- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.301
Iremcim ver kilolari senide hamile goruruz insallahIyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsinbenim hamilelere karsi bi sempatim var ya hamile bir kadin gorunce mutlu oluyorum heyecanlaniyorum cunku annelik benim icin cok önemli bi lütuf rabbim ne guzel nasip etmis sana masallah guzel hayirli gunlerini gorursun Allah in izniyle insallah canim benim.
Benim annem kucukken yanimda olmadi anne sevgisi nasildir hic bilmiyorum suan annem bana bi teyze gibi anne bile demiyorum adiyla hitap ediyorum genelde o yuzden annelik gozumde bambaska bisey bende biran once anne olup kendi bebegime annelik yapmayi hayatimi ona adamayi cok istiyorum kendi annemin yapamadiklarini cocuguma fazlasiyla yapmayi dusunuyorum belki o zaman kendi kendime anne boslugumu doldurabilirim Rabbim nasip ederse insallah
Canim biraz baktimda ben bagisiklik yapmiyo yaziyo,cok vahim durumdaysan ve herseyi denediysen al bence en azindan 3 gun kullan bi bakKızlaaaarrr
Solgar pstllium husks fibre lif tabletini kullanan veya duyan oldu mu aranızda?
Bağırsak tembelliği kronikleşmeye doğru gidiyor bende, o kadar dikkat ediyorum ama önünü alamadım gibi sanki. Acaba solgarın bu ürününden destek alsam mı ki bilemedim
Kalifiye bir süt ineği pardon annesi olmayao ne işe yarıyor ki
misafir iyide sik sık olunca sikiyorAbla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum evden hiç misafir eksik olmuyor bıktım diycem ayıp olacak ama düzenimi oturtAmiyorum bir türlü bide teli aldimmi elime gözümün içine bakıyorlar bıraksın diye sinir oluyorum
Meyve içinde gün içinde yiyecegim artık pür dikkat kaçarı yok gidicek kilolar
burda biri hastaysa çokcuklu eve gitmezkiTekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
baslangicta bu kadar azaltirsan sonra zorluk çekersin cnmcac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla
merve işler kacmiyoya cnm iyi olunca yaparsinGünaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
inş. Tedavi cevap verir cnmSaol güzelim. Çekmiyor zaten dişi sadece tedavi etmeye çalışıyor. Iltihap kurumamasinin sebebini araştırıyormuş
ekim güya geldin ama yine kayipsin cnmgünaydın :)
kaç gündür hava iyiydi bu gün baya soğumuş inşallah yağmur kar bir şeyler yağar da bu sene kurak geçmez , az önce telefona uyandım hızlıca ortalığı toplayıp öğleye bir şeyler hazırlıyım eşim yesin gitsin ben de komşuya gidicem inşallah
Oncekini icseydin keskeGünaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
sendesevine hosgeldin cnm amcan nasildiGünaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.
Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık
Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum
Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım
Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda
Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben
Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de
Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba
Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun
Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini
tatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsinGunaydin kizlar,azcik basim agriyo acikcasi ama iyiyim devam hayatimda ilk defa ekmek yemeyerek bi gun gecirdim , kahve ictim sekersiz daha kahvalti yapmadim simdi hazirliyorum,opuldunuz
ben duymadım ama ayni sorun bendede basladiKızlaaaarrr
Solgar pstllium husks fibre lif tabletini kullanan veya duyan oldu mu aranızda?
Bağırsak tembelliği kronikleşmeye doğru gidiyor bende, o kadar dikkat ediyorum ama önünü alamadım gibi sanki. Acaba solgarın bu ürününden destek alsam mı ki bilemedim
niyeki hani eksi gelir diyodundTünaydın ablam, yolunda sayılır:). Bugün tartıyla küs olmamız dışında
bende ne var hic bilmiyorum :) yarın kontrol edip ona gore sekillendirmem lazimTünaydın canımızıniçi
Gayet iyi herşey yolunda, musmutluyuz
Sende ne var ne yok
Allah razı olsun ablacım valla üç günde özledim evimimisafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun
burda biri hastaysa çokcuklu eve gitmezki
Ins. İlerlemez geçmiş olsun cnm
baslangicta bu kadar azaltirsan sonra zorluk çekersin cnmc
Geçmişin zaten ben artidaydim
merve işler kacmiyoya cnm iyi olunca yaparsin
inş. Tedavi cevap verir cnm
ekim güya geldin ama yine kayipsin cnm
Oncekini icseydin keske
sendesevine hosgeldin cnm amcan nasildi
tatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsin
ben duymadım ama ayni sorun bendede basladi
niyeki hani eksi gelir diyodund
Biliyorsun listeye güzel biByuzdeyle giriş yapman lazim
bende ne var hic bilmiyorum :) yarın kontrol edip ona gore sekillendirmem lazim
Hakkında hayırlısı olsun cnmAllah razı olsun ablacım valla üç günde özledim evimi
Amcamın durumu pek iç açıcı değil Allah bilir tabiki ama son evrede Allah acı cektirmesin
Sende yarin kilonu bildir banaBenden gid gid gidak sesleri geliyor ama çok sevdiğim için mutluyum
Evet canimm insallahhhhIremcim ver kilolari senide hamile goruruz insallah
Aynen öyle ablacım. Güzel bir ömür sürdü çok şükür isyan da etmiyor gerisi boş zatenHakkında hayırlısı olsun cnm
Insanoglu aciz elden bisey gelmiyor
Sırf bunun için listeye girdim dermişimSende yarin kilonu bildir bana
Canim biraz baktimda ben bagisiklik yapmiyo yaziyo,cok vahim durumdaysan ve herseyi denediysen al bence en azindan 3 gun kullan bi bak
Kalifiye bir süt ineği pardon annesi olmaya
misafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun
Oncekini icseydin keske
Benden gid gid gidak sesleri geliyor ama çok sevdiğim için mutluyum
forum sitelerindeki yorumlara bir bakayım, hafta sonu bir de eczacı ile konuşayım bakalım ne dicek? Canım sıkılmaya başladı bu durumdan
anlaşıldı, bilgi için teşekkürler
valla can sıkıyor, iyice kabak tadı vermeye başladı. daha nasıl beslenmek gerekiyor bu bağırsaklar için anlamıyorum ki
yarın ben de kendimi kontrol edeceğim, merak ediyorum tartıen kendimi
yumurta detoksu mu tatlım?
Geçmiş gitmiş olsun canım benim. Bebek için mi gitmiştinSelamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
Selamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
Sorma ya , akşam tartıldığımda sabahkinden sadece 300 gr fazlaydı. Sabah en az yarım kilo 1 kilo arası gider diye hesaplıyordum ama malesefmisafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun
Oncekini icseydin keske
Oyyyy şimdi iyi misin canm?Günaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
Günaydınnn kızlarrrr
Hazırmıyız yeni güne
Maşallah maşallah bu azimle gider tabi bu kilolar gidicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?