- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.321
Kız dikkat et düşme sakınKozlar bu arada bisikletime bindim aldım elime telefonu. Size bisiklet üstünden bildirim yapıyorum
ben de eliptikteyimKozlar bu arada bisikletime bindim aldım elime telefonu. Size bisiklet üstünden bildirim yapıyorum
ben de eliptikteyim35 dk oldu bir bakayim millet napiyor dedim senin bildirimi gordum selam vereyim dedim haydi yansin tum yaglar
Cok guzelmis bu hem de 49 cal. Muz alip mutlaka deneyecegim tesekkur ettik
aynen bende cnm yag kuru meyve herseyi deniyorum olmuyorvalla can sıkıyor, iyice kabak tadı vermeye başladı. daha nasıl beslenmek gerekiyor bu bağırsaklar için anlamıyorum ki
yarın ben de kendimi kontrol edeceğim, merak ediyorum tartıen kendim
artik bogazini tutunca vericen demekki :))Selamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
No stressSorma ya , akşam tartıldığımda sabahkinden sadece 300 gr fazlaydı. Sabah en az yarım kilo 1 kilo arası gider diye hesaplıyordum ama malesef. Sadece 300 gr gitmiş
Tekrar günaydın kızlar
Ufff offf demek istemiyorum çok sukur ki başka derdimiz tasamiz yokama kuzeni hastaydı doğum gününde ,konu doğum günü olunca da mecbur geldiler benim kuzu hemen yakalamış mikropları pek yaklastirmadik birbirine ama sonuçta çocuk gece boyunca hirikti vardı birde öksürük inşallah antibiyotiksiz atlatır iz bu sene kurtulamıyoruz resmen biri bitip biri başlıyor
Herkeslere mis kokulu, bol öpücüklü günaydınnnnnn
Henüz masama uğrayan bir müşteri olmadığına göre yeşil çayım eşliğinde geçmişe dalabilirim.
Akşam nolur nolmaz diye pirince yatırdım telefonumu. Şimdilik durumu iyi, inşallah bir şey olmayacak kuzuma
Günaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.
Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık
Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum
Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım
Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda
Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben
Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de
Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba
Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun
Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini
Kızlaaaarrr
Solgar pstllium husks fibre lif tabletini kullanan veya duyan oldu mu aranızda?
Bağırsak tembelliği kronikleşmeye doğru gidiyor bende, o kadar dikkat ediyorum ama önünü alamadım gibi sanki. Acaba solgarın bu ürününden destek alsam mı ki bilemedim
O normal bi terleme olmadigi icin sadece su kaybediyosun cnmBirde terleme esofmaninin etkisi nedir cok onceden almistim elime gecti bugun merak ettim sizlere sormak istedim
ben de eliptikteyim35 dk oldu bir bakayim millet napiyor dedim senin bildirimi gordum selam vereyim dedim haydi yansin tum yaglar
Bazal metonolizmandan biraz daha çokBen de masamda oturup hizmette sınır tanımıyorum. Oturarak kaç kalori harcanır, yağ yakılır ki
Wuhuuu yağlar eriyooorrr kızlar süpersiniz@Nilyyyaaannn
Aksam millet otururken sende spor yapiyosun cnmBen de masamda oturup hizmette sınır tanımıyorum. Oturarak kaç kalori harcanır, yağ yakılır ki
Anam kaloriside cokmus yaaa :))
Ben puding gibi sütle pisiriyorum cnm icine kuru meyve kuru yemis kakaoYulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
Psikolojik destek aliyormu cnmKacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.
Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/
Ben puding gibi sütle pisiriyorum cnm icine kuru meyve kuru yemis kakao
Yulaf kepegi 2 ks.1 dil ekm yapiyor
Psikolojik destek aliyormu cnm
Birazda kendinin caba glstermesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?