Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bizim küçük emeklemeye tutunarak kalkmaya dolayısı ile çook düşmeye başladı.hateketlendikçe büyüğün oyuncaklarını almaya çalışıyor.o da onu ittiriyor elini cimciriyor. Gözümüzü üstlerinden ayıramıyoruz.büyğk de kişi
Kıskançlıktan mı yaşı gereği mı bilmem aşırı ilgi istiyor.hep oyun falan.o yüzden telefonu elime bile alamıyorum .kusura bakma.öğlene kadaar okuldayım.dsha çok giriyorum inan.

Günaydın kizlar
Dünkü menumu yazayım annemler bende,bende hazır evdeyken onlar geziyorum valla eve köye girmiyor desem yeridir tek sıkıntı burda aktif olamıyorum cumartesi normal rutine dönücem daha sık görüşürüz

Dünkü menü

Kahvaltı 12:00
1 greyfurt
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yeşillik

5:00
Tavuk ızgara
Salata
4,5 patetes kizartmasi
2,3 kaşık kadar makarna(dışarda yedim sosu çok güzeldi dayanamadım)
Ayran

Bol su 1 bardak form çayı spor yok

Seni çok iyi anlıyorum benim yiyenlerin arasinda 1,5 yaş var kedi köpekler gibi senin hesap gelin peşlerinden ayrılmıyor

Ben 3. Takımın yeni üyesiyim 85.5 ile başladım :) şuan 82 lerdeyim cuma günü listeye gireceğim burayı da kendi takımım kadar benimsedim sizinde muhabbetinize arkadaşlığınıza hayran kaldım kardeş takımız ya eee bu haftada yarış var bende arada bir yokluyorum sizi birazcıkta menülerinize bakıyorum

Canım benim hoşgeldin ,her zaman bekleriz kuzum
Ama bak şimdi üzüldüm ben, sen çok tatlı birisin şimdi biz nasıl cuma günü yenicez neyse artık hazırlıklı ol tamammi kıyamam:))

Hem besleyici hem aşiri olmayan bir menü olmuş kuzu çok guzel.
Yeşil mercimeli bulgur çorbası nasıl oluyor ilk defa duyuyorum ben yeşil mercimek erişteli çorbasını yaparım normal ama yoğurtlu değil cokda severim

Seni çok iyi anlıyorum benim yiyenlerin arasinda 1,5 yaş var kedi köpekler gibi senin hesap gelin peşlerinden ayrılmıyor
Tuvalete zaten koşarak gidiyordum. Şimdi uçarak gidicem
Emekliyor ya bi bak kapıya gelmiş.banyonun eşiği yüksek ama orayı bile geçiyor maşallah

Keten tohumunu bugün ben de tekrar ortaya çıkardım. Kayısı, incir, portakal, salatalık işe yaramıyor bende. Form çaylarını da çok tüketen bir insan değilim ki hepsi sinamekili.
Bana önerdiğin bir şurup vardı, sen önerdin diye hatırlıyorum ama, dün ondan aldım. kullanıp kullanmamak arasında gidip geliyorum.
İlaçlarım yeni bitti aslında biraz sabretsem belki de düzene girecek. Ama felaket bir durum yaaa

Günaydın tatlım, akşam patates kızartmaları, makarnalar havada uçuşup mideye gitmiş. olmadı, bir dahakine dayanırsın bence sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…