- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.281
Canim iyi gidiyosun gercektenBu arada bugun tartildim dün unutmuştum
81,4arti 400 gram da bende var
Sadece yeni güne değil cumaya da hazırız bebek:)
Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
Aslan yemesse biz yeriz perşembe günü açliktan:))Orange yerim onu
Himmet iyi versin gitmiyorsun demek liste için hazirsin
sahada günaydın nickini sevdiğimbizim takımın da %60 i emzikli
Oynatmaya az kaldı bdoktorum nerede
Her bekvi bıraktım yengeçleri yisinnnn diyesahgull
Tatlım kendine de zaman ver diyette çok önemli mutlu huzurlu dinlenmiş olmak kabul etme herkesi zamana yay üst üste çok zor oluyor
anam günaydın canan spora mi kız
Evet ya kurtaricim resmen evdede zararli bi yemek olunca hemen yapisiyorum yumurtayaİyki yumurta var diyetin ana kalemi resmen
Iyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsinyerim tabi ki csnim benim teşekkür ederim oda oda yapacağım icin yorulmam diye düşünüyorum inşallah
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
insallah rabbim gonlune gore versin canim. Anne olmak gercekten cok farkli birsey mucize gibi. Icinde yoktan hiclikten bir canlinin buyudugunu gormek hissetmek...Iyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsinbenim hamilelere karsi bi sempatim var ya hamile bir kadin gorunce mutlu oluyorum heyecanlaniyorum cunku annelik benim icin cok önemli bi lütuf rabbim ne guzel nasip etmis sana masallah guzel hayirli gunlerini gorursun Allah in izniyle insallah canim benim.
Benim annem kucukken yanimda olmadi anne sevgisi nasildir hic bilmiyorum suan annem bana bi teyze gibi anne bile demiyorum adiyla hitap ediyorum genelde o yuzden annelik gozumde bambaska bisey bende biran once anne olup kendi bebegime annelik yapmayi hayatimi ona adamayi cok istiyorum kendi annemin yapamadiklarini cocuguma fazlasiyla yapmayi dusunuyorum belki o zaman kendi kendime anne boslugumu doldurabilirim Rabbim nasip ederse insallah
oh oh masallah canım Coşkun hiç sonmesin inşallah :)Kizlar kizlar kizlar. Cok costum gece gece hopladim zipladim geldim. Son 3 ay kaptanim tut hadi 19 mayista kepimi takicam hatta oncesinde mezun olurum gerci ama 70 ile kep taksamda 65 lerde dolanmak istiyorum. Kacamak yok. Yarin ” yatmadan once” kampanyasi icin sporlari yazicam kaptanim her harekete puan verebilir miyiz? Kimse olmasada ben basliyorum kizlar. Ruzgar gb esicemmm
canım az yağ ile Buharda pisti merak etme :) sabah doydum aslında kızıma çorba içirirken bir iki kasik ondan da yedim birde bebisle ilgilenirken sofraya otur kalk doyuyosun aslında :) bazen firsatim olmuyor bile benim bucuruk gündüz uykusu pek uyumadigi için :)O patlicanlar eminim ya cigdendir yada firinlidir. Yagda fln degildir zaten dimi :) ben begendim lakin sabah azcik az mi olmus bide ogle ile arasinda 4.5 saat oldugunu goruyoruz acikmadin mi canim ? Ama
ilerde olur canım annelik mucizevi mükemmel birsey kızım 7 aylık olacak hala benim mi diye şaşırıyorum :) tabi keşke hiç hasta olmasalar en zor olan kısmı o sadece ağlıyor ne dediğini anlayamıyosunOuyy cok gecmis olsun simdi bende bebek yok hatta daha cokkkk uzagim ya boyle okuyunca bazi seyler bebislerle ilgili uzuluyorum analik zor.
uyy geçmiş olsun kuzey kuzuya. Maalesef bu virüsler fena yayılıyor canim bize de kuzenlefinden geçti bence anneler hasta çocuklari her ortama sokmamali ya da hasta olan yetişkinler her ortama gitmemeli. Ben bundan sonra çok katiyim kızımın bu halini gördükten sonra. İnşallah hemen toparlar canımTekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
hosgeldin canım birsürü is guc seni bekliyor . Kızım bugün daha iyi birde şu sumuk olayını çıkarabilse emmekte zorlanıyor. Kolay gelsin canım sanaGünaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.
Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık
Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum
Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım
Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda
Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben
Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de
Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba
Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun
Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini
Abadtmadan Merve vakit bol acele yok 18 hafta var bowww ne az kalmış :)Canlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
İki günlüğüne de gitsen gelince iş birikiyor evine hoşgeldin reglin ödemi biter insallin cumaya kadar benimde eli kulağındaGünaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Tatlım evde çalışıyorsun avantajın bu küçüğe geçmişi olsun ama daha çok ugradun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benimaklim hep sizde
Aslında o öyle değilmiş dna babaya yatkinsa anne vücudu tepki veriyormus ben kuzeyde hiç yaşamadım gözler hariç kopyamAman hasta olma gerçi uşağın saçları coksada mide bulantısı yapar derler:)
Cuma kahvaltı da yiyelim perşembe yerden artı çıkarızAslan yemesse biz yeriz perşembe günü açliktan:))
kolay gelsin minicik tekrar zahmet ettinseaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler
senin minik nasıl oldu canım ilaç içerken hala sorun var mı o kadar küçükken çok zor eskiler bilir kuzey asla şurup icmedi çok gerektiğinde iğne oldu hep şimdi bir aydır içmeye başladı üst üste ignelerden bikincaoh oh masallah canım Coşkun hiç sonmesin inşallah :)
canım az yağ ile Buharda pisti merak etme :) sabah doydum aslında kızıma çorba içirirken bir iki kasik ondan da yedim birde bebisle ilgilenirken sofraya otur kalk doyuyosun aslında :) bazen firsatim olmuyor bile benim bucuruk gündüz uykusu pek uyumadigi için :)
ilerde olur canım annelik mucizevi mükemmel birsey kızım 7 aylık olacak hala benim mi diye şaşırıyorum :) tabi keşke hiç hasta olmasalar en zor olan kısmı o sadece ağlıyor ne dediğini anlayamıyosun
uyy geçmiş olsun kuzey kuzuya. Maalesef bu virüsler fena yayılıyor canim bize de kuzenlefinden geçti bence anneler hasta çocuklari her ortama sokmamali ya da hasta olan yetişkinler her ortama gitmemeli. Ben bundan sonra çok katiyim kızımın bu halini gördükten sonra. İnşallah hemen toparlar canım
hosgeldin canım birsürü is guc seni bekliyor . Kızım bugün daha iyi birde şu sumuk olayını çıkarabilse emmekte zorlanıyor. Kolay gelsin canım sana
Tesekkür ederiz monicim eline saglikseaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler
Valla canım solgar la ilgili bildiğim tek şey bira mayası tableti ama amacına süper ise yarayan bir ürünKızlaaaarrr
Solgar pstllium husks fibre lif tabletini kullanan veya duyan oldu mu aranızda?
Bağırsak tembelliği kronikleşmeye doğru gidiyor bende, o kadar dikkat ediyorum ama önünü alamadım gibi sanki. Acaba solgarın bu ürününden destek alsam mı ki bilemedim
Allah razı olsun canım.Rabbim size bağışlasın
İkracigim kaç yaşındasın kaç çocuk var senin
Ay çok geçmiş olsun, bu Seneki hastalık çok fenadun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benimaklim hep sizde
Tünaydın ablam, yolunda sayılır:). Bugün tartıyla küs olmamız dışında herşey yolundaTünaydinñnnnn azimli fistiklarim
Nasilizzz hersey yolundami
iskelet ten ibaret kiz bu
Ay bu bücür çok fena çok, ablalarının kuklası olmuş, tüm renkleri İngilizce söyleyip renk kartelasından gösterebiliyor valla ben bile ondan öğrendim:). Şimdi küçük ablası Fransızca 10 a kadar saymayı öğretmiş, her yerde bağıra bağıra sayıyor. Büyük abla da bu günlerde İspanyolca antrenman yaptırıyor:))). 2.5 yaşında anasından çok dil biliyor yani bücür:))
Evet bu hafta listeye hazırım inşallah kabul edilirsem:)
Çok geçmiş olsun, malesef çocukların üstüne ne kadar titrersen o kadar çok hastalanıyorlar ya. Çabucak geçsin inşallah:)
Günaydın, geçmiş olsun ya telefonu ben de düşürmüştüm suya. Anında kapatıp , pirince yatırmak gerekiyor. Yoksa devreler yanabiliyormuş. Ama seninkine sadece su dökülmüş belki o kadar içine girmemiştir. Benimki direk leğene düşmüştü. Ama yine de kurtardım:))
Bu arada kepinde gözüm kaldı, çok şıkmış beyaaa:) Güle güle tak
Sorma o bağırmalardan gelmiş bana
Hadi çocuk bağırır, bazı tiplerin bakışları yok mu sinir ediyorlar beni.
Bu arada bugun tartildim dün unutmuştum
81,4arti 400 gram da bende var
Canlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
Günaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
dun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benimaklim hep sizde
Tünaydinñnnnn azimli fistiklarim
Nasilizzz hersey yolundami
Valla canım solgar la ilgili bildiğim tek şey bira mayası tableti ama amacına süper ise yarayan bir ürün
Kuzular hasta olmasın hemende kapiyorlar ya o kadar da dikkat ediyorumYok sporu akşam yapicam inşallah.
Okuldayım canım.
Aman artmadan atlatır inşallah.
Ben de elinde ter beziyle dolaşıyorum.
Geçmiş olsun tatlım, iltihaplı dişi nasıl çekecekki kurutmadan? 20 lik diş de çok kötüdür, benim 4 ü de cerrahi operasyonla alındı
Çok teşekkür ederim gerçekten motive oluyorum verdikce heyecanlanıyorum burada dahada sıkı sarılıyorum diyetime
Annem hala evde olmadığı için, pratik yemek yapma işlerine giriştim mecburen. Bir de değişiklik olsun dedim, birkaç gün sonra yine sıkmaya başlicam yeme olayını. Akşamları şubeye getiriyorum ya yemeğimi, salatayı taşımaya üşendim. Zaten o kadar vakit ayıramıyorum akşam yemeğine, hemencecik yemem lazım. Hep hatam birbirini yakacak şeyleri sürekli bir arada yememem
Vazgeçtim çekirdek yiyerek değil, sakız patlatarak izlicem kapışmayı
Hadi bakalım, bu kararla birkaç ayda muhteşem başarılara imza atarsın. Her daim yanındayız
Yatmadan önce kampanyasında ben de varım, her gün düzenlilik sağlayamayabilirim ama olabildiğince kampanyaya katılacağım.
Kızzz böyle rüyalar görüp gaza geleceksen üstünü hiç örtme aç aç tamamen
Geçmiş olsun tatlım, bitmedi bu sene hastalık bir türlü. Allah kötüsünden esirgesin
Müşteri yüzünden koca bir bardak su döküldü, tam da hoparlörün üzerine. Neyseki şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.
Telefon tamamen lükse girdi artık, o kadar para verip yenisini almak istemiyorum, bu beni götrüdüğü yere kadar götürsün
Teşekkür ederim. Şimdilik sorunsuz minnoş telefonum, maşallahı var ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?