- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.141
senin şarkıyıda çok severimmm
dün eve giderken kocişim açtı son ses bana ne anlatmak istediyse şarkıdaaa bilmiyorum artık eve gidene kadar başa aldı durduuu :)))
Bende akşam o ses türkiyeyi izledim çok güldümm çok komikti :)))
hadisemi obezmişşş
o zaman ben xlarge obez
canım başınız sağolsun...Allah geride kalanlara sabır versin...sen gelmeyince ben öyle bir durum olduğunu hissetmiştim zaten..kendine iyi bak canım..kaç gundur gelemıyorum topıge anlatmıstım dede rahatsız dıye maalesef kaybettık cumartesı gunu pazar gunu defnedıldı evde duramıyorum pek genelde gebzedeyız nolur kusura bakmayın sızı unutmus deılım
gecmısı okudum yenı bı arkdsımız gelmıs lıselı:) hoşgelmıs
murshcum cok guzel anlatmıssın hesaplama ıslemlerını tıpkı bır ögretmen gıbı
edacım hesaplamalarda bende yardımcı olmaya calısırım bılmıyorum ama murshun yazdıklarından yola cıkarım yanı:) bu arada derı ceket yakısır sana:)
hopıdıkım napıyrsun bakalım görusemıyoruz sayemdeee
tacsız paşana cok uzuldum ya tatıldı yollardı hava degısımı derken hastalandı sanırım cok gecmıs olsunn
gecmısı okuyunca aklımda bunlar kaldı kızlar sızı sevıyorum ıyıaksamalr sımdılık
kim söylüyo bu şarkıyı bebişim...ben hiç duymadımda..Bugünkü şarkımızz geliyorrr:80::81:
Bu sabah çok erken kalktım,
Sevdiğin tatlıdan yaptım.
Yerken onu tek başıma,
Sessiz sedasız ağladım.
Kalktım bir çay demledim,
Açtım bir film izledim.
Zaman bir türlü geçmedi,
Bütün evi temizledim.
Sıkıldım kendimden,
Aptal mıyım neyim ben?
Neyim var böyle,
Neden kurtulamıyorum senden?
Geçmiyor günler burada senden uzakta,
Yığıldı şişeler her gün mutfakta.
Tiksindim makyajdan, aynalarımı çöpe attım!
Durmadan yedim, e biraz kilo aldım!
Affet beni sevgilim,
Unutamadım seni.
Hiç halim yok uyanmaya,
Sevemem sensiz günleri.
..canım aç karnına donsuz sütyensiz tartıl....Tartıldım bu sabah 81,600 dün bir çıktım 80,5 ayyy dedim süper ama 1 kilo nasıl veririm dedim bir daha çıktım üstelk tok karnına 82,2 hay dedimmm senin tartınaatok karnına tartılınca moralim bozuluyor yahuuu
Kuzum sende cok uzattın ya konuyu bılmıyorum ama yazık bea konusmadıgınız her gune bosver bugun guzel bı sofra kur hıc bısey olmamıs gıbı konus bıde romantık bı flım al yagsız patlamıs mısırla flım ızleyın ...Adamcagız neler yaptı bak gonlunu almak ıcın sarkı bıle armagan etmıs sana :)))O ses turkıyeyı ızlıycem bende merak edıyorum..
canım başınız sağolsun...Allah geride kalanlara sabır versin...sen gelmeyince ben öyle bir durum olduğunu hissetmiştim zaten..kendine iyi bak canım..
kim söylüyo bu şarkıyı bebişim...ben hiç duymadımda..
..canım aç karnına donsuz sütyensiz tartıl....ben öyle yapıyorummm
Tartıldım bu sabah 81,600 dün bir çıktım 80,5 ayyy dedim süper ama 1 kilo nasıl veririm dedim bir daha çıktım üstelk tok karnına 82,2 hay dedimmm senin tartınaatok karnına tartılınca moralim bozuluyor yahuuu
[ı]
ıtalyan usulü sebzelı makarna sosu (diyet yemegi)
2 orta boy sogan (küp dogranmis)
3 dis sarimsak (minik dogranmis)
2 orta boy kabak (küp dogranmis)
1 büyük boy patlican (küp dogranmis)
2 orta boy havuc (küp dogranmis)
1 konserve mantar ( veya 250 gr taze mantar)
2 kücük konderve domates (küp dogranmis)
2 -3 sivri biber
2-3 yemek kasigi zeytinyag
tuz
pul biber
kara biber
kirmizi toz biber
kekik
reyhan
feslegen
önce sogani kavurun, sonra tuz, havuc sarimsak ve kabak ilave edin ve 5 dakika devam kavurun. Sonra biber, patlican ve mantari ilave edin ve tekrar 5 dakika kavurun. Küp dogranmis konserve domatesi ve tüm bahatlatlari ilave edin ve orta ateste 20-25 dakika üzerini kaptip suyunu cekene kadar kavurun. Arada bir karisitin. Sosun yapilisi tek tek resimlere albümde mevcut !!!!
Not: Icine küp dogranmis sosis cok yakisiyor ama tabiki diyet yemegi olarak ozaman gecmiyor
alıntıdır..[/ı]
bundan yaptım ben güzel oluyo ama ben sebze olarak sadece minicik patlıcan koymuştum..havuç ve kabak koymaıdm
ben dün makarna yaptım
sos olarak tereyağında bol salça + kırmızı biber + kara biber ve bol kekik koydumm
harika olduu
ohhh mis gibi çok severim ben makarnayı hele de böyle soslu ayy şişecek bir yerim bugün yapayım =))
canım başın sagolsun MEKANI CENNET OLSUN GERİDE KALANLARA ALLAH SAGLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM BEN KÜÇÜKKEN 2 DEDEMİDE KAYBETMİŞTİM
Allah Rahmet Eylesin Canım benim Başın Sağolsun..Gebzenin neresindesin..?
Çok saol tatlım..Yok canım çok şükür gittim geldim sorunsuz sıkıntısız..Geçen hafta arkadaşımız geldi hasta imiş kızı 8 aylık o da hasta imiş..Ondan geçti..Oyuncaklarını vermiş paşamın yıkadım iyice çok düşüncesiz..Böyle insanlara kızıyorum ben ya hasta isem bebeğim hasta ise başkasıan gitmem..Gidersem de oyuncakları ağzına vermem pufff zorla uyudu şimdi inleye inleye
Cnmm basınız saolsun allah kalanlara uzun omur guc kuvvet versın...Ben elımden geldıgınce anlatmaya calıstım sorun olmaz sanırsam yaparsınız...
Tartıldım bu sabah 81,600 dün bir çıktım 80,5 ayyy dedim süper ama 1 kilo nasıl veririm dedim bir daha çıktım üstelk tok karnına 82,2 hay dedimmm senin tartınaatok karnına tartılınca moralim bozuluyor yahuuu
selam kızlar..benim bu küçük canavarım mouse u bozmuş...ben laptopu öteki türlü kullanamıyorum...bir saate bir mesaj yazıyorum ya..
tesekkur ederım cnm gıremeyınce huzursuz oluyorum eve gelır gelmez oturuyrum pc basına sıze yazyrum valla
kız okdar komikkiii
düşünkiii normalde yemek yapmıyodum ona kızgınım diye dün sabah beni kahvaltıya kaldırdıı
bende dün akşam yemek hazırladım.. yedik ama konuşmuyoruz
bu sabah kahvaltıya kaldırdı sosis kızartmış çay yapmış..
sonra işe getirdi benii... paran bittimi dedi para verdi :))) bitmemişti ama paraya hayır demem
şimdi akşam olacak alacak işten benii eve gitcez ben yemek hazırlarım yeriz sonra o salona ben oturma odasına Allahta evde 2 tv var böyle günlerde çok işime yarıyoo ...
dün bidee oturuyom ben baktım makişneye beyazları atıyo uyurken makine hala çalışıyodu diye asamadımm
gece 4 gibi uyandımkii çamaşır asıyooo
şöyle kalkıp boynuna sarılasım geldiii ama tuttum kendimi döndüm şeyimi uyudum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?