Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi aksamlar kizlar
Ay şuan yorgunluktan oluyorum ..
Bugün sadece mutfak dolaplarin içini dışını yaptim daha kiler tarafına dokunamadim birde rutin isler evi supur sil, camasir katla yerleştir , ortalik topla ve benim cadi kizla ugrastim

Dun aksama kadar banyo kelimesi gectginde agliyordu . Dun gece on bucukta banyoya gitti bebis yika beni yika dedi bir hevesle girdik ve bugun yine banyo yapicam diye basimin etini yedi. Bu çocuklarin niye ortasi yok ki . Bugün hem bedenen hem beyinen yoruldum alintilari yaptım yemektwb sonra cevaplicam inşallah

Kolay gelsin canim baya yorulmussun :) aksam iyi dinlenirsin artik
Ayy ne tatli masallah kizin :) ama öle oluyor dmi sevdikleri seyi durmadan istiyorlar

Menüm:

11:30 1 kuru incir, 3kuru üzüm

12:00 1 haslanmis yumurta, 1/2kk peynir, 2lokma tb ekmek, domates kereviz, kahve

16:00 1 haslanmis yumurt, kahve

18:00 biftek (150gr), bol Salata, cacik, 2 catal patates püresi (esime yaptm tadina baktm cok severm normalde hepsni yiyebilirdm zor tuttum kendmi )

19:30 2 ceviz

2 fincan adacayi
3lt Su
5 mil leslie = 204p
200 hoplama = 10p
40dk n.t.yürüyüs = 40p Toplam= 254puan

O normal bi terleme olmadigi icin sadece su kaybediyosun cnm
Mesela sporda kan dolasimin hizlaniyor oyle terliyosun
peki spor yaparken giyilse nasil olur ?

Ben puding gibi sütle pisiriyorum cnm icine kuru meyve kuru yemis kakao
Yulaf kepegi 2 ks.1 dil ekm yapiyor
tarif guzelmis yarin deneyecegim.yulaf kepegi ve yulaf ezmesi ayni seymi acaba

az once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Huma dedi ki bana ikide bir anne kaycam anne kaycam lutlenn deyip duruyordu .

Bende dedim ki kizim artik baban geldi azicikta ondan iste dedim

Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla

akilli bidik laflara bak ya akilda etmis babayi gondermeye sana cok duskun galiba

Ben tartilmadim iki gündür telaşlı oluyorum sabahları yarın tartilip iki günü ona göre sekillendilerelim
bencede nigarim ona gore onlem al

Gunaydin kizlar,azcik basim agriyo acikcasi ama iyiyim devam hayatimda ilk defa ekmek yemeyerek bi gun gecirdim , kahve ictim sekersiz daha kahvalti yapmadim simdi hazirliyorum,opuldunuz
Geçmiş olsun canım
Aman hasta olma gerçi uşağın saçları coksada mide bulantısı yapar derler:)
Yok canim sabah kahvaltı yapana kadar devam ediyor
Canim iyi gidiyosun gercekten
artık kilo aliyorum sanirim cnim suyada dikkat etsem aksam gec yememeye de dikkat etsem gelecek olan geliyor

Canim ne diyeceğimi bilmiyorum ama eminim cok iyi bir anne olacaksin
Kiz zaten abartarak yapacak gucum yok dolaplari halletim sadece daha kiler buzdolabi duruyor
Buyuor büyüyor teyzesi
Bi enerji gelmisken giriseyim dedim abla
Oyyyy şimdi iyi misin canm?

Evetttt. Bi enerjik bi enerjiğim ki. Spordayım kosuyorum kosuyorum bana mısın demiyor
İyiyim cok aukur canım
Rabbim sifa versin canim
Kolay gelsin canim baya yorulmussun :) aksam iyi dinlenirsin artik
Ayy ne tatli masallah kizin :) ama öle oluyor dmi sevdikleri seyi durmadan istiyorlar
kizdan firsat olursa inşallah canım

Canim yorma kendini,isin babasi bitmis gerci mutfak en zor yer

Oyy tatliligina bak dillere bak masallah onun bir opucugu bir sarilmasi gulumsemesi butun yorgunlugunu alir simdi ismide cok guzelmis ikinciye ne koymayi dusunuyorsun canim

Cok guzel canim son 4 kilo mukemmelsin dayan

Oyy tatliligina bak dillere bak masallah onun bir opucugu bir sarilmasi gulumsemesi butun yorgunlugunu alir simdi ismide cok guzelmis ikinciye ne koymayi dusunuyorsun canim
Sorma canim acayip dillendi bir lutfen degisi bitiriyor zaten beni ikinciye hic işim düşünmedik cnim hümayida son haftalarda bulmuştuk

Çok mantıklı oğlan bana benzer çok sorun yasamadiydim kız babaya benzer bulantı iyi olmuştu ,buna göre Merve'nin bebe babayami benziycwk

Kizlar menum

11.30 2 yumurtali sogan mihlama,13 zeytin,biraz peynir,domates,yesillik,slaatalik...., fistik,3 hurma

17.30 1 tabak kabak yemegi,1 kase yogurt,biraz salata doymadim,hemen 1 bardak sut,3-4 erik kurusu,birazda kayisi cekirdegi yedim

3 litre su,spor yapamadim simdilik yaparsam yazarim

Çok istiyorum aslında aylık spor salonu bulursam yazılayım diyorum

Hahah masallah ya cocuk nese kaynagi valla bana zaten cok sevimli geliyorlar artk yaza dogru bizde düsünüyoruz insallah nasip olur ya :)

Cok guzel canim son 4 kilo mukemmelsin dayan

Sagol canim, evet son 4 kilo ama okadar zor geliyorki artk ama dayancam insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…