Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun canım
Kocisin evde olması biraz karıştırdı ortalığı ama Allah'tan greyfurtumu bugün almıştım:)
Esler evde olunca butun duzen degisiyor canim günaydın bu arada
Yok abla herhalde şimdiye kadar yapsam 100 gorduydum
yerim ben onu çocuklar hep oyle
Günaydın baharim cocuklarin bagisikliklari cok hassas ya kiyamam ben kuzeye geçmiş olsun
günaydın canım telefona bisey olmadığına sevindim

Geçmiş olsun tatlım, iltihaplı dişi nasıl çekecekki kurutmadan? 20 lik diş de çok kötüdür, benim 4 ü de cerrahi operasyonla alındı

Annem hala evde olmadığı için, pratik yemek yapma işlerine giriştim mecburen. Bir de değişiklik olsun dedim, birkaç gün sonra yine sıkmaya başlicam yeme olayını. Akşamları şubeye getiriyorum ya yemeğimi, salatayı taşımaya üşendim. Zaten o kadar vakit ayıramıyorum akşam yemeğine, hemencecik yemem lazım. Hep hatam birbirini yakacak şeyleri sürekli bir arada yememem

Vazgeçtim çekirdek yiyerek değil, sakız patlatarak izlicem kapışmayı

Çok tikiyorum yoksa baş edilirmi çenesi çok insanlarla kararlıyım insallah

Hadi bakalım, bu kararla birkaç ayda muhteşem başarılara imza atarsın. Her daim yanındayız

Yatmadan önce kampanyasında ben de varım, her gün düzenlilik sağlayamayabilirim ama olabildiğince kampanyaya katılacağım.

Ahhh kızlar ben yine rüyalarda gördüm hayalimdeki vucüdü geceleri iyi örtünemiyorum herhalde ben. Kaslı bacaklarım vardı. Çok güzeldiii

Kızzz böyle rüyalar görüp gaza geleceksen üstünü hiç örtme aç aç tamamen

Geçmiş olsun tatlım, bitmedi bu sene hastalık bir türlü. Allah kötüsünden esirgesin

Müşteri yüzünden koca bir bardak su döküldü, tam da hoparlörün üzerine. Neyseki şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.
Telefon tamamen lükse girdi artık, o kadar para verip yenisini almak istemiyorum, bu beni götrüdüğü yere kadar götürsün

Teşekkür ederim. Şimdilik sorunsuz minnoş telefonum, maşallahı var ablası

Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne

Günaydınlarrr

Özel hazırlık yaptı bizim kızlar , cuma günü fark büyük olacak

Günaydın canım benim, teşekkür ederim

Sagol kamilecim valla herkes aynı hassasiyeti gösterse keşke
Yok sporu akşam yapicam inşallah.
Okuldayım canım.

Aman artmadan atlatır inşallah.

Ben de elinde ter beziyle dolaşıyorum.
Sağol canım
Günaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
Birşey mi dokundu acaba :/

Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
hazırız tabi ki :)

sağol canım

Maalesef oylö canım
Günaydınn kızlaaar
North River canım çok geçmiş olsun çocuklar çok daha hassas oluyor maaleesef
evet hemen kapıyorlar

Geçmiş olsun tatlım, iltihaplı dişi nasıl çekecekki kurutmadan? 20 lik diş de çok kötüdür, benim 4 ü de cerrahi operasyonla alındı
Çekemiyor zaten güzelim. İltihap kurumuyor bir türlü. Sinirlerini temizlemek için iğne yaptı o bile olmadı

günaydın :)
kaç gündür hava iyiydi bu gün baya soğumuş inşallah yağmur kar bir şeyler yağar da bu sene kurak geçmez , az önce telefona uyandım hızlıca ortalığı toplayıp öğleye bir şeyler hazırlıyım eşim yesin gitsin ben de komşuya gidicem inşallah

Oh ne güzel bi kahve içecek komşun var.
Benim gidip geldiğim 1 tane komşum yok

aslinda rahatlaman lazim 5ayi gecmissin ama olur arada bebis kendini untturmuyodur

fazlasiyla haxiriz canim
arada oluyor canım kahvalti yapana kadar kahvaltıdan sonra rahatliyorum

Sagol kamilecim valla herkes aynı hassasiyeti gösterse keşke

Sağol canım

Birşey mi dokundu acaba :/
hazırız tabi ki :)

sağol canım

Maalesef oylö canım
evet hemen kapıyorlar
Akşam corba ve pirasa yemegi yedim canim sanmam
Günaydın canım
Günaydın ablacim
Günaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
gunaydin canm nasıl bir icecekki o canim

North River geçmiş olsun canım kuzucuğa
Tüh keşeke hasta cocugu getirmeslerdi
artık çok geç canım ya

Günaydın abla modun mu düşük
Günaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
sürekli aynı şeyde içilmez ki

Günaydınnn canımmmmm

Yüksek kesimlere birazcık yağmur kar yağıyor, geri kalan her yer kurak... Bu kış çok çok kurak geçti, Allah hayır etsin sonumuzu.
Komşuda gıybet var mı gıybet

İçecek tarifin neydi, hatırlamıyorum ya da gözümden kaçmış ama keşke zorlasan da içsen. Bir sonraki analizde faydasını görünce çok mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…