- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.401
Valla öyle abla ya sanırsın ağ atıp yakaladık hiç bir mikrobu kaybetmeyip direk vücuda alıyoruzAanacim sizde ne hasassmisiniz be yaaa :))
Çocuk yapmaktaki en zor kısım bu bencetabi bide biz yaparken çok ugrastik ikinci olursa çok ilimli bir isim bulacağım şöyle naif olsun benim kuzey gibi eserekli olmasın :) ılgın gibi vb.
Slm gençlik
Çok fena mide bulantısı ile ceberlesiyorumhapsirik tiksirikta başladı sonum belli kağıt mendil stoklayayim bu oğlan anasına çekmiş ne çabuk yayıldı da kaotik yahu
@Poni Bon gözün aydın pko dan kurtulmuşsun hadi gitsin yağlar gelsin Bebeksu ara rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum hadi sahibi sen ol
Pnrrr-12 çok geçmişe gidemedim canım hayırdır kim tedavi görüyor annen mi
15 gün sonra temelli buradayım inşallah düzenli diyeyim ve sporum ilebirlikte çok aktif olamıyorum :'Gel beraber gitsin.
Bilmiyorumki cnm ing.gelsinVala bana suan öle geliyor abla ne cabuk gecmis diyorm düsününce :)
O gün gelince konusuruz abla ozaman dersin
Bu hafta 7ler gelcekmi abla
Bi ara bende sirkeli su cörek otu yagi falan iciyodum cnm pek bi etkisi görmedim limonluyuda arada aciyorumEski listelerim şimdi işe pek yaramıyor ki
Allah bizlere sabır versin, azıcık dikkatsizlik sonucu yine bize oluyor herşey.
İnşallah sende en tez zamanda tüm fazlaliklardan kurtulursun. Ben şimdi sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum. Çok faydasını gördüm kilo verirken. Dene derim ben
Yok ablacım stres yapmıyorum, çünkü kendime 1- 1,5 sene verdim zayıflamak için. Sadece şöyle 100 -200 gr da olsa tartının biraz oynaması beni daha çok motive ediyor. Hatalı bişey yemiş olsam zaten kendimi daha çok suçlardım. Cuma’ya kadar düşer inşallah, listeye giricem çünküaynen bende cnm yag kuru meyve herseyi deniyorum olmuyor
artik bogazini tutunca vericen demekki :))
No stress
Gunluk degil haftalik sonuca bakicaz cnm bazen 1 gunde 1 kilo bile gider
Yeterki hata yapmiyalim
Çok geçmiş olsun canım, Almanya’nın çoğu yerinde artık Türk psikologlar da var. Belki öyle bişey olursa annen kendini daha iyi ifade eder:)Kacgündür sabahtan alinti yapiyorm cvp bile veremiyorm valla cok yogun geciyor bide bu aralar esim evde hep biyerlerdeyiz evde oldugmuzda yemek o bu derkwn geciyo anca aksam elime aliyom telfnu.
Bide Annem bu aralar kötü piskolojik olarak cok cöktü, gecen sene 8 ayda babasini kaybetti o zamandna beri mide agrisi bas agrisi durmadan nüksediyor. Suanda Anneannem vize islemleriyle ugrasiyor gidicek yanina bende insallah 3ayin ortalaronda gitmeyi dusunuyorm ozamana mezunda olursam iyi olcak :/
Akıllı bıdık , valla şimdikiler çok fenalar. Maşallah ona:).az once yaşadığım olayi aktarayim kizlar ben gulmekten keyif aldim
Huma dedi ki bana ikide bir anne kaycam anne kaycam lutlenn deyip duruyordu .
Bende dedim ki kizim artik baban geldi azicikta ondan iste dedim
Babasına demez mi baba sen ise git annem oynamiyor diye .. babasini yatak odasina gonderdi . Bana gelip anne baba ise gitti diyoray bu çocuklarin kafa baska calisiyor valla
Suuu iç suuu:)Kizlar saat 4 gbi ogle yemegini cok yemistim simdi aciktim acaba meyve yesem olur mu daha da saat gecmeden ne yapsam bilemedim acikmam sanmistim ama ilerleyen saatlerde gozum donmesin diye napsam simdi bitki cayi iciyorum acim
Allah yardımcınız olsun, gurbet böyle zamanlarda daha çok koyuyor.Terapi isini iste almanyada biraz zor kendisi okadar iyi almanca anlamiyor anlatamiyor ablalarm da calusuyorlar hep zamanlari olmuyor ama suanda hastanede kaliyor piskolojik olark iyi gelen hapi bulana kadar orda terapide yaparlarmi bilmem.. bende cok dedm abla kendisi kitap okumayi, el isi örgü yapmayi, yemek yapmayi cok sever ama hepsni birakmis yemegi bile zorla yapiyom artk diyodu dedm birakma kendni bukadar zorla yap disarik cik. Yengemler mesela cikiyolar daglara geziyolar kar da kayiyorlar asagiya dedm onlata takil falan ama icimden gelmiyor diyip atiyor istemeyen insana napcanhergün böle konusup onu motive etmeye calisiyorm. Hergün kalkip agliyorms sabahlari ablam diyor. Insallah güzel bi hap bulur biraz bu durumdan cikar ya abla valla benim kafamda hep orda onda.
Hadi insallah canimBilmiyorumki cnm ing.gelsin
Yok ablacım stres yapmıyorum, çünkü kendime 1- 1,5 sene verdim zayıflamak için. Sadece şöyle 100 -200 gr da olsa tartının biraz oynaması beni daha çok motive ediyor. Hatalı bişey yemiş olsam zaten kendimi daha çok suçlardım. Cuma’ya kadar düşer inşallah, listeye giricem çünkü
Çok geçmiş olsun canım, Almanya’nın çoğu yerinde artık Türk psikologlar da var. Belki öyle bişey olursa annen kendini daha iyi ifade eder:)
Akıllı bıdık , valla şimdikiler çok fenalar. Maşallah ona:).
Suuu iç suuu:)
Allah yardımcınız olsun, gurbet böyle zamanlarda daha çok koyuyor.
Hangi şehirde kalıyorlar annenler?
Hosgeldinnn tatlis bayan :)İyi akşamlar tatlış bayanlar...hasta olanlara rabbim şifa versin tez zaman da iyileşin
ben muzlu hic sevmedimanım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmad
Korkucak ne var kizzzYoğun bir günün sonunda gelebildim nihayet
Sabah kursum vardı sonra oğlanı aldım eve geldik temizlik yemek hallettim oğlanın akıl zeka oyunları dersine başlattım ilk gün güzel geçti tangramla puzzle işe başladılar böyle gider inşallah sonra ikizler geldi yemek bulaşık küçüğü uyut pertim anlıycanız
Yarında yoğunum
Toplantı var sonra spor sonrada dişçiye gidecem 3 implant takacaklar valla çok tırsıyorum sonrasında acı çekerim diye
Menüyü yazayım bari
ben gelip yikasaydimBugün çok yapamadımŞimdi de gözüm yatakta kendimi yı
güzel cnm sende meyveyi aksama birakmasanMenü
Sanah9
2 yumurta 1 dl ekmek filtre kahve
Öğlen 14 gibi
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 19
6 köfte
1 kase salata
1 elma
Yeşilçay karışımı
Yatmadan bitki çayı
Spor yok
hepsi cok güzel canisiMenüm
07:10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, dereotu, 1 dilim ananas
10:20 sade türk kahvesi 2 kuru erik 5 adet beyaz leblebi
12:35 1 kepçe yoğurt çorbası, 100 gr yağsız kıymadan yapılmış köfte, salata
17:00 1 çay barsağı tarçınlı süt, 5 adet çiğ badem
19:00 1 kepçe yoğurt çorbası
3 litre su
60 dk tempolu yürüyüş*2=120 puanPnrrr-12
Yufkanin dairesi ne kadar büyüklükte normal yufka ekmegimiMenumm
Uyaninca bol su ve haplar
1 cay br aci turk kahvesi
Kahvalti 11.30
2 yumurtayla tereyagli baharatli omlet
Yarim daire kadar ince yufka ekmek
4 catal kuru patlacan kavurmasi
1 br nar cicegi cayi
Ogle 15.45
1 tabak kuru fasulye
4 yk az yagli bulgur pilavi
Kucuk kase yogurt
1 haslanmis but
Ara 21.00-22.00
4-5 cubuk kraker
1 br nar cicegi
1 parmak kadar haslanmis tavuk
2 br cay
Bol su
2,5 lt 3 olur
3 mil leslie 135p
45 dk tempolu yuruyus 90p
30 dk bolgesel 90p
350 ip atlama 35p
Toplam 350 puanPnrrr-12
heosi cok güzel cnmÖzür dilerim bir türlü muhabbetinize katilamiyorum :'(
Menumu olsun yazayım diyetimde akşama yok azda olsa sporda yapmaya çalışıyorum
Sabah 9 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
4 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Çeyrek muz
Bir salatalık
3 tane çeri domates
Öğlen 13.30 gibi
8 kaşık kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir kase salata
Akşam 18 gibi
8 kaşık kabak
Bir kase cacik
Bir kepçe mercimek çorbası
Şu 3lt
Spor leslie 3*45=135Pnrrr-12
Abla bu demir hapi bitsin bidaha kullanmayacam valla normaldende fazla aciktiriyo beni yogurdu ve butu 40 dk falan gecmisti oyle yedim but yemeyecektim normalde ama yeni pisirmistik kokusuna dayanamadim bende tok olsamda kokusunu aldigimda aninda acikiyorum bazen burnumu kapatiyorum yada sacimi koklamaya tv izlemeye basliyorum eskiye gore biraz daha torpulendim sukurben muzlu hic sevmedim
Korkucak ne var kizzz
Olduda bitti masallah olacak :)
ben gelip yikasaydim
güzel cnm sende meyveyi aksama birakmasan
hepsi cok güzel canisi
Yufkanin dairesi ne kadar büyüklükte normal yufka ekmegimi
Öykeyse yarisi fazla olmus
Öglende cokbfazka kiz hepsini birden nasil yedin :)) zaten gec yemisin aksam y ememen iyi olmus
heosi cok güzel cnm
Yufkanin dairesi ne kadar büyüklükte normal yufka ekmegimi
Öykeyse yarisi fazla olmus
Senin tarifte geuzel bunu da not ettim bir gunde boyle yaparimAllah isteyen herkese nasip etsin canım
Kadınız sonuçta doğurma anne olma isteği hepimizde var
Sen annesiz büyümüşsün eksikliğini çok hissetmişsin inşallah evladına doya doya annelik yaparsın ama herşey dozunda kararında
Evlatta olsa gün geliyor acaba dedirtiyor adama
Hiçbirşey senden önemli değil sen yoksan dünya yok....
O nedemek poni anlamadım ben şindik az aydınlat beni
Canım vermişler tarif bende yazacaktım 1 su bardağı sütle 3 kaşık yulaf pişiriyorsun içine tarçın Hindistan cevizi kuru meyveler yada muz kat çok güzel oluyor yulaf kepeği ve ezmesi farklı birşey ezmesi mercimek kadar sert bişey yulaf kepeği un gibi hiç kullanmadım
Oooo o zamana korumaya geçersin kuzum annene süpriz olur hemde Allah şifa versin canım ayrılık ölüm çok zor hayatı sorgulamak atlatmak her yiğidin harcı değil inşallah tez zamanda anacığın düzelir
Cadı ya bi ısırsaydın cimcimeyi büyümüşde anneyi kandırıyor :)
Yoğurt yeşil elma 3 kuru kayısı birini seç diyecektim nescafe de olur :)
keten tohumu evde vardi diyetisyene gottigim donem yiyordum arada eklerim icine oyle de denerim tesekkurler. Esofmanin yag yakimi ile ilgisi yok o zaman giymeye de gerek yokBen 3 yk yulaf ezmesine 1 su bardağı süt , 1 adet sevdiğim meyveyi doğruyorum, içine de 1 tk keten tohumu ekleyip afiyetle yiyorum. Yoğurt sabahları pek zevkle yenmiyor. Bir de yulaf kapası yapanlar var. Tam tarifi bilmesem de sütle pişirip işine kakao ekliyorlar sanırım. Gün boyu tok tutup, susatıyormuş.
Hiçbir etkisi yok tamamen su kaybı. Ama illa kullanmak istiyorum dersen sadece spor yaparken kullanabilirsin.
Bir tarif buldum internette. Onu denicem ama ancak hafta sonu yapabilirim, hem etkisini görmek için evde olayım nolur nolmaz. Hem de ev sorumluluğu hala bende olduğu için uğraşamam. Birazdan buraya da ekleyeyim.
Sağol canım inşallah
Sadece 1 saat yürüdüm maalesef :)
Bugün çok yapamadımŞimdi de gözüm yatakta kendimi yıkayabilirsem, inşallah yatağa atlicam :)))
Çok değil be, sağlıklı sağlıklı deneyelim :)))
Annenin kendine uğraş bulması şart kuzum ya. Kendini spora adasa aslında, hergün 1 saat yürüse bile çok iyi hisseder kendini. Antidepresanlar çözüm değil bana göre, ya da bir psikoloğa mı gitse
Ohhh elllerine sağlık bir sürü şey yapmışsın:)
Ama ben senin kızını yer yer bitiririm yaa, maşallah :))) çocuklar böyle işte ortaları yok minnoşların
Şimdiki çocuklar ayrı bir zeki maşallah, iyi güldürdü bizi akşam akşam
Sağlıkla kucağınıza alın canım inşallah
Küçük bir kase yoğurt, içine 1 er çay kaşığı pul biberi, zencefil, zerdeçal karıştır ye. Yiyemem dersen 1 şişe soda, 3 yk yoğurt ve biraz limonu karıştır iç, o da yok dersen 1 çay bardağı tarçınlı süt 1 adrt kuru incir. O da yok dersen su iç uyu
Augsburg taraflarına yakınsa orası da büyük, mutlaka vardır oralarda...Hmm bak bunu bi söyliyeyim. Kaldiklari yer köy gbi cnm münihe bagli ama orayada 1 saat var yani.
Hemde ne zor geliyor cnmof off
Oooo süper süperHosgeldinnn tatlis bayan :)
Tartiyla araniz iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?