Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iremcim ver kilolari senide hamile goruruz insallah

Canim biraz baktimda ben bagisiklik yapmiyo yaziyo,cok vahim durumdaysan ve herseyi denediysen al bence en azindan 3 gun kullan bi bak

misafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun

burda biri hastaysa çokcuklu eve gitmezki
Ins. İlerlemez geçmiş olsun cnm

ac yattim resmen ama hosuma gidiyir bu diyet maceradinda ozellikle aksamlari hafif tutacam cunku en cok ondan alyorum abla bu arada 79 lari gordum bakalim cumaya kadar seni gecebilecekmiyim abla
baslangicta bu kadar azaltirsan sonra zorluk çekersin cnmc
Geçmişin zaten ben artidaydim

Günaydın kızlar
Uzun sureden sonra bir mide bulantisi ile uyandim
merve işler kacmiyoya cnm iyi olunca yaparsin

Saol güzelim. Çekmiyor zaten dişi sadece tedavi etmeye çalışıyor. Iltihap kurumamasinin sebebini araştırıyormuş
inş. Tedavi cevap verir cnm

ekim güya geldin ama yine kayipsin cnm

Günaydın kızlar benim bugün ilk iki dersim yoktu. O yüzden sabah biraz geç uyandim. Diyetisyenin verdiği içeceği icemedigim için 2 hurma yedim sadece doğru mu yanlış mı bilemiyorum
Oncekini icseydin keske

sendesevine hosgeldin cnm amcan nasildi

Gunaydin kizlar,azcik basim agriyo acikcasi ama iyiyim devam hayatimda ilk defa ekmek yemeyerek bi gun gecirdim , kahve ictim sekersiz daha kahvalti yapmadim simdi hazirliyorum,opuldunuz
tatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsin

ben duymadım ama ayni sorun bendede basladi

Tünaydın ablam, yolunda sayılır:). Bugün tartıyla küs olmamız dışında
niyeki hani eksi gelir diyodund
Biliyorsun listeye güzel biByuzdeyle giriş yapman lazim

Tünaydın canımızıniçi
Gayet iyi herşey yolunda, musmutluyuz
Sende ne var ne yok
bende ne var hic bilmiyorum :) yarın kontrol edip ona gore sekillendirmem lazim

Allah razı olsun ablacım valla üç günde özledim evimi

Amcamın durumu pek iç açıcı değil Allah bilir tabiki ama son evrede Allah acı cektirmesin

Canim biraz baktimda ben bagisiklik yapmiyo yaziyo,cok vahim durumdaysan ve herseyi denediysen al bence en azindan 3 gun kullan bi bak

forum sitelerindeki yorumlara bir bakayım, hafta sonu bir de eczacı ile konuşayım bakalım ne dicek? Canım sıkılmaya başladı bu durumdan

Kalifiye bir süt ineği pardon annesi olmaya

anlaşıldı, bilgi için teşekkürler

valla can sıkıyor, iyice kabak tadı vermeye başladı. daha nasıl beslenmek gerekiyor bu bağırsaklar için anlamıyorum ki
yarın ben de kendimi kontrol edeceğim, merak ediyorum tartıen kendimi

Benden gid gid gidak sesleri geliyor ama çok sevdiğim için mutluyum

yumurta detoksu mu tatlım?

Hepsi baharın suçu

Selamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık

demek oluyor ki her hafta 1- 1,5 kilo arası kaybın olmalı artık
ama gözün aydın tabiiki de iyileşmene sevindim

Sorma ya , akşam tartıldığımda sabahkinden sadece 300 gr fazlaydı. Sabah en az yarım kilo 1 kilo arası gider diye hesaplıyordum ama malesef . Sadece 300 gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…