Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sadece hapla olmaz cnm terapi görmesi gerekir
Bide dedigim gibi kendi caba glsterecek yeni ugraslar bulacak
Spor yapsa cok iyi gelir

Kizzz bi sürü is yapmisinya bide cocukla daha ne olsun

cuma günkü eksiler seni püreden daha cok mutlu edecek tatlisim :))

arif guzelmis yarin deneyecegim.yulaf kepegi ve yulaf ezmesi ayni seymi acaba
Ezmesi daha buyuk oluyor cnm

simdiki cocuklarin hepsi bi alem yaaa

Bi enerji gelmisken giriseyim dedim abla

bu mihlama bildigimiz mihlama degil heralde cnm .soganli yumurtami

Menü güzel ama zaten kuru meyve sabah yemisin aksama gerek yokmus

Simdikiler büyümüşte kuculmusler abla

Kizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim

Kizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim
meyve kesinlikle yeme canim yoğurt ye

Ablacım nasılsın, bebiş nasıl

Allah isteyen herkese nasip etsin canım
Kadınız sonuçta doğurma anne olma isteği hepimizde var
Sen annesiz büyümüşsün eksikliğini çok hissetmişsin inşallah evladına doya doya annelik yaparsın ama herşey dozunda kararında
Evlatta olsa gün geliyor acaba dedirtiyor adama
Hiçbirşey senden önemli değil sen yoksan dünya yok....

Selamm herkesee kızlar okuldan çıktım kadın doğuma gittim pko için pkolu değilim artk hiç kiste dön0şmş yumurtan yok dedi
Pkonun arkasına da sığınamam artık
O nedemek poni anlamadım ben şindik az aydınlat beni
Yulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi
Canım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmadım
Oooo o zamana korumaya geçersin kuzum annene süpriz olur hemde Allah şifa versin canım ayrılık ölüm çok zor hayatı sorgulamak atlatmak her yiğidin harcı değil inşallah tez zamanda anacığın düzelir
Cadı ya bi ısırsaydın cimcimeyi büyümüşde anneyi kandırıyor :)
Yoğurt yeşil elma 3 kuru kayısı birini seç diyecektim nescafe de olur :)

sorma Yasemin sipam anneyi kandirmaya erken başladı

Yoğun bir günün sonunda gelebildim nihayet
Sabah kursum vardı sonra oğlanı aldım eve geldik temizlik yemek hallettim oğlanın akıl zeka oyunları dersine başlattım ilk gün güzel geçti tangramla puzzle işe başladılar böyle gider inşallah sonra ikizler geldi yemek bulaşık küçüğü uyut pertim anlıycanız
Yarında yoğunum
Toplantı var sonra spor sonrada dişçiye gidecem 3 implant takacaklar valla çok tırsıyorum sonrasında acı çekerim diye
Menüyü yazayım bari

Yulaf ezmesini sabah kahvalti icin nasil hazirlayabilirim daha once diyetisyen yogurtla karistir icine elma dogra demisti ama yiyemedim oyle onerebileceginiz tarif varmi

Ben 3 yk yulaf ezmesine 1 su bardağı süt , 1 adet sevdiğim meyveyi doğruyorum, içine de 1 tk keten tohumu ekleyip afiyetle yiyorum. Yoğurt sabahları pek zevkle yenmiyor. Bir de yulaf kapası yapanlar var. Tam tarifi bilmesem de sütle pişirip işine kakao ekliyorlar sanırım. Gün boyu tok tutup, susatıyormuş.

Birde terleme esofmaninin etkisi nedir cok onceden almistim elime gecti bugun merak ettim sizlere sormak istedim

Hiçbir etkisi yok tamamen su kaybı. Ama illa kullanmak istiyorum dersen sadece spor yaparken kullanabilirsin.

aynen bende cnm yag kuru meyve herseyi deniyorum olmuyor

artik bogazini tutunca vericen demekki :))

No stress
Gunluk degil haftalik sonuca bakicaz cnm bazen 1 gunde 1 kilo bile gider
Yeterki hata yapmiyalim

Bir tarif buldum internette. Onu denicem ama ancak hafta sonu yapabilirim, hem etkisini görmek için evde olayım nolur nolmaz. Hem de ev sorumluluğu hala bende olduğu için uğraşamam. Birazdan buraya da ekleyeyim.

Sağol canım inşallah

Sadece 1 saat yürüdüm maalesef :)

Aksam millet otururken sende spor yapiyosun cnm

Bugün çok yapamadım Şimdi de gözüm yatakta kendimi yıkayabilirsem, inşallah yatağa atlicam :)))

Anam kaloriside cokmus yaaa :))

Çok değil be, sağlıklı sağlıklı deneyelim :)))

Annenin kendine uğraş bulması şart kuzum ya. Kendini spora adasa aslında, hergün 1 saat yürüse bile çok iyi hisseder kendini. Antidepresanlar çözüm değil bana göre, ya da bir psikoloğa mı gitse

Ohhh elllerine sağlık bir sürü şey yapmışsın:)
Ama ben senin kızını yer yer bitiririm yaa, maşallah :))) çocuklar böyle işte ortaları yok minnoşların

Şimdiki çocuklar ayrı bir zeki maşallah, iyi güldürdü bizi akşam akşam

Sağlıkla kucağınıza alın canım inşallah

Küçük bir kase yoğurt, içine 1 er çay kaşığı pul biberi, zencefil, zerdeçal karıştır ye. Yiyemem dersen 1 şişe soda, 3 yk yoğurt ve biraz limonu karıştır iç, o da yok dersen 1 çay bardağı tarçınlı süt 1 adrt kuru incir. O da yok dersen su iç uyu

Menüm

07:10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, dereotu, 1 dilim ananas
10:20 sade türk kahvesi 2 kuru erik 5 adet beyaz leblebi
12:35 1 kepçe yoğurt çorbası, 100 gr yağsız kıymadan yapılmış köfte, salata
17:00 1 çay barsağı tarçınlı süt, 5 adet çiğ badem
19:00 1 kepçe yoğurt çorbası

3 litre su
60 dk tempolu yürüyüş*2=120 puan @Pnrrr-20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…