- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.421
Gecmis olsun canimYoğun bir günün sonunda gelebildim nihayet
Sabah kursum vardı sonra oğlanı aldım eve geldik temizlik yemek hallettim oğlanın akıl zeka oyunları dersine başlattım ilk gün güzel geçti tangramla puzzle işe başladılar böyle gider inşallah sonra ikizler geldi yemek bulaşık küçüğü uyut pertim anlıycanız
Yarında yoğunum
Toplantı var sonra spor sonrada dişçiye gidecem 3 implant takacaklar valla çok tırsıyorum sonrasında acı çekerim diye
Menüyü yazayım bari
Aldim canim saol,senide kurtarir insallahHafta sonu yapmayı düşündüğüm tarif, faydalanmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2110885
Terapi isini iste almanyada biraz zor kendisi okadar iyi almanca anlamiyor anlatamiyor ablalarm da calusuyorlar hep zamanlari olmuyor ama suanda hastanede kaliyor piskolojik olark iyi gelen hapi bulana kadar orda terapide yaparlarmi bilmem.. bende cok dedm abla kendisi kitap okumayi, el isi örgü yapmayi, yemek yapmayi cok sever ama hepsni birakmis yemegi bile zorla yapiyom artk diyodu dedm birakma kendni bukadar zorla yap disarik cik. Yengemler mesela cikiyolar daglara geziyolar kar da kayiyorlar asagiya dedm onlata takil falan ama icimden gelmiyor diyip atiyor istemeyen insana napcanhergün böle konusup onu motive etmeye calisiyorm. Hergün kalkip agliyorms sabahlari ablam diyor. Insallah güzel bi hap bulur biraz bu durumdan cikar ya abla valla benim kafamda hep orda onda.
Slm gençlik
Çok fena mide bulantısı ile ceberlesiyorumhapsirik tiksirikta başladı sonum belli kağıt mendil stoklayayim bu oğlan anasına çekmiş ne çabuk yayıldı da kaotik yahu
@Poni Bon gözün aydın pko dan kurtulmuşsun hadi gitsin yağlar gelsin Bebeksu ara rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum hadi sahibi sen ol
Sagol canim benim insallah ya biraz daha iyi olur da benimde burda icim rahat eder biraz :)
Kolay gelsn cnm baya yorucu birgün olmus :) puzzle iyimis cnm gercktn zeka gelisimine iyi geliyor bide memori var tabi belki onu gecmissonizdir bile oda cok iyi
Cnm implant iyi olur insallah o konularda pek bilgim yok
Suanda hastanede cnm piskoloji hastanesinde hap deniyorlar. Aslinda cok haklisin ama icomden gelmiyor diyio birakiyorarada bir yürüyüa yapiyorlardi ablamla ama bilmiyorm valla insallah iyi olur
Cok iyimis cnm bende deniyebilirm kabizlik durmunda sende nasil geldigni söyle cnm tam bir bomba tarif ama :
ben muzlu hic sevmedim
Korkucak ne var kizzz
Olduda bitti masallah olacak :)
ben gelip yikasaydim
güzel cnm sende meyveyi aksama birakmasan
hepsi cok güzel canisi
Yufkanin dairesi ne kadar büyüklükte normal yufka ekmegimi
Öykeyse yarisi fazla olmus
Öglende cokbfazka kiz hepsini birden nasil yedin :)) zaten gec yemisin aksam y ememen iyi olmus
heosi cok güzel cnm
Aldim canim saol,senide kurtarir insallah
Augsburg taraflarına yakınsa orası da büyük, mutlaka vardır oralarda...
Allah yardımcınız olsun, çok zor bir rahatsızlık. Allah şifa versin.
Anestezi olmadan vidayı nasıl atsın kız valla bende diş fobisi var çocukluğumdan beri Hacettepe ikinci yuvam gibidir gençliğim telli geçti doğumda 6 diş birden çektiler sonra sinüs ameliyatı oldum üst çene kemiği erimişti 4 implant var ağzımda amannn işte bi ara diş numaralarımı biliyordum doktor bana gülüyordu sağ üst şu numara dişimde problem var deyince :))Antezi olmucak mıydı canım . Seninde baya yogun geçmiş bugün
sorma canim zamane cocuklari ne zaman ne diyecekleri ne yapacaklari belli olmuyor
Allah yardımcınız olsun canım, sizin için de anne için de çok zor bir durumtez zamanda refaha çıkar inşallah.
Geçmiş olsun kuzum yaaa, sen de çok hassassın hemencecik hasta oluyorsun
İyi olacak kuzum, belli ki birazcık zamana ihtiyacı var.
Tarif kaç günde kendini gösterecek bilmiyorum. Ctesi başlarım yapmaya, eksik malzemem var en erken cuma alabilirim çünkü.
İlaçlarım bitti bağırsaklarıma etkileri bitmedi, ağlicam artık sinirden
Yoo yoo ben yıkadım kendimi çok sağol
Bu hafta listeye giriyomuydunOooo süper süper
Kokulara dayamazsansan tartidaki arılara dayanirsin:))Abla bu demir hapi bitsin bidaha kullanmayacam valla normaldende fazla aciktiriyo beni yogurdu ve butu 40 dk falan gecmisti oyle yedim but yemeyecektim normalde ama yeni pisirmistik kokusuna dayanamadim bende tok olsamda kokusunu aldigimda aninda acikiyorum bazen burnumu kapatiyorum yada sacimi koklamaya tv izlemeye basliyorum eskiye gore biraz daha torpulendim sukur
yufka ekmE 8 de 1 iEvet abla yufka ekmegi de aslinda yarisi kadar mi hic bilmiyorum tam acip bolmedim tahminen yarisi kadardir hatta daha az da olabilir ekmek yemiyorum ya kacgundur onun gazina geldim tereyagli yumurtaylada bi severim kii hemen kapivermisim
İstersen az sut yada yoğurt ekleyebilirsin cnm@asfarovski omleti sadece yumurta ve yulafla mi
Öğleyi ara gibi geçirmişin diğerleri güzel cnmBugün neler yedim bakalım
10:00 tiroid ilacı, 750 ml su
10:30. Beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 1 dilim esmer ekmek,3 ceviz içi
12:00yeşil çay
14:00 1 avuç içi tuzsuz fıstık,beyaz leblebi,1 tane gün kurusu
17:00 büyük bi tabak karışık salata, küçük bir parça tavuk eti
19:00 1 sade kahve
Toplamda su 3 litreyi biraz geçti.
Spor henüz yok, leslie yapıcam birazdan:)
Dandini dandini dastana :))Yehhuuu nihayet size yatağımdan sesleniyorum. Ortalama 6 saatimi burada geçireceğim için çok çok mutluyum
Dolayısıyla herkese iyi geceler
Vayyy spor fazla yapılmış bugun :)), menüde güzel cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:08.00
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 dilim cavdar ekmegi
Ogle:12.00
2 yumurta ile ispanakli peynirli omlet
5 adet zeytin
Ara ogun 15.00
1 bardak sut
1 adet yesil elma
Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimekli bulgurlu yogurtlu corba
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Salata
Su. 3 lt civari
Spor 50+25= 75 dk eliptik 300 puan
Pnrrr-12
güzelim çorba olunca Ekm.yememeye çalışMenüm
Sabah07 45
1 dlm ekmek
1.5 kk peynir
5 çeri 10 zeytin (küçüktüler)
1 çay k.bal 2 çay k.süt kaymağı
Öğlen 12.30
1 dlm ekmek
1 kase tarhana 2 tavuk baget haşlama
Yoğurt
Ara 1 kuru incir 1 ceviz
Ara 1 /4 elma
Akşam18.30
1 dlm ekme
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık kırmızı biber kavurması
Salata yoğurt
23.00 1 kupa rezene
Sy 2.3 lt
Spor yok.
ben bagendim cnmİyi geceler gec kaldim bugun menumu yazip yatisa gecicem nobetciydim bugun cok yoruldum
Sabah 7
2 dilim ekmek az kaymak maydonoz zeytin
Ogle12
2 yumurta 1 elma 1dal marul
Ara 16
1 b sut az yesillik
Aksam18
3lahana sarmasi
2yk haslanmis kuru fasulye
Salata yogurt
Ara20
7findik bi lokma elma
Su 2 lt
Spor 20dk yuruyus
4b lahana suyu
corba tadimlik gibi yemistim zaten son iki gun tavuk var yarin yagsiz tavada kizaticam persembe de haslayacagimKokulara dayamazsansan tartidaki arılara dayanirsin:))
yufka ekmE 8 de 1 i
1-2 dil. Ekm. Yapiyor
İstersen az sut yada yoğurt ekleyebilirsin cnm
Öğleyi ara gibi geçirmişin diğerleri güzel cnm
Dandini dandini dastana :))
Vayyy spor fazla yapılmış bugun :)), menüde güzel cnm
Yarın bu corbadan yeme ama
Bi planın varmı, yarin için
güzelim çorba olunca Ekm.yememeye çalış
Sen ne yaptin bugun pek görünmedin
ben bagendim cnm
Çok çok. Gcemis olsun en zoru ruhunun hastalanması bedene çare daha kolay her ikisni de vermesin AllahGecmis olsun canim kaptinmi sifayi aman dikkat et
Ewet cnm annem tedavi göruyor piskolojik olarak cöktü gecen sene babasini kaybetti ozamandna beri kendine gelemedi dahada kötulesti
çok sağol kuzumİyi akşamlar tatlış bayanlar...hasta olanlara rabbim şifa versin tez zaman da iyileşin
Abla yatmadım mi ya nöbet mi tutuyorsun burdaListedeki kızlar yarın bana bilxirimlerinizi bekliyorum
Insİ Güzel eksiler vardır
Bende bugun reglioldum
Normalde olmazdi ama nedense bugün cok belim ağrıyor
Ay, okurken ürperdim, şimdiye kadar diş çektirmedim de daha:) Tırstım sanki... Çok geçmiş olsun...Anestezi olmadan vidayı nasıl atsın kız valla bende diş fobisi var çocukluğumdan beri Hacettepe ikinci yuvam gibidir gençliğim telli geçti doğumda 6 diş birden çektiler sonra sinüs ameliyatı oldum üst çene kemiği erimişti 4 implant var ağzımda amannn işte bi ara diş numaralarımı biliyordum doktor bana gülüyordu sağ üst şu numara dişimde problem var deyince :))
Yıldım artık diş probleminden korkuyla oturuyorum o koltuğa uyuyamadım hala
Çocuklar bu hafta tatil ya ablacım, biraz geç uyanıyorlar, ben de kahvaltıyı onlarla yapınca iki öğün yeterli oluyor. Gerçi normalde de çok üç öğün olmuyor da:))Kokulara dayamazsansan tartidaki arılara dayanirsin:))
yufka ekmE 8 de 1 i
1-2 dil. Ekm. Yapiyor
İstersen az sut yada yoğurt ekleyebilirsin cnm
Öğleyi ara gibi geçirmişin diğerleri güzel cnm
Dandini dandini dastana :))
Vayyy spor fazla yapılmış bugun :)), menüde güzel cnm
Yarın bu corbadan yeme ama
Bi planın varmı, yarin için
güzelim çorba olunca Ekm.yememeye çalış
Sen ne yaptin bugun pek görünmedin
ben bagendim cnm
Kiz daha saat 12 :))Abla yatmadım mi ya nöbet mi tutuyorsun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?