- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.241
Gecmis olsun canımKuzular iyi aksamlar bugün dişçiye gittim. 20 lik dişlerim iltihaplanmış o yüzden çene ağrım çokmus. Anestesi yapmaya çalıştı ancak bir türlü olmadı. Çok kötü oldu. 5 kez iğne yaptı. Bütün gün ağrım vardı. Daha yeni kendime geldim sayılır
Esler evde olunca butun duzen degisiyor canim günaydın bu aradaKocisin evde olması biraz karıştırdı ortalığı ama Allah'tan greyfurtumu bugün almıştım:)
Yok abla herhalde şimdiye kadar yapsam 100 gorduydumaksam bana Biraz az geldi cnm bi yemek olabilirdi
Gerisi cok guzel
tabi sen unu eledin elegine astin :)
InsI Bisey olmaz tele
kal bakalım cukurda sanki ora seni zayiflatiyor:)
bugun karbonlarin oglende olmasi iyi olmus cnm Aksama salatada olabilirdi
kiz zaten baslangicta cabuk verir ddtoks falan yPtirma cocuga:)
zaten kilo alcam deyip onune gelenj goturme:)
yaramazlkk yaptim 2 gun cezaliydim cnm
madem ispanagi daha fazla yiyip kelogs yemeseyxin ya cnm yyninda ekmekde olurdu
Spor guzel olmus
hayirli olsun edacim bol eksiler gelsin ins.
hosbuldummmm
Bugun daha iyimi cnm
Ben seni 1 den fazla yendiydim sanki
Merhaba kızlar, bugün 2-3 saat boyunca mobilya mağazası dolaştım. Mutfak masa sandalye takımı arıyorum. Doğru düzgün bişey bulamadım ya offf. Masa buluyorum sandalyeler uymuyor sandalye buluyorum masaya uymuyor . Bi de satıcı gıcık etti. Sinir olup evime döndüm, soğuk su içtim sinirim geçti:).
Bi de benim bücür tuttu turuncu bi sandalyeyi ben bunu beğendim eve götürecem diye. Alamadık elinden:))). “- bunun yengi( rengi) orange ben bunu iştiyommm” bacaksız bi bağırdı herkes dönüp bize baktı;(
Günaydın baharim cocuklarin bagisikliklari cok hassas ya kiyamam ben kuzeye geçmiş olsunTekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
günaydın canım telefona bisey olmadığına sevindimHerkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn
Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.
Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma
Kuzular iyi aksamlar bugün dişçiye gittim. 20 lik dişlerim iltihaplanmış o yüzden çene ağrım çokmus. Anestesi yapmaya çalıştı ancak bir türlü olmadı. Çok kötü oldu. 5 kez iğne yaptı. Bütün gün ağrım vardı. Daha yeni kendime geldim sayılır
aksam bana Biraz az geldi cnm bi yemek olabilirdi
Gerisi cok guzel
tabi sen unu eledin elegine astin :)
InsI Bisey olmaz tele
kal bakalım cukurda sanki ora seni zayiflatiyor:)
bugun karbonlarin oglende olmasi iyi olmus cnm Aksama salatada olabilirdi
kiz zaten baslangicta cabuk verir ddtoks falan yPtirma cocuga:)
zaten kilo alcam deyip onune gelenj goturme:)
yaramazlkk yaptim 2 gun cezaliydim cnm
madem ispanagi daha fazla yiyip kelogs yemeseyxin ya cnm yyninda ekmekde olurdu
Spor guzel olmus
hayirli olsun edacim bol eksiler gelsin ins.
hosbuldummmm
Bugun daha iyimi cnm
Ben seni 1 den fazla yendiydim sanki
Çok tikiyorum yoksa baş edilirmi çenesi çok insanlarla kararlıyım insallah
Kizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
Ahhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii
Tekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
Anladım canım bu ayrıntıyı kacirmisim
Maalesef bizde de durum aynı
Sağol kuzum
AA burayı da kacirmisim ne oldu teline
Benim telde bozulmadı gitti eşime bu ay önce benim önerdiğim teli almıştık meğer sevmemiş haaa dedim ver çabuk sen bunu eskit önce sonra kendine alırsın paşa paşa verdibilmiyor ki ben o teli 4 senede eskitemedim
Gunaydin hanimlar
Valla o disler benimde yolcu gibi ana ne zaman beni yolda birakir bilmiyorum gecmis olsun
afiyet olsun canim
evet ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla
afiyet olsun canim
Afiyet olsun gayet guzel
guzel canim da aksam meyve yeme ben yaptim o hatayi cok yavaslatiyor kilo vrimini
bende varim canim
guldurdu beni pitircik bizde cok yasiyoruz onu bizden once yapisiyorlar herseye sonra bagir allah bagir
Ooo eksiyi garantileyince rahat uyumussundur
Her kacamakta bin pisman olup yeniden baslayp vakit kaybediyoruz dimi yine ayni mutsuzluklar yine ayni kisir dongu ve bi due demek lazim artik
Gunaydinlar hepinize
misafirin cok sik geldigi ebde diyet ck zor ama sabret canim kendin icin
gunaydinlar
Gecmis olsun canim da birazda gelenin dusunmesi lazim ben gitmem kesinlikle cocugum hastayken baska cocuklu eve
gecmis olsun telefonuna bisey opmaz ins bende yaptin bir kere pirinc isini ise yariyorgercekten
günaydın canım
Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
Gecmis olsun canım
Esler evde olunca butun duzen degisiyor canim günaydın bu arada
Yok abla herhalde şimdiye kadar yapsam 100 gorduydum
yerim ben onu çocuklar hep oyle
Günaydın baharim cocuklarin bagisikliklari cok hassas ya kiyamam ben kuzeye geçmiş olsun
günaydın canım telefona bisey olmadığına sevindim
aslinda rahatlaman lazim 5ayi gecmissin ama olur arada bebis kendini untturmuyodurGünaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
fazlasiyla haxiriz canim
Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
Sagol kamilecim valla herkes aynı hassasiyeti gösterse keşkeGunaydin hanimlar
Valla o disler benimde yolcu gibi ana ne zaman beni yolda birakir bilmiyorum gecmis olsun
afiyet olsun canim
evet ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla
afiyet olsun canim
Afiyet olsun gayet guzel
guzel canim da aksam meyve yeme ben yaptim o hatayi cok yavaslatiyor kilo vrimini
bende varim canim
guldurdu beni pitircik bizde cok yasiyoruz onu bizden once yapisiyorlar herseye sonra bagir allah bagir
Ooo eksiyi garantileyince rahat uyumussundur
Her kacamakta bin pisman olup yeniden baslayp vakit kaybediyoruz dimi yine ayni mutsuzluklar yine ayni kisir dongu ve bi due demek lazim artik
Gunaydinlar hepinize
misafirin cok sik geldigi ebde diyet ck zor ama sabret canim kendin icin
gunaydinlar
Gecmis olsun canim da birazda gelenin dusunmesi lazim ben gitmem kesinlikle cocugum hastayken baska cocuklu eve
gecmis olsun telefonuna bisey opmaz ins bende yaptin bir kere pirinc isini ise yariyorgercekten
Sağol canımYok sporu akşam yapicam inşallah.
Okuldayım canım.
Aman artmadan atlatır inşallah.
Ben de elinde ter beziyle dolaşıyorum.
Birşey mi dokundu acaba :/Günaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
hazırız tabi ki :)
Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
sağol canımGecmis olsun canım
Esler evde olunca butun duzen degisiyor canim günaydın bu arada
Yok abla herhalde şimdiye kadar yapsam 100 gorduydum
yerim ben onu çocuklar hep oyle
Günaydın baharim cocuklarin bagisikliklari cok hassas ya kiyamam ben kuzeye geçmiş olsun
günaydın canım telefona bisey olmadığına sevindim
Maalesef oylö canımGeçmiş olsun tatlım, iltihaplı dişi nasıl çekecekki kurutmadan? 20 lik diş de çok kötüdür, benim 4 ü de cerrahi operasyonla alındı
Annem hala evde olmadığı için, pratik yemek yapma işlerine giriştim mecburen. Bir de değişiklik olsun dedim, birkaç gün sonra yine sıkmaya başlicam yeme olayını. Akşamları şubeye getiriyorum ya yemeğimi, salatayı taşımaya üşendim. Zaten o kadar vakit ayıramıyorum akşam yemeğine, hemencecik yemem lazım. Hep hatam birbirini yakacak şeyleri sürekli bir arada yememem
Vazgeçtim çekirdek yiyerek değil, sakız patlatarak izlicem kapışmayı
Hadi bakalım, bu kararla birkaç ayda muhteşem başarılara imza atarsın. Her daim yanındayız
Yatmadan önce kampanyasında ben de varım, her gün düzenlilik sağlayamayabilirim ama olabildiğince kampanyaya katılacağım.
Kızzz böyle rüyalar görüp gaza geleceksen üstünü hiç örtme aç aç tamamen
Geçmiş olsun tatlım, bitmedi bu sene hastalık bir türlü. Allah kötüsünden esirgesin
Müşteri yüzünden koca bir bardak su döküldü, tam da hoparlörün üzerine. Neyseki şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.
Telefon tamamen lükse girdi artık, o kadar para verip yenisini almak istemiyorum, bu beni götrüdüğü yere kadar götürsün
Teşekkür ederim. Şimdilik sorunsuz minnoş telefonum, maşallahı var ablası
evet hemen kapıyorlar
Çekemiyor zaten güzelim. İltihap kurumuyor bir türlü. Sinirlerini temizlemek için iğne yaptı o bile olmadıGeçmiş olsun tatlım, iltihaplı dişi nasıl çekecekki kurutmadan? 20 lik diş de çok kötüdür, benim 4 ü de cerrahi operasyonla alındı
Daha yeni yazdım geri dönmesini bekliyorum.İğrenç içecek,böyle kalacak bunu adı :) Aradın mı doktoru, bunu içemiycem
Saol güzelim. Çekmiyor zaten dişi sadece tedavi etmeye çalışıyor. Iltihap kurumamasinin sebebini araştırıyormuşcok gecmis olsun cnm gercekten zor olur
Aslinda iltihapliyken dis cekilmezki
Oh ne güzel bi kahve içecek komşun var.günaydın :)
kaç gündür hava iyiydi bu gün baya soğumuş inşallah yağmur kar bir şeyler yağar da bu sene kurak geçmez , az önce telefona uyandım hızlıca ortalığı toplayıp öğleye bir şeyler hazırlıyım eşim yesin gitsin ben de komşuya gidicem inşallah
arada oluyor canım kahvalti yapana kadar kahvaltıdan sonra rahatliyorumaslinda rahatlaman lazim 5ayi gecmissin ama olur arada bebis kendini untturmuyodur
fazlasiyla haxiriz canim
Akşam corba ve pirasa yemegi yedim canim sanmamSagol kamilecim valla herkes aynı hassasiyeti gösterse keşke
Sağol canım
Birşey mi dokundu acaba :/
hazırız tabi ki :)
sağol canım
Maalesef oylö canım
evet hemen kapıyorlar
Günaydın canımGünaydinnnn
Günaydın ablacimgünaydın :)
kaç gündür hava iyiydi bu gün baya soğumuş inşallah yağmur kar bir şeyler yağar da bu sene kurak geçmez , az önce telefona uyandım hızlıca ortalığı toplayıp öğleye bir şeyler hazırlıyım eşim yesin gitsin ben de komşuya gidicem inşallah
gunaydin canm nasıl bir icecekki o canimGünaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
artık çok geç canım ya
Günaydın abla modun mu düşükgünaydın :)
sürekli aynı şeyde içilmez kiGünaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
Günaydinnnn
günaydın :)
Günaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?