- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.441
Hem de davullu zurnalıBu hafta listeye giriyomuydun
Abla bizim küçük emeklemeye tutunarak kalkmaya dolayısı ile çook düşmeye başladı.hateketlendikçe büyüğün oyuncaklarını almaya çalışıyor.o da onu ittiriyor elini cimciriyor. Gözümüzü üstlerinden ayıramıyoruz.büyğk de kişiKokulara dayamazsansan tartidaki arılara dayanirsin:))
yufka ekmE 8 de 1 i
1-2 dil. Ekm. Yapiyor
İstersen az sut yada yoğurt ekleyebilirsin cnm
Öğleyi ara gibi geçirmişin diğerleri güzel cnm
Dandini dandini dastana :))
Vayyy spor fazla yapılmış bugun :)), menüde güzel cnm
Yarın bu corbadan yeme ama
Bi planın varmı, yarin için
güzelim çorba olunca Ekm.yememeye çalış
Sen ne yaptin bugun pek görünmedin
ben bagendim cnm
Ablam tekrar uyuycam uyanınca tartilip bildiriyimListedeki kızlar yarın bana bilxirimlerinizi bekliyorum
Insİ Güzel eksiler vardır
Bende bugun reglioldum
Normalde olmazdi ama nedense bugün cok belim ağrıyor
Seni çok iyi anlıyorum benim yiyenlerin arasinda 1,5 yaş var kedi köpekler gibi senin hesap gelin peşlerinden ayrılmıyorAbla bizim küçük emeklemeye tutunarak kalkmaya dolayısı ile çook düşmeye başladı.hateketlendikçe büyüğün oyuncaklarını almaya çalışıyor.o da onu ittiriyor elini cimciriyor. Gözümüzü üstlerinden ayıramıyoruz.büyğk de kişi
Kıskançlıktan mı yaşı gereği mı bilmem aşırı ilgi istiyor.hep oyun falan.o yüzden telefonu elime bile alamıyorum .kusura bakma.öğlene kadaar okuldayım.dsha çok giriyorum inan.
Sen kimsin :)Hem de davullu zurnalı
Hiç uğraşmıyorum öyle şeylerle ben yaGuzelliklerrr bildiginiz kullandiginiz bi slayt programi var mi fotograf video icin acabaa???
Ben 3. Takımın yeni üyesiyim 85.5 ile başladım :) şuan 82 lerdeyimSen kimsin :)
Viva video yu kullanıyorum bir deneyin istersenizGuzelliklerrr bildiginiz kullandiginiz bi slayt programi var mi fotograf video icin acabaa???
Canım benim hoşgeldin ,her zaman bekleriz kuzumBen 3. Takımın yeni üyesiyim 85.5 ile başladım :) şuan 82 lerdeyimcuma günü listeye gireceğim burayı da kendi takımım kadar benimsedim sizinde muhabbetinize arkadaşlığınıza hayran kaldım kardeş takımız ya eee bu haftada yarış var bende arada bir yokluyorum sizi birazcıkta menülerinize bakıyorum
Hem besleyici hem aşiri olmayan bir menü olmuş kuzu çok guzel.EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:08.00
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 dilim cavdar ekmegi
Ogle:12.00
2 yumurta ile ispanakli peynirli omlet
5 adet zeytin
Ara ogun 15.00
1 bardak sut
1 adet yesil elma
Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimekli bulgurlu yogurtlu corba
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Salata
Su. 3 lt civari
Spor 50+25= 75 dk eliptik 300 puan
@Pnrrr-20
Canım benim hoşgeldin ,her zaman bekleriz kuzum
Ama bak şimdi üzüldüm ben, sen çok tatlı birisin şimdi biz nasıl cuma günü yenicez neyse artık hazırlıklı ol tamammi kıyamam:))
Kuzum benim nanam hoş geldin geziyoruz bol bol bebisle halinden gayet memnun ekmek elden su göldenAblacım nasılsın, bebiş nasıl
Tuvalete zaten koşarak gidiyordum. Şimdi uçarak gidicemSeni çok iyi anlıyorum benim yiyenlerin arasinda 1,5 yaş var kedi köpekler gibi senin hesap gelin peşlerinden ayrılmıyor
Sagol canim amin insallah iyi olur bende onu umuyorum uzak oluncada dua etmekten baska bisi gelmiyor elden
Tamam canim iyi gelirse bende deniyebilirm,hepside var evde dönüsümlü yiyorm bende sabahlari bazen zeytinyag da iciyorm. Bayadir keten tohumu yemiyorm ama bu aralar bagirsaklarm iyi calisiyor ama dönem dönem oluyor bendede kabizlik cok kötz bi durum ya. Ilaclar cok etkiliyormus cnm insallah düzelir ama seninde belki vücüd anca kendine gelicektir
Günaydın kizlar
Dünkü menumu yazayım annemler bende,bende hazır evdeyken onlar geziyorum valla eve köye girmiyor desem yeridir tek sıkıntı burda aktif olamıyorum cumartesi normal rutine dönücem daha sık görüşürüz
Dünkü menü
Kahvaltı 12:00
1 greyfurt
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yeşillik
5:00
Tavuk ızgara
Salata
4,5 patetes kizartmasi
2,3 kaşık kadar makarna(dışarda yedim sosu çok güzeldi dayanamadım)
Ayran
Bol su 1 bardak form çayı spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?