Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Antezi olmucak mıydı canım . Seninde baya yogun geçmiş bugün
sorma canim zamane cocuklari ne zaman ne diyecekleri ne yapacaklari belli olmuyor

Terapi isini iste almanyada biraz zor kendisi okadar iyi almanca anlamiyor anlatamiyor ablalarm da calusuyorlar hep zamanlari olmuyor ama suanda hastanede kaliyor piskolojik olark iyi gelen hapi bulana kadar orda terapide yaparlarmi bilmem.. bende cok dedm abla kendisi kitap okumayi, el isi örgü yapmayi, yemek yapmayi cok sever ama hepsni birakmis yemegi bile zorla yapiyom artk diyodu dedm birakma kendni bukadar zorla yap disarik cik. Yengemler mesela cikiyolar daglara geziyolar kar da kayiyorlar asagiya dedm onlata takil falan ama icimden gelmiyor diyip atiyor istemeyen insana napcan hergün böle konusup onu motive etmeye calisiyorm. Hergün kalkip agliyorms sabahlari ablam diyor. Insallah güzel bi hap bulur biraz bu durumdan cikar ya abla valla benim kafamda hep orda onda.

İyiyim çok şükür, zorlayinca kilo gidiyor da şimdi pek eskisi gibi değil maalesef anca aç kalmam lazım ki kilo verebileyim. Zorlanıyorum haliyle bende Buna da şükür
Sen normalde güzell verirdin cnm
Eski listelerini yapmiyomusun

Gel bide bana sor cnm
Her seferinde daha zorlasiyor
Niye bu isgenceyi kendimize yapiyoruz bende anlamiyorum

Slm gençlik
Çok fena mide bulantısı ile ceberlesiyorum hapsirik tiksirikta başladı sonum belli kağıt mendil stoklayayim bu oğlan anasına çekmiş ne çabuk yayıldı da kaotik yahu

Poni Bon gözün aydın pko dan kurtulmuşsun hadi gitsin yağlar gelsin Bebek su ara rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum hadi sahibi sen ol

ayy geçmiş olsun baharım
Poni Bon cok sevindim canım gözün aydın

Sagol canim benim insallah ya biraz daha iyi olur da benimde burda icim rahat eder biraz :)

Kolay gelsn cnm baya yorucu birgün olmus :) puzzle iyimis cnm gercktn zeka gelisimine iyi geliyor bide memori var tabi belki onu gecmissonizdir bile oda cok iyi
Cnm implant iyi olur insallah o konularda pek bilgim yok

Suanda hastanede cnm piskoloji hastanesinde hap deniyorlar. Aslinda cok haklisin ama icomden gelmiyor diyio birakiyor arada bir yürüyüa yapiyorlardi ablamla ama bilmiyorm valla insallah iyi olur

Hafta sonu yapmayı düşündüğüm tarif, faydalanmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 2110885

Cok iyimis cnm bende deniyebilirm kabizlik durmunda sende nasil geldigni söyle cnm tam bir bomba tarif ama :

Sen normalde güzell verirdin cnm
Eski listelerini yapmiyomusun

Gel bide bana sor cnm
Her seferinde daha zorlasiyor
Niye bu isgenceyi kendimize yapiyoruz bende anlamiyorum
Eski listelerim şimdi işe pek yaramıyor ki
Allah bizlere sabır versin, azıcık dikkatsizlik sonucu yine bize oluyor herşey.
İnşallah sende en tez zamanda tüm fazlaliklardan kurtulursun. Ben şimdi sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum. Çok faydasını gördüm kilo verirken. Dene derim ben

Sorma canim acayip dillendi bir lutfen degisi bitiriyor zaten beni ikinciye hic işim düşünmedik cnim hümayida son haftalarda bulmuştuk
Çocuk yapmaktaki en zor kısım bu bence tabi bide biz yaparken çok ugrastik ikinci olursa çok ilimli bir isim bulacağım şöyle naif olsun benim kuzey gibi eserekli olmasın :) ılgın gibi vb.

Aanacim sizde ne hasassmisiniz be yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…