Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah gönlüne göre bulursun canım
Oy kuzuma oranjida bilirmiş

Ay bu bücür çok fena çok, ablalarının kuklası olmuş, tüm renkleri İngilizce söyleyip renk kartelasından gösterebiliyor valla ben bile ondan öğrendim:). Şimdi küçük ablası Fransızca 10 a kadar saymayı öğretmiş, her yerde bağıra bağıra sayıyor. Büyük abla da bu günlerde İspanyolca antrenman yaptırıyor:))). 2.5 yaşında anasından çok dil biliyor yani bücür:))

Evet bu hafta listeye hazırım inşallah kabul edilirsem:)

Çok geçmiş olsun, malesef çocukların üstüne ne kadar titrersen o kadar çok hastalanıyorlar ya. Çabucak geçsin inşallah:)

Günaydın, geçmiş olsun ya telefonu ben de düşürmüştüm suya. Anında kapatıp , pirince yatırmak gerekiyor. Yoksa devreler yanabiliyormuş. Ama seninkine sadece su dökülmüş belki o kadar içine girmemiştir. Benimki direk leğene düşmüştü. Ama yine de kurtardım:))
Bu arada kepinde gözüm kaldı, çok şıkmış beyaaa:) Güle güle tak
Sorma o bağırmalardan gelmiş bana
Hadi çocuk bağırır, bazı tiplerin bakışları yok mu sinir ediyorlar beni.

Rabbim size bağışlasın
İkracigim kaç yaşındasın kaç çocuk var senin

Günaydın güzel kızlar

Sonunda geçmişi bitirdim

Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim

Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.

Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık

Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum

Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım

Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey

Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler

Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda

Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben

Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de

Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba

Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun

Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini

Canlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
Kolay gelsin canimm ama yorma kendini dip kose yapmak zor olur yaa bebisle kendine sıkıntı olmasin eger takvim tam olarak dogruysa bugunden itibaren beyin gelisimi basliyor bebisinin bol bol ceviz ye bence cok iyi gelir bende gun gun takip ediyorum sayende bebek hangi hafta nasil gelisiyor anne karninda ogreniyorumm

Dünkü menüyü de yazayım

Kahvaltı 08:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
1 ceviz

Öğle 14:00
1 tavada yumurta
1 yemek kaşığı kuru kavurma

Akşam 18:30
1 kepçe yarmali yoğurt çorbası
Kurutulmuş yeşil fasulye
Yoğurt
Şekersiz kayısı ezmesi yarım kepçe

Ara 20:00
2 dilim armut
1 yemek kaşığı cennet meyvesi
Bunları babam benim için özel almış kırmak istemedim

Su 2 den fazla

1 saat 45 dakika tempolu yer yer ağırlıkla yürüyüş 210 puan

dun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benim aklim hep sizde

kolay gelsin canim
Sagol kalimecim
Yok canim yapabildigim kadar yapicam
yerim tabi ki csnim benim teşekkür ederim oda oda yapacağım icin yorulmam diye düşünüyorum inşallah

dun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benim aklim hep sizde
gecmis olsun canim calismak ve diyet cok zor bende ogle yemegine yunurta haslayip onu yiyorum yoksa disariya ciktimmi tutamiyorum kendimi olmuyo

son kisim opmasa cok iyiymis ama babacin kirilmasin olur okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…