- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.261
iskelet ten ibaret kiz bu
İnşallah gönlüne göre bulursun canım
Oy kuzuma oranjida bilirmiş
Ay bu bücür çok fena çok, ablalarının kuklası olmuş, tüm renkleri İngilizce söyleyip renk kartelasından gösterebiliyor valla ben bile ondan öğrendim:). Şimdi küçük ablası Fransızca 10 a kadar saymayı öğretmiş, her yerde bağıra bağıra sayıyor. Büyük abla da bu günlerde İspanyolca antrenman yaptırıyor:))). 2.5 yaşında anasından çok dil biliyor yani bücür:))Orange yerim onu
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsin
sahada günaydın nickini sevdiğimbizim takımın da %60 i emzikli
Oynatmaya az kaldı bdoktorum nerede
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diye@sahgull
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyor
anam günaydın canan spora mi kız
Çok geçmiş olsun, malesef çocukların üstüne ne kadar titrersen o kadar çok hastalanıyorlar ya. Çabucak geçsin inşallah:)Tekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
Günaydın, geçmiş olsun ya telefonu ben de düşürmüştüm suya. Anında kapatıp , pirince yatırmak gerekiyor. Yoksa devreler yanabiliyormuş. Ama seninkine sadece su dökülmüş belki o kadar içine girmemiştir. Benimki direk leğene düşmüştüHerkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn
Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.
Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma
Sorma o bağırmalardan gelmiş banaGunaydin hanimlar
Valla o disler benimde yolcu gibi ana ne zaman beni yolda birakir bilmiyorum gecmis olsun
afiyet olsun canim
evet ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla
afiyet olsun canim
Afiyet olsun gayet guzel
guzel canim da aksam meyve yeme ben yaptim o hatayi cok yavaslatiyor kilo vrimini
bende varim canim
guldurdu beni pitircik bizde cok yasiyoruz onu bizden once yapisiyorlar herseye sonra bagir allah bagir
Ooo eksiyi garantileyince rahat uyumussundur
Her kacamakta bin pisman olup yeniden baslayp vakit kaybediyoruz dimi yine ayni mutsuzluklar yine ayni kisir dongu ve bi due demek lazim artik
Gunaydinlar hepinize
misafirin cok sik geldigi ebde diyet ck zor ama sabret canim kendin icin
gunaydinlar
Gecmis olsun canim da birazda gelenin dusunmesi lazim ben gitmem kesinlikle cocugum hastayken baska cocuklu eve
gecmis olsun telefonuna bisey opmaz ins bende yaptin bir kere pirinc isini ise yariyorgercekten
Rabbim size bağışlasınAy bu bücür çok fena çok, ablalarının kuklası olmuş, tüm renkleri İngilizce söyleyip renk kartelasından gösterebiliyor valla ben bile ondan öğrendim:). Şimdi küçük ablası Fransızca 10 a kadar saymayı öğretmiş, her yerde bağıra bağıra sayıyor. Büyük abla da bu günlerde İspanyolca antrenman yaptırıyor:))). 2.5 yaşında anasından çok dil biliyor yani bücür:))
Evet bu hafta listeye hazırım inşallah kabul edilirsem:)
Çok geçmiş olsun, malesef çocukların üstüne ne kadar titrersen o kadar çok hastalanıyorlar ya. Çabucak geçsin inşallah:)
Günaydın, geçmiş olsun ya telefonu ben de düşürmüştüm suya. Anında kapatıp , pirince yatırmak gerekiyor. Yoksa devreler yanabiliyormuş. Ama seninkine sadece su dökülmüş belki o kadar içine girmemiştir. Benimki direk leğene düşmüştü. Ama yine de kurtardım:))
Bu arada kepinde gözüm kaldı, çok şıkmış beyaaa:) Güle güle tak
Sorma o bağırmalardan gelmiş bana
Hadi çocuk bağırır, bazı tiplerin bakışları yok mu sinir ediyorlar beni.
kolay gelsin canimCanlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
Kolay gelsin canimm ama yorma kendini dip kose yapmak zor olur yaa bebisle kendine sıkıntı olmasin eger takvim tam olarak dogruysa bugunden itibaren beyin gelisimi basliyor bebisinin bol bol ceviz ye bence cok iyi gelir bende gun gun takip ediyorum sayende bebek hangi hafta nasil gelisiyor anne karninda ogreniyorummCanlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
Ben tartilmadim iki gündür telaşlı oluyorum sabahları yarın tartilip iki günü ona göre sekillendilerelimBu arada bugun tartildim dün unutmuştum
81,4arti 400 gram da bende var
Insallah ablacim bi hirsliyimki sormahayirli olsun edacim bol eksiler gelsin ins.
Sagol kalimecimkolay gelsin canim
Yok canim yapabildigim kadar yapicamGünaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.
Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık
Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum
Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım
Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda
Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben
Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de
Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba
Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun
Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini
Kolay gelsin canimm ama yorma kendini dip kose yapmak zor olur yaa bebisle kendine sıkıntı olmasin eger takvim tam olarak dogruysa bugunden itibaren beyin gelisimi basliyor bebisinin bol bol ceviz ye bence cok iyi gelir bende gun gun takip ediyorum sayende bebek hangi hafta nasil gelisiyor anne karninda ogreniyorumm
gecmis olsun canim calismak ve diyet cok zor bende ogle yemegine yunurta haslayip onu yiyorum yoksa disariya ciktimmi tutamiyorum kendimi olmuyodun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benimaklim hep sizde
Geçmiş olsun canımdun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benimaklim hep sizde
Aman hasta olma gerçi uşağın saçları coksada mide bulantısı yapar derler:)Günaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
İyki yumurta var diyetin ana kalemi resmengecmis olsun canim calismak ve diyet cok zor bende ogle yemegine yunurta haslayip onu yiyorum yoksa disariya ciktimmi tutamiyorum kendimi olmuyo
son kisim opmasa cok iyiymis ama babacin kirilmasin olur okadarDünkü menüyü de yazayım
Kahvaltı 08:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
1 ceviz
Öğle 14:00
1 tavada yumurta
1 yemek kaşığı kuru kavurma
Akşam 18:30
1 kepçe yarmali yoğurt çorbası
Kurutulmuş yeşil fasulye
Yoğurt
Şekersiz kayısı ezmesi yarım kepçe
Ara 20:00
2 dilim armut
1 yemek kaşığı cennet meyvesi
Bunları babam benim için özel almış kırmak istemedim
Su 2 den fazla
1 saat 45 dakika tempolu yer yer ağırlıkla yürüyüş 210 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?