Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kozlar bu arada bisikletime bindim aldım elime telefonu. Size bisiklet üstünden bildirim yapıyorum
ben de eliptikteyim 35 dk oldu bir bakayim millet napiyor dedim senin bildirimi gordum selam vereyim dedim haydi yansin tum yaglar

valla can sıkıyor, iyice kabak tadı vermeye başladı. daha nasıl beslenmek gerekiyor bu bağırsaklar için anlamıyorum ki
yarın ben de kendimi kontrol edeceğim, merak ediyorum tartıen kendim
aynen bende cnm yag kuru meyve herseyi deniyorum olmuyor

Selamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
artik bogazini tutunca vericen demekki :))

Sorma ya , akşam tartıldığımda sabahkinden sadece 300 gr fazlaydı. Sabah en az yarım kilo 1 kilo arası gider diye hesaplıyordum ama malesef . Sadece 300 gr gitmiş
No stress
Gunluk degil haftalik sonuca bakicaz cnm bazen 1 gunde 1 kilo bile gider
Yeterki hata yapmiyalim

Cok gecmis olsun canim kuzeye

Iyi aksamlar canimm
Canim iyi kurtarmisson telefonu hadi insallah bsi olmaz

Hosgeldin canimmm
Azcik biyere gitmiyelim hemen is cikiyor evde dmi :) kolay gelsin sanaa
Canim 3 sene soguk evdemi kaldin kizz ben 1 gün zor durdum, hala tamirciyi bekliyoz güya gelckti 1-2 saate suan 2bucuk saat oldu. Valla bizde yapip yarsni ondna kesmeyi dusundk aslinda hepsni ödemeli ama ben dedm öle yapalm ararsada acmuyalim onun bize yaptgi gbi msjla faturayida göndeririz baklm nolcak

O neymiski merak ettm smdi bende

ben de eliptikteyim 35 dk oldu bir bakayim millet napiyor dedim senin bildirimi gordum selam vereyim dedim haydi yansin tum yaglar

Ooo süperiz süperrrr Ben yandığını hissetim resmen yağlarımın
Simdide güzel bir protein alcam. Ohhh misss.
Ben de masamda oturup hizmette sınır tanımıyorum. Oturarak kaç kalori harcanır, yağ yakılır ki
Bazal metonolizmandan biraz daha çok sende eve gidip yaparsın bi spor jullian belkide

Wuhuuu yağlar eriyooorrr kızlar süpersiniz @Nilyyyaaannn

Eridi eridi hadi sende katıl bize

Kacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.

Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/

Yulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
Ben puding gibi sütle pisiriyorum cnm icine kuru meyve kuru yemis kakao
Yulaf kepegi 2 ks.1 dil ekm yapiyor

Psikolojik destek aliyormu cnm
Birazda kendinin caba glstermesi lazim

Psikolojik destek aliyormu cnm
Birazda kendinin caba glstermesi lazim

Abla bu zamana kadar direndi kabul etmwdi piskologa gitmeyi hap kullanmayi ama iyice cöktü artk kendide farkinda istiyorm diyor bu seferde haplar kötu geluyor bitanesi asiri carpinti yapti hastaneye gitti öteki bas agrisi migren smdi yeni bitane deniyor insallah iyi gelir bu sürec icindede hep cok yanlizim kimse yok burda diyor aslinda ablamlar babam kardesm yaninda.. valla cok üzülüyorm insallah iyi olur artk güzel bi hap bulursa biraz iyi gelcek diye umuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…