- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.381
Yok abla soganli yumurta, haklisin abla canim cok tatli bisey istedi ,cok kucuklerdi zatenbu mihlama bildigimiz mihlama degil heralde cnm .soganli yumurtami
Menü güzel ama zaten kuru meyve sabah yemisin aksama gerek yokmus
Antezi olmucak mıydı canım . Seninde baya yogun geçmiş bugünYoğun bir günün sonunda gelebildim nihayet
Sabah kursum vardı sonra oğlanı aldım eve geldik temizlik yemek hallettim oğlanın akıl zeka oyunları dersine başlattım ilk gün güzel geçti tangramla puzzle işe başladılar böyle gider inşallah sonra ikizler geldi yemek bulaşık küçüğü uyut pertim anlıycanız
Yarında yoğunum
Toplantı var sonra spor sonrada dişçiye gidecem 3 implant takacaklar valla çok tırsıyorum sonrasında acı çekerim diye
Menüyü yazayım bari
sorma canim zamane cocuklari ne zaman ne diyecekleri ne yapacaklari belli olmuyorBen 3 yk yulaf ezmesine 1 su bardağı süt , 1 adet sevdiğim meyveyi doğruyorum, içine de 1 tk keten tohumu ekleyip afiyetle yiyorum. Yoğurt sabahları pek zevkle yenmiyor. Bir de yulaf kapası yapanlar var. Tam tarifi bilmesem de sütle pişirip işine kakao ekliyorlar sanırım. Gün boyu tok tutup, susatıyormuş.
Hiçbir etkisi yok tamamen su kaybı. Ama illa kullanmak istiyorum dersen sadece spor yaparken kullanabilirsin.
Bir tarif buldum internette. Onu denicem ama ancak hafta sonu yapabilirim, hem etkisini görmek için evde olayım nolur nolmaz. Hem de ev sorumluluğu hala bende olduğu için uğraşamam. Birazdan buraya da ekleyeyim.
Sağol canım inşallah
Sadece 1 saat yürüdüm maalesef :)
Bugün çok yapamadımŞimdi de gözüm yatakta kendimi yıkayabilirsem, inşallah yatağa atlicam :)))
Çok değil be, sağlıklı sağlıklı deneyelim :)))
Annenin kendine uğraş bulması şart kuzum ya. Kendini spora adasa aslında, hergün 1 saat yürüse bile çok iyi hisseder kendini. Antidepresanlar çözüm değil bana göre, ya da bir psikoloğa mı gitse
Ohhh elllerine sağlık bir sürü şey yapmışsın:)
Ama ben senin kızını yer yer bitiririm yaa, maşallah :))) çocuklar böyle işte ortaları yok minnoşların
Şimdiki çocuklar ayrı bir zeki maşallah, iyi güldürdü bizi akşam akşam
Sağlıkla kucağınıza alın canım inşallah
Küçük bir kase yoğurt, içine 1 er çay kaşığı pul biberi, zencefil, zerdeçal karıştır ye. Yiyemem dersen 1 şişe soda, 3 yk yoğurt ve biraz limonu karıştır iç, o da yok dersen 1 çay bardağı tarçınlı süt 1 adrt kuru incir. O da yok dersen su iç uyu
Neyseki merve yetismis :))Icine tarcin zencefil zerdecal karisimim vardi ondan da koyayim iyi hatirlattin benim aklima hic gelmedi sagol tatlimmm
Hosgeldin nanacimAblacım nasılsın, bebiş nasıl
İyiyim çok şükür, zorlayinca kilo gidiyor da şimdi pek eskisi gibi değil maalesefHosgeldin nanacim
Nasilsin adapte oldunmu tekrar diyete
Aynen ablacim ama 4 tane cubuk kraker gitti o arada hemen bol su ictim bitki cayi ictim daha bisey yemedim 2 saate falan gene acikirsam yogurt yiyecemNeyseki merve yetismis :))
sadece hapla olmaz cnm terapi görmesi gerekir
Bide dedigim gibi kendi caba glsterecek yeni ugraslar bulacak
Spor yapsa cok iyi gelir
Kizzz bi sürü is yapmisinya bide cocukla daha ne olsun
cuma günkü eksiler seni püreden daha cok mutlu edecek tatlisim :))
Ezmesi daha buyuk oluyor cnm
simdiki cocuklarin hepsi bi alem yaaa
bu mihlama bildigimiz mihlama degil heralde cnm .soganli yumurtami
Menü güzel ama zaten kuru meyve sabah yemisin aksama gerek yokmus
Pinar buraya basladiginda benim su andaki kilomdaymisin :)))
Sen normalde güzell verirdin cnmİyiyim çok şükür, zorlayinca kilo gidiyor da şimdi pek eskisi gibi değil maalesefanca aç kalmam lazım ki kilo verebileyim. Zorlanıyorum haliyle bende Buna da şükür
Gözümü acsamda kapatmadan 6 lar geliverseAyy abla dmi ne cabuk gecti ya :) sende bi gözünü acip kapiycan 6lardasinn :))
Vala bana suan öle geliyor abla ne cabuk gecmis diyorm düsününce :)Gözümü acsamda kapatmadan 6 lar geliverse
Bunuda daha 7 lere dusmemis biri söylüyor
ayy geçmiş olsun baharımSlm gençlik
Çok fena mide bulantısı ile ceberlesiyorumhapsirik tiksirikta başladı sonum belli kağıt mendil stoklayayim bu oğlan anasına çekmiş ne çabuk yayıldı da kaotik yahu
Poni Bon gözün aydın pko dan kurtulmuşsun hadi gitsin yağlar gelsin Bebek su ara rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum hadi sahibi sen ol
Allah isteyen herkese nasip etsin canım
Kadınız sonuçta doğurma anne olma isteği hepimizde var
Sen annesiz büyümüşsün eksikliğini çok hissetmişsin inşallah evladına doya doya annelik yaparsın ama herşey dozunda kararında
Evlatta olsa gün geliyor acaba dedirtiyor adama
Hiçbirşey senden önemli değil sen yoksan dünya yok....
O nedemek poni anlamadım ben şindik az aydınlat beni
Canım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmadım
Oooo o zamana korumaya geçersin kuzum annene süpriz olur hemde Allah şifa versin canım ayrılık ölüm çok zor hayatı sorgulamak atlatmak her yiğidin harcı değil inşallah tez zamanda anacığın düzelir
Cadı ya bi ısırsaydın cimcimeyi büyümüşde anneyi kandırıyor :)
Yoğurt yeşil elma 3 kuru kayısı birini seç diyecektim nescafe de olur :)
Yoğun bir günün sonunda gelebildim nihayet
Sabah kursum vardı sonra oğlanı aldım eve geldik temizlik yemek hallettim oğlanın akıl zeka oyunları dersine başlattım ilk gün güzel geçti tangramla puzzle işe başladılar böyle gider inşallah sonra ikizler geldi yemek bulaşık küçüğü uyut pertim anlıycanız
Yarında yoğunum
Toplantı var sonra spor sonrada dişçiye gidecem 3 implant takacaklar valla çok tırsıyorum sonrasında acı çekerim diye
Menüyü yazayım bari
Ben 3 yk yulaf ezmesine 1 su bardağı süt , 1 adet sevdiğim meyveyi doğruyorum, içine de 1 tk keten tohumu ekleyip afiyetle yiyorum. Yoğurt sabahları pek zevkle yenmiyor. Bir de yulaf kapası yapanlar var. Tam tarifi bilmesem de sütle pişirip işine kakao ekliyorlar sanırım. Gün boyu tok tutup, susatıyormuş.
Hiçbir etkisi yok tamamen su kaybı. Ama illa kullanmak istiyorum dersen sadece spor yaparken kullanabilirsin.
Bir tarif buldum internette. Onu denicem ama ancak hafta sonu yapabilirim, hem etkisini görmek için evde olayım nolur nolmaz. Hem de ev sorumluluğu hala bende olduğu için uğraşamam. Birazdan buraya da ekleyeyim.
Sağol canım inşallah
Sadece 1 saat yürüdüm maalesef :)
Bugün çok yapamadımŞimdi de gözüm yatakta kendimi yıkayabilirsem, inşallah yatağa atlicam :)))
Çok değil be, sağlıklı sağlıklı deneyelim :)))
Annenin kendine uğraş bulması şart kuzum ya. Kendini spora adasa aslında, hergün 1 saat yürüse bile çok iyi hisseder kendini. Antidepresanlar çözüm değil bana göre, ya da bir psikoloğa mı gitse
Ohhh elllerine sağlık bir sürü şey yapmışsın:)
Ama ben senin kızını yer yer bitiririm yaa, maşallah :))) çocuklar böyle işte ortaları yok minnoşların
Şimdiki çocuklar ayrı bir zeki maşallah, iyi güldürdü bizi akşam akşam
Sağlıkla kucağınıza alın canım inşallah
Küçük bir kase yoğurt, içine 1 er çay kaşığı pul biberi, zencefil, zerdeçal karıştır ye. Yiyemem dersen 1 şişe soda, 3 yk yoğurt ve biraz limonu karıştır iç, o da yok dersen 1 çay bardağı tarçınlı süt 1 adrt kuru incir. O da yok dersen su iç uyu
Hafta sonu yapmayı düşündüğüm tarif, faydalanmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2110885
Eski listelerim şimdi işe pek yaramıyor kiSen normalde güzell verirdin cnm
Eski listelerini yapmiyomusun
Gel bide bana sor cnm
Her seferinde daha zorlasiyor
Niye bu isgenceyi kendimize yapiyoruz bende anlamiyorum
Çocuk yapmaktaki en zor kısım bu benceSorma canim acayip dillendi bir lutfen degisi bitiriyor zaten beni ikinciye hic işim düşünmedik cnim hümayida son haftalarda bulmuştuk
Sağol kuzum
Aanacim sizde ne hasassmisiniz be yaaa :))Slm gençlik
Çok fena mide bulantısı ile ceberlesiyorumhapsirik tiksirikta başladı sonum belli kağıt mendil stoklayayim bu oğlan anasına çekmiş ne çabuk yayıldı da kaotik yahu
Poni Bon gözün aydın pko dan kurtulmuşsun hadi gitsin yağlar gelsin Bebek su ara rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum hadi sahibi sen ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?