Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun canim

Allah yardımcınız olsun canım, sizin için de anne için de çok zor bir durum tez zamanda refaha çıkar inşallah.

Geçmiş olsun kuzum yaaa, sen de çok hassassın hemencecik hasta oluyorsun

İyi olacak kuzum, belli ki birazcık zamana ihtiyacı var.
Tarif kaç günde kendini gösterecek bilmiyorum. Ctesi başlarım yapmaya, eksik malzemem var en erken cuma alabilirim çünkü.
İlaçlarım bitti bağırsaklarıma etkileri bitmedi, ağlicam artık sinirden

Yoo yoo ben yıkadım kendimi çok sağol

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti:08.00
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 dilim cavdar ekmegi

Ogle:12.00
2 yumurta ile ispanakli peynirli omlet
5 adet zeytin

Ara ogun 15.00
1 bardak sut
1 adet yesil elma

Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimekli bulgurlu yogurtlu corba
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Salata

Su. 3 lt civari

Spor 50+25= 75 dk eliptik 300 puan
Pnrrr-12

Augsburg taraflarına yakınsa orası da büyük, mutlaka vardır oralarda...
Allah yardımcınız olsun, çok zor bir rahatsızlık. Allah şifa versin.

Yakin 1 saatlik yol yani gidilir, söyliycem bi baksin sagol valla amin insallah canim.

Antezi olmucak mıydı canım . Seninde baya yogun geçmiş bugün
sorma canim zamane cocuklari ne zaman ne diyecekleri ne yapacaklari belli olmuyor
Anestezi olmadan vidayı nasıl atsın kız valla bende diş fobisi var çocukluğumdan beri Hacettepe ikinci yuvam gibidir gençliğim telli geçti doğumda 6 diş birden çektiler sonra sinüs ameliyatı oldum üst çene kemiği erimişti 4 implant var ağzımda amannn işte bi ara diş numaralarımı biliyordum doktor bana gülüyordu sağ üst şu numara dişimde problem var deyince :))
Yıldım artık diş probleminden korkuyla oturuyorum o koltuğa uyuyamadım hala

Sagol canim amin insallah iyi olur bende onu umuyorum uzak oluncada dua etmekten baska bisi gelmiyor elden

Tamam canim iyi gelirse bende deniyebilirm,hepside var evde dönüsümlü yiyorm bende sabahlari bazen zeytinyag da iciyorm. Bayadir keten tohumu yemiyorm ama bu aralar bagirsaklarm iyi calisiyor ama dönem dönem oluyor bendede kabizlik cok kötz bi durum ya. Ilaclar cok etkiliyormus cnm insallah düzelir ama seninde belki vücüd anca kendine gelicektir

Menüm
Sabah07 45
1 dlm ekmek
1.5 kk peynir
5 çeri 10 zeytin (küçüktüler)
1 çay k.bal 2 çay k.süt kaymağı

Öğlen 12.30
1 dlm ekmek
1 kase tarhana 2 tavuk baget haşlama
Yoğurt

Ara 1 kuru incir 1 ceviz
Ara 1 /4 elma

Akşam18.30
1 dlm ekme
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık kırmızı biber kavurması
Salata yoğurt
23.00 1 kupa rezene

Sy 2.3 lt
Spor yok.

İyi geceler gec kaldim bugun menumu yazip yatisa gecicem nobetciydim bugun cok yoruldum
Sabah 7
2 dilim ekmek az kaymak maydonoz zeytin

Ogle12
2 yumurta 1 elma 1dal marul

Ara 16
1 b sut az yesillik

Aksam18
3lahana sarmasi
2yk haslanmis kuru fasulye
Salata yogurt

Ara20
7findik bi lokma elma

Su 2 lt
Spor 20dk yuruyus
4b lahana suyu

Kokulara dayamazsansan tartidaki arılara dayanirsin:))

Evet abla yufka ekmegi de aslinda yarisi kadar mi hic bilmiyorum tam acip bolmedim tahminen yarisi kadardir hatta daha az da olabilir ekmek yemiyorum ya kacgundur onun gazina geldim tereyagli yumurtaylada bi severim kii hemen kapivermisim
yufka ekmE 8 de 1 i
1-2 dil. Ekm. Yapiyor

@asfarovski omleti sadece yumurta ve yulafla mi
İstersen az sut yada yoğurt ekleyebilirsin cnm

Öğleyi ara gibi geçirmişin diğerleri güzel cnm

Yehhuuu nihayet size yatağımdan sesleniyorum. Ortalama 6 saatimi burada geçireceğim için çok çok mutluyum

Dolayısıyla herkese iyi geceler
Dandini dandini dastana :))

Vayyy spor fazla yapılmış bugun :)), menüde güzel cnm
Yarın bu corbadan yeme ama
Bi planın varmı, yarin için

güzelim çorba olunca Ekm.yememeye çalış

Sen ne yaptin bugun pek görünmedin

ben bagendim cnm

corba tadimlik gibi yemistim zaten son iki gun tavuk var yarin yagsiz tavada kizaticam persembe de haslayacagim

Gecmis olsun canim kaptinmi sifayi aman dikkat et

Ewet cnm annem tedavi göruyor piskolojik olarak cöktü gecen sene babasini kaybetti ozamandna beri kendine gelemedi dahada kötulesti
Çok çok. Gcemis olsun en zoru ruhunun hastalanması bedene çare daha kolay her ikisni de vermesin Allah
Benim için kayın validem kayın peder ini çok severmiş çok iyi insanmış o ölünce tüm dünya bitmiş gözünde kaç doktor kaç hoca gezmisler sonunda doktorun biri kızım sen kayinpederine asikmiydin demiş
Aslında ölüm ve hayatı sorgularken kaybolmuş işte yıllarca depresyon ilaçları (hala çok düşük dozda da olsa kullanır )
Başka bir doktor hayatın yeniden başlaması lazım çocuk yapın demiş esim o sebeple yapılmış
Annende sanırım çocuk olmasa da hayata yeniden tutunmak için bir sebep arıyor ölüm Allah'ın emri ama her beden kaldıramıyor bu acıyı
İyi akşamlar tatlış bayanlar... hasta olanlara rabbim şifa versin tez zaman da iyileşin
çok sağol kuzum

Ay, okurken ürperdim, şimdiye kadar diş çektirmedim de daha:) Tırstım sanki... Çok geçmiş olsun...
Çocuklar bu hafta tatil ya ablacım, biraz geç uyanıyorlar, ben de kahvaltıyı onlarla yapınca iki öğün yeterli oluyor. Gerçi normalde de çok üç öğün olmuyor da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…