Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslan yemesse biz yeriz perşembe günü açliktan:))

yerim tabi ki csnim benim teşekkür ederim oda oda yapacağım icin yorulmam diye düşünüyorum inşallah
Iyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsin benim hamilelere karsi bi sempatim var ya hamile bir kadin gorunce mutlu oluyorum heyecanlaniyorum cunku annelik benim icin cok önemli bi lütuf rabbim ne guzel nasip etmis sana masallah guzel hayirli gunlerini gorursun Allah in izniyle insallah canim benim.

Benim annem kucukken yanimda olmadi anne sevgisi nasildir hic bilmiyorum suan annem bana bi teyze gibi anne bile demiyorum adiyla hitap ediyorum genelde o yuzden annelik gozumde bambaska bisey bende biran once anne olup kendi bebegime annelik yapmayi hayatimi ona adamayi cok istiyorum kendi annemin yapamadiklarini cocuguma fazlasiyla yapmayi dusunuyorum belki o zaman kendi kendime anne boslugumu doldurabilirim Rabbim nasip ederse insallah

seaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.

İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.

Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:

https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler

insallah rabbim gonlune gore versin canim. Anne olmak gercekten cok farkli birsey mucize gibi. Icinde yoktan hiclikten bir canlinin buyudugunu gormek hissetmek...

oh oh masallah canım Coşkun hiç sonmesin inşallah :)

O patlicanlar eminim ya cigdendir yada firinlidir. Yagda fln degildir zaten dimi :) ben begendim lakin sabah azcik az mi olmus bide ogle ile arasinda 4.5 saat oldugunu goruyoruz acikmadin mi canim ? Ama
canım az yağ ile Buharda pisti merak etme :) sabah doydum aslında kızıma çorba içirirken bir iki kasik ondan da yedim birde bebisle ilgilenirken sofraya otur kalk doyuyosun aslında :) bazen firsatim olmuyor bile benim bucuruk gündüz uykusu pek uyumadigi için :)

Ouyy cok gecmis olsun simdi bende bebek yok hatta daha cokkkk uzagim ya boyle okuyunca bazi seyler bebislerle ilgili uzuluyorum analik zor.
ilerde olur canım annelik mucizevi mükemmel birsey kızım 7 aylık olacak hala benim mi diye şaşırıyorum :) tabi keşke hiç hasta olmasalar en zor olan kısmı o sadece ağlıyor ne dediğini anlayamıyosun

uyy geçmiş olsun kuzey kuzuya. Maalesef bu virüsler fena yayılıyor canim bize de kuzenlefinden geçti bence anneler hasta çocuklari her ortama sokmamali ya da hasta olan yetişkinler her ortama gitmemeli. Ben bundan sonra çok katiyim kızımın bu halini gördükten sonra. İnşallah hemen toparlar canım

hosgeldin canım birsürü is guc seni bekliyor . Kızım bugün daha iyi birde şu sumuk olayını çıkarabilse emmekte zorlanıyor. Kolay gelsin canım sana

Canlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem
Abadtmadan Merve vakit bol acele yok 18 hafta var bowww ne az kalmış :)
İki günlüğüne de gitsen gelince iş birikiyor evine hoşgeldin reglin ödemi biter insallin cumaya kadar benimde eli kulağında
dun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benim aklim hep sizde
Tatlım evde çalışıyorsun avantajın bu küçüğe geçmişi olsun ama daha çok ugra
Aman hasta olma gerçi uşağın saçları coksada mide bulantısı yapar derler:)
Aslında o öyle değilmiş dna babaya yatkinsa anne vücudu tepki veriyormus ben kuzeyde hiç yaşamadım gözler hariç kopyam
Aslan yemesse biz yeriz perşembe günü açliktan:))
Cuma kahvaltı da yiyelim perşembe yerden artı çıkarız sahgull
kolay gelsin minicik tekrar zahmet ettin

senin minik nasıl oldu canım ilaç içerken hala sorun var mı o kadar küçükken çok zor eskiler bilir kuzey asla şurup icmedi çok gerektiğinde iğne oldu hep şimdi bir aydır içmeye başladı üst üste ignelerden bikinca

Tesekkür ederiz monicim eline saglik
Bende tam paylasmaya gelmistim

Kızlaaaarrr

Solgar pstllium husks fibre lif tabletini kullanan veya duyan oldu mu aranızda?

Bağırsak tembelliği kronikleşmeye doğru gidiyor bende, o kadar dikkat ediyorum ama önünü alamadım gibi sanki. Acaba solgarın bu ürününden destek alsam mı ki bilemedim

Valla canım solgar la ilgili bildiğim tek şey bira mayası tableti ama amacına süper ise yarayan bir ürün

Rabbim size bağışlasın
İkracigim kaç yaşındasın kaç çocuk var senin
Allah razı olsun canım.
33 yaşındayım canım , biraz erken evlendim 3 çocuk, 15,11 ve 2.5 yaşındalar.

dun den beri hastanedik kizlar simdik te kizim fena birde ewde siparis birikti degil dikkatli yemegi iki lokma atamiyorum agzima takimin yuz karasi oldum demi sanki tek calisan benim aklim hep sizde
Ay çok geçmiş olsun, bu Seneki hastalık çok fena

Tünaydinñnnnn azimli fistiklarim

Nasilizzz hersey yolundami
Tünaydın ablam, yolunda sayılır:). Bugün tartıyla küs olmamız dışında herşey yolunda

iskelet ten ibaret kiz bu

öyle bir beden istiyorum

O bücürü yerim ben maşallah kuzuya
Ben hemen ters çevirdim, birkaç saat kullanmadan öyle bıraktım ama zaman gösterecek bir sorun olup olmadığını. İçim yandı valla, iphone deyip markanın arkasına sığınmaktayım dünden beri Kepimi kafamdan düşürmeyesiniz ha, hep birlikte takıp toplu foto alalım bence

Bu arada bugun tartildim dün unutmuştum
81,4 arti 400 gram da bende var

Bebiş büyüyor heyyooooo

Canlar ben temizlige gider oda oda dip kose temizleyeyim diyorum hem bana da hareket olsun diyorum bakalim yapabioirsem

Kız dikkat et kendine, çok yormadan temizle evini

Telefonum sağlığınıza duacı, bence durumu gayet iyi, dün biraz şok yaşadı ama atlatacak bebeim Oooo kepimi kıskanan kıskanana bence bana çok yakıştı
En kısa zamanda hepimiz kepleri takıp efil efil elbiselerle tozu dumana katalım

Ahh kuzum bu iş çok emek ister çok. Ben ilçedeki banka şubesinde çalışıyorum, gün sabah 6 da başlıyor bende, buraya gelirken öğle yemeğim, akşam yemeğim ve ara öğünümü yanımda taşıyorum, herşeyi akşamdan hazırlıyorum, spor çantamı da yanıma alıyorum iş çıkışı direkt Adana' da spora salonuna gidiyorum ve akşam 22:00-22:30 civarı evde oluyorum.

Tünaydinñnnnn azimli fistiklarim

Nasilizzz hersey yolundami

Tünaydın canımızıniçi
Gayet iyi herşey yolunda, musmutluyuz
Sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…