilo lar
anam günaydın canan spora mi kız

Tekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yok ama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor

Misafiler kv Ler için geliyor misafiri kabul etmem diyemiyorum inanın akşama kadar ayaktayım bir yandan çocuk bir yandan ihtiyarlar bir yandan misafirler bazen kacasim geliyor

Ay hastalık kol geziyor zaten geçmiş olsun kuzuya ben de artık paronayak oldum sürekli oğlanın ateşine bakıyorum ateşi var mi diye kış bitsin artık ya bu kış bana hiç iyi gelmedi sürekli hastayiz

cok gecmis olsun hemencecik iyilesir insallah

Herkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn

Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.

Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma

Misafiler kv Ler için geliyor misafiri kabul etmem diyemiyorum inanın akşama kadar ayaktayım bir yandan çocuk bir yandan ihtiyarlar bir yandan misafirler bazen kacasim geliyor
Anladım canım bu ayrıntıyı kacirmisim
Ay hastalık kol geziyor zaten geçmiş olsun kuzuya ben de artık paronayak oldum sürekli oğlanın ateşine bakıyorum ateşi var mi diye kış bitsin artık ya bu kış bana hiç iyi gelmedi sürekli hastayiz
Maalesef bizde de durum aynı

cok gecmis olsun hemencecik iyilesir insallah
Sağol kuzum
AA burayı da kacirmisim ne oldu teline
Benim telde bozulmadı gitti eşime bu ay önce benim önerdiğim teli almıştık meğer sevmemiş haaa dedim ver çabuk sen bunu eskit önce sonra kendine alırsın paşa paşa verdi bilmiyor ki ben o teli 4 senede eskitemedim

Gunaydin hanimlar
Valla o disler benimde yolcu gibi ana ne zaman beni yolda birakir bilmiyorum gecmis olsun
Menüm
Sabah 09.00
Iğrenç içecek
2 dilim peynir
1 wasa
Öğle 12.00
Kahvaltılık gevrek ve süt
Akşam
19.30
6 kofte
Salata
afiyet olsun canim

evet ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla

afiyet olsun canim

Menü gelsin
Sabah 930
2 yumurta
Biraz roka
1 dl ekmek
Filtre kahve
Öğlen 14
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak türlü
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba @Pnrrr-20
Afiyet olsun gayet guzel
guzel canim da aksam meyve yeme ben yaptim o hatayi cok yavaslatiyor kilo vrimini
bende varim canim

guldurdu beni pitircik bizde cok yasiyoruz onu bizden once yapisiyorlar herseye sonra bagir allah bagir

Ooo eksiyi garantileyince rahat uyumussundur
Ayy evet abla bi gaz bi ilham geldi. Salına salına olmucak bu iş. 1 kaşık kacamak hoppp 3 günü çöpe atıyor ne bu böyle 1 ileri 2 geri.
Her kacamakta bin pisman olup yeniden baslayp vakit kaybediyoruz dimi yine ayni mutsuzluklar yine ayni kisir dongu ve bi due demek lazim artik

Günaydın güzel kadınlar
Çocukları gönderdim spora gidicek mecalim yok uykum var öğleden sonra gidebilirim inşallah uyuyum ben öperim sizi
Gunaydinlar hepinize
misafirin cok sik geldigi ebde diyet ck zor ama sabret canim kendin icin

Günaydın kızlar
Hadi hadi kalkın.
Gitsin kilo lar

Gününüz aydın neseniz bol olsun bol eksili günlerimiz olsun insallahh
gunaydinlar

Gecmis olsun canim da birazda gelenin dusunmesi lazim ben gitmem kesinlikle cocugum hastayken baska cocuklu eve

gecmis olsun telefonuna bisey opmaz ins bende yaptin bir kere pirinc isini ise yariyorgercekten

Yok sporu akşam yapicam inşallah.
Okuldayım canım.

Aman artmadan atlatır inşallah.
Ben de elinde ter beziyle dolaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…