- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.341
İyi aksamlar kizlar
Ay şuan yorgunluktan oluyorum ..
Bugün sadece mutfak dolaplarin içini dışını yaptim daha kiler tarafına dokunamadim birde rutin isler evi supur sil, camasir katla yerleştir , ortalik topla ve benim cadi kizla ugrastim
Dun aksama kadar banyo kelimesi gectginde agliyordu . Dun gece on bucukta banyoya gitti bebis yika beni yika dedi bir hevesle girdik ve bugun yine banyo yapicam diye basimin etini yedi. Bu çocuklarin niye ortasi yok ki . Bugün hem bedenen hem beyinen yoruldum alintilari yaptım yemektwb sonra cevaplicam inşallah
peki spor yaparken giyilse nasil olur ?O normal bi terleme olmadigi icin sadece su kaybediyosun cnm
Mesela sporda kan dolasimin hizlaniyor oyle terliyosun
tarif guzelmis yarin deneyecegim.yulaf kepegi ve yulaf ezmesi ayni seymi acabaBen puding gibi sütle pisiriyorum cnm icine kuru meyve kuru yemis kakao
Yulaf kepegi 2 ks.1 dil ekm yapiyor
az once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Huma dedi ki bana ikide bir anne kaycam anne kaycam lutlenn deyip duruyordu .
Bende dedim ki kizim artik baban geldi azicikta ondan iste dedim
Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla
bencede nigarim ona gore onlem alBen tartilmadim iki gündür telaşlı oluyorum sabahları yarın tartilip iki günü ona göre sekillendilerelim
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar,azcik basim agriyo acikcasi ama iyiyim devam hayatimda ilk defa ekmek yemeyerek bi gun gecirdim , kahve ictim sekersiz daha kahvalti yapmadim simdi hazirliyorum,opuldunuz
Yok canim sabah kahvaltı yapana kadar devam ediyorAman hasta olma gerçi uşağın saçları coksada mide bulantısı yapar derler:)
artık kilo aliyorum sanirim cnim suyada dikkat etsem aksam gec yememeye de dikkat etsem gelecek olan geliyorCanim iyi gidiyosun gercekten
Canim ne diyeceğimi bilmiyorum ama eminim cok iyi bir anne olacaksinIyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsinbenim hamilelere karsi bi sempatim var ya hamile bir kadin gorunce mutlu oluyorum heyecanlaniyorum cunku annelik benim icin cok önemli bi lütuf rabbim ne guzel nasip etmis sana masallah guzel hayirli gunlerini gorursun Allah in izniyle insallah canim benim.
Benim annem kucukken yanimda olmadi anne sevgisi nasildir hic bilmiyorum suan annem bana bi teyze gibi anne bile demiyorum adiyla hitap ediyorum genelde o yuzden annelik gozumde bambaska bisey bende biran once anne olup kendi bebegime annelik yapmayi hayatimi ona adamayi cok istiyorum kendi annemin yapamadiklarini cocuguma fazlasiyla yapmayi dusunuyorum belki o zaman kendi kendime anne boslugumu doldurabilirim Rabbim nasip ederse insallah
Kiz zaten abartarak yapacak gucum yok dolaplari halletim sadece daha kiler buzdolabi duruyorAbadtmadan Merve vakit bol acele yok 18 hafta var bowww ne az kalmış :)
İki günlüğüne de gitsen gelince iş birikiyor evine hoşgeldin reglin ödemi biter insallin cumaya kadar benimde eli kulağında
Tatlım evde çalışıyorsun avantajın bu küçüğe geçmişi olsun ama daha çok ugra
Aslında o öyle değilmiş dna babaya yatkinsa anne vücudu tepki veriyormus ben kuzeyde hiç yaşamadım gözler hariç kopyam
Cuma kahvaltı da yiyelim perşembe yerden artı çıkarız@sahgull
kolay gelsin minicik tekrar zahmet ettin
Buyuor büyüyor teyzesiöyle bir beden istiyorum
O bücürü yerim ben maşallah kuzuya
Ben hemen ters çevirdim, birkaç saat kullanmadan öyle bıraktım ama zaman gösterecek bir sorun olup olmadığını. İçim yandı valla, iphone deyip markanın arkasına sığınmaktayım dünden beriKepimi kafamdan düşürmeyesiniz ha, hep birlikte takıp toplu foto alalım bence
Bebiş büyüyor heyyooooo
Kız dikkat et kendine, çok yormadan temizle evini
Telefonum sağlığınıza duacı, bence durumu gayet iyi, dün biraz şok yaşadı ama atlatacak bebeimOooo kepimi kıskanan kıskanana bence bana çok yakıştı
En kısa zamanda hepimiz kepleri takıp efil efil elbiselerle tozu dumana katalım
Ahh kuzum bu iş çok emek ister çok. Ben ilçedeki banka şubesinde çalışıyorum, gün sabah 6 da başlıyor bende, buraya gelirken öğle yemeğim, akşam yemeğim ve ara öğünümü yanımda taşıyorum, herşeyi akşamdan hazırlıyorum, spor çantamı da yanıma alıyorum iş çıkışı direkt Adana' da spora salonuna gidiyorum ve akşam 22:00-22:30 civarı evde oluyorum.
Tünaydın canımızıniçi
Gayet iyi herşey yolunda, musmutluyuz
Sende ne var ne yok
Bi enerji gelmisken giriseyim dedim ablamisafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun
burda biri hastaysa çokcuklu eve gitmezki
Ins. İlerlemez geçmiş olsun cnm
baslangicta bu kadar azaltirsan sonra zorluk çekersin cnmc
Geçmişin zaten ben artidaydim
merve işler kacmiyoya cnm iyi olunca yaparsin
inş. Tedavi cevap verir cnm
ekim güya geldin ama yine kayipsin cnm
Oncekini icseydin keske
sendesevine hosgeldin cnm amcan nasildi
tatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsin
ben duymadım ama ayni sorun bendede basladi
niyeki hani eksi gelir diyodund
Biliyorsun listeye güzel biByuzdeyle giriş yapman lazim
bende ne var hic bilmiyorum :) yarın kontrol edip ona gore sekillendirmem lazim
İyiyim cok aukur canımOyyyy şimdi iyi misin canm?
Evetttt. Bi enerjik bi enerjiğim ki. Spordayım kosuyorum kosuyorum bana mısın demiyor
Rabbim sifa versin canimKacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.
Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/
kizdan firsat olursa inşallah canımKolay gelsin canim baya yorulmussun :) aksam iyi dinlenirsin artik
Ayy ne tatli masallah kizin :) ama öle oluyor dmi sevdikleri seyi durmadan istiyorlar
Oyleymis abla yeni ogrendim neyse bugunde 2 yaptim artiktatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsin
Duskun ama babayida cok ozluyor aksamlari babadan surekli ilgi bekliyor bugun niyeyse boyle yaptiakilli bidik laflara bak ya akilda etmis babayi gondermeye sana cok duskun galiba
Canim yorma kendini,isin babasi bitmis gerci mutfak en zor yerİyi aksamlar kizlar
Ay şuan yorgunluktan oluyorum ..
Bugün sadece mutfak dolaplarin içini dışını yaptim daha kiler tarafına dokunamadim birde rutin isler evi supur sil, camasir katla yerleştir , ortalik topla ve benim cadi kizla ugrastim
Dun aksama kadar banyo kelimesi gectginde agliyordu . Dun gece on bucukta banyoya gitti bebis yika beni yika dedi bir hevesle girdik ve bugun yine banyo yapicam diye basimin etini yedi. Bu çocuklarin niye ortasi yok ki . Bugün hem bedenen hem beyinen yoruldum alintilari yaptım yemektwb sonra cevaplicam inşallah
Oyy tatliligina bak dillere bak masallah onun bir opucugu bir sarilmasi gulumsemesi butun yorgunlugunu alir simdiaz once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla
Mutfagi tam bitiremedim canim kiler tarafi kaldi yarinda orayi hallederim .. yormadan yapmaya gayret ediyorum canim mecbur yapılacakCanim yorma kendini,isin babasi bitmis gerci mutfak en zor yer
Cok guzel canim son 4 kilo mukemmelsin dayanMenüm:
11:30 1 kuru incir, 3kuru üzüm
12:00 1 haslanmis yumurta, 1/2kk peynir, 2lokma tb ekmek, domates kereviz, kahve
16:00 1 haslanmis yumurt, kahve
18:00 biftek (150gr), bol Salata, cacik, 2 catal patates püresi (esime yaptm tadina baktm cok severm normalde hepsni yiyebilirdm zor tuttum kendmi)
19:30 2 ceviz
2 fincan adacayi
3lt Su
5 mil leslie = 204p
200 hoplama = 10p
40dk n.t.yürüyüs = 40p Toplam= 254puan
Sorma canim acayip dillendi bir lutfen degisi bitiriyor zaten beni ikinciye hic işim düşünmedik cnim hümayida son haftalarda bulmuştukOyy tatliligina bak dillere bak masallah onun bir opucugu bir sarilmasi gulumsemesi butun yorgunlugunu alir simdiismide cok guzelmis ikinciye ne koymayi dusunuyorsun canim
Çok mantıklı oğlan bana benzer çok sorun yasamadiydim kız babaya benzer bulantı iyi olmuştu ,buna göre Merve'nin bebe babayami benziycwksenin minik nasıl oldu canım ilaç içerken hala sorun var mı o kadar küçükken çok zor eskiler bilir kuzey asla şurup icmedi çok gerektiğinde iğne oldu hep şimdi bir aydır içmeye başladı üst üste ignelerden bikinca
Kiz bulantida babaya benziyorsa Hüma nin babaya benzemesi lazim ama hic alakasi yok baba ileÇok mantıklı oğlan bana benzer çok sorun yasamadiydim kız babaya benzer bulantı iyi olmuştu ,buna göre Merve'nin bebe babayami benziycwk
Ooo süperiz süperrrrBen yandığını hissetim resmen yağlarımın
Simdide güzel bir protein alcam. Ohhh misss.
Bazal metonolizmandan biraz daha çoksende eve gidip yaparsın bi spor jullian belkide
Eridi eridihadi sende katıl bize
Cok guzel canim son 4 kilo mukemmelsin dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?