Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.221
Bizim aslancık mi bu:)
Canım benim sen çok çok istiyorsun hedefe ulaşıp hayelindeki vücuda sahip olmayi rüyalarına girecek kadar, bı kaç ay sabret bu istekle olucaksın zatenAhhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii
Tamamdir dikkat edicem inşallah öğlen yicem artık yeterki kilolar gitsinAfiyet olsun canım çok güzel menü.ama elmayı ikindin arada yeseudin daha güzel olacakmış.
Maşallah maşallah bu azimle gider tabi bu kilolar gidicek inşallahKizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
Tşk ederim mesaj alınmıştır dikkat edicem bu günden sonra inşallahCok guzel olmus canim. Afoyet olsun ama gece meyvelerini kaldirirsan kilolarin daha hizli gittigini goruceksin ki sende daha hizli gitsin istersin dimi
Bu yüzden burdayim laf söyleyen kisiler girecek başaracağım insallahh çok hirsliyim bu seferÖyle mi , bilmiyordum beni başkasıyla aldattığını. Küstüm konuşma benle.
Şaka şaka kardeş kardeş zayıflarız burda
Kulakları tıka sadece kendine bak. Başkalarının dedikleri senin düşündüklerinin önüne geçmesin canım. Başar ve Canını sıkanlara cevabını böyle ver...
Hoş geldin ablacım, çok özledik seni
Hayırdır canım önemli bişey yoktur inşallah???
Ay çok geçmiş olsun, diş ağrısı da çok zordur ya...
İğrenç içecek,böyle kalacak bunu adı :) Aradın mı doktoru, bunu içemiycem diye?
Abla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum evden hiç misafir eksik olmuyor bıktım diycem ayıp olacak ama düzenimi oturtAmiyorum bir türlü bide teli aldimmi elime gözümün içine bakıyorlar bıraksın diye sinir oluyorumaksamki ekmdk oglene trasfer olsaymis daha guzel olurmus :))
senin kac gundur ne isin var tatlim pek gorunmuyosun
Kizlarin dedigi gibi meyve erken saatte olursa daha iyi gerisi gayet guzel
ne oldu kizz gece gece ilhammi geldi :))
Sen hareketleri dusundugun puanlari bi yaz ortak karar verilir
sagolasin cnm
Ne oldu sen gltmicenmi tr ye
Orange yerim onuMerhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsinYok ablacım şimdilik iptal oldu, ablam daha iyi, ona moral olsun diye gitmek istiyordum. Ama gelme iyiyim, çocuklar annem babam yanımda çocuklarını perişan etme diye ısrar edince kaldı.
Hergün görüntülü konuşuyoruz, inşallah herşey yolunda gidiyor.
İnternetten de bakıyorum, ama sandalyelere oturup deneyip almak istedim. Ama sonuçta yine internetten alacak gibiyim.
Evet dışardaydık, tavuğun yanına patates kızartması vardı onu ellemedim ama tavuk çok güzeldi ona dayanamadım
sahada günaydın nickini sevdiğimBi ağız tadıyla takımı gözetletmediler, nöbetçi bırakmışlar içerde
Günaydın kardeş takım
Hala uyuyor musunuz?
Biz kalktık sporun dibine vuruyoruz
(Ya da hunharca bebe emziriyoruz)
Güzel ve hafif bir gün dilerim hepinize.
Oynatmaya az kaldı bdoktorum neredeAhhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diyeBizim aslancık mi bu:)
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyorAbla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum evden hiç misafir eksik olmuyor bıktım diycem ayıp olacak ama düzenimi oturtAmiyorum bir türlü bide teli aldimmi elime gözümün içine bakıyorlar bıraksın diye sinir oluyorum
Meyve içinde gün içinde yiyecegim artık pür dikkat kaçarı yok gidicek kilolar
anam günaydın canan spora mi kızGünaydın kızlar
Hadi hadi kalkın.
Gitsin kilo lar
Misafiler kv Ler için geliyor misafiri kabul etmem diyemiyorum inanın akşama kadar ayaktayım bir yandan çocuk bir yandan ihtiyarlar bir yandan misafirler bazen kacasim geliyorOrange yerim onu
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsin
sahada günaydın nickini sevdiğimbizim takımın da %60 i emzikli
Oynatmaya az kaldı bdoktorum nerede
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diyesahgull
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyor
anam günaydın canan spora mi kız
Ay hastalık kol geziyor zaten geçmiş olsun kuzuya ben de artık paronayak oldum sürekli oğlanın ateşine bakıyorum ateşi var mi diye kış bitsin artık ya bu kış bana hiç iyi gelmedi sürekli hastayizTekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
cok gecmis olsun hemencecik iyilesir insallahTekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
Tabisi deDur tahmin edeyim bebisemi uyandin
Anladım canım bu ayrıntıyı kacirmisimMisafiler kv Ler için geliyor misafiri kabul etmem diyemiyorum inanın akşama kadar ayaktayım bir yandan çocuk bir yandan ihtiyarlar bir yandan misafirler bazen kacasim geliyor
Maalesef bizde de durum aynıAy hastalık kol geziyor zaten geçmiş olsun kuzuya ben de artık paronayak oldum sürekli oğlanın ateşine bakıyorum ateşi var mi diye kış bitsin artık ya bu kış bana hiç iyi gelmedi sürekli hastayiz
Sağol kuzumcok gecmis olsun hemencecik iyilesir insallah
AA burayı da kacirmisim ne oldu telineHerkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn
Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.
Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma
Valla o disler benimde yolcu gibi ana ne zaman beni yolda birakir bilmiyorum gecmis olsunKuzular iyi aksamlar bugün dişçiye gittim. 20 lik dişlerim iltihaplanmış o yüzden çene ağrım çokmus. Anestesi yapmaya çalıştı ancak bir türlü olmadı. Çok kötü oldu. 5 kez iğne yaptı. Bütün gün ağrım vardı. Daha yeni kendime geldim sayılır
afiyet olsun canimMenüm
Sabah 09.00
Iğrenç içecek
2 dilim peynir
1 wasa
Öğle 12.00
Kahvaltılık gevrek ve süt
Akşam
19.30
6 kofte
Salata
evet ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim ablaaksam bana Biraz az geldi cnm bi yemek olabilirdi
Gerisi cok guzel
tabi sen unu eledin elegine astin :)
InsI Bisey olmaz tele
kal bakalım cukurda sanki ora seni zayiflatiyor:)
bugun karbonlarin oglende olmasi iyi olmus cnm Aksama salatada olabilirdi
kiz zaten baslangicta cabuk verir ddtoks falan yPtirma cocuga:)
zaten kilo alcam deyip onune gelenj goturme:)
yaramazlkk yaptim 2 gun cezaliydim cnm
madem ispanagi daha fazla yiyip kelogs yemeseyxin ya cnm yyninda ekmekde olurdu
Spor guzel olmus
hayirli olsun edacim bol eksiler gelsin ins.
hosbuldummmm
Bugun daha iyimi cnm
Ben seni 1 den fazla yendiydim sanki
afiyet olsun canimHemen menü mu yazayım
Saat 10.30 kahvaltı
3 halka sucuk kendi yagi ile
Salatalık
3 ceri
Yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 15.00
1 kase Şehriye çorbası
Saat 19.00 akşam
5 kasik patlıcan oturma
Salata
1 dilim tb
Su 2 litre spor 3 mil Leslie 30 dakika =90 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun gayet guzelMenü gelsin
Sabah 930
2 yumurta
Biraz roka
1 dl ekmek
Filtre kahve
Öğlen 14
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak türlü
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba @Pnrrr-20
guzel canim da aksam meyve yeme ben yaptim o hatayi cok yavaslatiyor kilo vriminiMenumu yazayım hemen anca oturdum
Sabah 9 gibi
1dilim ekmek
Bir yumurta haşlanmış
3 zeytin
Bir dilim peynir
5 çeri domatesi
Öğlen 13.30 da
Bı kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Bir kase salata
Akşam 18 gibi
2 tane tavuk baget
Bir kase salata
Bir bardak ayran ve
Bir tane elma yedim
Şu 3 lt
Spor leslie 3*45=135 @Pnrrr-20
Ay ancak oturdum ya yarın geçmişi okuyamadım inşallah hepinize hayırlı geceler
bende varim canimKizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
guldurdu beni pitircik bizde cok yasiyoruz onu bizden once yapisiyorlar herseye sonra bagir allah bagirMerhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(
Ooo eksiyi garantileyince rahat uyumussundurUnutmadan menümü yazayım:)
Bu arada yarın kesin eksiyim, demin tartıldım da:)
Sabah 10:00 tiroid ilacı,750 ml limonlu su
10:30 2 yumurta ve iki dilim mozarella ile yapılmış omlet, beyaz peynir, domates, biber
13:00. Sade kahve
14:00. 8 leblebi, 2 ceviz
18:00. Yarım kızarmış tavuk ( kızımla birlikte yedik, derisiz)
19:00 sade kahve
3,5 lt su, 1 saat normal tempo yürüyüş-> 60 puan @Pnrrr-20
Her kacamakta bin pisman olup yeniden baslayp vakit kaybediyoruz dimi yine ayni mutsuzluklar yine ayni kisir dongu ve bi due demek lazim artikAyy evet abla bi gaz bi ilham geldi. Salına salına olmucak bu iş. 1 kaşık kacamak hoppp 3 günü çöpe atıyor ne bu böyle 1 ileri 2 geri.
Bi ağız tadıyla takımı gözetletmediler, nöbetçi bırakmışlar içerde
Günaydın kardeş takım
Hala uyuyor musunuz?
Biz kalktık sporun dibine vuruyoruz
(Ya da hunharca bebe emziriyoruz)
Güzel ve hafif bir gün dilerim hepinize.
Günaydın
gunaydin canim
Gunaydinlar hepinizeGünaydın güzel kadınlar
Çocukları gönderdim spora gidicek mecalim yok uykum var öğleden sonra gidebilirim inşallah uyuyum ben öperim sizi
misafirin cok sik geldigi ebde diyet ck zor ama sabret canim kendin icinAbla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum evden hiç misafir eksik olmuyor bıktım diycem ayıp olacak ama düzenimi oturtAmiyorum bir türlü bide teli aldimmi elime gözümün içine bakıyorlar bıraksın diye sinir oluyorum
Meyve içinde gün içinde yiyecegim artık pür dikkat kaçarı yok gidicek kilolar
Günaydın kızlar
Hadi hadi kalkın.
Gitsin kilo lar
gunaydinlarGününüz aydın neseniz bol olsun bol eksili günlerimiz olsun insallahh
Gecmis olsun canim da birazda gelenin dusunmesi lazim ben gitmem kesinlikle cocugum hastayken baska cocuklu eveTekrar günaydın kızlar
gecmis olsun telefonuna bisey opmaz ins bende yaptin bir kere pirinc isini ise yariyorgercektenHerkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn
Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.
Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma
Yok sporu akşam yapicam inşallah.Orange yerim onu
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsin
sahada günaydın nickini sevdiğimbizim takımın da %60 i emzikli
Oynatmaya az kaldı bdoktorum nerede
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diyesahgull
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyor
anam günaydın canan spora mi kız
Aman artmadan atlatır inşallah.Tekrar günaydın kızlar
Ben de elinde ter beziyle dolaşıyorum.Ay hastalık kol geziyor zaten geçmiş olsun kuzuya ben de artık paronayak oldum sürekli oğlanın ateşine bakıyorum ateşi var mi diye kış bitsin artık ya bu kış bana hiç iyi gelmedi sürekli hastayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?