- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.361
öyle canim evin nese kaynagi .. hayirlisiyla olur kuzum benimHahah masallah ya cocuk nese kaynagi valla bana zaten cok sevimli geliyorlar artk yaza dogru bizde düsünüyoruz insallah nasip olur ya :)
Sagol canim, evet son 4 kilo ama okadar zor geliyorki artk ama dayancam insallah :)
sadece hapla olmaz cnm terapi görmesi gerekirAbla bu zamana kadar direndi kabul etmwdi piskologa gitmeyi hap kullanmayi ama iyice cöktü artk kendide farkinda istiyorm diyor bu seferde haplar kötu geluyor bitanesi asiri carpinti yapti hastaneye gitti öteki bas agrisi migren smdi yeni bitane deniyor insallah iyi gelir bu sürec icindede hep cok yanlizim kimse yok burda diyor aslinda ablamlar babam kardesm yaninda.. valla cok üzülüyorm insallah iyi olur artk güzel bi hap bulursa biraz iyi gelcek diye umuyoruz
Kizzz bi sürü is yapmisinya bide cocukla daha ne olsunİyi aksamlar kizlar
Ay şuan yorgunluktan oluyorum ..
Bugün sadece mutfak dolaplarin içini dışını yaptim daha kiler tarafına dokunamadim birde rutin isler evi supur sil, camasir katla yerleştir , ortalik topla ve benim cadi kizla ugrastim
Dun aksama kadar banyo kelimesi gectginde agliyordu . Dun gece on bucukta banyoya gitti bebis yika beni yika dedi bir hevesle girdik ve bugun yine banyo yapicam diye basimin etini yedi. Bu çocuklarin niye ortasi yok ki . Bugün hem bedenen hem beyinen yoruldum alintilari yaptım yemektwb sonra cevaplicam inşallah
cuma günkü eksiler seni püreden daha cok mutlu edecek tatlisim :))Menüm:
11:30 1 kuru incir, 3kuru üzüm
12:00 1 haslanmis yumurta, 1/2kk peynir, 2lokma tb ekmek, domates kereviz, kahve
16:00 1 haslanmis yumurt, kahve
18:00 biftek (150gr), bol Salata, cacik, 2 catal patates püresi (esime yaptm tadina baktm cok severm normalde hepsni yiyebilirdm zor tuttum kendmi)
19:30 2 ceviz
2 fincan adacayi
3lt Su
5 mil leslie = 204p
200 hoplama = 10p
40dk n.t.yürüyüs = 40p Toplam= 254puan
Ezmesi daha buyuk oluyor cnmarif guzelmis yarin deneyecegim.yulaf kepegi ve yulaf ezmesi ayni seymi acaba
simdiki cocuklarin hepsi bi alem yaaaaz once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Huma dedi ki bana ikide bir anne kaycam anne kaycam lutlenn deyip duruyordu .
Bende dedim ki kizim artik baban geldi azicikta ondan iste dedim
Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla
Bi enerji gelmisken giriseyim dedim abla
bu mihlama bildigimiz mihlama degil heralde cnm .soganli yumurtamiKizlar menum
11.30 2 yumurtali sogan mihlama,13 zeytin,biraz peynir,domates,yesillik,slaatalik...., fistik,3 hurma
17.30 1 tabak kabak yemegi,1 kase yogurt,biraz salata doymadim,hemen 1 bardak sut,3-4 erik kurusu,birazda kayisi cekirdegi yedim
3 litre su,spor yapamadim simdilik yaparsam yazarim
Simdikiler büyümüşte kuculmusler ablasadece hapla olmaz cnm terapi görmesi gerekir
Bide dedigim gibi kendi caba glsterecek yeni ugraslar bulacak
Spor yapsa cok iyi gelir
Kizzz bi sürü is yapmisinya bide cocukla daha ne olsun
cuma günkü eksiler seni püreden daha cok mutlu edecek tatlisim :))
Ezmesi daha buyuk oluyor cnm
simdiki cocuklarin hepsi bi alem yaaa
bu mihlama bildigimiz mihlama degil heralde cnm .soganli yumurtami
Menü güzel ama zaten kuru meyve sabah yemisin aksama gerek yokmus
Pinar buraya basladiginda benim su andaki kilomdaymisin :)))Sagol canim, evet son 4 kilo ama okadar zor geliyorki artk ama dayancam insallah :)
Kiz cocuklari ayri bi tatli oluyokarSimdikiler büyümüşte kuculmusler abla
Aynen ablaKiz cocuklari ayri bi tatli oluyokar
Ben omlet yapıyorum çok güzel oluyor canımYulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
meyve kesinlikle yeme canim yoğurt yeKizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim
Ablacım nasılsın, bebiş nasılGünaydın güzel kızlar
Sonunda geçmişi bitirdim
Iki saat önce döndüm evine çok şükür eşyaların birazını yerleştirdim kalanları yapıp küçük süpürge ile evi geçeyim üstünden bir de banyolar var binde çamaşır atayım amma çok isim varmış ya yazınca fark ettim
Sorma duş alırım dün regl geldi sonunda inşallah ödem yoktur.
Mervecim nasıl oldu cici kız biraz sakinledi mi hastalık
Tugce telefona üzüldüm sende bendensin ben de iyice ölmesini bekliyorum
Baharcim kuzeye de çok geçmiş olsun canım
Eylemcim geçmiş olsun canım ya diş ağrısı berbat birsey
Ev soğukluğunu bana sor pinarcim üç yılın sonunda kendimiz yaptırdık faturaları gönderdik kiradan keseceğiz dedik ev sahibi çıkın diye haber göndermiş ama inadım inat kafayı bozdum iyice sonuna kadar savasacagim valla pis cimriler
Başka unuttuğum varsa affola valla hızlı okudum bunlar kalmış aklımda
Ikracim sen yolla o orange bana bi isirayim ben
Zuhal ablam hoş geldin nigarcim sen de
Hmm başka birsey kalmamış aklımda galiba
Ha bir de Tugce kepini de seni de kıskanıyorum haberin olsun
Mervecim kolay gelsin temizlikte hamile hamile fazla yorma kendini
Icine tarcin zencefil zerdecal karisimim vardi ondan da koyayim iyi hatirlattin benim aklima hic gelmedi sagol tatlimmmmeyve kesinlikle yeme canim yoğurt ye
Afiyet olsun canımIcine tarcin zencefil zerdecal karisimim vardi ondan da koyayim iyi hatirlattin benim aklima hic gelmedi sagol tatlimmm
Allah isteyen herkese nasip etsin canımIyi bakalim canim yavastan yavastan yaparsinbenim hamilelere karsi bi sempatim var ya hamile bir kadin gorunce mutlu oluyorum heyecanlaniyorum cunku annelik benim icin cok önemli bi lütuf rabbim ne guzel nasip etmis sana masallah guzel hayirli gunlerini gorursun Allah in izniyle insallah canim benim.
Benim annem kucukken yanimda olmadi anne sevgisi nasildir hic bilmiyorum suan annem bana bi teyze gibi anne bile demiyorum adiyla hitap ediyorum genelde o yuzden annelik gozumde bambaska bisey bende biran once anne olup kendi bebegime annelik yapmayi hayatimi ona adamayi cok istiyorum kendi annemin yapamadiklarini cocuguma fazlasiyla yapmayi dusunuyorum belki o zaman kendi kendime anne boslugumu doldurabilirim Rabbim nasip ederse insallah
O nedemek poni anlamadım ben şindik az aydınlat beniSelamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
Canım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmadımYulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
Oooo o zamana korumaya geçersin kuzum annene süpriz olur hemde Allah şifa versin canım ayrılık ölüm çok zor hayatı sorgulamak atlatmak her yiğidin harcı değil inşallah tez zamanda anacığın düzelirKacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.
Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/
Cadı ya bi ısırsaydın cimcimeyi büyümüşde anneyi kandırıyor :)az once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla
Yoğurt yeşil elma 3 kuru kayısı birini seç diyecektim nescafe de olur :)Kizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim
sorma Yasemin sipam anneyi kandirmaya erken başladıAllah isteyen herkese nasip etsin canım
Kadınız sonuçta doğurma anne olma isteği hepimizde var
Sen annesiz büyümüşsün eksikliğini çok hissetmişsin inşallah evladına doya doya annelik yaparsın ama herşey dozunda kararında
Evlatta olsa gün geliyor acaba dedirtiyor adama
Hiçbirşey senden önemli değil sen yoksan dünya yok....
O nedemek poni anlamadım ben şindik az aydınlat beni
Canım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmadım
Oooo o zamana korumaya geçersin kuzum annene süpriz olur hemde Allah şifa versin canım ayrılık ölüm çok zor hayatı sorgulamak atlatmak her yiğidin harcı değil inşallah tez zamanda anacığın düzelir
Cadı ya bi ısırsaydın cimcimeyi büyümüşde anneyi kandırıyor :)
Yoğurt yeşil elma 3 kuru kayısı birini seç diyecektim nescafe de olur :)
Yulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
Birde terleme esofmaninin etkisi nedir cok onceden almistim elime gecti bugun merak ettim sizlere sormak istedim
aynen bende cnm yag kuru meyve herseyi deniyorum olmuyor
artik bogazini tutunca vericen demekki :))
No stress
Gunluk degil haftalik sonuca bakicaz cnm bazen 1 gunde 1 kilo bile gider
Yeterki hata yapmiyalim
Cok gecmis olsun canim kuzeye
Iyi aksamlar canimm
Canim iyi kurtarmisson telefonu hadi insallah bsi olmaz
Hosgeldin canimmm
Azcik biyere gitmiyelim hemen is cikiyor evde dmi :) kolay gelsin sanaa
Canim 3 sene soguk evdemi kaldin kizz ben 1 gün zor durdum, hala tamirciyi bekliyoz güya gelckti 1-2 saate suan 2bucuk saat oldu. Valla bizde yapip yarsni ondna kesmeyi dusundk aslinda hepsni ödemeli ama ben dedm öle yapalm ararsada acmuyalim onun bize yaptgi gbi msjla faturayida göndeririz baklm nolcak
O neymiski merak ettm smdi bende
Ooo süperiz süperrrrBen yandığını hissetim resmen yağlarımın
Simdide güzel bir protein alcam. Ohhh misss.
Bazal metonolizmandan biraz daha çoksende eve gidip yaparsın bi spor jullian belkide
Eridi eridihadi sende katıl bize
Aksam millet otururken sende spor yapiyosun cnm
Anam kaloriside cokmus yaaa :))
Annenin kendine uğraş bulması şart kuzum ya. Kendini spora adasa aslında, hergün 1 saat yürüse bile çok iyi hisseder kendini. Antidepresanlar çözüm değil bana göre, ya da bir psikoloğa mı gitseKacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.
Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/
İyi aksamlar kizlar
Ay şuan yorgunluktan oluyorum ..
Bugün sadece mutfak dolaplarin içini dışını yaptim daha kiler tarafına dokunamadim birde rutin isler evi supur sil, camasir katla yerleştir , ortalik topla ve benim cadi kizla ugrastim
Dun aksama kadar banyo kelimesi gectginde agliyordu . Dun gece on bucukta banyoya gitti bebis yika beni yika dedi bir hevesle girdik ve bugun yine banyo yapicam diye basimin etini yedi. Bu çocuklarin niye ortasi yok ki . Bugün hem bedenen hem beyinen yoruldum alintilari yaptım yemektwb sonra cevaplicam inşallah
az once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
bencede nigarim ona gore onlem al
Geçmiş olsun canım
Yok canim sabah kahvaltı yapana kadar devam ediyor
artık kilo aliyorum sanirim cnim suyada dikkat etsem aksam gec yememeye de dikkat etsem gelecek olan geliyor
Canim ne diyeceğimi bilmiyorum ama eminim cok iyi bir anne olacaksin
Kiz zaten abartarak yapacak gucum yok dolaplari halletim sadece daha kiler buzdolabi duruyor
Buyuor büyüyor teyzesi
Bi enerji gelmisken giriseyim dedim abla
İyiyim cok aukur canım
Rabbim sifa versin canim
kizdan firsat olursa inşallah canım
Kizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?